Simge Sağın

Simge Sağın

Son dakika Simge Sağın haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Simge Sağın ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Simge Sağın haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Simge Sağın

haberleri sayfasında son dakika yaşanan simge sağın gelişmeleri de dahil olmak üzere 201 simge sağın haberi bulunmuştur. Tüm simge sağın haberleri aşağıda listelenmiştir.
Icardi ve Wanda Nara'nın kızı orgla 'Aşkın Olayım' çaldı! O anlar sosyal medyada gündem oldu
Icardi ve Wanda Nara'nın kızı orgla 'Aşkın Olayım' çaldı! O anlar sosyal medyada gündem oldu Galatasaray'da top koşturan Arjantinli yıldız futbolcu Mauro Icardi ve magazin camiasının gözde isimlerinden Wanda Nara'nın küçük kızı Francesca, orgla Simge Sağın'ın 'Aşkın Olayım' şarkısını çaldı. Wanda Nara, o anları sosyal medya hesabından yayınladı.
21.04.2024 Magazin
Simge Sağın’dan ‘Aşkın Olayım’ itirafı: Hayatta hiçbir şey için çabalamadım
Simge Sağın’dan ‘Aşkın Olayım’ itirafı: Hayatta hiçbir şey için çabalamadım Simge Sağın, YouTube’da yayınlanan “Bize Kaldı” programına konuk oldu. “Aşkın Olayım” şarkısının başarısı hakkında konuşan ünlü popçu, “Senin bununla ilgili bir çaban oldu mu?” sorusunu da yanıt verdi.
17.04.2024 Magazin
IcardI’den Cem Karaca sürprizi! “Bekle Beni!
IcardI’den Cem Karaca sürprizi! “Bekle Beni! Icardi, “Aşkın Olayım”ın ardından bir Cem Karaca şarkısıyla sevenlerine sürpriz yaptı. “Bekle Beni”yi söyleyen futbolcu, sinema filminde Cem Karaca’yı oynayan İsmail Hacıoğlu’na selam gönderdi.
25.01.2024 Magazin
Simge Sağın 'Aşkın Olayım'ı en çok dinlenen şarkı oldu!
Simge Sağın 'Aşkın Olayım'ı en çok dinlenen şarkı oldu! 'Aşkın Olayım' şarkısıyla uzun süredir gündemden düşmeyen Simge Sağın, aynı şarkıyla bir kez daha mutluluk yaşadı. Dijital müzik platformu Spotify 2023 yılının enlerini açıkladı. Uygulamada bu yılın en çok dinlenen şarkısı Galatasaraylı yıldız futbolcu Mauro Icardi ile özdeşleşen Simge Sağın'ın seslendirdiği 'Aşkın Olayım' oldu.
1.12.2023 Magazin
Yonca Evcimik en beğendiği kadın şarkıcıyı açıkladı
Yonca Evcimik en beğendiği kadın şarkıcıyı açıkladı 90'lı yılların sevilen sanatçıları arasında yer alan Yonca Evcimik, son katıldığı bir YouTube programında en beğendiği kadın sanatçıyı açıkladı.
11.11.2023 Magazin
Simge Sağın kırmızılar içinde!
Simge Sağın kırmızılar içinde! Ünlü şarkıcı Simge Sağın, Cumhuriyetimizin 100. yılında Bilecik'te konser verdi. Sahneye kırmızılar içinde çıktığı anları paylaşan Sağın'a, takipçilerinden beğeni ve yorum yağdı.
30.10.2023 Magazin
'Gerçek kürk giymem'
'Gerçek kürk giymem' Simge Sağın, Turizm Bakanlığı’nın düzenlediği Beyoğlu Kültür Yolu Festivali kapsamında önceki gece Galataport’ta sahneye çıktı.
5.10.2023 Magazin
Simge Sağın: Teşekkür ediyorum harcayanlara
Simge Sağın: Teşekkür ediyorum harcayanlara Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi ile 'Aşkın Olayım' parçası hit olan Simge Sağın, İstanbul’daki 5’inci açık konserini vererek, yaz sezonunu kapattı. 'Harcandıkça' şarkısını söylerken seyirciyle dertleşen popçu, "Başımıza ne geliyorsa ya sevmek yüzünden ya da harcanmaktan geliyor. Teşekkür ediyorum harcayanlara" dedi.
1.10.2023 Magazin
Troya Kültür Yolu Festivali'ne muhteşem final!
Troya Kültür Yolu Festivali'ne muhteşem final! Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından ilk kez 2021 yılında İstanbul Beyoğlu’nda başlatılan Türkiye Kültür Yolu Festivalleri, Türkiye’nin dört bir yanında kültür ve sanat coşkusunu doruğa çıkartıyor. Geçen yıl 5 ayrı kentte düzenlenen Kültür Yolu Festivalleri, bu sene 11 ayrı şehri binlerce etkinlikle bir cazibe merkezine dönüştürüyor.
