Aşk Doktoru

Aşk Doktoru

Son dakika Aşk Doktoru haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Aşk Doktoru ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Aşk Doktoru haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aşk Doktoru

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aşk doktoru gelişmeleri de dahil olmak üzere 109 aşk doktoru haberi bulunmuştur. Tüm aşk doktoru haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hadise'nin vücut dili 'aşığım' diyor
Hadise'nin vücut dili 'aşığım' diyor Kaan Yıldırım aşkı Hadise’nin ayaklarını öylesine yerden kesmiş olacak ki, söylediklerini unuttu ve 'Asla yapmam' dediklerini yaptı. Ünlü şarkıcının, Instagram hesabından paylaştığı sevgilisi ile el ele fotoğrafı için, "(Sırılsıklam aşığım) diye bas bas bağırıyor" yorumu yapıldı.
22.08.2020 Magazin
"Evliyken 8 yıl başkasıyla beraberdim eşim..."
"Evliyken 8 yıl başkasıyla beraberdim eşim..." Eşini aldatan adam, sevgilisinin kendisine telefonda 'Benim yuvamı bir kadın yıktı. Ben de öyle bir kadın olmak istemiyorum. O yüzden bitti' değini söyledi.
22.01.2020 Yaşam
Her şey Ecoş'un kendini ‘fahri aşk doktoru’ ilan etmesiyle başlar...
Her şey Ecoş'un kendini ‘fahri aşk doktoru’ ilan etmesiyle başlar... İtiraf edilsin ya da edilmesin herkesin isteği, ‘doğru insanı bulup, mutlu bir aşka yelken açmak’ meselesini fazla içselleştiren 'Acemi Çöpçatan'ın baş karakteri Ecoş’un kendini ‘fahri aşk doktoru’ ilan etmesiyle olaylar başlıyor.
7.11.2018 Kültür Sanat
Darısı Başımıza 3. yeni bölümde Öykü ile Ozan arasında neler yaşanacak?
Darısı Başımıza 3. yeni bölümde Öykü ile Ozan arasında neler yaşanacak? Darısı Başımıza 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı ve merak yarattı. Show TV'nin yeni dizisi Darısı Başımıza'da Öykü ile Ozan arasında hangi gelişmelerin yaşandığı merak konusu oldu. İşte Darısı Başımıza yeni bölümünden detaylar...
18.07.2018 Gündem
Darısı Başımıza 2. bölüm fragmanı!
Darısı Başımıza 2. bölüm fragmanı! Darısı Başımıza 2. bölüm fragmanı yayınlandı. SHOW TV'nin yeni dizisi Darısı Başımıza yeni bölümünde neler olacak? İşte Darısı Başımıza 2. yeni bölümden heyecanlı anlar...
11.07.2018 Gündem
Hülya Avşar'a kötü haber! Hiç beklemiyordu...
Hülya Avşar'a kötü haber! Hiç beklemiyordu... Hülya Avşar’ın “Erkekler eşlerini arada bir çaktırmadan aldatmalı” sözlerini RTÜK affetmedi. ‘Genel ahlaka ve ailenin korunması ilkesine aykırılıktan’ Star TV’ye en yüksek orandan ceza kesilmesine karar verdi.
19.10.2017 Magazin
Yalnız bırakmadılar
Yalnız bırakmadılar Oyuncu Serkan Atar’ın yazıp, yönettiği ve oynadığı ‘Eksiği Var Fazlası Yok’ tiyatro oyunu ‘perde’ dedi.
18.10.2017 Magazin
Deniz Akkaya'dan Hülya Avşar'a: Cahil kadın!
Deniz Akkaya'dan Hülya Avşar'a: Cahil kadın! Hülya Avşar'ın, programında "Erkekler eşlerine çaktırmadan aldatsın." sözlerine bir tepki de Deniz Akkaya'dan geldi. Akkaya, Avşar kızını "Cahil kadın" diyerek eleştirdi.
16.10.2017 Magazin
Erkekler arada bir aldatmalı
Erkekler arada bir aldatmalı Hülya Avşar’dan tepki çeken açıklama: “Erkekler arada bir eşlerine çaktırmadan kaçamak yaparsa o evlilik yürür...”
15.10.2017 Magazin
Demet Akalın çıldırdı; Yok artık Hülya… Daha neler ya!
Demet Akalın çıldırdı; Yok artık Hülya… Daha neler ya! Demet Akalın, Hülya Avşar'ın kendi programında yaptığı aldatma açıklaması hakkında sosyal medya hesabından yorumda bulundu.
15.10.2017 Magazin
Hülya Avşar'dan kadınları çıldırtacak sözler
Hülya Avşar'dan kadınları çıldırtacak sözler Aşk Doktoru Mehmet Coşkundeniz'i programına alan Hülya Avşar, iyi bir evliliğin sırrı için, "Erkeklerin arada bir çaktırmadan aldatması gerekir" dedi.
15.10.2017 Magazin
Gökçe Bahadır hastanelik oluyordu!
Gökçe Bahadır hastanelik oluyordu! ‘Aşk uykusu’ filminin başrol oyuncusu Gökçe Bahadır, çekimlerden sonra hastaneye yatmayı düşündüğünü söyledi.
