Libido

Libido

Son dakika libido haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan libido ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını libido haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Libido

haberleri sayfasında son dakika yaşanan libido gelişmeleri de dahil olmak üzere 151 libido haberi bulunmuştur. Tüm libido haberleri aşağıda listelenmiştir.
Resmen altın değerinde: Kilosu 5 bin TL! Gram gram satılıyor, libidoyu zıplatıyor
Resmen altın değerinde: Kilosu 5 bin TL! Gram gram satılıyor, libidoyu zıplatıyor Doğal afrodizyak olarak olarak biliniyor. Çin ve Kore’de yüksek kesimlerde doğada kendiliğinden yetişiyor. Ülkemizde de bir hayli bu besini tüketiyor. Mucizevi etkileri bunuyor.
26.11.2023 Yaşam
Libidoyu yükseltiyor, afrodizyak etkisi yapıyor!  Kleopatra'nın sırrı bu besinde
Libidoyu yükseltiyor, afrodizyak etkisi yapıyor!  Kleopatra'nın sırrı bu besinde Sağlığa sağlık katan besinler arasında başı çekiyor. Ancak afrodizyak etkisi pek bilinmiyor. Libidoyu yükseltiyor, Geçmişi Kleopatra'ya kadar gidiyor. Hem kadın hem de erkekler etkisini görüyor. İşte sağlık için altın değerindeki o besin...
9.11.2023 Sağlık
Kuran-ı Kerim'de yeri var! Libido yükseltiyor, 10 hastalığı kökünden kazıyor!
Kuran-ı Kerim'de yeri var! Libido yükseltiyor, 10 hastalığı kökünden kazıyor! Sağlıklı bir yaşam sürmenin ilk koşulu doğru ve düzenli beslenmektir. Dengede tutulan vücut ancak yararlı yiyecekleri tüketerek mümkündür. Özellikle Akdeniz ülkelerinde ve Anadolu'da çok eski zamanlardan bu yana var olan ve tüketilen aynı zamanda güçlü bir antioksidan kaynağı olan bir bitki var ki 10 hastalığı kökünden kazıyor.
6.11.2023 Sağlık
Dünyada 6.1 milyon insanı etkileyen dejeneratif hastalık! Tedavisi yok, ama durdurmak mümkün! Belirtiler şaşırtıcı…
Dünyada 6.1 milyon insanı etkileyen dejeneratif hastalık! Tedavisi yok, ama durdurmak mümkün! Belirtiler şaşırtıcı… "Yaşlılık hastalığı" olarak bilinen ve en yaygın dejeneratif beyin hastalıklarından biri olan Parkinson, dünya genelinde 6.1 milyonun üzerinde kişiyi etkiliyor. Parkinson hastalığının nedeni tam olarak anlaşılamamış olsa da, genellikle 50 yaşın üzerindeki erkeklerde daha sık görülüyor. 2040 yılına gelindiğinde ise bu hastalığın dünya genelinde 12 milyonun üzerinde insanı etkilemesi bekleniyor. Parkinson hastalığının yaygın belirtileri arasında kas sertliği, hareket zorlukları ve titreme yer alırken, Nöroloji Uzmanı Prof. Dr. Dilek Necioğlu Örken, bu hastalığın belirtileri arasında koku alma kaybı, sık idrara çıkma, kabızlık ve uyku bozuklukları gibi belirtilerin de bulunduğunu ifade ediyor. Örken, ayrıca hastalığın ilerleme hızının kişiden kişiye büyük ölçüde değişebildiğini ve hastalığın gidişatının tahmin edilmesinin son derece zor olduğunu da dikkat çekiyor.
14.10.2023 Sağlık
Bu belirtilere dikkat! Tedavisi yok ama durdurmak mümkün, Dünyada 6.1 milyondan fazla kişide var!
