Matthew

Matthew

Son dakika matthew haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan matthew ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını matthew haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Matthew

haberleri sayfasında son dakika yaşanan matthew gelişmeleri de dahil olmak üzere 551 matthew haberi bulunmuştur. Tüm matthew haberleri aşağıda listelenmiştir.
Alec Baldwin yanlışlıkla yönetmeni vurmuştu! Rust filmi setindeki kazaya hapis cezası
Alec Baldwin yanlışlıkla yönetmeni vurmuştu! Rust filmi setindeki kazaya hapis cezası ABD'li ünlü aktör Alec Baldwin’in 2021’de yanlışlıkla görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'i vurarak ölümüne neden olduğu Rust filmi setindeki silah ve mühimmattan sorumlu Hannah Gutierrez-Reed, 18 ay hapis cezasına çarptırıldı. Gutierrez-Reed, davada ilk hüküm giyen kişi oldu.
15.04.2024 Magazin
İsrail'e füzeyle saldırdılar! İran da dahil oldu, ABD meydan okudu: Vururuz
İsrail'e füzeyle saldırdılar! İran da dahil oldu, ABD meydan okudu: Vururuz İsrail ablukasındaki Gazze'den son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Dünya ise nefesini tutmuş Ortadoğu'dan gelen haberleri takip ediyor. ABD Başkanı Biden'ın İran'ın 'intikam saldırısı'nın er ya da geç gerçekleşeceğini açıklamasının üzerine İsrail ordusu yüksek alarma geçti. Bölgedeki ABD unsurlarının olası İran saldırısında İsrail'i savunacağının ortaya çıkmasının ardından İran'dan Washington'a net bir mesaj geldi: Uzak durmazsanız vururuz
13.04.2024 Dünya
ABD'de öldürülen imamın katilinin bulunması için 25 bin dolar ödül
ABD'de öldürülen imamın katilinin bulunması için 25 bin dolar ödül ABD’nin New Jersey eyaletinde, dün vurularak öldürülen İmam Hasan Şerif’in katilinin bulunması için 25 bin dolar ödül kondu. Başsavcı Matthew Platkin saldırıyla iligli “Şu ana kadar toplanan deliller, saldırının önyargıyla motive edilmiş bir eylem ya da bir terör eylemi olduğunu göstermiyor” dedi.
4.01.2024 Dünya
ABD: Gazze, Filistin toprağıdır ve öyle kalacaktır
ABD: Gazze, Filistin toprağıdır ve öyle kalacaktır ABD Dışişleri Bakanlığı, dün yaptığı açıklamada iki İsrailli Bakanın ‘Filistinlilerin Gazze’den göç etmesini’ savunan son açıklamalarını reddederek, Gazze’nin Filistin toprağı olduğunu belirtti.
3.01.2024 Dünya
George Clooney'nin Matthew Perry itirafı şaşırttı! 'Bu dizi ona neşe, mutluluk ya da huzur getirmedi'
George Clooney'nin Matthew Perry itirafı şaşırttı! 'Bu dizi ona neşe, mutluluk ya da huzur getirmedi' Bir döneme damga vuran 'Friends' dizisindeki Chandler Bing rolüyle hafızalara kazınan Matthew Perry, 28 Ekim'de hayatını kaybetti. Perry'nin yakın arkadaşlarından biri olan ünlü aktör George Clooney, cansız bedeni evindeki jakuzide bulunan meslektaşı hakkında dikkat çeken bir itirafta bulundu.
20.12.2023 Magazin
İsrail’i ayağa kaldıran görüntü! Suikast girişimlerinin hepsinden sağ kurtuldu
İsrail’i ayağa kaldıran görüntü! Suikast girişimlerinin hepsinden sağ kurtuldu Hamas'ın İsrail'e karşı son yılların en büyük operasyonunu düzenlemesi ile adı bir kez daha gündeme gelen Deif'in akıbeti belli oldu. Mossad'ın ölüm listesinde ilk sıralarda olan ve defalarca suikast düzenlediği Deif'in görüntüleri İsrail kamuoyunda şok etkisi yarattı.
