Meme Büyütme

Meme Büyütme

Son dakika MEME BÜYÜTME haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan MEME BÜYÜTME ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını MEME BÜYÜTME haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Meme Büyütme

haberleri sayfasında son dakika yaşanan meme büyütme gelişmeleri de dahil olmak üzere 115 meme büyütme haberi bulunmuştur. Tüm meme büyütme haberleri aşağıda listelenmiştir.
Meme küçültme ameliyatları sırt ağrılarını önlüyor
Meme küçültme ameliyatları sırt ağrılarını önlüyor Doğum süreci, emzirme, kilo alıp-verme, yaş alma, hastalık ya da gelişime bağlı memede şekil bozuklukları ya da konjenital sebeplerden dolayı fazla küçük ya da büyük yapıya sahip memeler kadınlarda fiziksel ve psikolojik sorunlara neden olabiliyor. Plastik ve Estetik cerrahi uzmanı Op. Dr. Ali Şimşek meme küçültme ameliyatlarında önemli başlıkların altını çizdi.  
10.03.2022 Sağlık
Kilo verme sonrası göğüs sarkması birçok kişinin problemi!
Kilo verme sonrası göğüs sarkması birçok kişinin problemi! Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ufuk Askeroğlu, fazla kilo veren kişilerde en sık karşılaşılan sorunlardan biri olan göğüs sarkmasını ve yapılabilecekleri sizler için anlatıyor.
23.02.2022 Sağlık
Meme operasyonlarının avantajları nelerdir?
Meme operasyonlarının avantajları nelerdir? Kadınların en sık yaptırdığı işlemlerden biri meme operasyonlarıdır. Meme operasyonları sadece görünüm açısından değil sağlık açısından da birçok fayda sağlamaktadır. Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahı Op. Dr. İlsun Aka merak edilenleri sizler için anlattı.
17.11.2021 Sağlık
Olumlu deneyim estetik bağımlısı yapıyor!
Olumlu deneyim estetik bağımlısı yapıyor! Görünüşündeki gerçek veya hayali kusurlar kişide saplantı haline gelebiliyor. Ortaya çıkan bu beden algı bozukluğu ile kişi estetik cerrahinin yolunu tutabiliyor. Nasıl göründüğüyle ilgili hissedilen güvensizlik ise zamanla takıntı haline dönebiliyor. Uzmanlar ise uyarıyor! Kimi estetik cerrahi bağımlılarının hayran oldukları bir ünlü gibi görünmek için kendilerini değiştirmeye çalışmalarının altında psikiyatrik sorunların yatabileceğine dikkat çekiliyor.
25.10.2021 Sağlık
Emzirme sonrası göğüs nasıl eski haline getirilebilir?
Emzirme sonrası göğüs nasıl eski haline getirilebilir? Hamilelik heyecan verici bir süreçtir. Sağlıklı bir bebek sahibi olduktan sonra anneler kendilerinde bazı değişiklikler yapmak isteyebilirler. Özellikle emzirme döneminden sonra göğüslerde yaşanan deformasyonların düzeltilmesi sıklıkla talep edilmektedir. Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahı Op. Dr. İlsun Aka bu konu ile ilgili merak edilenleri yanıtladı.
16.09.2021 Sağlık
'Yaz sezonunda meme büyütme ameliyatı yüzde 50 arttı'
'Yaz sezonunda meme büyütme ameliyatı yüzde 50 arttı' Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahisi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Erol Kesiktaş, yaz mevsimiyle meme büyütme ameliyatı başvurularının yüzde 50 arttığını söyledi. Bir dönem tabu olarak görülen ve gizli yapılan bu ameliyatlara artık kişilerin aileleriyle geldiğini vurgulayan Prof. Dr. Kesiktaş, randevuların şimdiden dolduğunu belirtti.
27.06.2021 Sağlık
"Meme kanserinin izlerini 'onarmak' mümkün"
"Meme kanserinin izlerini 'onarmak' mümkün" Meme kanserinin kadınlarda en sık görülen kanserlerden biri olduğunu belirten Prof. Dr. Naci Karacaoğlan, "Meme kanseri tedavisinde memenin tamamı veya bir kısmı alınabilir. Meme kaybına bağlı olarak da hastalarda eksiklik duygusu, asimetri ve kadınsı davranışlarda azalma gözlemlenebilir. Rekonstrüksiyon yani onarımdaki amacımız ise kaybedilen memenin yeniden kazandırılması. Rekonstrüksiyonu kanser cerrahisi ile eş zamanlı olarak ya da kanser tedavisi sonrasında yapabiliyoruz" dedi.