Bu belirtilere dikkat! Tedavisi yok ama durdurmak mümkün, Dünyada 6.1 milyondan fazla kişide var! Halk arasında "yaşlılık hastalığı" olarak bilinen ve en yaygın dejeneratif beyin hastalıklarından biri olan Parkinson, dünyada 6.1 milyondan fazla kişide var. Parkinson hastalığının nedeni tam olarak bilinmese de daha çok 50 yaş üzerindeki erkeklerde görülüyor. 2040 yılında 12 milyondan fazla kişiyi etkilemesi beklenen hastalığın sık belirtileri arasında “kas sertliği, hareket sıkıntısı ve titreme” görülse de Nöroloji Uzmanı Prof. Dr. Dilek Necioğlu Örken koku alma kaybı, sık idrara çıkma, kabızlık, uyku bozukluklarını da belirtiler arasında sıraladı ve hastalığın ilerleme hızının kişiden kişiye büyük oranda değiştiğini, gidişatı ön görmenin çok zor olduğunu dile getirdi.
23.07.2023 Sağlık
Cinsel ilişkide yıllardır doğru bilinen yanlış ortaya çıktı! Süreyi ikiye katlıyor
Cinsel ilişkide yıllardır doğru bilinen yanlış ortaya çıktı! Süreyi ikiye katlıyor Cinsel problemler hem erkekler hem de kadınlarda sıklıkla görülebiliyor. Düşük libido, erken boşalma, orgazm olamama, iktidarsızlık gibi problemlerin doğal çözümleri aranıyor. Bu problemleri çözmek için cinsellik için hakkında bilinçli olmak gerekiyor. Erken boşalma ile ilgili çeşitli sorunlar varsa ve sadece seksin daha uzun sürmesini istiyorsanız, yatakta daha uzun süre dayanmanın birçok yolu bulunuyor.
16.05.2023 Sağlık
Libidosu düşük erkekler dikkat! Ömrünüz kısalıyor
Libidosu düşük erkekler dikkat! Ömrünüz kısalıyor Libidosu düşük erkeklerin ömrü kısalıyor. Japonya'da yapılan bir araştırmada cinsel arcu ile uzun ömür arasındaki ilişki incelendi.
17.03.2023 Sağlık
Sağlıklı bir cinsel yaşam için libidoyu arttırmanın 9 yolu
Sağlıklı bir cinsel yaşam için libidoyu arttırmanın 9 yolu Çiftlerin ilişkilerinde cinsel yaşam önemli bir yer tutmaktadır. Sağlıklı bir cinsel yaşam için bilmesi gereken bir çok ipucu vardır. Birbirinden etkili yöntemler ile cinsel hayatı renklendirmek de mümkün. İşte libidoyu arttırmanın 9 yolu...
17.01.2023 Sağlık
Libidosu düşük olanlar dikkat! Cinsel ilginin erken ölümle bağlantısı olabilir
Libidosu düşük olanlar dikkat! Cinsel ilginin erken ölümle bağlantısı olabilir Şimdiki aşk ve cinsel hayatınız, hayatınızın sonu için ne anlama gelebilir? Libidoya ilişkin 20 bin kişi üzerinde araştırma yapıldı. Düşük libido ile erken ölüm arasındaki bağlantıda dikkat çeken sonuçlara yer verildi. Araştırmaya göre cinsel ilginin erken ölümle ilgisi bulunuyor...
30.12.2022 Sağlık
Libidoyu yükseltiyor, testosteronu artırıyor, kısırlık riskini düşürüyor! Hepsi cinsel gücü artırıyor...
