Limuzin

Limuzin

Son dakika limuzin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan limuzin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını limuzin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Limuzin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan limuzin gelişmeleri de dahil olmak üzere 197 limuzin haberi bulunmuştur. Tüm limuzin haberleri aşağıda listelenmiştir.
Şanlıurfa'da doktoru darbeden 3 kardeşe tahliye
Şanlıurfa'da doktoru darbeden 3 kardeşe tahliye Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde, Dr. Şeyhmus Baraj'ı darbettikleri iddiasıyla 3 suçtan haklarında 8'er yıla kadar hapis cezası istenen tutuklu 3 kardeş, ikinci duruşmada tahliye edildi.
18.08.2022 Yaşam
Köylüler görünce inanamadı! Limuzin ile Paris'ten memleketine geldi
Köylüler görünce inanamadı! Limuzin ile Paris'ten memleketine geldi Fransa'nın başkenti Paris‘te yaşayan Kayserili Samet Bostancı, satın aldığı limuzinle 4 bin kilometre uzaklıktaki memleketine gelerek çocukluk hayalini gerçekleştirdi.
18.08.2022 Yaşam
Bella Hadid limuzine çıktı,pozlarıyla olay yarattı!
Bella Hadid limuzine çıktı,pozlarıyla olay yarattı! Dünyanın en çok para kazanan mankeni Bella Hadid, yeni reklam anlaşması için limuzinin üstüne çıkıp, seksi pozlar verdi. Hadid'in bu pozlarına binlerce yorum ve beğeni yağdı.
12.06.2022 Magazin
Putin’in mal varlığı! Vladimir Putin’nin serveti nedir?
Putin’in mal varlığı! Vladimir Putin’nin serveti nedir? AB, Rusya'ya yaptırım kapsamında Rusya Devlet Başkanı Viladimir Putin ve Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov'un mal varlıklarının dondurulduğunu duyurdu. Ukrayna ve Rusya arasındaki yükselen gerilim sonucu alınan mal varlıklarının dondurulma karası sonrası Vladimir Putin'in mal varlığı tekrar gündeme geldi.
25.02.2022 Dünya
Taksi kralının feci sonu! Zirveden en dibe: Gene Freidman...
Taksi kralının feci sonu! Zirveden en dibe: Gene Freidman... ABD'nin en büyük taksi patronu olma yolunda ilerleyen, hem endüstrinin New York'taki şişirilmiş yükselişini hem de ezici mali çöküşünü simgeleyen Gene Freidman, Manhattan'da yaşamını yitirdi. Freidman, henüz 50 yaşındaydı.
10.11.2021 Dünya
İz bırakan en iyi 10 Al Pacino filmi
İz bırakan en iyi 10 Al Pacino filmi Gangster filmlerinin bir numaralı isimlerinden biri olarak karşımıza çıkan Al Pacino rol aldığı filmlerle hafızalara kazındı. Amerikan filmlerinin ikonik isimlerinden olan Al Pacino son olarak Scorsese'nin, en destansı eseri olarak adlandırılan gangster filmi The Irishman filmi ve Quentin Tarantino’nun Once Upon a Time… in Hollywood’u ile beyaz perdede boy gösterdi. Peki, Al Pacino kimdir? İşte en iyi 10 Al Pacino filmi...
9.06.2020 Gündem
Klasik otomobillere rağbet arttı
Klasik otomobillere rağbet arttı Bursalı kaporta ustası, tarihe ışık tutan araçları hurda olmaktan kurtarıyor. Kaporta ustası Ali Ersöz, organik tarıma olan ilginin artması gibi, eski model araçlara da rağbetin son 5 yılda attığını söyledi.
23.09.2019 Otomobil
Uyuyakalan kadın uçakta unutuldu!
Uyuyakalan kadın uçakta unutuldu! Kanada'da, Air Canada şirketinin uçuşunda uyuyakalan bir kadın, unutulduğunu ve kendisini birkaç saat sonra park halindeki karanlık uçakta bulduğunu söyledi.
24.06.2019 Dünya
Lyft ve Uber'den flaş karar!
Lyft ve Uber'den flaş karar! Popüler mobil ulaşım uygulamalarından Uber ve Lyft, New York'ta sürücü alımını durdurdu.
1.05.2019 Bilim ve Teknoloji
New York’ta düğüne gidenleri taşıyan limuzin kaza yaptı; 20 ölü
New York’ta düğüne gidenleri taşıyan limuzin kaza yaptı; 20 ölü New York polisi Albany’nin 50 kilometre batısında yer alan Schoharie’deki otobanın kesişiminde meydana gelen kazada 20 kişinin hayatını kaybettiğini duyurdu.
7.10.2018 Dünya
Kralların altın işlemeli VIP minibüsü Türkiye’den
Kralların altın işlemeli VIP minibüsü Türkiye’den Avrupa’da başta Fransa, Almanya, Hollanda olmak üzere tüm AB ülkelerinden; Asya ve Orta Doğu’da da ağırlıklı olarak Dubai, Katar ve Suudi Arabistan’a hizmet veren Türk şirketi Ertex Otomotiv, son olarak Suudi Arabistan Kralı’nın damadına 14 adet süper lüks ve altın işlemeli VIP araç tasarladı.
28.08.2018 Ekonomi
'Dünyanın düz olduğunu kanıtlayacağım!'
'Dünyanın düz olduğunu kanıtlayacağım!' Dünya'nın düz olduğuna inanan Mike Hughes, evinin garajında yaptığı buharlı bir roketle Cumartesi günü California'da test uçuşu yapacak.
22.11.2017 Dünya
Evlenmek mi yoksa ayrılmak mı hangisi pahalı?
