Mandela

Mandela

Son dakika Mandela haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mandela ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mandela haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mandela

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mandela gelişmeleri de dahil olmak üzere 264 mandela haberi bulunmuştur. Tüm mandela haberleri aşağıda listelenmiştir.
Emine Erdoğan: Aydınlık geleceğe en önemli katkıdır
Emine Erdoğan: Aydınlık geleceğe en önemli katkıdır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, kadınların dünya genelinde desteklenmesinin aydınlık geleceğe en önemli katkı olduğunu belirterek, "Geleceğin, kadın gücüyle imar edileceğine yürekten inanıyorum." dedi.
18.10.2021 Siyaset
Pangalos'tan Abdullah Öcalan itirafları: Yanında 3 cariyesi ve dolar dolu valiz vardı...
Pangalos'tan Abdullah Öcalan itirafları: Yanında 3 cariyesi ve dolar dolu valiz vardı... Yunanistan'ın eski Dışişleri Bakanı Teodoros Pangalos, 1999 yılındaki Abdullah Öcalan ve 1996 yılındaki Kardak krizlerini, kaleme aldığı ‘Kardak/S-300/Öcalan’ adlı kitabında kendi bakış açısıyla ele aldı.
26.12.2020 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş açıklamalar: Asrın en büyük krizi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş açıklamalar: Asrın en büyük krizi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Afrika Ekonomi ve İş Forumu açılış oturumuna canlı bağlantıyla katılıyor. Erdoğan, "İnsanlık olarak gerçekten zorlu ve sancılı bir dönemden geçiyoruz. Şimdiye kadar bir milyondan fazla insanın hayatına mal olan salgın son bir asrın en büyük sağlık krizlerinden birisidir." dedi.
8.10.2020 Siyaset
Mithat Bereket’in hastalığı nedir? Gazeteci Mithat bereket hastalığı…
Mithat Bereket’in hastalığı nedir? Gazeteci Mithat bereket hastalığı… Gazeteci ve belgesel yapımcısı Mithat Bereket’in son halini medya yapımcısı kardeşi Özer Bereket sosyal medya hesabından paylaştı. Yürüme, denge ve konuşma problemleri yüzünden mesleğine ara veren Bereket, geçtiğimiz yıllarda hastalığı hakkında açıklamada bulunarak, “Bir süredir rahatsızlığımdan dolayı sizlerle birlikte olamadım. Yürüme, denge ve konuşma problemleri beni sizlerden ayırdı. Sonuçta ölmedim ama, dostlarımın, akrabalarımın ve özellikle de kardeşimin sayesinde ayakta kalmayı başardım..." ifadelerini kullanmıştı. Peki, Mithat Bereket’in hastalığı nedir? Gazeteci Mithat bereket hastalığı…
1.08.2020 Gündem
Dünyaca ünlü oyuncunun corona testi pozitif çıktı
Dünyaca ünlü oyuncunun corona testi pozitif çıktı Dünyaca ünlü oyuncu Idris Elba, Twitter'dan yaptığı açıklamada corona virüs testinin pozitif çıktığını duyurdu. Twitter'dan açıklama yapan Idris Elba, 'Panik yapmayın' dedi. Öte yandan Tom Hanks ve eşi de pozitif çıkmıştı.
17.03.2020 Magazin
Emine Erdoğan: Bizim nazarımızda Afrika ve Türkiye iki dosttur
Emine Erdoğan: Bizim nazarımızda Afrika ve Türkiye iki dosttur Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "Afrika Günü, bizler için iki ülke arasındaki dostluk duygularını pekiştiren  projelerin gerçekleştirilmesinde, anlamlı bir araç haline geldi. Afrika Evi'nden  sonra şimdi de kültürel diyaloğumuza büyük katkılar sağlayacağına inandığım bir  kitabın tanıtımı için bir aradayız. Büyük emeklerle hazırlanan Afrika Yemek  Kitabı'nı sizlerle paylaşıyoruz." dedi.
23.05.2019 Siyaset
Yeni Zelanda Başbakanı Ardern nişanlandı
Yeni Zelanda Başbakanı Ardern nişanlandı Yeni Zelanda Başbakanı Jacinda Ardern'in partneri ve kızı Neve Te Aroha'nın babası Clarke Gayford ile nişanlandığı belirtildi.
3.05.2019 Dünya
'Ölüyü diriltme' gösterisi yaptı!
'Ölüyü diriltme' gösterisi yaptı! Güney Afrika'nın Johannesburg kentinde, bir papaz sahte bir "ölüyü diriltme" gösterisi yaparak mucize gerçekleştirdiğini iddia etti.
27.02.2019 Dünya
Paşinyan'dan Türkiye mesajı
Paşinyan'dan Türkiye mesajı Ermenistan’daki erken genel seçimin galibi Geçici Başbakan Nikol Paşinyan, "Türkiye ile ön şart olmadan doğrudan ilişki kurmaya hazırız. Umarım Türkiye de buna hazırdır." dedi.
10.12.2018 Dünya
Ülkelerimizi kur, döviz baskısından kurtaralım
Ülkelerimizi kur, döviz baskısından kurtaralım Cumhurbaşkanı Erdoğan, Afrika ülkelerine milli para ile ortak iş yapma çağrısında bulunarak, “Ülkelerimizi kur baskısından, döviz baskısından kurtaralım” önerisi yaptı
10.10.2018 Ekonomi
Kanada, Myanmar Dışişleri Bakanı'nın vatandaşlığını iptal etti
Kanada, Myanmar Dışişleri Bakanı'nın vatandaşlığını iptal etti Kanada, Myanmar'da Arakanlı Müslümanlara uygulanan soykırıma sessiz kalan Myanmar Dışişleri Bakanı Aung San Suu Çii'ye 2007'de verilen fahri vatandaşlığı iptal etti.