6.04.2021 Sağlık
Meme implantı revizyonu neden yapılır?
Meme implantı revizyonu neden yapılır? Meme implantı uzman tarafından yapılmadığında istenmeyen sonuçlara yol açabilir. Uygulanan revizyon yöntemleri ile komplikasyonlar düzeltilerek hastanın istediği görüntü elde edilir. Mutlaka uzman hekim tarafından yapılması gereken revizyon işlemini Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrah Op. Dr. İlsun Aka anlatıyor.
19.03.2021 Sağlık
Meme implantı konturları neden belli olur?
Meme implantı konturları neden belli olur? Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk, meme implantı konturlarının belli olmaması ve daha doğal görünüm oluşması için uygulanan yöntemleri sizler için anlattı.
10.02.2021 Sağlık
Doğum sarkmalarına annelik estetiği!
Doğum sarkmalarına annelik estetiği! Kilo değişikliği, hamilelik sonrası karında çatlak görünümü, sıkılığını yitirmiş karın çevresi ve emzirme sonrası formunu kaybeden göğüsler birçok anne için büyük sorun. Değişen anne bedenine doğumdan en az 6 ay sonra ve emzirme süresinin bitmesinin ardından yapılan anne makyajı adı verilen annelik estetiğine genç anneler ilgi gösteriyor. Op. Dr. Cengizhan Ekizceli, annelik estetiği hakkında bilgi verdi.
28.11.2020 Sağlık
Meme estetiği emzirmeye engel mi?
Meme estetiği emzirmeye engel mi? Meme estetiği ile ilgili bilgiler veren Prof. Dr. Ayşin Karasoy Yeşilada, “Emzirme açısından protezin kas altına veya üstüne yerleştirilmesinin etkisi bulunmamaktadır. Dünyada meme estetiğinde yeni jenerasyon protezler biçimini her pozisyonda koruyarak protez dış kılıfı zarar görse bile içindeki silikonun vücut dokuları içine dağılmadığı protezler olarak üretilmektedir.” dedi.
1.11.2020 Sağlık
Meme estetiği emzirmeye engel mi?
Meme estetiği emzirmeye engel mi? Meme estetiği ile ilgili bilgiler veren Prof. Dr. Ayşin Karasoy Yeşilada, “Emzirme açısından protezin kas altına veya üstüne yerleştirilmesinin etkisi bulunmamaktadır. Dünyada meme estetiğinde yeni jenerasyon protezler biçimini her pozisyonda koruyarak protez dış kılıfı zarar görse bile içindeki silikonun vücut dokuları içine dağılmadığı protezler olarak üretilmektedir.” dedi.
31.10.2020 Sağlık
Doğum sonrası deformasyon ve kilolara 'anne estetiği'
Doğum sonrası deformasyon ve kilolara 'anne estetiği' Bazı kadınlar hamilelikten sonra hemen kilo vermek ister. Emzirerek, sağlıklı beslenerek ve egzersiz yaparak doğum sonrası kilo verilebilir. Ancak annelerin çoğu özel spor eğitmenlerine, kişiye özel hazırlanmış diyet programlarına ya da spor yapacak bolca zamana sahip değil. Doğum sonrası vücudun eski formuna kavuşması her kadında aynı şekilde gerçekleşmeyebiliyor. Doğum sonrası deformasyonlar ve vücudun eski formuna kavuşması için tercih edilen başka bir yöntem de annelik estetiği. Peki, Annelik estetiği nedir? Kimler annelik estetiği yaptırabilir? Annelik estetiği sonrası hamile kalınabilir mi? Plastik, Estetik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr.Yunus Doğan annelik estetiği hakkında bilgi verdi.
25.08.2020 Sağlık
Meme büyütme ile ilgili bilinmeyenleri anlattı
Meme büyütme ile ilgili bilinmeyenleri anlattı Günümüzde meme büyütmenin ideal yolunun protez kullanmak olduğuna dikkat çeken Prof. Dr. Naci Karacaoğlan "Ancak yağ enjeksiyonlarıyla da meme büyütme yapılabilir. Operasyon öncesi muayenede protezin kas altına mı yoksa üstüne mi konulacağına karar verilmeli. Silikon protezler hangi alana yerleştirilirse yerleştirilsin emzirmeye engel bir durum teşkil etmez." dedi.
