Bangkok

Bangkok

Son dakika bangkok haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bangkok ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bangkok haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bangkok

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bangkok gelişmeleri de dahil olmak üzere 525 bangkok haberi bulunmuştur. Tüm bangkok haberleri aşağıda listelenmiştir.
TCG Kınalıada'dan yola çıktı!
TCG Kınalıada'dan yola çıktı! TCG Kınalıada korveti, Japonya'ya 134 yıl önce iadei ziyaret yapan Ertuğrul Fırkateyni, dönüş yolunda yakalandığı fırtına sonucu kayalıklara çarparak batan geminin anısına Uzak Doğu'ya sefere çıktı. TCG Kınalıada, 4,5 ay sürecek seyrinde 20 ülkeye demir atacağı belirtildi.
8.04.2024 Gündem
Tayland'da arkadaşını tüm öğrencilerin gözü önünce defalarca bıçakladı
Tayland'da arkadaşını tüm öğrencilerin gözü önünce defalarca bıçakladı Tayland'da 14 yaşındaki bir öğrenci, bir diğer arkadaşını okulun bahçesinde tüm öğrencilerin arasında defalarca bıçaklayarak öldürdü.
29.01.2024 Dünya
Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Malezya’ya direkt uçuşlar başlıyor
Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Malezya’ya direkt uçuşlar başlıyor ‘Şehrin havalimanı’ İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı (İSG), Kuala Lumpur merkezli yeni hattı ile küresel ağını genişletmeye devam ediyor. Malezyalı havayolu şirketi Batik Air’in gerçekleştireceği Kuala Lumpur merkezli seferler, hem İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı hem de Batik Air’in bugüne kadarki en uzun menzilli uçuş rotası olacak.
13.12.2023 Ekonomi
Lüks AVM'de silahlı saldırı dehşeti! 14 yaşındaki saldırgan kurşun yağdırdı 3 kişi hayatını kaybetti
Lüks AVM'de silahlı saldırı dehşeti! 14 yaşındaki saldırgan kurşun yağdırdı 3 kişi hayatını kaybetti Tayland'ın başkenti Bangkok’ta bir AVM’de meydana gelen silahlı saldırıda 3 kişi hayatını kaybetti. Saldırıyı gerçekleştiren 14 yaşındaki çocuk polis tarafından gözaltına alındı.
3.10.2023 Dünya
Tayland Bayrağı Anlamı Nedir? Tayland Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor?
Tayland Bayrağı Anlamı Nedir? Tayland Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor? Tayland, Asya kıtasında ve Hindiçin yarım adasında bulunur. Resmi adı Tayland krallığı olan ülkenin bayrağı kırmızı, beyaz ve mavi renklerinden meydana gelir. 
15.09.2023 Eğitim
Havalimanında korkunç olay! Yolcunun bacağını kesmek zorunda kaldılar
Havalimanında korkunç olay! Yolcunun bacağını kesmek zorunda kaldılar Tayland’ın başkenti Bangkok’ta 57 yaşındaki bir yolcunun ayağı diz üstüne kadar havalimanındaki yürüyen banda sıkışınca, görevliler yolcunun bacağını olay yerinde diz üstünden kesmek zorunda kaldı.
30.06.2023 Dünya
12 arkadaşını öldüren kadının korkunç yöntemi! Aralarında eski sevgilisi ve polisler de var
12 arkadaşını öldüren kadının korkunç yöntemi! Aralarında eski sevgilisi ve polisler de var Tayland'ın başkenti Bangkok'ta aralarında eski sevgilisinin de bulunduğu 12 arkadaşını siyanürle zehirleyerek öldürmekle suçlanan kadın tutuklandı. Cinayetlerin 2020 yılında başladığını ve tüm kurbanların benzer şekilde hayatını kaybettiğini ifade eden polis, bazı cesetlerin ise yakıldığını söyledi.
27.04.2023 Dünya
Bu elektrikli otomobili 16 yaşındaki gençler kullanabilecek
Bu elektrikli otomobili 16 yaşındaki gençler kullanabilecek Bursa'nın İnegöl ilçesinde altı sanayicinin bir araya gelerek oluşturduğu elektrikli otomobil projesi Amperino'nun yeni tasarımı dikkat çekti. 3 kişilik ilk elektrikli mikro otomobil olarak adlandırılan tasarım Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Canseven tarafından paylaşıldı. Amperino'nun 150 kilometre yol gidip, kullanıcısına park sorunu da yaşatmayacağına dikkat çeken Yakup Canseven; seri üretimine 2025 yılında başlanacak otomobili A2 ehliyeti ile 16 yaşındaki gençlerin kullanabileceğini söyledi. Amperino heyeti Ankara'da Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ı ziyaret edip projenin son aşamasını aktardılar. Bakan Varank da her yerli ve milli projede olduğu gibi Amperino'ya destek vereceklerini bildirdi.
