Mint

Mint

Son dakika mint haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mint ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mint haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mint

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mint gelişmeleri de dahil olmak üzere 117 mint haberi bulunmuştur. Tüm mint haberleri aşağıda listelenmiştir.
Romee Strijd ikinci kez anne oldu!
Romee Strijd ikinci kez anne oldu! 12 yıldır Laurens van Leeuwen ile aşk yaşayan ve 2020'de 'Mint' adını verdiği kızını kucağına alan Hollandalı model Romee Strijd, ikinci kez anne oldu. Strijd, müjdeli haberi sosyal medyadan duyurdu. Model, iki çocuğu ve nişanlısıyla birlikte verdiği pozu takipçileriyle paylaştı.
17.11.2022 Magazin
Mükemmel Eşleşme konusu ne, oyuncuları kim, isimleri nedir? İşte yeni dizi Mükemmel Eşleşme’nin oyuncu kadrosu ve konusu
Mükemmel Eşleşme konusu ne, oyuncuları kim, isimleri nedir? İşte yeni dizi Mükemmel Eşleşme’nin oyuncu kadrosu ve konusu Mükemmel Eşleşme dizisi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? TRT’nin yeni dizisi Mükemmel Eşleşme oyuncu kadrosu ve konusu merak ediliyor. Yönetmenliğini Emre Kavuk'un üstlendiği, senaryosunu Birol Güven'in kaleme aldığı Mükemmel Eşleşme dizisi, 16 Temmuz Cumartesi akşamı yayın hayatına başlıyor. Romantik komedi türündeki dizinin konusu ve oyuncu kadrosu için araştırmalar hızlandı. İşte TRT’nin yeni dizisi Mükemmel Eşleşme oyuncu kadrosu ve konusu…
16.07.2022 Televizyon
Mike Novogratz kimdir? Luna coin dövmesi yaptırmıştı, 5 gündür sessiz!
Mike Novogratz kimdir? Luna coin dövmesi yaptırmıştı, 5 gündür sessiz! Kripto para yatırımcıları arasında oldukça popüler olan milyarder fon yöneticisi Mike Novogratz LUNA ve UST'nin çöküşü sonrası sesliliğe gömüldü. Projeye olan inancı nedeniyle 5 Ocak'ta koluna LUNA dövmesi yaptıran Novogratz 5 gündür sessizliğini koruyor. Dövme ise başta ünlü ekonomist Nouriel Roubini olmak üzere binlerce kişi tarafından yeniden paylaşıldı. Söz konusu gelişmelerin ardından Mike Novogratz kimdir, sorusuna yanıt aranmaya başlandı.
13.05.2022 Ekonomi
Ünlü model Romee Strijd evleniyor! Mutluluğunu paylaştı...
Ünlü model Romee Strijd evleniyor! Mutluluğunu paylaştı... 2020'de "Mint" adını verdiği kızını kucağına alarak ilk kez anne olmanın heyecanını yaşayan Romee Strijd, 12 yıllık sevgilisi Laurens van Leeuwen ile evleniyor. İsviçre'de evlilik teklifi sürpriziyle karşılaşan ünlü model, mutluluğunu Instagram'dan paylaştı
26.01.2022 Magazin
Sivil havacılık fuarı 2022'de İstanbul'da yapılacak
Sivil havacılık fuarı 2022'de İstanbul'da yapılacak Atatürk Havalimanı’nda 1996 yılından itibaren düzenlenen, sivil havacılık sektörüne yönelik gerçekleştirilen organizasyonlardan olan ISTANBUL AIRSHOW’un, 6-8 Ekim 2022 tarihleri arasında gerçekleştirileceği bildirildi.
17.06.2021 Bilim ve Teknoloji
NFT çılgınlığı devam ediyor! Dünyanın gözü bu satışa çevrildi
NFT çılgınlığı devam ediyor! Dünyanın gözü bu satışa çevrildi Dijital tabanlı sanat eserleri olan NFT'lerle ilgili çılgınlık sürüyor. Dudak uçuklatan rakamlara satılan eserler tabloların yerini almaya mı hazırlanıyor sorusu sürerken Christie's müzayede evi yeni NFT müzayedesini duyurdu. Çığır açacak satış olarak nitelendirilen müzayede de yine rekor kırılır mı sorusu akıllara geliyor.
21.04.2021 Ekonomi
Alibaba'dan flaş satış kararı!
Alibaba'dan flaş satış kararı! Alibaba Group Holding, Hindistan'ın en büyük online süpermarketi BigBasket'teki tüm payını Tata Group'a satıyor.
2.12.2020 Ekonomi
Sarkan yanak ve çene için en etkili yöntem...
Sarkan yanak ve çene için en etkili yöntem... Dermatoloji Uzmanı Dr. Sevil Güçer, iple asma işleminin hem güvenli hem çabuk sonuçlar görülebilecek, özellikle sarkan yanak ve çene görüntüsü için etkili bir yöntem olduğunu söyledi.
9.01.2020 Sağlık
'Seksenler'in yayın tarihi belli oldu
'Seksenler'in yayın tarihi belli oldu TRT 1’in sevilen dizisi 'Seksenler’in yeni sezon ilk bölümünün yayın tarrihi açıklandı.
4.10.2019 Televizyon
Aşk yüklü şarkı!
