Mehmet Coşkundeniz

Mehmet Coşkundeniz

Son dakika Mehmet Coşkundeniz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mehmet Coşkundeniz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mehmet Coşkundeniz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mehmet Coşkundeniz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mehmet coşkundeniz gelişmeleri de dahil olmak üzere 52 mehmet coşkundeniz haberi bulunmuştur. Tüm mehmet coşkundeniz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Posta Gazetesi başyazarı Rauf Tamer toprağa verildi
Posta Gazetesi başyazarı Rauf Tamer toprağa verildi Beşiktaş’ta evinde geçirdiği kalp krizi sonucu 86 yaşında hayatını kaybeden Posta Gazetesi başyazarı Rauf Tamer için Zincirlikuyu Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Rauf Tamer'in cenazesi kılınan cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı’nda toprağa verildi. Cenazeye siyaset, basın, iş ve sanat dünyasından pek çok isim katıldı.
22.10.2023 Gündem
Metin Akpınar'ın 35 yıl sonra ikiz kızları ortaya çıkmıştı! Coşkundeniz: Birkaç söz söyleme hakkını kendimde görüyorum!
Metin Akpınar'ın 35 yıl sonra ikiz kızları ortaya çıkmıştı! Coşkundeniz: Birkaç söz söyleme hakkını kendimde görüyorum! Metin Akpınar'ın 35 yıl sonra ortaya çıkan ikiz kızları Duygu ve Sevgi Nebioğlu kardeşleri magazin gündeminde konuşulmaya devam ediyor. Antalya'da dünyaya gelen, 2 aylıkken bir köyde bakıcı kadına terk edilen sonrası yetiştirme yurdunda büyüyen ve 6 yaşında evlat edinilen ikizlerden Duygu Nebioğlu, "Umarım hayattadır" dediği kendisine bakan kişiyi dün bulduğunu açıklamış ve fotoğraflar yayınlamıştı. Bugün ise Posta Gazetesi yazarı Mehmet Coşkundeniz Metin Akpınar konusunu köşesine taşıdı.
20.10.2023 Magazin
Seçil Çiftçi olayında Yaren Korucu gerçeği! Korkunç detay ortaya çıktı
Seçil Çiftçi olayında Yaren Korucu gerçeği! Korkunç detay ortaya çıktı Şarkıcı, model Seçil Çiftçi'nin, evine gelen eski sevgilisi Semih Sevim'i kırık sandalye ayağı ile öldürüp ormana atması dehşet yaratmıştı. 1 Kasım 2018'de Başakşehir'de sokakta yaralı bulunan, hastanede yaşamını yitiren 19 yaşındaki Yaren Korucu'nun ölümünde de Seçil Çiftçi'nin parmağı olduğu iddia edildi. İşte korkunç detaylar...
25.01.2023 Yaşam
Hadise'nin vücut dili 'aşığım' diyor
Hadise'nin vücut dili 'aşığım' diyor Kaan Yıldırım aşkı Hadise’nin ayaklarını öylesine yerden kesmiş olacak ki, söylediklerini unuttu ve 'Asla yapmam' dediklerini yaptı. Ünlü şarkıcının, Instagram hesabından paylaştığı sevgilisi ile el ele fotoğrafı için, "(Sırılsıklam aşığım) diye bas bas bağırıyor" yorumu yapıldı.
22.08.2020 Magazin
"Evliyken 8 yıl başkasıyla beraberdim eşim..."
"Evliyken 8 yıl başkasıyla beraberdim eşim..." Eşini aldatan adam, sevgilisinin kendisine telefonda 'Benim yuvamı bir kadın yıktı. Ben de öyle bir kadın olmak istemiyorum. O yüzden bitti' değini söyledi.
22.01.2020 Yaşam
Şeyma Subaşı'nın 'Acımadı ki' pozları
Şeyma Subaşı'nın 'Acımadı ki' pozları Şeyma Subaşı-Acun Ilıcalı boşanması haftaya damgasını vurdu. Mehmet Coşkundeniz, Posta gazetesindeki köşesinde konuyu kaleme aldı.
2.12.2018 Magazin
Ahmet Kural, Sıla'nın sırtında vazo kırmış!
Ahmet Kural, Sıla'nın sırtında vazo kırmış! Ocak ayındaki Ahmet Kural-Sıla ayrılığının şiddet nedeniyle olduğu, Sıla’nın bir erkekle yemek yerken çekilen fotoğrafını gören Ahmet Kural’ın sevgilisini kollarından tutup sarstığı iddia edildi. Sıla’nın yakın çevresinden alınan bilgiye göre ise 29 Ekim tarihinde yaşanan olay, Ahmet Kural’ın ikinci kez birlikte olmaya başladıklarından sonra Sıla’ya uyguladığı ilk şiddet değil!
3.11.2018 Magazin
Muharrem İnce, başkan yardımcılarını açıkladı
Muharrem İnce, başkan yardımcılarını açıkladı CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, İstanbul'da ulusal gazete ve televizyonların genel yayın yönetmenleri ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. İnce seçimi kazanması halinde rakipleri Akşener ve Karamollaoğlu'na yardımcılık teklifinde bulunacağını açıkladı.
20.06.2018 Siyaset
Seçkin Piriler ayrıldı!
Seçkin Piriler ayrıldı! Eski manken Seçkin Piriler’in, sunucusu olduğu ‘Laf Bende Kalmasın’ programının sunuculuğundan ayrıldığı iddia edildi.
18.12.2017 Magazin
Avukatından 'boşanma' açıklaması!
