Masa Başı

Masa Başı

Son dakika masa başı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan masa başı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını masa başı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Masa Başı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan masa başı gelişmeleri de dahil olmak üzere 445 masa başı haberi bulunmuştur. Tüm masa başı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Şimşek açıkladı! POS cihazları değişiyor
Bakan Şimşek açıkladı! POS cihazları değişiyor Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Bizim yaklaşımımız Merkez Bankası’na enflasyonu aşağı çekmekte yardımcı olmak. Cari açığın 30-35 milyar dolar civarına inmesini bekliyoruz. Bu, programın çalıştığının en güzel göstergelerinden biri. Yazın enflasyon 20-25 puan düşer" dedi.
8.03.2024 Ekonomi
Masa başı çalışanlar dikkat! Ara vermeyenler risk altında, 5 günden sonrası tehlikeli
Masa başı çalışanlar dikkat! Ara vermeyenler risk altında, 5 günden sonrası tehlikeli Günlük yaşamda hareketsiz kalan ve işi gereği bilgisayar başındaysa uzun saatler geçirmek zorunda olan kişiler bazı sağlık sorunları ile karşı karşıya kalıyor. Bu da duruş bozukluğuna ve bunun sonucunda da boyun düzleşmesi gibi rahatsızlıklara neden olabiliyor. Peki boyun düzleşmesi beraberinde hangi hastalıkları getiriyor? Tedavi süreci nasıl ilerliyor? İşte özellikle masa maşı çalışanların merak ettiği konun detayları...
4.03.2024 Gündem
Bel Ağrısı Nasıl Geçer? Bel Ağrısı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Bel Ağrısı Nasıl Geçer? Bel Ağrısı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Bel ağrısı oldukça zorlu sağlık problemlerinden biridir. Kişilerin hem sosyal hem de iş ve okul hayatlarını olumsuz olarak etkilemektedir. Bel ağrıları sıklıkla hamilelik döneminde, sürekli oturarak ya da ağır beden işi yapmakla meydana gelebilir. Ancak belirli egzersiz ve yöntemler ile bel ağrısı kısa süre içerisinde geçebilir.
28.12.2023 Sağlık
Masa başı çalışanları uyardı! 2 günden fazla süren boyun ağrılarına dikkat
Masa başı çalışanları uyardı! 2 günden fazla süren boyun ağrılarına dikkat Uzun süre bilgisayar başında çalışmak ya da hareketsiz bir yaşam pratiğine sahip olmak beraberinde bir takım fiziksel problemleri getiriyor. Duruş bozukluğuyla tetiklenen rahatsızlıkların başını ise boyun sırt ve bel ağrıları çekiyor. Beyin, Sinir ve Omurilik Cerrahisi Op. Dr. Candan Hundemir bu ağrıların çoğunun mekanik olduğunu söylese de 2 günden fazla süren ağrılara karşı vatandaşı uyardı ve uzmana görünmesini tavsiye etti.
28.10.2023 Sağlık
Çalışanların kabusu oluyor! Uzman isimden bel ağrılarıyla ilgili peş peşe uyarılar
Çalışanların kabusu oluyor! Uzman isimden bel ağrılarıyla ilgili peş peşe uyarılar Özellikle masa başı çalışanlar için uzman isimden uyarılar peş peşe geldi. Çalışma hayatının durağanlığı sebebiyle birçok çalışanın başı bel ağrılarıyla ilgili derde giriyor. Nöroloji ve Ağrı Uzmanı Prof. Dr. Ali Kemal Erdemoğlu, konuyla ilgili açıklamalarda bulunarak bel ağrılarının önüne geçilmesi için yapılması gerekenler hakkında bilgi verdi.
16.09.2023 Sağlık
Hazine ve Maliye Bakanlığı: Art niyetli haberlere itibar etmeyiniz
Hazine ve Maliye Bakanlığı: Art niyetli haberlere itibar etmeyiniz Hazine ve Maliye Bakanlığı, Kerim Karakaya adlı muhabirin Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek hakkında yaptığı haberin tüm unsurlarının masa başı ve uydurma olduğunu açıkladı.
7.07.2023 Ekonomi
Uzman isimden sırt ve boyun ağrıları için uyarı: Tedavide olmazsa olmaz!
Uzman isimden sırt ve boyun ağrıları için uyarı: Tedavide olmazsa olmaz! Acıbadem Kayseri Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Hülya Yüksel, sırt, boyun ve bel ağrısı çeken hastaların tedavisinde egzersizin olmazsa olmaz olduğunu söyledi.
4.07.2023 Sağlık
Dünyanın gözü ikinci tur seçimlerinde! 'Ankara'nın çok ötesinde etkileri olabilir'
Dünyanın gözü ikinci tur seçimlerinde! 'Ankara'nın çok ötesinde etkileri olabilir' 2. tur seçimlerini dünya basını yakından takip ediyor. ABD, Orta doğu ve İngiliz basını yaşanan gelişmeleri ve son analizleri okuyucularına sunuyor.