Aşk yüklü şarkı! Başrollerinde Özgür Çevik, İlayda Akdoğan ve Tuba Ünsal’ın yer aldığı ‘Masallardan Geriye Kalan’ filminin duygu yüklü şarkısı, filmden görüntüler eşliğinde hazırlanan klip ile dinleyenlerin beğenisine sunuldu.
9.08.2019 Kültür Sanat
'Dijital Esaret’in fragmanı yayınlandı
'Dijital Esaret’in fragmanı yayınlandı Başrolünde usta oyuncu Rasim Öztekin’in yer aldığı “Dijital Esaret” filminin fragmanı sinemaseverlerin beğenisine sunuldu. Merakla beklenen fragman, kısa sürede yüzlerce beğeni ve yorum aldı.
15.04.2019 Kültür Sanat
Birol Güven açıkladı! Çocuklar Duymasın'la ilgili bomba gelişme
Birol Güven açıkladı! Çocuklar Duymasın'la ilgili bomba gelişme Kanal D'nin fenomen dizisi 'Çocuklar Duymasın'la ilgili dizinin yapımcısı Birol Güven'den bomba açıklama. İşte dizinin hayranlarını heyecanlandıran o duyuru...
6.01.2019 Magazin
Show TV'den flaş karar! O dizi bitti
Show TV'den flaş karar! O dizi bitti Show TV'nin yeni sezona iddialı giren dizisi 'Keşke Hiç Büyümeseydik' 4. bölümünün ardından finalsiz yayından kaldırıldı.
2.10.2018 Televizyon
Moritanya'da 35 yıl köle olarak çalışan Rabah seçimde aday oldu
Moritanya'da 35 yıl köle olarak çalışan Rabah seçimde aday oldu Moritanya'da, 35 yıl köle olarak çalıştırılan Habi Mint Rabah, eylül ayında yapılacak seçimde milletvekili adayı oldu.
24.07.2018 Dünya
Yazın vazgeçilmezi terlikler olacak
Yazın vazgeçilmezi terlikler olacak Baharın enerjisi ve güneşin cazibesini stiline yansıtan kadınlar, ayakkabı seçimleriyle bu sezon oldukça iddialı… Elle Shoes Yönetim Kurulu Üyesi Suna Akar Çapan ayaklarda yaz trendlerini anlattı.
4.05.2018 Arşiv
Resmi açıklama: 'Havuç' Çocuklar Duymasın'a dönüyor!
Resmi açıklama: 'Havuç' Çocuklar Duymasın'a dönüyor! Çocuklar Duymasın’ın efsane karakteri ‘Havuç’ (Furkan Kızılay) diziye geri dönüyor!
12.02.2018 Magazin
Olgunlaştıkça ifade yeteneğiniz güçleniyor
Olgunlaştıkça ifade yeteneğiniz güçleniyor Gümüş dizisinde birlikte rol alan Kıvanç Tatlıtuğ ve Cansın Özyosun 10 yıl sonra aynı projede buluştu. Özyosun, “Kariyerimin altın yılları başlıyor” diyor.
8.12.2017 Arşiv
‘Sıfır aidat’lı bina hedefi
‘Sıfır aidat’lı bina hedefi Ada bazlı kentsel dönüşüm yapan Mint, enerji verimliliği ile 2023 yılına kadar sıfır aidat ödenen binalar yapmayı hedefliyor. Mint, 2 yeni projesini de satışa sundu
30.11.2017 Ekonomi
Çocuklar Duymasın'a sürpriz transfer!
Çocuklar Duymasın'a sürpriz transfer! Suzan Kardeş, 'Çocuklar Duymasın'ın kadrosuna dahil oldu. 'Çaycı Hüseyin'in annesi 'Kadriye' karakterine hayat verecek oyuncu, gelininden nefret eden bir karakterle ekranda olacak.
13.07.2017 Magazin
Çocuklar Duymasın'dan tanıtım fragmanı geldi!
Çocuklar Duymasın'dan tanıtım fragmanı geldi! Çocuklar Duymasın dizisi Kanal D ile ekranlara geri dönüyor. İşte dizinin ilk tanıtım fragmanı...
29.09.2021 Gündem
Çocuklar Duymasın'dan ilk fotoğraf geldi
Çocuklar Duymasın'dan ilk fotoğraf geldi Temmuz ayında Kanal D'de ekrana gelecek olan 'Çocuklar Duymasın' setinden ilk fotoğraf paylaşıldı.
15.06.2017 Magazin
Seksenler final yapıyor!
Seksenler final yapıyor! TRT 1'in en sevilen dizilerinden biri final kararı aldı. Seksenler dizisi yakın zamanda final yapacak, işte o tarih...
6.04.2017 Televizyon
'Dünyanın en güvenli parası' tedavüle giriyor
'Dünyanın en güvenli parası' tedavüle giriyor İngiliz Darphanesi, 'dünyanın en güvenli madeni parası' olarak tanımladığı 12 kenarlı madeni bir sterlini tedavüle soktu.
28.03.2017 Dünya
7 dönüşüm projesine 550 milyon lira ayırdı
7 dönüşüm projesine 550 milyon lira ayırdı Mint, İstanbul’un merkezinde kentsel dönüşüm yapmak için kuruldu. Şişli, Beyoğlu ve Kağıthane’yi radara alan Mint’in hedefinde bu yıl 550 milyon lira yatırımla 7 proje var
15.02.2017 Ekonomi
Grammy’ler için geri sayım başladı
Grammy’ler için geri sayım başladı Dünyanın en prestijli müzik ödülleri olarak kabul edilen Grammy’ler, bu yıl 59. kez verilecek.
2.02.2017 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Mint ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mint haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.