20.12.2023 Dünya
Matthew Perry'nin arkadaşından dikkat çeken açıklama! 'Uyuşturucudan hiçbir zaman kurtulamadı!'
Matthew Perry'nin arkadaşından dikkat çeken açıklama! 'Uyuşturucudan hiçbir zaman kurtulamadı!' "Friends" dizisinde Chandler Bing karakterini canlandıran ünlü aktör Matthew Perry'nin evinin jakuzisinde ölü bulunduğu haber tüm sevenlerini hem yasa boşmuş hem de şaşırtmıştı. Perry'nin ölüm sebebinin ise ketamin (at uyuşturucusu) olduğu ortaya çıktı. Basına konuşan bir arkadaşı ünlü oyuncunun aslında uzun süredir yalan söylediğini iddia ederek, uyuşturucuyu hiç bırakmadığını söyledi.
18.12.2023 Magazin
Ketamin nedir, ne için kullanılır? Ketamin ilacı nedir, ketaminin akut etkileri ne oluyor? Anestezi ketamin nedir?
Ketamin nedir, ne için kullanılır? Ketamin ilacı nedir, ketaminin akut etkileri ne oluyor? Anestezi ketamin nedir? "Friends" dizisindeki "Chandler Bing" rolüyle tanınan 54 yaşındaki ABD'li oyuncu Matthew Perry'nin otopsi sonuçları, oyuncunun ölüm sebebinin anestezik ketamin kullanımı ardından havuzda boğulma olduğunu gösterdi. Peki, Ketamin nedir, ne için kullanılır? Ketamin ilacı nedir, ketaminin akut etkileri ne oluyor?
16.12.2023 Sağlık
Koroner Arter Hastalığı nedir? Matthew Perry’in ölüm nedeni Koroner Arter Hastalığı neden olur, ketamin akut etkileri ne demek?
Koroner Arter Hastalığı nedir? Matthew Perry’in ölüm nedeni Koroner Arter Hastalığı neden olur, ketamin akut etkileri ne demek? Evinin jakuzisinde ölü bulunan "Friends" dizisinin yıldızı Matthew Perry'nin otopsi sonuçları açıklandı. Otopsi raporuna göre, Perry'nin "ketaminin akut etkileri" nedeniyle hayatını kaybettiği bildirildi. Kanında ketamin bulunan oyuncunun ardından jakuzide boğulduğu belirtildi. Peki, Ketamin ilacı nedir, ne için kullanılır, ne işe yarar? Koroner arter hastalığı nedir, ne demek ve ketaminin akut etkileri neden olur? Koroner arter nedir?
16.12.2023 Sağlık
Friends yıldızı Matthew Perry'nin ölüm nedeni belli oldu
Friends yıldızı Matthew Perry'nin ölüm nedeni belli oldu Evinin jakuzisinde ölü bulunan "Friends" dizisinin yıldızı Matthew Perry'nin otopsi sonuçları açıklandı. Perry'nin "ketaminin akut etkileri" nedeniyle hayatını kaybettiği bildirildi.
16.12.2023 Magazin
Yıllar önce aşk yaşamışlardı! Julia Roberts'tan Matthew Perry açıklaması
Yıllar önce aşk yaşamışlardı! Julia Roberts'tan Matthew Perry açıklaması 'Friends' dizisindeki Chandler Bing rolüyle hafızalara kazınan Matthew Perry, 28 Ekim'de hayatını kaybetti. Perry'nin bir dönem aşk yaşadığı ünlü oyuncu Julia Roberts, eski sevgilisinin vefatıyla sonunda konuştu.
5.12.2023 Magazin
Tyler Christopher 50 yaşında hayatını kaybetti
Tyler Christopher 50 yaşında hayatını kaybetti Sinema dünyasından kötü bir haber daha geldi. Daha Friends dizisiyle hafızalarda yer eden Matthew Perry'nin evinde ölü bulunmasının şoku atlatılamamışken bu kez de yine başka bir dizi oyuncusu hayata veda etti.
