Mert Vidinli

Mert Vidinli

Son dakika Mert Vidinli haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mert Vidinli ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mert Vidinli haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mert Vidinli

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mert vidinli gelişmeleri de dahil olmak üzere 33 mert vidinli haberi bulunmuştur. Tüm mert vidinli haberleri aşağıda listelenmiştir.
Metin Hara: Benimle ilgili bir şey yazma
Metin Hara: Benimle ilgili bir şey yazma Yaklaşık bir yıldır gözlerden uzak aşk yaşayan oyuncu Hilal Altınbilek ile yazar Metin Hara'dan geçtiğimiz aylarda ayrılık haberi gelmişti. Evliliğe giden ilişkilerini sessiz sedasız bitiren ikiliden Hara, önceki akşam Bebek'te arkadaşları ile kahve içerken objektiflere yansıdı. Basın mensupları, 40 yaşındaki ünlü isme, Altınbilek ile ayrılıkları hakkında sorular yöneltti.
27.10.2022 Magazin
Yasemin Şefkatli ve İdo Tatlıses çifti lüks villasının kapılarını ilk kez açtı!
Yasemin Şefkatli ve İdo Tatlıses çifti lüks villasının kapılarını ilk kez açtı! Geçtiğimiz ekim ayında evlenen Yasemin Şefkatli ve İdo Tatlıses, Zekeriyaköy'deki dört katlı villalarının kapılarını ilk kez açtı. Ünlü çiftin evine yakın arkadaşı Gülnur Güneş ile yemeğe giden Mert Vidinli, lüks villadan görüntüleri Youtube kanalında yayınladı.
17.05.2022 Magazin
Müjde Uzman'dan Oğuzhan Uğur itirafı!
Müjde Uzman'dan Oğuzhan Uğur itirafı! Haziran 2021'de aşk yaşamaya başlayan oyuncu Müjde Uzman ile YouTuber ve müzisyen Oğuzhan Uğur, bir dargın bir barışık şekilde ilişkilerini sürdürüyor. Bugüne kadar dört kez ayrıldıkları ve geçtiğimiz günlerde "birlikteliklerine beşinci kez şans verdikleri" yönündeki haberlerle dikkat çeken ikiliden Uzman, Oğuzhan Uğur itirafında bulundu ve son dönemde ortalarda görünmemesinin sebebini açıkladı.
5.04.2022 Magazin
Saba Tümer: İlk aşkım 30 yıl sonra aradı!
Saba Tümer: İlk aşkım 30 yıl sonra aradı! Saba Tümer, Instagram'da canlı gerçekleşen 'Mert Vidinli’yle Sıkıştıran Sorular' programına konuk oldu. 25 yıllık kariyeri boyunca yaptığı programlarla adından sıkça söz ettiren Tümer, sit-com teklifi gelirse kabul edeceğini söyledi. En son şaşırdığı olayı anlatan 51 yaşındaki sunucu, televizyonda en komik anısını da paylaştı.
29.03.2022 Magazin
Demet Özdemir'in yüzündeki değişim dikkat çekti! 'Estetiği fazla kaçırdım'
Demet Özdemir'in yüzündeki değişim dikkat çekti! 'Estetiği fazla kaçırdım' Demet Özdemir'in, sosyal medyada paylaşılan fotoğrafı olay oldu. Mert Vidinli, Demet Özdemir ile olan karesini sosyal medyadan yayınladı. Demet Özdemir'in yüzündeki değişim dikkatlerden kaçmadı. Demet Özdemir ile ilgili 'kötü ışık kurbanı mı yoksa estetik mi yaptırdı?' soruları gündeme geldi. Demet Özdemir, hakkında çıkan haberlere sosyal medyadan filtreli yanıt verdi.
13.11.2021 Magazin
Özge Özpirinçci gün sayıyor
Özge Özpirinçci gün sayıyor Oyuncu Özge Özpirinçci, Salih Bademci ile başrolü üstlendiği 'İlk ve Son' dizisinin çekimleri sırasında hamile olduğunu öğrenmişti.
1.11.2021 Magazin
Yasemin Özilhan: Aldığım çantanın fiyatını kasada öğrendim, utandım
Yasemin Özilhan: Aldığım çantanın fiyatını kasada öğrendim, utandım Yasemin Özilhan, Mert Vidinli'nin YouTube kanalına konuk oldu. Ailesi ile birlikte tatil yapan Özilhan, merak edilenleri anlattı.
10.07.2021 Magazin
Ebru Şallı: Yüzüstü yere yapıştım
Ebru Şallı: Yüzüstü yere yapıştım Instagram'da canlı gerçekleşen "Mert Vidinli’yle Sıkıştıran Sorular" programının bu haftaki konuğu Ebru Şallı oldu.
11.04.2021 Magazin
Dila Tarkan: Hüngür hüngür ağladım
Dila Tarkan: Hüngür hüngür ağladım Sosyetik güzel Dila Tarkan,"Mert Vidinli’yle Sıkıştıran Sorular" programının konuğu oldu.
21.03.2021 Magazin
‘Kızımı tek göndermem’
‘Kızımı tek göndermem’ Bengü, Trendyol’un Instagram hesabı üzerinden gerçekleşen ‘Mert Vidinli’yle Sıkıştıran Sorular’ programına konuk oldu.
25.10.2020 Magazin
Pelin Karahan: 'Anne de olurum başrol de, çoktan hazırım'
Pelin Karahan: 'Anne de olurum başrol de, çoktan hazırım' Ünlü oyuncu Pelin Karahan, “Mert Vidinli’yle Sıkıştıran Sorular” programının konuğu oldu. Karahan, kadın oyuncuların doğum sonrası oyunculuğu bırakacakmış gibi bir algı oluştuğunu söyleyerek, “Anne de olurum başrol de oynarım. Setlere çoktan hazırım." dedi.
