Miş Miş

Miş Miş

Son dakika miş miş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan miş miş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını miş miş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Miş Miş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan miş miş gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.054 miş miş haberi bulunmuştur. Tüm miş miş haberleri aşağıda listelenmiştir.
40 yaşındaki Simge Sağın bikinili pozuyla gençlere taş çıkarttı! Gören bir daha dönüp baktı
40 yaşındaki Simge Sağın bikinili pozuyla gençlere taş çıkarttı! Gören bir daha dönüp baktı Miş Miş, Yankı, Öpücem gibi şarkıları seslendiren Simge Sağın, son zamanların rağbet gören şarkıcılarından biri. Sık sık sahne alan ve Instagram hesabını sahne pozlarıyla dolduran Simge Sağın, tatil paylaşımıyla gündeme geldi.
20.07.2022 Magazin
Simge Sağın yırtmaçlı elbisesiyle geceye damga vurdu!
Simge Sağın yırtmaçlı elbisesiyle geceye damga vurdu! Yoğun bir konser maratonu olan güzel şarkıcı Simge, dün akşam sahne aldığı mekanda adeta şov yaptı. 'Mış mış', 'Yankı', 'Ben bazen', 'Öpücem' gibi şarkılarıyla dikkat çeken popçu Simge Sağın, önceki akşam sahnede müzik ziyafeti sunarken, derin yırtmaçlı elbisesiyle de adından söz ettirdi.
13.03.2022 Magazin
MEB'den son dakika kararı! Tamamen değişiyor, artık tüm öğrenciler...
MEB'den son dakika kararı! Tamamen değişiyor, artık tüm öğrenciler... Milli Eğitim Bakanlığı (MEB)'ndan son dakika kararı. Tamamen değişiyor. Milyonlarca öğrenciyi yakından ilgilendiriyor. Yeni eğitim modelinin detayları belli oldu. Ücretsiz dağıtılacak. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer resmen açıkladı. Lise ve üniversiteye hazırlanan öğrenciler için harekete geçildi. Eğitimde gidilecek yeni düzenlemelerle ilgili önemli bilgiler veren Özer YKS, LGS ili ilgili de öğrenci ve velileri rahatlatan açıklamayı yaptı. Özer, lise ve üniversiteye hazırlanan öğrenciler için aylık ücretsiz yardımcı testler dağıtacaklarını duyurarak, aynı zamanda bir alanda da yeni modele geçileceğini belirtti. İşte tüm detaylar...
22.10.2021 Eğitim
MEB kararı resmen duyurdu! Ücretsiz dağıtılacak, milyonlarca öğrenciye...
MEB kararı resmen duyurdu! Ücretsiz dağıtılacak, milyonlarca öğrenciye... Milli Eğitim Bakanlığı'ndan son dakika kararı! Milyonlarca öğrenciyi çok yakından ilgilendiriyor. Ücretsiz dağıtılacak. Eğitimde yeni modeli Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer resmen açıkladı. Lise ve üniversiteye hazırlanan öğrenciler için harekete geçildi. Eğitimde gidilecek yeni düzenlemelerle ilgili önemli bilgiler veren Özer YKS, LGS ili ilgili de öğrenci ve velileri rahatlatan açıklamayı yaptı. Özer, lise ve üniversiteye hazırlanan öğrenciler için aylık ücretsiz yardımcı testler dağıtacaklarını duyurarak, aynı zamanda bir alanda da yeni modele geçileceğini belirtti. İşte tüm detaylar...
22.10.2021 Eğitim
"En yakın arkadaşım sevgilimi elimden aldı"
"En yakın arkadaşım sevgilimi elimden aldı" Bir gecede milyonlarca kez dinlenen ‘Miş Miş’ şarkısıyla ünlenen pop müziğin yeni yıldızı Simge olay açıklamalarda bulundu.
9.06.2019 Magazin
'Tükendim' diyerek duyurdu...
'Tükendim' diyerek duyurdu... Ünlü şarkıcı Simge Sağın, yaklaşık dört senedir birlikte olduğu erkek arkadaşı Ozan Bayraşa ile ilişkilerini tükendiklerini için sonlandırdığını açıkladı.
23.07.2018 Magazin
'Ben 14 Şubat'a inanmıyorum'
'Ben 14 Şubat'a inanmıyorum' Uludağ'da düzenlenen gençlik ve müzik festivalinde önceki gün şarkıcı Simge Sağın sahne aldı.
12.02.2018 Magazin
Gerginlik tırmanıyor: Katiller
Gerginlik tırmanıyor: Katiller Bakıma muhtaç sokak köpeklerini beslediği için yaşadığı sitedeki bazı komşularıyla huzursuzluk yaşayan Ebru Şancı Öztürk'ün komşu gerginliği devam ediyor.