25.06.2020 Sağlık
Estetikte artık trend, doğal ve sağlıklı görünüm
Estetikte artık trend, doğal ve sağlıklı görünüm Estetikte son dönemde abartıdan uzak, doğal ve sağlıklı görünüm kazandıran operasyonların tercih edildiğine vurgu yapan Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Umut Zereyak, “Kişinin gerek özel, gerek sosyal hayatında sağlıklı, doğal, iyi ve güzel görünmesi hem kendisine hem de çevresine pozitif bir ekti yaratıyor” ded
24.02.2020 Sağlık
Küçük göğüs özgüveni etkiliyor
Küçük göğüs özgüveni etkiliyor Op.Dr. Ekrem Keskin, küçük göğsün kadınlarda özgüveni etkilediğini söyledi.
23.12.2019 Sağlık
Ameliyatsız değişim artık mümkün
Ameliyatsız değişim artık mümkün Teknolojideki gelişimle birlikte, her yıl estetik trendleri değişse de genç, diri ve ışıldayan bir cilt ile yıllara meydan okuyan bir vücuda sahip olma isteği hiç değişmiyor. Yılın estetik trendleri de teknolojik gelişmelerle, bu isteklere daha hızlı ve kolay cevap veren ameliyatsız uygulamalarla şekillenmeye başladı.
9.12.2019 Sağlık
Meme estetiğinde bunlara dikkat
Meme estetiğinde bunlara dikkat Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrah Doç. Dr. Karaca Başaran, meme implantı teknolojisi ve cerrahi tekniklerdeki gelişmelerin göğüs büyütmeyi çok güvenli ve etkili bir prosedür haline getirdiğini, hastaların hoş ve doğal gözüken sonuçlar almasını sağladığını söyledi.
9.11.2019 Sağlık
"Türkiye plastik cerrahide çok önemli bir noktada"
"Türkiye plastik cerrahide çok önemli bir noktada" Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği, Doğu Anadolu bölge toplantısı, Türkiye'nin dört bir yanından gelen plastik cerrahların katılımıyla Van'da yapıldı.
13.07.2019 Sağlık
İzsiz göğüs büyütme estetiği mümkün!
İzsiz göğüs büyütme estetiği mümkün! Sadece 2 cm’lik kesilerle yapılan ve yara iyileşmesine bağlı olarak işlem sonunda hemen hemen hiç iz bırakmayan meme büyütme estetiği hakkında açıklamalarda bulunan Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ufuk Askeroğlu, kimlerin bu işlemden faydalanabileceğini anlattı.
25.03.2019 Sağlık
Koltuk altından endoskopik meme büyütme!
Koltuk altından endoskopik meme büyütme! Koltuk altından meme büyütme operasyonu hakkında açıklamalarda bulunan Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Hakan Gündoğan, bu yöntemin avantajlarını sizler için anlattı.
18.03.2019 Sağlık
Kompozit göğüs büyütme nedir?
Kompozit göğüs büyütme nedir? Göğüslerinin boyutundan ve şeklinden memnun olmayan kadınlar meme implantı ile göğüs büyütme yaptırabilirler.
4.01.2019 Sağlık
Göğüs estetiğinde dikkat
Göğüs estetiğinde dikkat Op.Dr. Arda Katırcıoğlu, göğüs estetiğinde dikkat edilmesi gereken konular hakkında bilgi verdi.
30.11.2018 Sağlık
'Gerçek kadınların göğüsleri olur' deyince...
'Gerçek kadınların göğüsleri olur' deyince... Emily Nolan, henüz 23 yaşındayken, sevgilisinin telkinleri üzerine, sonradan pişman olacağı bir şey yaptı.
3.11.2018 Dünya
Trans bireyin göğüs büyütme ameliyatını devlet karşılayacak
Trans bireyin göğüs büyütme ameliyatını devlet karşılayacak Yaklaşık 17 yıldır cezaevinde bulunan ve daha önce cinsiyet değiştirme ameliyatı olan trans mahkuma göğüs büyütme ameliyatı için izin çıktı. Şu anda Gebze Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda tutuklu bulunan ve ismi açıklanmayan trans bireyin ameliyat masrafları Sağlık Bakanlığı tarafından karşılanacak.
27.09.2018 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Meme Büyütme ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki meme büyütme haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.