28.03.2023 Ekonomi
‘Dünyanın en yalnız gorili’ için başlatılan imza kampanyası 120 bini buldu
‘Dünyanın en yalnız gorili’ için başlatılan imza kampanyası 120 bini buldu Almanya’dan küçük yaşta Tayland’daki bir alışveriş merkezinde bulunan kafesine getirilen ve yaklaşık 30 yıldır burada tek başına yaşayan Bua Noi adlı gorilin kurtarılması için başlatılan imza kampanyası 120 bine ulaştı.
22.03.2023 Dünya
Singapur'dan deprem bölgesine yardım seferberliği
Singapur'dan deprem bölgesine yardım seferberliği Singapur'da yüzlerce kişi, Türkiye'de felaketi yaşayan deprem bölgesine yardım göndermek için seferber oldu. Hazırladıkları yardım kolilerini Türkiye'nin Singapur Büyükelçiliği'ne teslim etmek isteyen Singapur vatandaşları, binaya sığmadı. Uzun kuyrukların oluştuğu o anlar cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi.    
10.02.2023 Dünya
Dünya 2023'e 'merhaba' diyor! Yeni Zelanda yeni yıla girdi
Dünya 2023'e 'merhaba' diyor! Yeni Zelanda yeni yıla girdi Yeni Zelanda her sene olduğu gibi yeni yılı ilk karşılayan ülke oldu, Yeni Zelanda ile birlikte bölge ülkeleri Samoa ve Tonga da 2023'e girdi. Avustralya Sydney'de takvimler değişmeden üç saat önce gökyüzünü havai fişekler aydınlattı.
31.12.2022 Dünya
Fatih Tutak kimdir, nereli, kaç yaşında? Restoranına Michelin Yıldızı verilen Şef Fatih Tutak’ın hayatı…
Fatih Tutak kimdir, nereli, kaç yaşında? Restoranına Michelin Yıldızı verilen Şef Fatih Tutak’ın hayatı… Dünyanın en prestijli restoran değerlendirme sistemlerinden biri olan Michelin Rehberi İstanbul 2023'ün ilk seçkisi dün açıklandı, beş restoran Michelin Yıldızı'na layık görüldü. Fatih Tutak da ödüle layık görülen isimlerden biri oldu.
12.10.2022 Gündem
THY: Tayland'a seyahatlerde aşı ve test zorunluluğu kaldırıldı
THY: Tayland'a seyahatlerde aşı ve test zorunluluğu kaldırıldı Türk Hava Yolları (THY), Tayland uçuşlarında Covid-19 tedbirleri kapsamında uygulanan aşı kartı ya da PCR testi ibraz etme zorunluluğunun kaldırıldığını duyurdu.
1.10.2022 Ekonomi
Tayland Başbakanı görevi bırakmadı, ülkede protestolar başladı
Tayland Başbakanı görevi bırakmadı, ülkede protestolar başladı Tayland'da askeri darbe sonrası başbakanlığı devralan Chan-o-cha'nın görev süresinin dolmasına rağmen başbakanlığı bırakmaması üzerine ülkede protestolar başladı.
23.08.2022 Dünya
İlklerin pilotu Mehmet Şentürk hayatını kaybetti! Kıbrıs Barış Harekâtı'na damga vurmuştu
İlklerin pilotu Mehmet Şentürk hayatını kaybetti! Kıbrıs Barış Harekâtı'na damga vurmuştu Meslek yaşamı boyunca gökyüzünde ilklere imza atan ve birçok kritik uçuşta yer alan kaptan pilot Mehmet Şentürk, 92 yaşında hayatını kaybetti. Kıbrıs Barış Harekâtı sırasında gizli görevle Libya'dan Türkiye'ye silah taşıyan uçakların pilotlarından olan Şentürk Kaptan, 12 Eylül darbesinin ardından 7. Cumhurbaşkanı Kenan Evren'in talimatına rağmen asla kestirmediği bıyıklarıyla da tanınıyor. 
23.07.2022 Yaşam
Kediden insana bulaştı! Kabusu resmen açıkladılar, ilk kez görüldü
Kediden insana bulaştı! Kabusu resmen açıkladılar, ilk kez görüldü Dünyayı tedirgin eden açıklama geldi. Koronavirüs kabusuyla ilgili son dakika gelişmesi. Tayland’da ilk kez bir kediden insana Covid-19 bulaştığı tespit edildi. İşte son dakika haberinin detayları...
19.06.2022 Dünya
Tayland'ın başkentinin ismi değişiyor
Tayland'ın başkentinin ismi değişiyor Tayland'ın başkenti Bangkok, İngilizce ismini değiştirerek resmiyette Krung Thep Maha Nakhon (Bangkok) olarak kullanmaya hazırlanıyor.
18.02.2022 Dünya
Yılbaşında flaş yasak ve kısıtlama kararı! Resmen açıkladılar, hepsini kapsıyor! 31 Aralık 2021 ve...