Libidoyu yükseltiyor, testosteronu artırıyor, kısırlık riskini düşürüyor! Hepsi cinsel gücü artırıyor... Libidonun yükselmesini sağlayarak cinsel isteği artırıyor, testosteron seviyesini de artırarak kısırlığın azalmasına yardımcı oluyor. Magnezyum bakımından çok zengin, en büyük D vitamini kaynağıdır. Kolesterol değerini düşürüyor, kalp ve damarların sağlığını koruyor, ereksiyon durumunu ve sperm seviyesi artırıyor. Yorgunluk hissine ve iktidarsızlığa karşı öneriliyor, sabah kalkınca 1-2 adet tüketmek çok fayda sağlıyor. A, B, C, B6, B5 vitaminleri açısından da zengin, eski Yunan ve Romalılardan beri sevilerek tüketiliyor, afrodizyak etkisi yapıyor. Yüksek miktarda kalsiyum, demir ve fosfor içeriyor, tam bir antioksidan deposu. İşte cinsel hayata büyük katkı sağlayan etkili besinlerin listesi...
29.04.2022 Sağlık
Alzheimer gelişimini durduruyor, kanserin yayılmasını önlüyor! Libidoyu yükseltiyor, doğal ağrı kesici...
Alzheimer gelişimini durduruyor, kanserin yayılmasını önlüyor! Libidoyu yükseltiyor, doğal ağrı kesici... Cinsel yaşamın en büyük tehdidi libido düşüklüğünü ortadan kaldırıyor, prostat kanserini önlüyor ve mevcut prostat kanserinin büyümesini durdurabiliyor. Potasyum, demir, manganez ve C, B6 vitaminleri bakımından çok zengin, doğal antiseptik ve antibakteriyel yönüyle kesik ve yanıkların dezenfekte edilmesinde kullanılıyor. Meme kanserinin akciğerlere yayılmasını önlüyor, çocuklarda lösemi riskini azaltıyor. Beyinde amiloid plaklarının birikmesini kaldırarak Alzheimer gelişimini durduruyor, metabolizmayı hızlandırıyor ve kilo kontrolünü sağlamaya yardımcı oluyor. Kan damarlarındaki yeni tümörlerin büyümesini durduruyor, Sedef hastalığı ve diğer iltihaplı cilt hastalıklarının tedavisine yardımcı oluyor. Bu mucizevi besin bir doğal ağrı kesici olarak kullanılıyor.
25.03.2022 Sağlık
Libidoyu yükseltiyor, Alzheimer riskini azaltıyor! Sabahları aç karnına tüketen...
Libidoyu yükseltiyor, Alzheimer riskini azaltıyor! Sabahları aç karnına tüketen... Çayı libidoyu yükseltiyor, vücut ağrıları ve kramplara karşı koruyor. Regl dönemleri çok ağrılı geçen kadınlara iyi geliyor, hazımsızlık ve kolon kanserine çok faydalı olduğu biliniyor. Zayıflamak isteyenlere öneriliyor, metabolizmayı hızlandırarak yağ yakımını destekliyor. Diş ve diş eti hastalıklarını önlüyor. Çayı kadar kendisi de etkili olan bu besin ateş düşürücü özelliğe sahip, saç kaybı olan deride, saçların yeniden çıkmasını sağlıyor. Kırmızı kan hücreleri hasarını tamir etmede etkili oluyor, göz sağlığı bakımından oldukça faydalı... Akciğer kanserine yakalanma riskini azaltıyor, kalbe giden kan akışını hızlandırıyor. İçeriğindeki zengin demir oranı sayesinde kansızlığı gideriyor, gaz sancılarını, şişkinliği ve kabızlığı gideriyor. Stresle mücadele eder ve yatıştırıcı etkiye sahip olan bu bitki, hafızaya olan olumlu etkileri sayesinde Alzheimer hastalığına yakalanma riskini azaltıyor.
12.03.2022 Sağlık
Testosteronu ve libidoyu yükseltiyor, kolesterolü dengede tutuyor! İyi gelmediği hastalık yok, tam bir protein deposu...