23.03.2017 Magazin
'Aşk doktoru olmak bana yakışır'
'Aşk doktoru olmak bana yakışır' Erhan Yazıcıoğlu, 13 Şubat'ta provalarına başlayacakları 'Aşk-ı Memduh' oyunu için Cihangir'de Volkan Severcan ve yönetmen Bora Severcan'la bir araya geldi.
1.02.2017 Kültür Sanat
‘Aşk doktorluğu bana yakışır’
‘Aşk doktorluğu bana yakışır’ Erhan Yazıcıoğlu, önceki akşam Cihangir Jash Restorant’da, 13 Şubat’ta provalarına başlayacakları ‘Aşk-ı Memduh’ için Volkan Severcan ve yönetmeni Bora Severcan’la bir araya geldi.
31.01.2017 Magazin
Şahane Damat son bölümü ile gündeme bomba gibi oturdu!
Şahane Damat son bölümü ile gündeme bomba gibi oturdu! Şahane Damat dizisi son bölümü yayınlandı. Star Tv ekranlarında yer alan dizi Şahane Damat, gündeme oturan bir bölüm ile ekranlara veda etti. Şahane Damat dizisinin final bölümünde neler yaşandı? İşte ayrıntılar...
29.09.2021 Gündem
Şahane Damat yayın hayatını bitiriyor mu?
Şahane Damat yayın hayatını bitiriyor mu? Şahane Damat 8. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Star Tv ekranlarında yayınlanan yaz dizisi Şahane Damat yeni bölümünde romantik dakikalar yaşanıyor. Peki Şahane Damat final mi yapıyor? İşte bütün ayrıntıları ile birlikte haberimizde yer alıyor...
29.09.2021 Gündem
Şahane Damat dizisinin son bölümü olay oldu!
Şahane Damat dizisinin son bölümü olay oldu! Geçtiğimiz salı akşamı yeni bölümü ile ekranlara gelen dizi Şahane Damat'ın yayınlanan bölümü olay oldu. İzleyicisi tarafından çok beğenilen dizi Şahane Damat'da neler yaşandı? İşte Şahane Damat dizisi son bölümün tüm ayrıntıları...
29.09.2021 Gündem
Şahane Damat 6. bölüm yayınlandı mı?
Şahane Damat 6. bölüm yayınlandı mı? Günden güne sevilerek izlenen dizi Şahane Damat, yeni bölümüyle izleyicilerini ekran başına bekliyor. Şahane Damat dizisi bu hafta neler olacak? Şahane Damat dizisinin yeni bölümünde izleyiciler ne ile karşılaşacak? İşte tüm ayrıntılar haberimizde
4.08.2016 Magazin
Şahane Damat 4. yeni bölümde neler olacak?
Şahane Damat 4. yeni bölümde neler olacak? Şahane Damat 4.bölümde iki ayrı tanıtımı yayınlandı. Şahane Damat izleyicileri yeni bölümü merak ile bekliyor. Star Tv ekranlarını süsleyen ve güzel senaryosuyla kendini sevdiren Şahane Damat bakalım bu hafta bize nasıl bir hikaye sunacak... Yeni bölüm için aynı gün aynı saatte ekran başına!
29.09.2021 Gündem
Şahane Damat 4. yeni bölümde neler olacak?
Şahane Damat 4. yeni bölümde neler olacak? Şahane Damat dizisi fragmanı yayınlandı. Şahane Damat izleyicilerinin heyecanla beklediği yeni bölüm geliyor. Şahane Damat yeni bölümde neler yaşanacak? Şahane Damat iki farklı fragmanıyla izleyicilere yeni bölümde yaşanacaklar için ipucu veriyor. Şahane Damat izleyicilerini ekran başına davet ediyor.
29.09.2021 Gündem
Şahane Damat 4. yeni bölümde neler olacak?
Şahane Damat 4. yeni bölümde neler olacak? Şahane Damat dizisinin 4. bölüm fragmanı yayınlandı. Şahane Damat dizisi ilk bölümlerden seyirci kitlesi oluşturdu. Şahane Damat dizisinin yayınlanan fragmanı izleyicilerde merak uyandırıyor.
29.09.2021 Gündem
Şahane Damat 3. yeni bölümü ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor!
Şahane Damat 3. yeni bölümü ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor! Ekranların romantik komedi dizisi Şahane Damat yayınlandığı günden beri ilgi ile takip ediliyor. Eğlenceli ve romantik sahneleri ile izleyiciye birden fazla duygu yaşatan Şahane Damat 3. bölüm fragmanında neler oluyor? İşte sevilen dizi Şahane Damat 3. yeni bölüm fragmanı ve merak edilen detaylar...
12.07.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Aşk Doktoru ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aşk doktoru haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.