Mehmet Özgür

Mehmet Özgür

Son dakika Mehmet Özgür haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mehmet Özgür ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mehmet Özgür haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mehmet Özgür

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mehmet özgür gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.060 mehmet özgür haberi bulunmuştur. Tüm mehmet özgür haberleri aşağıda listelenmiştir.
Arak dizisinin ismi neden değişti? Arka yeni bölüm ne zaman?
Arak dizisinin ismi neden değişti? Arka yeni bölüm ne zaman? Show TV’nin iddialı dizisi ''Arak” isim değişikliğine gitti. Dizinin adının neden değiştirildiği merak edildi. Peki, ''Arak dizisinin adı neden değişti, yeni bölüm ne zaman başlayacak?
28.12.2023 Televizyon
Arak dizisi nerede çekiliyor? İstanbul’un hangi semtlerinde çekildi? Arak dizisinin çekildiği semt ve ilçeler
Arak dizisi nerede çekiliyor? İstanbul’un hangi semtlerinde çekildi? Arak dizisinin çekildiği semt ve ilçeler Yeni dizi Arak bu akşam seyirciyle buluşuyor. Dizi babasının intikamını almak isteyen Kara (İlker Kaleli) ile çok farklı bir hayattan gelen Zeynep’in (Öykü Karayel) kesişen yolları ve sonrasında birlikte verdikleri mücadeleyi çarpıcı bir anlatımla izleyiciye aktaracak. Yeni sezon dizileri arasında yer alan Arak dizisinin çekim yeri ise merak konusu oldu. Peki, Arak dizisi nerede çekiliyor, hangi ilde? sorularının yanıtı.
21.12.2023 Televizyon
MHP'nin milletvekili aday listesi açıklandı
MHP'nin milletvekili aday listesi açıklandı MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinin aday listesinin tamamlandığını açıkladı. Genel Başkan Bahçeli Osmaniye 1. sıradan aday oldu. İşte il il milletvekili adaylarının listesi.
6.04.2023 Gündem
Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin konusu ne? Alparslan Büyük Selçuklu dizisi oyuncuları kim?
Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin konusu ne? Alparslan Büyük Selçuklu dizisi oyuncuları kim? Alparslan Büyük Selçuklu dizisi bu akşam izleyici ile buluşuyor. Alparslan'a Barış Arduç, Akça Hatun' da Fahriye Evcen canlandıracak. Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin devam olan Alparslan Büyük Selçuklu'nun konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Peki, Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin konusu ne? Alparslan Büyük Selçuklu dizisi oyuncuları kim? İşte Alparslan Büyük Selçuklu'nun oyuncu kadrosu...
8.11.2021 Gündem
Ferit Kaya, 'Alparslan' dizisine dahil oldu
Ferit Kaya, 'Alparslan' dizisine dahil oldu Çukur dizisinde Murtaza olarak izlediğimiz Ferit Kaya da yeni dizisini buldu. Gazeteci Birsen Altuntaş, bu transferi duyurdu.
12.08.2021 Magazin
Nizamülmülk kimdir? Nizamülmülk Hasan Sabbah ile nasıl mücadele etti?
Nizamülmülk kimdir? Nizamülmülk Hasan Sabbah ile nasıl mücadele etti? TRT'nin sevilen ve ilgiyle takip edilen dizisi Uyanış Büyük Selçuklu dizisi oyuncuları ve tarihi konusu ile dikkat çekiyor. Uyanış Büyük Selçuklu dizisi ile yeniden gündeme gelen Mehmet Özgür'ün canlandırdığı Nizamülmülk, tarihte siyasi ve askeri yönü ile ön plana çıkan devlet adamlarındandır. Nizamülmülk Büyük Selçuklu İmparatorluğu'nun devlet yapısının oluşmasında başrol oynamış, devlet işlerinde aldığı kararlar ile döneminin en önemli şahsiyetlerinden biri olmuştur. Nizamülmülk, Sultan Alparslan'ın veziri Sultan Melikşah'ın Hace'si, büyük devlet adamıdır. Peki, Nizamülmülk kimdir? Nizamülmülk Hasan Sabbah ile nasıl mücadele etti? Nizamülmülk'ün tarihteki önemi ne? İşte Nizamülmülk hakkında merak edilenler...