18.09.2023 Kültür Sanat
Simge'nin 30 Ağustos için tasarlanan dev elbisesini 20 kişi giydirdi!
Simge'nin 30 Ağustos için tasarlanan dev elbisesini 20 kişi giydirdi! Ünlü şarkıcı Simge Sağın dün 30 Ağustos Zaferi'nin kutlaması için Harbiye Açık Hava Tiyatrosu'nda sevenleriyle buluştu. Bu geceye özel hazırlanan sahnesi, ışık şovları, hit şarkılardan oluşan repertuvarı ve dev elbisesiyle İstanbul’a unutulmaz bir deneyim yaşattı.
31.08.2023 Magazin
Simge Sağın'ın bitmeyen tatili: Pozları çok beğenildi
Simge Sağın'ın bitmeyen tatili: Pozları çok beğenildi "Aşkın Olayım" şarkısıyla son dönemlerin en çok yükselen isimlerinden biri olan Simge Sağın, teknede çekilen yeni tatil pozlarını takipçileriyle paylaştı.
25.08.2023 Magazin
Simge Sağın'a sürpriz kutlama: Pastalı pozuna binlerce beğeni geldi!
Simge Sağın'a sürpriz kutlama: Pastalı pozuna binlerce beğeni geldi! Aşkın Olayım şarkısıyla ününe ün katan şarkıcı Simge Sağın, doğum gününü kutladı. 44 yaşına giren ünlü isim pastalı ile çekildiği fotoğrafını Instagram hesabından paylaştı.
10.08.2023 Magazin
Türkiye Kültür Yolu Festivalleri başlıyor
Türkiye Kültür Yolu Festivalleri başlıyor Türkiye’nin uluslararası marka değerine katkıda bulunmak üzere iki yıl önce Beyoğlu Kültür Yolu Festivali’yle başlayan Türkiye Kültür Yolu Festivalleri bu yıl Nevşehir, Trabzon, Erzurum, Çanakkale, Gaziantep, Ankara, Konya, Diyarbakır, İstanbul, İzmir ve Antalya olmak üzere 11 şehirde düzenlenecek. Festivallerin ilk durağı, Kapadokya olacak. Türkiye Kültür Yolu Festivalleri 5 Ağustos’ta “Kapadokya Balon ve Kültür Yolu Festivali” ile başlayacak.
2.08.2023 Kültür Sanat
Simge Sağın, Icardi transferine kayıtsız kalmadı!
Simge Sağın, Icardi transferine kayıtsız kalmadı! Galatasaray'da geçtiğimiz sezon kiralık olarak forma giyen ve şampiyonlukta en büyük pay sahiplerinden olan Mauro Icardi, dün sarı-kırmızılı kulüp ile sözleşme imzaladı. Arjantinli futbolcunun gollerinden sonra stadyumda çalan 'Aşkın Olayım' parçası ile adından sıkça söz ettiren Simge Sağın, merakla beklenen transferin resmiyet kazanması sonrası yıldız oyuncuya seslendi.
31.07.2023 Magazin
Sefo’dan Müslüm Gürses tarzı! Neden böyle giyindiğini açıkladı
Sefo’dan Müslüm Gürses tarzı! Neden böyle giyindiğini açıkladı Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri, dün akşam sahnesinde rap müziğin sevilen ismi Sefo’yu ağırladı. İstanbul'un eşsiz güzellikteki Boğaz manzarasına sahip Kuruçeşme Açıkhava sahnesi, Sefo'nun enerjik performansıyla coşku dolu anlara tanıklık etti.
29.07.2023 Magazin
Simge Sağın konserde gözyaşlarına boğuldu!
Simge Sağın konserde gözyaşlarına boğuldu! ‘Aşkın Olayım’ şarkısıyla gündemden düşmeyen Simge Sağın, dün akşam İzmir'de sahne aldı. Konser sırasında elektriklerin kesilmesiyle hep bir ağızdan ‘Aşkın Olayım’ı söylemeye başlayan seyirciyi gören Simge, gözyaşlarına boğuldu.
27.07.2023 Magazin
Simge Sağın'ın Çeşme aşkı! 'Yazları burada yaşamak istiyorum'
Simge Sağın'ın Çeşme aşkı! 'Yazları burada yaşamak istiyorum' Konserden konsere koşan Simge Sağın, önceki akşam Çeşme'de bir mekanda sahneye çıktı. Ünlü popçu, popüler tatil bölgesine olan aşkını da dile getirirken, ileride çok sevdiği Çeşme’de yaşamak istediğini söyledi.