Testosteronu ve libidoyu yükseltiyor, kolesterolü dengede tutuyor! İyi gelmediği hastalık yok, tam bir protein deposu... Libidoyu yükseltiyor, prostatı koruyor, uykuyu düzenliyor, stresi azaltıyor, kalbi koruyor, saç dökülmesini engelliyor. Vitamin, mineral, antioksidan, protein, lif ne ararsanız bu besinde var. Tokoferoller, fitoöstrojenler, omega-3 yağ asitleri bakımından çok zengin, mide, akciğer ve kolon kanserleri dahil olmak üzere birçok kanser türlerine karşı koruma sağlıyor. Bağışıklık sistemini geliştirerek hastalıklarla mücadele ediyor, günlük potasyum ihtiyacının yüzde 10'unu karşılıyor. Sperm sayısı ve kalitesini yükseltiyor, testosteronu yükseltiyor. Çinko açısından oldukça zengin, kolesterolü dengede tutmaya yardımcı oluyor.
5.03.2022 Sağlık
Cinsel gücü artırmanın 9 doğal yolu!
Cinsel gücü artırmanın 9 doğal yolu! Libido, cinsel arzuyu veya cinsellikle ilgili duygu ve zihinsel enerjiyi ifade eder. Bunun için başka bir terim “seks dürtüsü” dür. Libido yani cinsel dürtü, testosteron ve östrojen seviyeleri gibi biyolojik faktörler başta olmak üzere stres seviyeleri ile psikolojik ve yakın ilişkiler gibi sosyal faktörlerden de etkilenir. Peki, Cinsel gücü artıran yiyecekler neler? Libido nasıl yükseltilir? İşte libidoyu arttıracak 9 doğal yol!
31.10.2021 Sağlık
Andropoz depresyonu tetikliyor
Andropoz depresyonu tetikliyor Antidepresan kullanımının son yıllarda artığını söyleyen Üro-Androloji Uzmanı Prof. Dr. Halim Hattat, “Ancak andropoz orta yaşlarda depresyonla karışabiliyor. Erkeklerde yaşla birlikte düşen testosteronun yarattığı andropoz sadece cinsel fonksiyonları etkilemiyor. Moral bozukluğu, duygu durum değişimleri, agresyon, öfke, sinirlilik, konsantrasyon güçlüğü, genel motivasyon kaybı gibi etkileri de var” dedi.
6.10.2021 Sağlık
Kronik yorgunluğun nedeni hipotiroidi olabilir
Kronik yorgunluğun nedeni hipotiroidi olabilir Halsizlik, dikkat dağınıklığı, kilo artışı ve vücutta ödem gibi spesifik olmayan belirtilerin hipotiroidi olabileceğini belirten Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları bölümünden Uzm. Dr. Safiye Arık, tiroid bezinin az çalışması halinde ortaya çıkan hastalığın çeşitli sebepleri olabileceğini söyledi.
3.08.2021 Sağlık
Erkeklere ereksiyon sorunu için ipuçları!
Erkeklere ereksiyon sorunu için ipuçları! Erektil disfonksiyon (ED) yani erkeklerde sertleşme bozukluğu pek çok çift için kabusa dönüşen durumların başında geliyor. Ancak ereksiyon sorunu (sertleşme bozukluğu) varsa tam olarak cinsel yaşamın da bittiği anlamına gelmiyor. Her yıl kıtasal olarak 30 milyon erkek bu sorundan etkileniyor ve pek çok vaka yaşam tarzı değişikliklerine, ilaçlara, ameliyatlara ve tedavilerle iyileşebiliyor. İşte erkeklerde ereksiyon (sertleşme) sorunları için basit ipuçları...