26.09.2020 Magazin
Aslıhan Doğan: 'Bol bol seri katil belgeseli izledim'
Aslıhan Doğan: 'Bol bol seri katil belgeseli izledim' Aslıhan Doğan Turan annesi Güler Doğan ve çocukları ile Bodrum tatiline devam ediyor.
12.09.2020 Magazin
Murat Dalkılıç: Dünyaya yeniden gelsem müzik yapmazdım
Murat Dalkılıç: Dünyaya yeniden gelsem müzik yapmazdım Şarkıcı Murat Dalkılıç, 'Mert Vidinli’yle Sıkıştıran Sorular' programının bu haftaki konuğu oldu. Meslek hayatı ve seçimleriyle ilgili konuşan Dalkılıç, 2012 yılında Snoop Dogg ile şarkı yapma imkanına sahipken projeyi reddettiğini ve bundan dolayı pişman olduğunu söyledi.
29.08.2020 Magazin
'Nusret, Türklere özgüven aşılıyor'
'Nusret, Türklere özgüven aşılıyor' Sosyete etçisi Nusret Gökçe; Alman gazetesi Bild'in sosyal medyada dikkat çeken, yaptıkları ve söyledikleriyle fenomen olan isimlere verdiği 'Place to B Influencer Ödülleri'nde bu yıl ödüle layık görüldü.
1.12.2017 Televizyon
Nazlı Çelik'ten özel kutlama!
Nazlı Çelik'ten özel kutlama! Nazlı Çelik önceki gece arkadaşlarıyla beraber 40'ıncı yaşını kutladı.
2.10.2017 Magazin
Berfin Erdoğan patron oluyor!
Berfin Erdoğan patron oluyor! Oyuncu ve yönetmen Yılmaz Erdoğan'ın 21 yaşındaki kızı Berfin Erdoğan, BKM Mutfak'ın başına geçti. Berfin, Maslak'ta 250 kişilik yeni bir mekan açıyor.
24.09.2017 Magazin
Bodrum’da neler oluyor?
Bodrum’da neler oluyor? Şeker Bayramı yaklaşırken tatil planları arasında Bodrum olanlar için sezonun en hit mekanlarını derledik.
19.06.2017 Magazin
Kocasının koruması ile aşk yaşayan sosyetik kadın kim?
Kocasının koruması ile aşk yaşayan sosyetik kadın kim? Sosyetik bir kadının kocasının yakın korumasıyla aşk yaşadığı iddia edildi.
14.02.2017 Magazin
Gonca Vuslateri'den bir 'Manik Serçe'
Gonca Vuslateri'den bir 'Manik Serçe' Benzersiz karakterleri, oyunculuk performansları ve samimiyeti ile sanat dünyasının en sevilen isimlerinden Gonca Vuslateri kalbinden dökülenleri kalemine aktararak benzersiz bir kitaba imza attı: “Manik Serçe”…
30.03.2016 Magazin
Didem galada
Didem galada Ünlü model Didem Soydan ve Mert Vidinli, LG OLED TV’nin davetlisi olarak Batman v Superman: Adaletin Şafağı filminin 20 Mart’ta New York’ta düzenlenen dünya galasına katıldı...
22.03.2016 Magazin
Buse Terim'den özel koleksiyon!
Buse Terim'den özel koleksiyon! Modayı lüks olmaktan çıkarıp, herkes için ulaşılabilir kılmak isteyen DeFacto, ilk koleksiyonunu moda danışmanı Buse Terim’le hazırladı...
6.11.2015 Magazin
‘Patron sen ol’ temalı parti
‘Patron sen ol’ temalı parti Günsal Saat’in distribütörlüğünde Türkiye’ye giriş yapan İsviçreli saat markası Bomberg’in lansman partisinde iş ve sanat dünyasından birçok ünlü ismi bir araya getirdi...
10.06.2015 Magazin
Önce alışveriş sonra pop!
Önce alışveriş sonra pop! Modanın en büyük partisi Fashion’s Night Out coşkusu yarın akşam Nişantaşı’nın kalbi, CITY’S de yaşanacak...
15.09.2014 Magazin
Babam gibi sivri dilliyim, sert çıkarım
Babam gibi sivri dilliyim, sert çıkarım Derya Şensoy: Babam gibi sivri dilliyim, sert çıkarımFerhan Şensoy: Annem gibi yemek yapmayı severimBelki çok kızkardeşli olduğumdan iki kızkardeşi yanyana görünce güç, birlik ve güven hissederim...
4.05.2013 Arşiv
Hafta sonu eğlencesine hazırlık Happy Hour
Hafta sonu eğlencesine hazırlık Happy Hour İşten çıkmış beyaz yakalılar, kalem etek üzerinde olan gömleği bir iki aksesuarla akşama uyarlamış kadınlar ve bir ağızdan konuşmanın vermiş olduğu mutluluk! Şehir kültürünün en güzel yansımasıdır bu akşamüstü birleşmesi! Şehir insanları çalışmıştır, üretmiştir ve akşam olup güneş batarken kendine güzel bir vakit ayırıp yapılacak en havalı harekete katılır; "Happy Hours" ikipedia'ya göre happy hour restoran, bar, bowling salonu hatta fuarlarda belli saatler arası alkollü içeceklerde indirim önerilen bir pazarlama terimi! Genellikle, akşamüstü saatlerinde Pazartesi'den Cuma'ya 4 ve 8 arası yapılır...
19.04.2013 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Mert Vidinli ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mert vidinli haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.