Avukatından 'boşanma' açıklaması! Amerika'da yargılanan Rıza Sarraf'ın eşi Ebru Gündeş'in, boşanma kararı aldığı öne sürüldü. Yeşim Salkım, ünlü şarkıcının avukatından gelen açıklamayı duyurdu.
30.11.2017 Magazin
Ve açıklama geldi! Ebru Gündeş boşanıyor mu?
Ve açıklama geldi! Ebru Gündeş boşanıyor mu? Kısa bir süre önce Ebru Gündeş hakkında bir iddia ortaya atılmış ve şarkıcının Kanlıca'daki yalısından ayrıldığı haberleri yapılmıştı. Ve gerçek ortaya çıktı? Ebru Gündeş boşanıyor mu? İşte cevabı...
27.11.2017 Magazin
Hepiniz özür dileyeceksiniz!
Hepiniz özür dileyeceksiniz! Yeşim Salkım, yorumculuk yaptığı programda kendisini hedef aldığını düşündüğü Seda Sayan ve Kerimcan videosu hakkında çok sert konuştu. Salkım; “Saray soytarıları vardı bilir misiniz? İşte sizin de onlardan farkınız kalmadı. Hepiniz özür dileyeceksiniz” dedi
18.11.2017 Magazin
Güzeller sahnede
Güzeller sahnede Tiyatro 9’un yeni oyunu ‘Eksiği Var Fazlası Yok’, sezonu açtı.
13.11.2017 Magazin
Ekranın yeni 3’lüsü
Ekranın yeni 3’lüsü Lifetime TV, hafta içi her sabah ekranlara gelecek yeni magazin programı “Laf Bende Kalmasın” için geri sayıma başladı.
4.11.2017 Magazin
'25 yıl geçse yine de ihanet etmem'
'25 yıl geçse yine de ihanet etmem' Hülya Avşar'ın "Erkekler arada bir çaktırmadan eşlerini aldatırlarsa, evlilikleri uzun ömürlü olur” sözlerine şarkıcı Demet Akalın'ın eşi Okan Kurt da cevap verdi.
23.10.2017 Magazin
Ekranın yeni üçlüsü
Ekranın yeni üçlüsü Yeşim Salkım, önceki gece Seçkin Piriler ve Mehmet Coşkundeniz’le Arnavutköy’deydi.
19.10.2017 Magazin
Hülya Avşar'a kötü haber! Hiç beklemiyordu...
Hülya Avşar'a kötü haber! Hiç beklemiyordu... Hülya Avşar’ın “Erkekler eşlerini arada bir çaktırmadan aldatmalı” sözlerini RTÜK affetmedi. ‘Genel ahlaka ve ailenin korunması ilkesine aykırılıktan’ Star TV’ye en yüksek orandan ceza kesilmesine karar verdi.
19.10.2017 Magazin
Deniz Akkaya'dan Hülya Avşar'a: Cahil kadın!
Deniz Akkaya'dan Hülya Avşar'a: Cahil kadın! Hülya Avşar'ın, programında "Erkekler eşlerine çaktırmadan aldatsın." sözlerine bir tepki de Deniz Akkaya'dan geldi. Akkaya, Avşar kızını "Cahil kadın" diyerek eleştirdi.
16.10.2017 Magazin
Erkekler arada bir aldatmalı
Erkekler arada bir aldatmalı Hülya Avşar’dan tepki çeken açıklama: “Erkekler arada bir eşlerine çaktırmadan kaçamak yaparsa o evlilik yürür...”
15.10.2017 Magazin
Hülya Avşar'dan kadınları çıldırtacak sözler
Hülya Avşar'dan kadınları çıldırtacak sözler Aşk Doktoru Mehmet Coşkundeniz'i programına alan Hülya Avşar, iyi bir evliliğin sırrı için, "Erkeklerin arada bir çaktırmadan aldatması gerekir" dedi.
15.10.2017 Magazin
Bu yarışmaya katılan çiftler boşanıyor!
Bu yarışmaya katılan çiftler boşanıyor! Ben Bilmem Eşim Bilir yarışmasına katılanlar boşanıyor. En son Bekir Aksoy, 2013 yılında nikah masasına oturduğu Derya Çavuşoğlu’ndan tek celsede boşandı.
6.07.2017 Magazin
Hepsi boşandı
Hepsi boşandı Oyuncu Bekir Aksoy, 2013 yılında nikah masasına oturduğu Derya Çavuşoğlu’ndan tek celsede boşandı.
5.07.2017 Magazin
Ateşli sahneleri, Gökçe Bahadır'ın ilişkisini bitirdi
Ateşli sahneleri, Gökçe Bahadır'ın ilişkisini bitirdi Turizmci Efe Duru ile Gökçe Bahadır'ın evlilik yolunda ilerleyen ilişkilerinin bitmesine ünlü oyuncunun 'Aşk Uykusu' filmindeki ateşli sahnelerin neden olduğu ortaya çıktı.
5.04.2017 Magazin
Tatmin olmayan erkek aldatıyor
Tatmin olmayan erkek aldatıyor Hande Subaşı, aldatılma hikayesini konu alan Aşk Uykusu filminde ters köşe bir rolle kamera karşına geçiyor. Filmde en yakın arkadaşına ihanet eden Seda'yı canlandıran Subaşı, "Bir kadın olarak ben böyle bir durumla karşılaşmadım. Ama hayatta iyisiyle kötüsüyle her şeyin mümkün olacağını düşünüyorum. Hiçbir şey için büyük konuşamayız" diyor.
2.04.2017 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Mehmet Coşkundeniz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mehmet coşkundeniz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.