Michael Douglas

Michael Douglas

Son dakika Michael Douglas haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Michael Douglas ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Michael Douglas haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Michael Douglas

haberleri sayfasında son dakika yaşanan michael douglas gelişmeleri de dahil olmak üzere 137 michael douglas haberi bulunmuştur. Tüm michael douglas haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sharon Stone'dan olay itiraf: Kırmızı ışıkta arabama tırmandılar
Sharon Stone'dan olay itiraf: Kırmızı ışıkta arabama tırmandılar Michael Douglas ile başrolleri paylaşan 65 yaşındaki Sharon Stone, "Temel İçgüdü" filminin vizyona girdiği ilk günlerde yaşadıklarını anlattı. Ünlü oyuncu, hayranlarının arabasına tırmandığını ifade etti.
1.08.2023 Yaşam
'Cinsellik içeren sahnelerimi izlemek karımın hoşuna gidiyor!' Ünlü aktörden şaşırtan açıklama
'Cinsellik içeren sahnelerimi izlemek karımın hoşuna gidiyor!' Ünlü aktörden şaşırtan açıklama 'Fatal Attraction'dan (Öldüren Cazibe) filminden uyarlanan ve aynı adı taşıyan dizinin başrollerinden Joshua Jackson, son röportajında projedeki cinsellik içeren sahneler hakkında konuştu. Eşinin bu sahnelerle ilgili neler düşündüğünü de aktaran ünlü isim, açıklamalarıyla dikkat çekti.
29.04.2023 Magazin
‘Tuğla’  versiyonundan akıllı modellerine cep telefonları 50 yıldır hayatımızda!
‘Tuğla’ versiyonundan akıllı modellerine cep telefonları 50 yıldır hayatımızda! 3 Nisan 1973 tarihinden icat edilen ilk cep telefonun üzerinden 50 yıl geçti ve hayatımızı tamamen değiştirdi. 3 ayda geliştirilen bir icadın tüm dünyada yaygın hale gelmesi çoğu zaman beklenen bir durum değil. Ancak ilk cep telefonu, bunu başaran sayısız inovasyonlar arasındaydı. 50 yıl önce kurulan 'Tuğla' olarak anılan cihaz, hepimizin yaşam tarzını baştan aşağı değiştirecekti.
3.04.2023 Dünya
'Kocanızı Nasıl Öldürürsünüz'ün yazarı kocasını öldürmekle suçlanıyor
'Kocanızı Nasıl Öldürürsünüz'ün yazarı kocasını öldürmekle suçlanıyor Film gibi olay. "Kocanızı Nasıl Öldürürsünüz" makalesinin yazarı 25 yıllık eşini öldürmekle suçlanıyor. Yazıyı kaleme alan kişi olan Nancy Brophy 'nin "Bir romantik gerilim yazarı olarak zamanımın büyük bir çoğunluğunu cinayetler ve polislerin bu cinayetler üzerindeki çalışma metotları hakkında düşünerek geçiriyorum" diyor ve çeşitli Cinayet metotlarının artılarını ve eksilerini değerlendiriyordu: Silahlar çok ses çıkarırdı. Zehrin işe yaramama ihtimali vardı. Bir kiralık katil ise kendisini azmettiren kişiyi polise ispiyonlayabilirdi." ifadeleri ise büyük dikkat çekiyor.
23.05.2022 Dünya
Kirk Douglas hayatını kaybetti! Kirk Douglas kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındaydı?
Kirk Douglas hayatını kaybetti! Kirk Douglas kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındaydı? ABD'nin efsane oyuncularından Kirk Douglas, hayatını kaybetti. "Spartaküs", "Zafer Yolları", "Denizler Altında 20.000 Fersah" ve "Şampiyon" gibi filmlerin oyuncusu Douglas’ın ölümünü oğlu Michael Douglas, Instagram hesabından duyurdu. Peki Kirk Douglas kimdir? Nerelidir? Kirk Douglas kaç yaşındaydı? İşte detaylar…
6.02.2020 Gündem
ABD'li ünlü oyuncu Kirk Douglas hayatını kaybetti
ABD'li ünlü oyuncu Kirk Douglas hayatını kaybetti ABD'li ünlü aktör Kirk Douglas, 103 yaşında hayatını kaybetti.
6.02.2020 Magazin
Michael Douglas mal kabul kapısından kaçtı!
Michael Douglas mal kabul kapısından kaçtı! İstanbul turuna devam eden Michael Douglas, önceki gece çocuklarıyla Asmalımescit’teydi. Douglas; kızı Carys ve oğlu Dylan ile önce Cecconi’s’e, ardından Soho House’a gitti. Dışarıda gazetecilerin beklediğini öğrenen dünyaca ünlü aktör, mekanı mal kabul kapısından terk etti. Bir haftadır İstanbul’da bulunan Douglas ve çocukları, görüntü vermemek için ekstra çaba sarf etti.
9.01.2020 Magazin
Catherina-Zeta Jones kimdir? Nerelidir?  Catherina-Zeta Jones kaç yaşında?
Catherina-Zeta Jones kimdir? Nerelidir? Catherina-Zeta Jones kaç yaşında? Evliliklerinin 20’nci yılını kutlamak için dünya turu kapsamında çocuklarıyla Türkiye’ye gelen dünyaca ünlü Hollywood yıldızları Catherina-Zeta Jones ve Michael Douglas, İstanbul’da Boğaz keyfi yaptı. Önceki gün Güney Afrika’dan İstanbul’a gelen ikili, dün sabah erken saatlerde Nişantaşı’nda konakladıkları otelden gizlice çıktı. Peki Catherina-Zeta Jones kimdir? Nerelidir? Catherina-Zeta Jones kaç yaşında? İşte detaylar…