3.11.2017 Magazin
Simge hayranlarını coşturdu!
Simge hayranlarını coşturdu! Ankara’da Nata Vega Outlet AVM, Cumhuriyetin 94'üncü yıl dönümünü büyük bir coşkuyla kutladı. İmzasını attığı başarılı projeler ve sahne performansı ile dikkati çeken güzel şarkıcı, özel hazırlattığı kostümü ile görsel şölen oluşturdu.
31.10.2017 Kültür Sanat
Beyaz Show Yeni Sezona konuklarıyla damga vuracak! 27 Ekim Beyaz Show'un konukları...
Beyaz Show Yeni Sezona konuklarıyla damga vuracak! 27 Ekim Beyaz Show'un konukları... Beyaz Show sezona hareketli başlayarak, konuklarını en gözde isimlerden seçti. Özlenen Beyaz Show yıla damga vuran konukları ile 27 Ekim gecesi Kanal D'de olacak. Beyaz Show hayranları bu yılda merakla cuma gecelerini bekleyecek.
29.09.2021 Gündem
Işık saçtı
Işık saçtı Simge, Işık Üniversitesi’nin Şile Kampüsü’nde düzenlenen Işıkfest’17’de sahne aldı.
14.05.2017 Magazin
Çocuğum yok iftira!
Çocuğum yok iftira! ‘Miş Miş’ adlı şarkıyla ünlenen Simge Sağın’ın herkesten gizlediği bir çocuğu olduğu iddia edilmişti
23.03.2017 Magazin
Şok iddia! Simge Sağın'ın gizlediği bir çocuğu var!
Şok iddia! Simge Sağın'ın gizlediği bir çocuğu var! Simge Sağın'ın, herkesten sakladığı bir çocuğu olduğu iddia edildi.
23.03.2017 Magazin
Riff Cohen Türkiye'de 4 konser verecek!
Riff Cohen Türkiye'de 4 konser verecek! İsrailli şarkıcı Riff Cohen, Nisan ayında 4 konserlik bir turne için Türkiye'ye gelecek.
12.02.2017 Kültür Sanat
Prens ve Prenses hazır
Prens ve Prenses hazır Miş Miş, Yankı ve Kamera şarkılarıyla listeleri alt üst eden Simge, yepyeni şarkısı ‘Prens ve Prenses’i dinleyicilerle buluşturuyor...
8.01.2017 Magazin
'Uçağa binerken kork, yürürken kork..'
'Uçağa binerken kork, yürürken kork..' Yaz aylarına damga vuran 'Miş Miş' şarkısıyla ünlenen Simge Sağın, sosyal medya hesabından yazdıklarıyla ülkede yaşanan korku ikliminin nasıl da elle tutulur gözle görülür hale geldiğini satırlara döktü.
3.01.2017 Magazin
Beyaz Show'un yeni sezonu başlıyor!
Beyaz Show'un yeni sezonu başlıyor! Beyaz Show fenomenlerini sevindirecek haber geldi. Beyazıt Öztürk’ün sunduğu Beyaz Show'un yayın tarihi ve program konukları açıklandı. İşte Beyaz Show yeni sezon detayları...
29.09.2021 Gündem
Klip için kredi çektim
Klip için kredi çektim ŞARKICI Simge, Radyo Müzik stüdyolarında Refik Sarıöz’ün konuğu oldu...
24.09.2016 Magazin
Hem oynattı hem hüzünlendirdi
Hem oynattı hem hüzünlendirdi D-Marin Didim Marina’da sahneye çıkan genç şarkıcı Simge Sağın, sevenlerine keyifli bir akşam yaşattı...
15.09.2016 Magazin
Yaza Tarkan yakışır
Yaza Tarkan yakışır Yazın 'En Sevilen Markaları' araştırmasına göre yaza en çok yakışan ünlü isim Tarkan, yazın şarkısı ise Bağdat.
28.07.2016 Arşiv
Kamera’yla geliyor
Kamera’yla geliyor “Miş miş, Yankı” gibi başarılı şarkılarıyla zirveden inmeyen Simge, yeni teklisi ‘Kamera’yı dinleyicilerin beğenisine sundu...
25.07.2016 Magazin
Simge 200 bin TL'lik klip çekti!
Simge 200 bin TL'lik klip çekti! 'Miş Miş' ve 'Yankı' şarkılarıyla adından söz ettiren Simge Sağın, kazandığı parayı müziğe yatırıyor
24.07.2016 Magazin
Sahnede fenalaştı
Sahnede fenalaştı “Miş Miş” şarkısıyla büyük beğeni toplayan Simge, Altın Kemer Nar Festivali’nde sahnede fenalaştı...
10.07.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Miş Miş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki miş miş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.