28.09.2018 Dünya
Emine Erdoğan’dan 'Afrikalı kadınlara destek' çağrısı
Emine Erdoğan’dan 'Afrikalı kadınlara destek' çağrısı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Afrika’daki kadınların çoğunluğunun toplumsal ve ekonomik dezavantajlara maruz kaldığını belirterek, “Afrika’nın desteğe muhtaç kadınları için yapacaklarımız, onlar için bir lütuf değil, bizim insanlık vazifemizdir.” dedi.
25.09.2018 Siyaset
BM zirvesine 3 aylık kızı ile katıldı
BM zirvesine 3 aylık kızı ile katıldı Yeni Zelanda Başbakanı Jacinda Ardern, ABD'nin New York kentinde 73. Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurulu Görüşmeleri kapsamındaki Nelson Mandela Barış Zirvesi'ne 3 aylık kızı Neve Te Aroha ile katıldı.
25.09.2018 Dünya
ABD’ye mesaj: Fırat’ın doğusunda adımlar atacağız
ABD’ye mesaj: Fırat’ın doğusunda adımlar atacağız “İdlib’de katliamın önüne geçtik. Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı harekatlarına benzer adımları gelecek dönemde Fırat’ın doğusunda da atacağız. ABD’den PKK’ya 18 bin tır silah gitti. Stratejik ortağımızdan bunları beklemiyoruz”
24.09.2018 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Aşacağımız çok büyük tepeler var
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Aşacağımız çok büyük tepeler var Cumhurbaşkanı Erdoğan, Güney Afrika'da iş insanlarıyla buluşmasında konuştu. Erdoğan, 'Tarihimizin en büyük başarılarını elde etmemize rağmen bulunduğumuz konumla asla yetinmedik. Aşacağımız daha çok büyük tepeler var' dedi.
27.07.2018 Gündem
100. yıl anısına
100. yıl anısına Nelson Mandela’nın doğumunun 100’üncü yılı kapsamında düzenlenen Nelson Mandela Centenary Golf Fund-Raising Day, golfün usta isimlerini Kemer Country Golf Kulüp’te bir araya getirdi.
29.04.2018 Magazin
Mandela, Kemer Country’de anılacak
Mandela, Kemer Country’de anılacak Kemer Country Club, 2013’te vefat eden Güney Afrika’nın eski Devlet Başkanı Nelson Mandela’nın doğumunun 100’üncü yılında bir etkinlik düzenliyor.
26.04.2018 Magazin
Yılan ineği soktu, ziyan olmasın diye yediler! Hepsi...
Yılan ineği soktu, ziyan olmasın diye yediler! Hepsi... Güney Afrika'da yılan sokması sonucu zehirlenerek ölen bir ineğin etini yiyen 50 köylü rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı.
2.02.2018 Dünya
2020 kimin yılı olacak?
2020 kimin yılı olacak? Artık dünyayı kadınların yönetmesinin vakti geldi de geçiyor. ABD bugünlerde iki olası kadın başkan adayını konuşuyor. Birbirine ying ve yang kadar ters olan iki karakter: Oprah Winfrey ve Ivanka Trump.
13.01.2018 Arşiv
Vassell: Türkiye'de tuvaletler yerdeki bir delik gibiydi
Vassell: Türkiye'de tuvaletler yerdeki bir delik gibiydi Bir dönem Ankaragücü forması da giyen Darius Vassell, Türkiye'de yaşadıklarını kitabında anlattı.
3.09.2017 Spor Magazin
Tweet’i rekor beğeni aldı
Tweet’i rekor beğeni aldı Eski ABD Başkanı Barack Obama’nın Charlottesville’de yaşanan ırkçı olayların ardından attığı tweet, yaklaşık 3 milyon beğeni aldı. Böylece Obama’nın Nelson Mandela’nın sözü ve farklı renklerdeki çocuklarla olan fotoğrafını içeren mesajı, Twitter’da şu ana kadar en fazla beğeni alan tweet unvanını elde etti.
16.08.2017 Dünya
Böyle kutlama görülmedi! Hapishaneler Günü'nde bin 636 tutuklu...
Böyle kutlama görülmedi! Hapishaneler Günü'nde bin 636 tutuklu... Sudan'da "Afrika Hapishaneler Günü" nedeniyle bin 636 tutuklunun serbest bırakıldığı bildirildi.
18.07.2017 Dünya
Kirli plan haberi! 'Bombalayın, Türkiye yapmış gibi gösterin!'
Kirli plan haberi! 'Bombalayın, Türkiye yapmış gibi gösterin!' Türkiye'nin Afrin'e yönelik artan askeri müdahale hazırlığı terör cephesini provakasyon haberlerine sevk etti. Afrin, Kamışlı ve Ayn el Arab'da 12 terör destekçisi dernekle toplantılar yapan PKK, "Köyleri bombalayarak, sivil katliam var, deyin. Katliamı Türk askeri yapıyormuş gibi yayınlayın" talimatını verdi.
13.07.2017 Dünya
Ömer Koç'tan kültürel miras vurgusu
Ömer Koç'tan kültürel miras vurgusu Ömer Koç, gelecek nesiller için kültürel mirasın üzerine titrenmesi gerektiğinin altını çizdi.
29.09.2021 Gündem
ABD Dışişleri Bakanı Kerry İrlanda'da!
ABD Dışişleri Bakanı Kerry İrlanda'da! ABD Dışişleri Bakanı John Kerry, İrlanda'ya yaptığı günübirlik ziyarette mevkidaşı Charles Flanagan ile bir araya geldi.
17.06.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Mandela ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mandela haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.