25.07.2023 Magazin
Simge Sağın’dan sahnede ayrılık itirafı! Tarzı ve paylaşımı gündem oldu
Simge Sağın’dan sahnede ayrılık itirafı! Tarzı ve paylaşımı gündem oldu Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi'nin gollerinden sonra stadyumda çalan 'Aşkın Olayım' şarkısıyla uzun süre gündem olan Simge Sağın, Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu'nda sevenlerine müzik ziyafeti yaşattı. İddialı tarzı ile beğeni toplayan güzel şarkıcı, ayrılık açıklaması ile dikkat çekti.
22.07.2023 Magazin
Simge Sağın’a sahnede minik Icardi sürprizi! ‘Beni sadece öpmedi yedi’
Simge Sağın’a sahnede minik Icardi sürprizi! ‘Beni sadece öpmedi yedi’ Galatasaray'ın golcüsü Mauro Icardi, 'Aşkın Olayım'ı paylaştı, Simge Sağın’ın şarkısı dillere pelesenk oldu. Güzel şarkıcı ile yıldız futbolcunun birbirlerini takibe alması magazin gündemine bomba gibi düştü. Konuya ilişkin açıklama yapan Sağın, “Çok mutlu ve gururluyum” dedi. Kuşadası'nda sahne alan güzel şarkıcı, bu kez minik Icardi ile düet yaptı. O anlar ve Simge’nin “beni öpmedi yedi” sözleri sosyal medyaya damga vurdu.
13.07.2023 Magazin
Simge Sağın: Beğenmediğim bir yer olursa, estetik doktoruna gidiyorum
Simge Sağın: Beğenmediğim bir yer olursa, estetik doktoruna gidiyorum Şarkılarıyla ve konserleriyle adından söz ettiren Simge, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Ayaküstü sohbet eden ünlü şarkıcı, formunun sırrı da dahil olmak üzere samimi ve çarpıcı açıklamalarda bulundu.
12.07.2023 Magazin
Simge Sağın ve Koray Avcı birlikte mi? Açıklama geldi
Simge Sağın ve Koray Avcı birlikte mi? Açıklama geldi Yaz turnesi kapsamında Türkiye’yi dolaşan Koray Avcı, dün akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava'da verdiği konser için İstanbul’a döndü. Konser öncesi basın mensuplarının karşısına çıkan şarkıcıya, geçtiğimiz haftalarda gündem olan 'Simge Sağın ile aşk' iddiası da soruldu.
6.07.2023 Magazin
Simge Sağın: 3 Temmuz'da size bir sürprizim var
Simge Sağın: 3 Temmuz'da size bir sürprizim var ‘Aşkın Olayım’ şarkısıyla gündemden düşmeyen Simge Sağın, eylül ayına kadar sürecek konser maratonuna dün gece Mersin’de başladı. ünlü popçunun şarkılarına 40 bin kişilik dev bir koro eşlik etti.
26.06.2023 Magazin
Burcu Güneş'ten Simge'ye destek: Icardi’yse gidilir
Burcu Güneş'ten Simge'ye destek: Icardi’yse gidilir Koyu Beşiktaş taraftarı olmasına rağmen Galatasaray’ın şampiyonluk kutlamasına katılıp Icardi’yle şarkı söylediği için eleştirilen Simge’ye meslektaşı Burcu Güneş’ten destek geldi. Güneş, 'Icardi söz konusuysa gidilir!' yanıtını verdi.
8.06.2023 Magazin
Galatasaray'ın şampiyonluk kutlaması! Hologram aslan sahada
Galatasaray'ın şampiyonluk kutlaması! Hologram aslan sahada Süper Lig'in 37. haftasında Fenerbahçe'yi 3-0 mağlup eden Galatasaray'da derbi sonrası Nef Stadı'nda şampiyonluk kutlandı. Nef Stadyumu tribünlerinden yapılan ışık şovunun yanı sıra doğu tribününe asılan perdede Galatasaray'ın simgesi olan Aslan gösterildi. Kenan Doğulu, Simge Sağın ve Aleyna Tilki, Galatasaray'ın şampiyonluk coşkusuna ortak olarak sevilen şarkılarını söylediler.
4.06.2023 Galatasaray
Galatasaray'dan şarkıcı Simge Sağın'a şampiyonluk daveti!
Galatasaray'dan şarkıcı Simge Sağın'a şampiyonluk daveti! Beşiktaş taraftarı olan Simge Sağın, önceki akşam Turkcell Vadi’de verdiği konserde sürpriz bir açıklamaya imza attı. ‘Aşkın Olayım’ şarkısı Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi ile özdeşleşen güzel popçu, şampiyonluk kutlamalarına katılması için davet aldığını söylerken, sarı-kırmızılı kulübe yanıtını açıkladı.
3.06.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Simge Sağın ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki simge sağın haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.