Gazete Vatan Logo
Magazin "En yakın arkadaşım sevgilimi elimden aldı"

"En yakın arkadaşım sevgilimi elimden aldı"

Bir gecede milyonlarca kez dinlenen ‘Miş Miş’ şarkısıyla ünlenen pop müziğin yeni yıldızı Simge olay açıklamalarda bulundu.

"En yakın arkadaşım sevgilimi elimden aldı"

‘Ben Bazen’, ‘Öpücem’ ve ‘Aşkın Olayım’ gibi hitlerin yaratıcısı Simge Hürriyet'ten Hakan Gence'ye samimi itiraflarda bulundu. İşte röportajın bir kısmı;

Yıl 2015... ‘Miş Miş’ isimli şarkınız bir gecede milyonlarca kez dinlendi. Her şey bu kadar kolay mı gelişti?

- Keşke... Ama hiç kolay değildi. Defalarca yere düştüm, “Nasıl kalkacağım” dedim.

Biraz açar mısınız?

- Herkesin beni tanıdığı ‘Miş Miş’ şarkısı öncesinde hiç tutmamış işlerim, hatta ‘Yeni Çıktı’ isimli bir albümüm vardı. Dolayısıyla sizler beni ‘Bir şarkıyla patlayan kız’ olarak görüyordunuz. Oysa o albümüme de çok inanmıştım. Her dinleyen “Bu iş kesin patlar” demişti. Hayat sürprizlerle dolu ve size kötü sürprizler de yapabiliyor.

O zaman eksik olan ama şimdi tam olan nedir?

- O zamanlar şimdiki kadar güçlü değildim. Tecrübesizdim. Artık arkamda işlerimi yürüten ciddi bir ekibim var.

"En yakın arkadaşım sevgilimi elimden aldı"

Ozan Doğulu’nun yeni albümünde söylediğiniz ‘Ne Zamandır’, son şarkınız. Sözlerinde de ihanet ve aldatılma var.

Haberin Devamı

- Evet, maalesef onu da yaşadım.

Aldattınız mı aldatıldınız mı?

- Aldatmadım ama çok güzel aldatıldım.

Yakaladınız mı?

- Hayır gerek kalmadı, kendileri söylediler.

Nasıl?

- En yakın kız arkadaşım elimden sevgilimi aldı. Bu çok çirkin bir hikâye...

Neler yaşadınız?

- Âşıktım ve o kişiye çok güzel duygularım vardı. O sırada en yakın kız arkadaşım da hep bizimleydi. Herhalde etkilendi. Ben bir anda boşa çıktım, onlar yola devam etti. Ben de hem sevgilimi hem en yakın kız arkadaşımı kaybettim. Travmaydı. Uzun süre kimseye güvenemedim. Acıdan duvarları tırmaladım. Bir anda saçlarımın önü bembeyaz oldu. Üstüne bir de baba kaybı yaşadım. Her şey üst üste gelebiliyor.

Tanıdığımız biri mi?

- Hayır. Ozan’dan (Bayraşa) önce yaşadığım eski bir ilişki.

Bu yaşananlar size ne öğretti?

- İnsan her şeyi yapacak bir yaratık. Size ihanet de edebilir, yalan söyleyebilir ya da sizi mutlu edip başarılı yapabilir. Benim hayatımda da iki hikâye var. Biri bana iyi davranan Ozan, diğeri de bu anlattığım, ondan önceki birlikteliğim.

Haberin Devamı

"Sadece makarnaya param yetiyordu"

Maddi zorluklar yaşadınız mı?

- Çoook. Mesela buzdolabımın boş olduğu bir gün var. Serdar Ortaç’la çalışan vokalist arkadaşım Nihan Çilesiz, 2011’de Ortaköy’deki evimde bir gün beni ziyarete geldi. “İçim kazındı” dedi. Bunu demesinden o kadar korkuyordum ki... Mutfağa gitti, buzdolabını açtı, bomboş! Hiçbir şey yok. O gün beni ağlayarak markete götürdü, dolabımı doldurdu.

Hiçbir şey göründüğü kadar kolay değil tabii...

- Evet. Parasızdım ve parasızlığı dibine kadar yaşadım. Bunlar da beni çok güçlendirdi. Mesela şu an 45 kiloyum ama bir dönem çok kilo almıştım. Sürekli makarna yiyordum. İnsanlar, “Neden bu kadar kilo aldın?” diye sorduklarında, “Sadece makarnaya param yetiyor” diyemiyor, uyduruk cevaplar veriyordum.

Herkes öpüşmeyi normal görmeli

Önce ‘Öpücem’ şarkınızın klibi, ardından ‘Aşkın Olayım’ klibindeki pozlarınızla size “Seksi Simge” demeye başladılar...

- Bunu ilk çıkışımdan beri duyuyordum ama “Ben seksiyim” diye gezmiyordum.

Şimdi seksi olduğunuzu düşünüyor musunuz?

Haberin Devamı

- Şimdi biraz daha fazla seksi buluyorum. Bu klipleri çekerken ortaya çok estetik ve sanatsal bulduğum kareler çıktı. Açıkçası biraz böyle şeyler olsun da istedim.

Neden?

- Çünkü her şeyimle çok kapalıydım. “Biraz cesaret istiyor ama bunları yapabilir miyim?” diye düşünüyordum. Sonra kendime “Ben cesur bir kadınım ve bunu göstereceğim” dedim.

Nereden geldi bu cesaret?

- Gitgide gençleşiyorum. Bir de özgüven geldi. Sebebi sanırım belki biraz özgürlük, yalnızlık hissi, tek başınalık... Artık hayattaki en büyük mottom “Ne istiyorsam onu yap”.