5.01.2020 Gündem
Dünyaca ünlü davranış bilimcisi başarının 5 sırrını verdi
Dünyaca ünlü davranış bilimcisi başarının 5 sırrını verdi Dünyaca ünlü yazar ve insan davranış uzmanı Dr. John Demartini, başarılı olmanın sırlarını anlattı.
25.05.2022 Sağlık
2019 Emmy Ödülleri adayları belli oldu
2019 Emmy Ödülleri adayları belli oldu Emmy Ödülleri'nin bu seneki adayları açıklandı. 22 Eylül'de sahiplerini bulacak olan Emmy Ödülleri'nde Game of Thrones en iyi drama dizisi de dahil olmak üzere 32 dalda aday oldu. İşte adaylar...
16.07.2019 Dünya
76. Altın Küre Ödülleri sahiplerini buldu
76. Altın Küre Ödülleri sahiplerini buldu Oscar'ın habercisi olarak nitelendirilen 76. Altın Küre Ödülleri (Golden Globe Awards) bu akşam sahiplerini buldu. Queen'in solisti Freddie Mercury'nin yaşamına odaklanan Bohemian Rhapsody, En İyi Film ödülünü alarak gecenin galibi oldu.
7.01.2019 Magazin
Genç kız, en yakın arkadaşının babasıyla...
Genç kız, en yakın arkadaşının babasıyla... ABD'li 27 yaşındaki kadın, en yakın arkadaşının babasıyla evlendi. Genç kadın Catherine Zeta-Jones ile Michael Douglas çiftine benzetildiklerini söyledi.
19.10.2018 Dünya
‘Filistin’e zulmeden  adama destek vermem’
‘Filistin’e zulmeden adama destek vermem’ Hollywood yıldızı Natalie Portman ‘Yahudi Nobel’i’ olarak anılan ödül törenine Gazze’de öldürülen Filistinliler nedeniyle katılmayacağını açıkladı. Portman’ın İsrail vatandaşlığının iptal edilmesi istendi. Portman sert yanıt verdi
21.04.2018 Dünya
Şoke eden iddia: Önüme geçip cinsel...
Şoke eden iddia: Önüme geçip cinsel... Hollywood'da 2017'nin son aylarında açılan taciz dosyası kapanmak bilmiyor.
11.01.2018 Magazin
'2018'de öleceklerin listesi!'
'2018'de öleceklerin listesi!' ABD merkezli 'The DeathList' internet sitesi bu yıl da geleneği bozmayarak yıl içerisinde ölecek isimlere dair tahminlerini paylaştı. Listede bu yıl da 50 ünlü isim yer aldı.
8.01.2018 Dünya
Efsane oyuncu Kirk Douglas 101 yaşında!
Efsane oyuncu Kirk Douglas 101 yaşında! Hollywood'un efsane isimlerinden Kirk Douglas, önceki gün 101'inci yaşını ailesinin düzenlediği bir partiyle kutladı.
13.12.2017 Magazin
Eşinin önünde kayın pederinin dudaklarına yapıştı!
Eşinin önünde kayın pederinin dudaklarına yapıştı! Los Angeles'da Legacy of Vision derneğinin galasına eşiyle birlikte katılan güzel oyuncu Catherine Zeta Jones, 100 yaşındaki kayınpederini dudağından öperek selamladı.
11.11.2017 Magazin
Val Kilmer kanser olduğunu açıkladı!
Val Kilmer kanser olduğunu açıkladı! Val Kilmer, kanser tedavisi gördüğünü ilk kez kabul etti.
1.05.2017 Magazin
'Mideleri küçülünce içkiye başlıyorlar!'
'Mideleri küçülünce içkiye başlıyorlar!' ÜSKÜDAR Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Nesrin Dilbaz, zayıflama ameliyatları sonrasında bağımlılıklarda artış görmeye başladıklarını belirterek, "Çünkü yemekle ruhsal açlıklarını doyururken, ameliyatla yemelerini ellerinden aldığınızda bu kez içki içmeye başlıyorlar" dedi.
8.01.2017 Sağlık
Ünlü aktör Om Puri hayatını kaybetti!
Ünlü aktör Om Puri hayatını kaybetti! Hint aktör Om Puri, 66 yaşında hayata veda etti. Ünlü ismin kendisi gibi oyuncu arkadaşı Anupam Kher, ölüm nedenine ilişkin "Ani kalp durması" açıklamasını yaptı.
6.01.2017 Magazin
Ünlü çiftin mutlu aile tablosu!
Ünlü çiftin mutlu aile tablosu! 2000 yılında New York City'de hayatlarını birleştiren Hollywood'un iki ünlü ismi Catherine Zeta-Jones ile Michael Douglas, evliliklerini mutlu bir şekilde sürdürüyor.
28.12.2016 Magazin
Mutlu aile tablosu
Mutlu aile tablosu 2000 yılında New York City’de hayatlarını birleştiren Hollywood’un iki ünlü ismi Catherine Zeta-Jones (47) ve Michael Douglas (72), evliliklerini mutlu bir şekilde sürdürüyor...
27.12.2016 Magazin
Haberler hiç iyi değil
Haberler hiç iyi değil Beyazperdenin ünlü oyuncusu Val Kilmer hakkında hayranlarını üzen bir iddia ortaya atıldı...
23.12.2016 Magazin
Çocuklarıyla birlikte 'Star Wars'a koştular
Çocuklarıyla birlikte 'Star Wars'a koştular Yeni bir 'Star Wars' macerasını perdeye taşıyan 'Rogue One: A Star Wars Story' filminin galası, önceki gece Hollywood'da gerçekleşti.
12.12.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Michael Douglas ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki michael douglas haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.