28.05.2023 Dünya
Masa başı çalışanlar dikkat! 5 günden sonrası tehlikeli
Masa başı çalışanlar dikkat! 5 günden sonrası tehlikeli Günlük yaşamda hareketsiz kalan ve işi gereği bilgisayar başındaysa uzun saatler geçirmek zorunda olan kişiler bazı sağlık sorunları ile karşı karşıya kalıyor. Bu da duruş bozukluğuna ve bunun sonucunda da boyun düzleşmesi gibi rahatsızlıklara neden olabiliyor. Peki boyun düzleşmesi beraberinde hangi hastalıkları getiriyor? Tedavi süreci nasıl ilerliyor? İşte özellikle masa maşı çalışanların merak ettiği konun detayları...
20.05.2023 Sağlık
Mahsun Kırmızıgül ve Gülşah Saraçoğlu birlikte mi? Açıklama geldi
Mahsun Kırmızıgül ve Gülşah Saraçoğlu birlikte mi? Açıklama geldi Avukat Ece Binay ile altı yıllık evliliği biten şarkıcı ve yönetmen Mahsun Kırmızıgül (54), birçok ünlü ismin sahne kıyafetlerini tasarlayan ve moda yarışmalarında jüri üyeliği yapan Gülşah Saraçoğlu (41) ile aşk yaşadığı yönünde magazin gündemine gelen iddialara menajeri aracılığıyla yanıt verdi.
17.05.2023 Magazin
Anketlerde son durum! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tereddüte mahal vermeyecek şekilde öndeyiz
Anketlerde son durum! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tereddüte mahal vermeyecek şekilde öndeyiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 14 Mayıs seçimleri, Gabar'da bulunan petrol rezervi, Karadeniz gazı, ekonomi, dış politika ve gündeme ilişkin önemli konularla ilgili gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, "Tekniğine uygun yapılan her anket bizim önde olduğumuza işaret ediyor. Hem cumhurbaşkanlığında, hem meclis seçimde tereddüte mahal vermeyecek şekilde öndeyiz." dedi.
5.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan seçim mesajı: Anketlerde açık ara öndeyiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan seçim mesajı: Anketlerde açık ara öndeyiz Cumhurbaşkanı Erdoğan katıldığı yayında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "20 Nisan'da Karadeniz gazı devreye girecek. Karadeniz gazının ateşini Filyos'ta yakacağız. Sonra da Türkiye yerli gazını kullanmaya başlayacak." dedi. Erdoğan, "Listelerde sürpriz isimlerimiz de olacak. Yazar, çizer ve entellektüel isimler var. Kabine ve üst yönetimini de çalışmaya başladık" diye konuştu.
5.04.2023 Gündem
"Geriye düşen takımların başvurduğu bir taktik bu"
"Geriye düşen takımların başvurduğu bir taktik bu" Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'un ‘Türkiye’de maçlar sahada kazanılmıyor, play-off oynanmalı’ sözlerini Uğur Meleke, Mehmet Arslan, Güntekin Onay ve Fırat Aydınus değerlendirdi.
18.03.2023 Fenerbahçe
Türkan, Somer'den intikamını aldı! Üç Kız Kardeş'te neler oldu?
Türkan, Somer'den intikamını aldı! Üç Kız Kardeş'te neler oldu? Kanal D'nin salı günlerine damga vuran dizisi Üç Kız Kardeş dün akşam izleyici ile buluştu. Üç Kız Kardeş'in son bölümüne Türkan ve Somer arasındaki hesaplaşma damga vurdu.
8.03.2023 Magazin
Bu hastalık masa başı çalışanlarda görülüyor! Uzmandan kritik uyarı
Bu hastalık masa başı çalışanlarda görülüyor! Uzmandan kritik uyarı Yanlış beslenme tarzı, sigara ve alkol kullanımı gibi faktörlerle ortaya çıkan reflü; yemek yedikten sonra eğilme veya yatma sonucu mide asit içeriğinin ağıza gelmesi ile kendini belli ediyor. Dikkat edilmezse göğüs kafesi ön bölgesinde yanma, yutma zorluğu ve öksürük gibi problemlere de yol açabilen hastalığı değerlendiren Uzman Diyetisyen Hasan Fatih Akgöz bu hastalığın masa başı çalışan düşük fiziksel aktiviteli bireylerde görülebileceğinin altını çizdi.
6.01.2023 Yaşam
Fiyatı 4 bin lira, yurt dışından talep yağıyor
Fiyatı 4 bin lira, yurt dışından talep yağıyor Doğal gaza alternatif, hem Türkiye’den hem de yurt dışından talep yağıyor. Sektör hızla yükseliyor ancak alttan gelen çırak olamadığı için usta yetişmiyor. Geçen yıl bin liraya satılıyordu bu sene 4 bin liraya kadar çıktı.
15.11.2022 Ekonomi
Asgari ücretten fazla maaşı var ama çalışacak eleman yok!
Asgari ücretten fazla maaşı var ama çalışacak eleman yok! Adana’da kebapçılar, aylık asgari ücretten yüksek maaş verip, sigortasını da yaparak çalıştıracak eleman bulamıyor. Usta yetişmediğini belirten kebapçılar, gelecek dönemlerde daha fazla sıkıntı çekmemek için çözüm bekliyor.