1.02.2021 Gündem
Bursa'da sahte içki faciası! Ölü sayısı giderek artıyor
Bursa'da sahte içki faciası! Ölü sayısı giderek artıyor Bursa'da yılbaşı öncesi sahte içki faciasında ölenlerin sayısı 3'e yükseldi. 11 kişinin ise hastanelerde devam ederken, Bursa Polisi kayıp 20 litre kayıp sahte içkinin peşinde. Hastanedeki 11 kişiden 6'sı yoğun bakımda tedavi görüyor. Olayla ilgili 2 kişinin sorgusu ise sürüyor.
16.12.2020 Gündem
'Uyanış: Büyük Selçuklu' dünya çapında ses getirdi
'Uyanış: Büyük Selçuklu' dünya çapında ses getirdi İlk bölümüyle zirveye oturan TRT 1’in iddialı yapımı 'Uyanış: Büyük Selçuklu', uluslararası TV araştırma şirketi 'The Wit'in haftalık öne çıkanlar bölümü olan Daily Hits listesine giren tek Türk dizisi oldu.
5.10.2020 Televizyon
Uyanış Büyük Selçuklu ne zaman başlıyor? Uyanış: Büyük Selçuklu yeni fragmanı yayınlandı!
Uyanış Büyük Selçuklu ne zaman başlıyor? Uyanış: Büyük Selçuklu yeni fragmanı yayınlandı! Uyanış Büyük Selçuklu ne zaman başlıyor? Uyanış Büyük Selçuklu oyuncu kadrosunda kimler var? Uyanış Büyük Selçuklu nerede çekiliyor? İşte Uyanış Büyük Selçuklu konusu ve oyuncuları
21.09.2020 Gündem
'Nuh Tepesi' ikinci kez vizyonda
'Nuh Tepesi' ikinci kez vizyonda Türkiye'de açık olan sinema salonlarında bu hafta daha önce izleyici ile buluşmuş 3 yerli film vizyona girecek.
16.07.2020 Televizyon
Vuslat 43. bölüm fragmanı
Vuslat 43. bölüm fragmanı TRT1'in sevilen dizisi Vuslat'ın merakla beklenen yeni tanıtım videosu yayınlandı.
29.02.2020 Televizyon
Vuslat 35. bölüm fragmanı
Vuslat 35. bölüm fragmanı TRT1'in merakla takip edilen dizisi Vuslat'ın 35. bölüm tanıtımı yayınlandı. İşte detaylar...
31.12.2019 Gündem
Gözyaşları içinde okudu: Hayatımın en zor konuşmasıydı
Gözyaşları içinde okudu: Hayatımın en zor konuşmasıydı Terör örgütü YPG/PKK'nın Nusaybin'de gerçekleştirdiği saldırı sonucunda babasını kaybeden TRT Kürdi muhabiri Gülay Demir, Fransa'da düzenlenen 'Uluslararası Terör Kurbanları Kongresi'nin kapanış töreninde manifestoyu gözyaşları içinde okudu. Demir, konuyla ilgili Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Sesim titredi Babam... Yüreğim titredi, hayatımın en zor konuşmasıydı. Seni çok özlüyorum babam..." ifadelerini kullandı.
23.11.2019 Dünya
Vuslat 20. bölüm fragmanı (Sezon Finali)
Vuslat 20. bölüm fragmanı (Sezon Finali) Vuslat dizisinin merakla beklenen 20'inci bölüm fragmanı yayınlandı.
21.05.2019 Televizyon
Vuslat 17. bölüm fragmanı yayınlandı
Vuslat 17. bölüm fragmanı yayınlandı TRT1 ekranlarından büyük bir beğeniyle takip edilen Vuslat dizisinin yeni fragmanı görücüye çıktı.