Evlenmek mi yoksa ayrılmak mı hangisi pahalı? Amerika’da Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezi tarafından yapılan bir araştırmaya göre, birlikte yaşayan çiftlerin yüzde 27’si, üç yıl aynı evi paylaştıktan sonra ayrılıyor. Bu nedenle ilk günden finansal bağımsızlığınızdan vazgeçmeyin.
11.08.2017 Arşiv
Kaptana limuzinli  veda
Kaptana limuzinli veda Antalya merkezli havayolu şirketi SunExpress’te 26 yıldır pilot Yasin Özcan’ın (65) emekliliği nedeniyle özel bir tören düzenlendi.
22.07.2017 Yaşam
Şikago’nun ‘Şoför Nebahat’ı
Şikago’nun ‘Şoför Nebahat’ı Aysel Demir Güven, meslek olarak belirlediği “limuzin şoförlüğü” ile ön yargıları yıktı.
26.06.2017 Yaşam
Kırgın Çiçekler 85. yeni bölüm fragmanında Meral'i zor bir karar bekliyor!
Kırgın Çiçekler 85. yeni bölüm fragmanında Meral'i zor bir karar bekliyor! Kırgın Çiçekler dizisinin merakla beklenen 85. Bölüm fragmanı izleyicilerle buluştu. Meral, aslında zengin bir adamın torunu olduğunu öğrenmenin keyfini yaşıyor. Ancak acaba o zengin adamın torunu gerçekten de Meral mi? Yoksa aranan torun aslında Kader mi? Meral, fragmanda aradıkları kişinin isminin Kader olduğunu öğreniyor.
29.09.2021 Gündem
Fahiş kırmızı et fiyatına ‘tüp bebek’li çözüm
Fahiş kırmızı et fiyatına ‘tüp bebek’li çözüm Çeşitli nedenlerle pahalı olan kırmızı et fiyatlarına, ‘tüp bebek’ çözümü getiriliyor. Embriyo transferiyle damızlık ihtiyacı karşılanıp, yılda 500 bine ulaşan hayvan ithalatı da bitirilecek.
20.01.2017 Ekonomi
‘Gelin beraber mücadele edelim’
‘Gelin beraber mücadele edelim’ Cumhurbaşkanı Erdoğan dünya liderlerine ortak mücadele çağrısı yaparken, “Kendi topraklarımızda nasıl mücadele yürütüyorsak, terör tehditlerinin kaynağı durumundaki Suriye ve Irakta da aynı hakka sahip olduğumuza inanıyorum” dedi
29.09.2021 Gündem
Babasından sert sözler: 'Kapısında özel uçak da bekliyor'
Babasından sert sözler: 'Kapısında özel uçak da bekliyor' Kaya Çilingiroğlu, 'Renkli Sayfalar' programında 'Zehra için 4 hizmetçi tuttular' haberlerine ilginç benzetmelerle karşılık verdi.
5.10.2016 Magazin
Hillary Clinton 11 Eylül törenlerinde rahatsızlandı
Hillary Clinton 11 Eylül törenlerinde rahatsızlandı ABD’nin New York kentindeki 11 Eylül saldırılarının 15. yılı anma törenine katılan Demokrat Partinin başkan adayı Hillary Clinton rahatsızlanması nedeniyle törenden erken ayrılarak istirahata çekildi.
17.06.2021 Dünya
Kurşun yağdırdı ama iyi hal indirimi aldı
Kurşun yağdırdı ama iyi hal indirimi aldı DİYARBAKIR’da evlilik yıldönümünde ayrı yaşadığı eşi Elif Şimşek ile barışmak için parti düzenleyen, yere ateşten yazı yazan, 45 gün sonra otomobilinde ona 6 el ateş ederek ağır yaralayan Çağıl Şimşek’e'Haksız tahrik ve iyi hal’ indirimi uygulanarak, 11 yıl 3 ay hapis cezası verildi. Şimşek ruhsatsız silah taşımaktan da 2 yıl hapis cezasına mahkum oldu.
4.06.2016 Yaşam
Önce barışma partisi sonra kurşuna 23 yıl
Önce barışma partisi sonra kurşuna 23 yıl Ayrı yaşadığı eşi için barışma partisi düzenleyen, yere ateşten yazı yazan, barıştıktan sonra ise kurşun yağmuruna tutan Çağıl Şimşek hakkında “Kasten öldürmeye teşebbüs”ten dava açıldı.
24.05.2016 Yaşam
Barışmak için parti düzenlediği eşini kurşunladı
Barışmak için parti düzenlediği eşini kurşunladı DİYARBAKIR’da evlilik yıldönümünde ayrı yaşadığı eşi Elif Şimşek ile barışmak için parti düzenleyen, yere ateşten yazı yazan, 45 gün sonra ise eşini arabasında kurşun yağmuruna tutarak ağır yaralayan Çağıl Şimşek hakkında 23 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı...
24.05.2016 Yaşam
Rusların milli otomobili görücüye çıktı
Rusların milli otomobili görücüye çıktı Rusya, devlet yöneticilerinin kullanması için kendi makam aracını üretiyor. "Cortege" adı verilen araç, 2017 sonu veya 2018 yılı başlarında kullanılmaya başlayacak.
5.04.2016 Ekonomi
Rus Titan’ı Türkiye’de hortladı!
Rus Titan’ı Türkiye’de hortladı! 90’lı yıllarda binlerce aileyi mağdur eden Titan Saadet Zinciri benzeri piramit dolandırıcılık bu kez Rusya’da aynı sistemle 1.5 milyar dolar batıran Rus Sergey Mavrodi’nin adıyla Türkiye’de yeniden ortaya çıktı.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Limuzin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki limuzin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.