1.11.2023 Magazin
Friends dizisinin yıldızı Matthew Perry evindeki jakuzide ölü bulundu
Friends dizisinin yıldızı Matthew Perry evindeki jakuzide ölü bulundu 'Friends' dizisinde canlandırdığı Chandler Bing karakteriyle kitlelerce tanınan oyuncu Matthew Perry, 54 yaşında hayatını kaybetti. ABD basını, 54 yaşındaki oyuncunun evindeki jakuzide ölü bulunduğunu aktardı.
29.10.2023 Magazin
İsrail-Hamas savaşında son dakika! İsrail Başbakanı Netanyahu: Daha yeni başladık, Ortadoğu'yu değiştireceğiz
İsrail-Hamas savaşında son dakika! İsrail Başbakanı Netanyahu: Daha yeni başladık, Ortadoğu'yu değiştireceğiz İsrail tarihinin en kanlı günlerini yaşıyor. Dünya günlerdir İsrail ve Gazze'den gelen haberleri konuşuyor. Hamas'ın operasyonunun ardından İsrail savaş ilan etti. Bölgedeki ölü sayısı her geçen dakika artarken İsrail basını saldırının boyutunu gözler önüne seren bir manşet ile okurlarının karşısına çıktı. Haaretz 'Holokost'tan bu yana en ölümcül saldırı' manşetini attı. İsrail Gazze şeridinin ablukaya alınacağını duyurdu. Hamas'ın askeri kolu Kassam Tugayları yeni silahını görücüye çıkarırken İsrail'in Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda ölenlerin sayısı 560'a yükseldi. Çatışmalar 3. gününde de devam ederken İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu yaptığı açıklamada 'Ortadoğu'yu değiştireceğiz. Hamas'ın başına gelecekler korkutucu olacak' ifadelerini kullandı.
9.10.2023 Dünya
Euroleague Süper Oranlar ve canlı yayınlarla Misli'de!
Euroleague Süper Oranlar ve canlı yayınlarla Misli'de! EuroLeague Süper Oranlar ve Canlı Yayınlarla Misli’de! Yeni format, takım kadroları, iddaa oranları, haftanın programı ve bilinmesi gerekenler…
5.10.2023 İddaa
ABD'de rüşvet ve yolsuzluk skandalı! Türkiye düşmanı senatör Bob Menendez bahanesi fos çıktı: İçi para dolu zarflarda DNA izi...
ABD'de rüşvet ve yolsuzluk skandalı! Türkiye düşmanı senatör Bob Menendez bahanesi fos çıktı: İçi para dolu zarflarda DNA izi... Türk ve Türkiye düşmanlığı ile tanınan Senatör Bob Menendez, evinde bulunan deste deste banknotları acil durum için tuttuğunu, kendi tasarrufu olduğunu söyledi. Küba göçmeni olan Menendez, Komünist dönemden kalma bir alışkanlık olarak durumu açıklamaya çalışsa da Komünistler gelmeden ailesinin ülkeden göç ettiği anlaşıldı.
27.09.2023 Dünya
Zehirlenmemek için mutlaka bunları yapın! Koklayarak anlamak mümkün değil
Zehirlenmemek için mutlaka bunları yapın! Koklayarak anlamak mümkün değil Yemek yapmak için buzdolabından tavuk çıkardınız. Ancak tavuğun son kullanma tarihi gelmiş. Her ihtimale karşı tavuğu yavaşça burnunuza yaklaştırıyor ve bozulup bozulmadığını anlamak için kokluyorsunuz…
9.09.2023 Sağlık
ABD'nin skandal Kıbrıs kararına Türkiye'den sert tepki
ABD'nin skandal Kıbrıs kararına Türkiye'den sert tepki ABD, Güney Kıbrıs Rum Yönetimi'ne yönelik silah ambargosunu 2024 yılı için kaldırdı. Alınan skandal karar sonrası Dışişleri Bakanlığı'ndan yazılı bir açıklama geldi.
19.08.2023 Gündem
ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü: Türkiye’nin AB üyelik isteği, İsveç’in NATO’ya üye olmasına engel teşkil etmemeli
ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü: Türkiye’nin AB üyelik isteği, İsveç’in NATO’ya üye olmasına engel teşkil etmemeli ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Matthew Miller, “Türkiye’nin AB üyelik isteği İsveç’in NATO’YA üye olmasına engel teşkil etmemeli” diye konuştu.