30.04.2019 Televizyon
Vuslat 15. bölüm 2. fragmanı yayınlandı
Vuslat 15. bölüm 2. fragmanı yayınlandı Vuslat dizisinin merakla beklenen 15. bölüm 2. fragmanı paylaşıldı.
20.04.2019 Televizyon
Ali İhsan Yavuz: Tek tek tespit ettik FETÖ'den ihraç edilenler sandığa yazılmış
Ali İhsan Yavuz: Tek tek tespit ettik FETÖ'den ihraç edilenler sandığa yazılmış AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz İstanbul’da seçim sonuçlarına yönelik itirazlar hakkında açıklamalarda bulundu. Yavuz tek tek tespit ettikleri usulsüzlükleri şöyle açıkladı: "FETÖ'den ihraç edilenler sandığa yazılmış. FETÖ'nün aktif rol aldığını gösteren belgeler var.Bu iş CHP’ye yarasın diye yapıldı.Usulsüzlükler kasıtlı bir şekilde yapılmıştır. Sandık başkanları üzerinden usulsüzlük var.Sandık başkanlarının usulsüzlükleri her ilçede var.39 ilçenin 39’unda kanunsuzluk yapıldı. Büyükşehir belediye başkanlığı seçimi yenilensin.Seçim güvenliği için suç duyurusu yapacağız.Kimin kusuru varsa cezasını çeksin."
17.04.2019 Siyaset
İBB Başkanı Mevlüt Uysal'dan flaş açıklamalar!
İBB Başkanı Mevlüt Uysal'dan flaş açıklamalar! İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Büyükçekmece'deki sahte seçmen iddialarıyla ilgili konuştu. Uysal, "Biz seçmen listeleri askıya çıktığında üyelerimiz yer almadığını gördüğümüzde bazı yerlerde boş arsa ve inşaatlarda seçmen olduğunu gördük." dedi.
10.04.2019 Siyaset
Vuslat dizisinin yeni fragmanı
Vuslat dizisinin yeni fragmanı Vuslat dizisinin merakla beklenen 13. bölüm fragmanı yayınlandı.
2.04.2019 Televizyon
Vuslat 12.Bölüm Fragmanı
Vuslat 12.Bölüm Fragmanı TRT 1 ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Vuslat dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı.
23.03.2019 Televizyon
Vuslat ilk bölümüyle bu akşam! Oyuncular kimler?
Vuslat ilk bölümüyle bu akşam! Oyuncular kimler? Vuslat dizisi ilk bölümüyle bu akşam TRT 1 ekranında başlayacak. Pazartesi akşamları yayınlanacak olan dizinin ilk bölüm fragmanı büyük ilgi gördü. Peki Vuslat dizisinin konusu nedir?
7.01.2019 Televizyon
8 yeni film vizyona giriyor!
8 yeni film vizyona giriyor! Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 5'i yerli 8 film vizyona girecek.
4.10.2018 Kültür Sanat
Aybüke Pusat kimdir?
Aybüke Pusat kimdir? Aybüke Pusat kimdir? Sorusunun yanıtı gündemde sıkça araştırılıyor. Güzelliği ve başarılı oyunculuğu ile dikkat çeken Aybüke Pusat'ın hayatına dair bilgileri haberimizde derledik. İşte Aybüke Pusat hakkında merak edilenler...
1.03.2018 Gündem
Şahan Gökbakar'dan 'Ölümlü Dünya' mesajı!
Şahan Gökbakar'dan 'Ölümlü Dünya' mesajı! Yıldızları bir türlü barışmayan iki ünlü komedyen Cem Yılmaz ve Şahan Gökbakar, 'Ölümlü Dünya' filminde hemfikir oldular.
1.02.2018 Kültür Sanat
Bu hafta sonu sanat  yolculuğuna çıkın
Bu hafta sonu sanat yolculuğuna çıkın İstanbul’da sanat dolu bir hafta sonu geçirmek isterseniz tiyatrodan sergilere, konserden söyleşilere sanat her yerde.
26.01.2018 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Mehmet Özgür ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mehmet özgür haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.