Maha Vajiralongkorn

Maha Vajiralongkorn

Son dakika Maha Vajiralongkorn haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Maha Vajiralongkorn ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Maha Vajiralongkorn haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Maha Vajiralongkorn

haberleri sayfasında son dakika yaşanan maha vajiralongkorn gelişmeleri de dahil olmak üzere 19 maha vajiralongkorn haberi bulunmuştur. Tüm maha vajiralongkorn haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tayland Kralı Vajiralongkorn elinde süpürgeyle cezaevini süpürdü
Tayland Kralı Vajiralongkorn elinde süpürgeyle cezaevini süpürdü Dünyanın en tartışmalı lideri Tayland Kralı Maha Vajiralongkorn ülkesi koronavirüs salgınıyla boğuşurken, Vajiralongkorn yeni bir belgesel çekimi için kameralar karşısına geçerek, Bangkok'taki cezaevini süpürdü.
11.01.2021 Dünya
Tayland Kralı protestolara rağmen annesinin doğum gününü kutladı
Tayland Kralı protestolara rağmen annesinin doğum gününü kutladı Dünyanın tartışmalı lideri Tayland Kralı Maha Vajiralongkorn, kendisine yönelik artan tepkiler nedeniyle düzenlenen protestolara rağmen annesi Kraliçe Sirikit Kitiyakara ? 88. doğum gününü kutladı.
13.08.2020 Dünya
Tayland Kralı 20 cariyesini ordu mensubu yaptı!
Tayland Kralı 20 cariyesini ordu mensubu yaptı! Dünyanın tartışmalı lideri Tayland Kralı Maha Vajiralongkorn'un (Rama X) olarak adlandırılan 20 cariyesini ordu mensubu yaptığı ileri sürüldü.
5.05.2020 Dünya
Kraliyet Sarayı, Kral'ın 'resmi sevgilisinin' fotoğraflarını yayımladı, site çöktü
Kraliyet Sarayı, Kral'ın 'resmi sevgilisinin' fotoğraflarını yayımladı, site çöktü Tayland Kraliyet Sarayı, Kral Maha Vajiralongkorn'un sevgilisi Sineenat Wongvajirapakdi'nin fotoğraflarını yayımladı. Sarayın internet sitesi aşırı ilgi yüzünden bir süre sonra çöktü.
27.08.2019 Dünya
Tayland Kralı 'resmi metresini' ilan etti!
Tayland Kralı 'resmi metresini' ilan etti! İlginç yaşam tarzıyla dikkat çeken Tayland Kralı Maha Vajiralongkorn şimdi de bir hemşireyi 'resmi metresi' ilan etti .
3.08.2019 Dünya
Prenses'i başbakanlığa aday gösteren parti kapatıldı
Prenses'i başbakanlığa aday gösteren parti kapatıldı Darbeden sonra yapılacak ilk genel seçimler için geri sayımın sürdüğü Tayland'da, ülkeyi çalkalayan partiye 10 yıl siyaset yasağı getirildi.
7.03.2019 Dünya
Son dakika... Prensese şok! Reddedildi
Son dakika... Prensese şok! Reddedildi Tayland Seçim Komisyonu'ndan Tayland Prensesi Ubolratana Rajakanya Sirivadhana Barnavadi'nin 24 Mart'ta yapılacak genel seçimlere aday olmasına izin çıkmadı.
11.02.2019 Dünya
Tüm mal varlıklarını üstüne geçirdi!
Tüm mal varlıklarını üstüne geçirdi! Babasının ölümüyle tahta çıkan Kral Vajiralongkorn, Kraliyet Mülkiyet Bürosu'nun yönettiği tüm varlıkları kişisel servetiyle birlikte yönetecek.
18.06.2018 Dünya
Karısı ve metresi aynı törende
Karısı ve metresi aynı törende Tayland’ın yeni kralı Maha Vajiralongkorn yine garip bir olaya imza attı.
28.10.2017 Dünya
'Dövmeli kralı'a 'oyuncak silahla' saldırı!
'Dövmeli kralı'a 'oyuncak silahla' saldırı! Tayland'ın aykırı Kralı Maha Vajiralongkorn Almanya'da iki çocuğun oyuncak silahlı saldırısına uğradı
21.06.2017 Dünya
Facebook'a verilen süre doldu! Erişime engel kesilmek üzere!
Facebook'a verilen süre doldu! Erişime engel kesilmek üzere! Tayland'ın, kraliyet ailesine eleştiri içeren sayfaları kapatması için Facebook'a tanıdığı süre doldu ancak ülke sosyal ağa erişimi hala kesmedi.
16.05.2017 Dünya
Tayland Kralı, saltanat naipliğiyle ilgili anayasa değişikliği talep etti
Tayland Kralı, saltanat naipliğiyle ilgili anayasa değişikliği talep etti Tayland'da Kral Maha Vajiralongkorn, cunta yönetiminin hazırladığı anayasa tasarısında yer alan kralın yurt dışına çıkışlarında saltanat naibi ataması gerektiğine dair düzenlemenin değiştirilmesini talep etti.
17.06.2021 Dünya
Maha Vajiralongkorn, Tayland'ın yeni kralı ilan edildi
Maha Vajiralongkorn, Tayland'ın yeni kralı ilan edildi Tayland'ın Veliaht Prensi Maha Vajiralongkorn, ülkenin yeni kralı ilan edildi.
17.06.2021 Dünya
Veliaht prensin tahta çıkış süreci başladı!
Veliaht prensin tahta çıkış süreci başladı! Tayland'da Maha Vajiralongkorn, mecliste düzenlenen törenin ardından ülkenin yeni kralı ilan edildi.
17.06.2021 Dünya
Tayland'da Kral'a saygı için 'Beyaz Fil' töreni
Tayland'da Kral'a saygı için 'Beyaz Fil' töreni Tayland'ın başkenti Bangkok'ta, kutsal kabul edilen beyazlarına benzemeleri için pudraya bulanan filler, Kral Bhumibol Adulyadej için düzenlenen kraliyet törenine katıldı.
17.06.2021 Dünya
Tayland Kralı'na hakaret eden kadına diz çöktürdüler
Tayland Kralı'na hakaret eden kadına diz çöktürdüler Tayland'da kraliyet ailesine hakaret ettiği bildirilen bir kadın, geçen hafta ölen kralın portresi önünde diz çöktürüldü.
17.06.2021 Dünya
Tayland Kralı Bhumibol hayatını kaybetti
Tayland Kralı Bhumibol hayatını kaybetti Tayland Kralı Bhumibol 88 yaşında hayatını kaybetti. Bhumibol dünyanın en uzun süre tahtta kalan hükümdarıydı.
17.06.2021 Dünya
Soyadından vazgeçti
Soyadından vazgeçti Tayland prensesi, akrabalarının karıştığı yolsuzluk nedeniyle eşine zarar gelmemesi için soyadından feragat etti
13.12.2014 Dünya
Dünürlerinden soyadını geri aldı
Dünürlerinden soyadını geri aldı Tayland’da Veliaht Prens Vajiralongkorn, eşinin yolsuzluğa karışan akrabalarına tepki olarak, Prenses Srirasmi’nin ailesinin kraliyetin verdiği soyadını kullanmasını yasakladı
30.11.2014 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Maha Vajiralongkorn ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki maha vajiralongkorn haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.