Yılbaşında flaş yasak ve kısıtlama kararı! Resmen açıkladılar, hepsini kapsıyor! 31 Aralık 2021 ve... Yılbaşına sayılı günler kala 'yılbaşında sokağa çıkma yasağı olacak mı' sorusu merak ediliyor. yeni yıl öncesi öne çıkan konulardan oldu. Geçtiğimiz yıl pandemi nedeniyle uygulanan 4 günlük sokağa çıkma yasağı nedeniyle gözler bu sene alınacak karara çevrildi. Omicron varyantı nedeniyle tüm dünya alarma geçerken Türkiye'de vaka sayısına paralel olarak yılbaşında kısıtlama olup olmayacağı araştırılıyor. Öte yandan dünyanın birçok ülkesinde yılbaşıyla ilgili son dakika yasak ve kısıtlama kararları verildi. Peki Yılbaşı sokağa çıkma yasağı olacak mı? 31 Aralık-1 Ocak Yılbaşında sokağa çıkma yasağı olacak mı, kısıtlama var mı? İşte Türkiye'den ve dünyadan son bilgiler…
29.12.2021 Gündem
Tayland’da boks torbalarının içine gizlemişler! 34 milyon dolarlık...
Tayland’da boks torbalarının içine gizlemişler! 34 milyon dolarlık... Tayland’ın başkenti Bangkok’ta Gümrük Departmanı ve Kraliyet Tayland Polisi’nin ortak gerçekleştirdiği operasyonda, Avustralya’ya götürülmek üzere olan yaklaşık 193,5 kilogram ağırlığında boks torbalarına gizlenmiş uyuşturucu ele geçirildi.
24.12.2021 Dünya
Aylar sonra ortaya çıktı: İşte dünyadaki en tehlikeli eşya...
Aylar sonra ortaya çıktı: İşte dünyadaki en tehlikeli eşya... Koronavirüs salgını hayatımıza gireli neredeyse iki yıl oldu. Bu süre zarfında hayatımızın değişmez bir parçası haline gelen koruyucu maskeler ve tıbbi kullanım için üretilen eldivenler birer atık haline geldiğinde büyük tehlike saçıyor. Ancak madalyonun öteki yüzündeki sahtecilik çok daha büyük bir sorunu işaret ediyor.
24.10.2021 Dünya
Dev uçak bu kez kalp krizi geçiren yolcu  için İstanbul'a acil iniş yaptı
Dev uçak bu kez kalp krizi geçiren yolcu için İstanbul'a acil iniş yaptı Emirates Havayolları'nın Londra-Dubai seferini yapan EK-2 sefer sayılı Airbus A380 tipi uçağı yolculardan birinin kalp krizi geçirmesi üzerine İstanbul Havalimanı'na acil iniş yaptı.
6.10.2021 Gündem
Tara de Vries: Mankenlik sektörü kalmadı
Tara de Vries: Mankenlik sektörü kalmadı Kanal D’nin yeni programı 'Magazin D Yaz'ın sunuculuğunu üstlenen Tara de Vries, programa nasıl dahil olduğunu anlattı. Miss Turkey 2018 güzellik yarışmasında 2'nci seçilen sunucu, yarışma sayesinde "seçici suskunluk" hastalığını yendiğini de söyledi.
11.07.2021 Magazin
Karahan Çantay'ın cenazesi Türkiye'ye getirildi
Karahan Çantay'ın cenazesi Türkiye'ye getirildi Tayland'ın başkenti Bangkok'ta 7 Mart'ta motosikletiyle geçirdiği kazada hayatını kaybeden eski manken ve oyuncu Karahan Çantay'ın cenazesi, Türk Hava Yolları'nın tarifeli seferiyle Türkiye'ye getirildi.
13.03.2021 Magazin
Eski model ve oyuncu Karahan Çantay hayatını kaybetti!
Eski model ve oyuncu Karahan Çantay hayatını kaybetti! Eski model ve oyuncu Karahan Çantay (47), Tayland’da geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.
10.03.2021 Magazin
Nipah virüsü nedir, bulaşıcı mı? DSÖ listesinde ilk onda olan Nipah virüsü (NİV) ne zaman çıktı, belirtileri ve tedavisi nelerdir?
Nipah virüsü nedir, bulaşıcı mı? DSÖ listesinde ilk onda olan Nipah virüsü (NİV) ne zaman çıktı, belirtileri ve tedavisi nelerdir? Koronavirüsün dünyadaki etkisi devam ederken, Güneydoğu Asya'da meyve yarasalarının doğal kaynağı olduğu Nipah virüsünün (NiV) gelecek yıllarda yeni bir salgını başlatabilme potansiyeli olduğunu düşünüyor. Ölüm oranı yüzde 75'e kadar çıkan hastalığın ise aşısı bulunmuyor. Peki, Nipah virüsü nedir? Nipah virüsü bulaşıcı mı, nasıl bulaşır? Nipah virüsü belirtileri neler, ne zaman nerede çıktı?
12.01.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bangkok ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bangkok haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.