1.09.2022 Ekonomi
Fiyatlar ikiye katlanıyor! 10 kilometrelik mesafede 10 lira 20 lira oluyor
Fiyatlar ikiye katlanıyor! 10 kilometrelik mesafede 10 lira 20 lira oluyor Aydın merkeze yaklaşık 10 kilometre uzaklıktaki kırsal Kardeşköy Mahallesi'nde tarlalarda hasat edilerek toptancılara 10 liradan satılan börülce, merkez ilçedeki Efeler'deki pazarlarda 20 liradan alıcı buluyor. Bu durum hem üreticiyi hem de tüketiciyi mağdur ediyor.
4.08.2022 Ekonomi
Sağlık-Sen Başkanı Durmuş: 6 ayda 226 sağlık çalışanı şiddete maruz kaldı
Sağlık-Sen Başkanı Durmuş: 6 ayda 226 sağlık çalışanı şiddete maruz kaldı Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık-Sen) Genel Başkanı Semih Durmuş, "Ülkemizde 2022 yılının ilk 6 ayında 136 sağlıkta şiddet olayı yaşandı. 234 saldırgan tarafından gerçekleştirilen olaylarda 226 sağlık emekçisi, şiddetin kurbanı oldu. Bu vahim tablo gelinen noktayı açıkça ortaya koymaktadır" dedi.
28.07.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret açıklaması: Yılbaşında gerekeni yine yapacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret açıklaması: Yılbaşında gerekeni yine yapacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kayseri’de Femaş Metal Sanayii İşçileriyle Buluşma programında önemli açıklamalarda bulundu.
23.07.2022 Siyaset
Bel fıtığı ağrısı ameliyatsız tedavi edilir mi?
Bel fıtığı ağrısı ameliyatsız tedavi edilir mi? Nöroloji ve Ağrı Uzmanı Prof. Dr. Ali Kemal Erdemoğlu, kişilerin hayat kalitesini düşüren bel fıtığı ağrısı için uygulanabilecek girişimsel tedavi yöntemlerini sizler için anlatıyor.
8.06.2022 Sağlık
Demirören Medya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi açıldı!
Demirören Medya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi açıldı! Demirören Medya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (MTAL), Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in katılımıyla gerçekleşen törenle açıldı. Demirören Medya Grubu bünyesinde yer alan okul ilk öğrencilerini, 5 Haziran 2022'deki LGS ile kabul edecek. Öğrenciler, okulda medya sektörünün profesyonel isimlerinden eğitim alma fırsatı yakalayacak. Aynı zamanda açılış töreninde Demirören Dijital Medya Mesleki Eğitim Merkezi'nin de ilk adımı atıldı. Milli Eğitim Bakanlığı ile hayata geçirilen Mesleki Eğitim Merkezi'nin kurulması için protokol imzalandı.  Açılış töreninde açıklamalarda bulunan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "Bugün mesleki eğitim alanında kırılma noktası yaşayan tarihi bir gün olduğuna inanıyorum. Demirören Medya Lisesi'nde 55'inci AR-GE'yi kuruyoruz. Bunun müjdesini vermek istiyorum" dedi. Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören ise "Bugün sektörün kalbinde ve tüm imkanları ile birlikte kapılarını açan okulumuz yarının doğru, ilkeli, dürüst basını için geleceği oluşturacak" diye konuştu.
31.05.2022 Eğitim
CHP'li Torun: Çankaya bizi bekliyor, Çankaya sizi bekliyor
CHP'li Torun: Çankaya bizi bekliyor, Çankaya sizi bekliyor CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, 'Belediye Başkanları Çalıştayı'nın ana gündem maddesinin yaklaşan seçimler olarak belirlediklerini söyledi. Çalıştaya katılan Genel Başkan Kılıçdaroğlu'na de seslenen Torun, "Karanlığın aydınlığa varacağı günler yakın. Vakit, adalete susamış milyonların vaktidir. Çankaya bizi bekliyor, Çankaya sizi bekliyor Sayın Genel Başkanım" dedi.
28.05.2022 Siyaset
Yanlış duruş şekli skolyozu tetikliyor
Yanlış duruş şekli skolyozu tetikliyor Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Opr. Dr.Yusuf Aşık, özellikle çocuk ve gençlerde yanlış duruş şeklinin skolyozu tetiklediğini belirterek, “Bunun sebebi çocuklarımız genellikle masa başında oturup bilgisayara karşı eğri, dönük durarak çalışması sonucu pozisyon bozukluğundan kaynaklanıyor” dedi.
20.05.2022 Sağlık
Fırat Develioğlu, Galatasaray Kulübü Başkanlığına aday olacağını açıkladı
Fırat Develioğlu, Galatasaray Kulübü Başkanlığına aday olacağını açıkladı Galatasaray'da olağanüstü seçimin yapılmasına mahkemeye yaptığı başvuru ile engel olan Fırat Develioğlu, sarı-kırmızılı kulübün başkanlığına aday olduğunu açıkladı.
3.05.2022 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Masa Başı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki masa başı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.