10.07.2023 Gündem
ABD Dışişleri Bakanlığı Türkevi’ne yönelik saldırıyı kınadı
ABD Dışişleri Bakanlığı Türkevi’ne yönelik saldırıyı kınadı ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Matthew Miller, Türkiye’nin New York Başkonsolosluğunun da bulunduğu Türkevi’ne yönelik levyeli saldırıyı kınayarak, saldırının soruşturulduğunu açıkladı.
22.05.2023 Dünya
NBA Playoffları'nda da doğru adres Misli.com!
NBA Playoffları'nda da doğru adres Misli.com! 19 Ekim 2022’de başlayan NBA normal sezonu 82 maçlık uzun bir maratonun ardından 9 Nisan’da oynanan maçlar ile sona erdi. 53 galibiyet alan Denver Nuggets, Batı Konferansı’nda normal sezonu lider bitirirken; 58 maç kazanan Milwaukee Bucks ise Doğu Konferansı’nda ilk sırada yer aldı. Utah Jazz, Indiana Pacers, Portland Trail Blazers gibi önceki sezonlarda Playofflar’da görmeye alışkın olduğumuz takımlar bu sezon Playoff’un dışında kaldı. Sezonun en büyük hayal kırıklığı ise Luka Doncic liderliğindeki Dallas Mavericks oldu. Şubat ayında takıma Kyrie Irving’in de dahil olmasıyla çıtayı iyice yükselten eski şampiyon Dallas, son maçlarda üst üste kötü sonuçlar alınca sezonu 11. sırada bitirdi ve Play-In turnuvasına bile katılamadı.
15.04.2023 İddaa
Sadık bir çalışan mısınız? Sömürülme ihtimaliniz daha yüksek...
Sadık bir çalışan mısınız? Sömürülme ihtimaliniz daha yüksek... Aslında övgüye değer bir fazilet olan sadakat, iş yaşamında yumuşak karnımıza dönüşebilir. Yapılan yeni bir araştırma yöneticilerin sadık çalışanlara değer verdiğini ancak ekstra görevler ile onları sömürme eğiliminde olduklarını gösteriyor.
13.04.2023 Bilim ve Teknoloji
45 yıllık gizem böyle ortaya çıktı! Kadının katili ile ilgili şoke eden detaylar
45 yıllık gizem böyle ortaya çıktı! Kadının katili ile ilgili şoke eden detaylar 1978 yılının kasım ayında polis tarafından bulunan gizemli kadının kimliğine dair hiçbir bulguya rastlanmadı. ‘Granby Kız’ ismi verilen bu gizemli kadının 45 yıl sonra yapılan DNA testi ile kimliği ortaya çıkarken katiliyle ilgili detaylar şoke etti.
14.03.2023 Dünya
Ünlü isim evinin banyosunda doğum yaptı!
Ünlü isim evinin banyosunda doğum yaptı! Ünlü televizyon kanallarında sunuculuk yapan Kasie Hunt, tüm dünyayı şaşkınlığa uğratan bir olayla gündeme geldi. Hunt, sezaryenle doğurmak için plan yaptığı kızını; evinin banyosunda doğurmak zorunda kaldı. Yaşadıklarını sosyal medya hesabından anlatan ve peş peşe fotoğraf paylaşan ünlü isim, kısa sürede magazin dünyasının en çok konuşulan ismi oldu.
7.03.2023 Magazin
Barbaros Şansal kimdir, neden gözaltına alındı?
Barbaros Şansal kimdir, neden gözaltına alındı? Metin Uca'nın gözaltına alınmasının ardından Barbaros Şansal'ın da gözaltına alındığı ortaya çıktı. Ünlü modacı Barbaros Şansal, karakolda yaptığı açıklamada "Olmayan Facebook hesabım yüzünden alındım. Birazdan ifademi vereceğim birazdan, serbest kalacağım, bir şey yok yani" dedi. Peki, Barbolos Şansal kimdir, kaç yaşında, nereli?
2.02.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Matthew ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki matthew haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.