24.07.2021 Sağlık
'Depresyona girenlerin yüzde 60'ı destek istemiyor'
'Depresyona girenlerin yüzde 60'ı destek istemiyor' Üzgün olmak ve bazı eğlenceli aktivitelere karşı eski ilginin kaybolması gibi duygu durumlarının uzun süre boyunca devam etmesi ve gündelik yaşama etki etmesi halinde depresyondan söz edilebileceğini belirten Psikiyatri Uzmanı Dr. Özcan Kılıç O. Kafalı, “Depresyonda olan bireylerde ortaya çıkan algılama bozuklukları neredeyse hastaların yüzde 60’ının herhangi bir destek talebinde bulunmaması ile sonuçlanır. Toplumsal olarak psikiyatrik rahatsızlıklara bakış açısı da bu karar üzerinde etkili olabilecek bir diğer faktördür” dedi.
1.07.2021 Sağlık
Glutatyon koronavirüsün şiddetini azaltıyor!
Glutatyon koronavirüsün şiddetini azaltıyor! Koronavirüs ile mücadelede en güçlü silahımız olan aşılama çalışmaları hız kesmeden devam ederken artan vakalara karşı sağlığımızı korumak için bağışıklık sisteminin güçlendirilmesi de büyük önem taşıyor. Bu nedenle salgın serecinde kimi vitamin takviyelerine kimi ise destek tedavilere ilgi gösteriyor. Öyle ki salgının ilk zamanlarında ‘Ozon’ konusu gündemdeyken şimdilerde ise yapılan araştırmalar ile kovid-19'un şiddetini ve ölüm oranlarını azaltabileceği belirtilen vücudumuzdaki hücreler için kritik bir savunma mekanizması olan Glutatyon, ön plana çıkıyor. Peki, Glutatyon nedir? Glutatyon bağışıklık sistemini nasıl güçlendiriyor? Doç. Dr. Hülya Şirzai Glutatyon ile ilgili merak edilenleri anlattı.
21.04.2021 Sağlık
Pınar Altuğ yatak odası sırlarını paylaştı!
Pınar Altuğ yatak odası sırlarını paylaştı! ‘Çocuklar Duymasın’ dizisinde canlandırdığı Meltem rolüyle hafızalara kazınan Pınar Altuğ samimi itiraflarda bulundu. Yağmur Atacan'la aralarındaki yaş farkı yüzünden sosyal medyada hedef olan ünlü oyuncu 'Umurumda değil' diyor ve ekliyor: “Bu içlerindeki mutsuzluğun dışavurumu. Bakıyor fotoğrafa, ‘Gözlerinin yanı kırışmış’ diyor... Kırışsın, ne olur? Sfenks gibi gezmek zorunda mıyız?”'
21.03.2021 Magazin
'Yatağı ayırdık' Pandemi vurdu!
'Yatağı ayırdık' Pandemi vurdu! Pandemi cinsel yaşamı da olumsuz etkiledi. Bu süreçte bazı çiftler yatağı ayırdıklarını belirtirken, hastalığa yakalananlar da cinsel isteklerinde azalma yaşadıklarını söyledi.
23.02.2021 Sağlık
Okan Bayülgen: Koronavirüs libidomu düşürmedi!
Okan Bayülgen: Koronavirüs libidomu düşürmedi! Şovmen Okan Bayülgen, sunucu Saba Tümer’in Instagram’daki canlı yayınına konuk oldu çarpıcı açıklamalarda bulundu.
12.01.2021 Magazin
Koronavirüse yakalananlarda, cinsel hastalıklar görülüyor
Koronavirüse yakalananlarda, cinsel hastalıklar görülüyor Antalya'da özel bir hastanede görevli Op. Dr. İbrahim Duman, koronavirüse yakalanan kişilerde cinsel hastalıklar görülebildiğini söyledi. Virüsün testis dokusunda hasara neden olduğunu belirten Op. Dr. İbrahim Duman, "Ayrıca enfekte olan hastalarda psikolojik etkiyle sertleşme bozuklukları, cinsel problemler daha fazla saptanmıştır" dedi.
5.01.2021 Sağlık
Kısırlığa karşı brokoli ve lahana tavsiyesi
Kısırlığa karşı brokoli ve lahana tavsiyesi Doğru beslenmenin kısırlıktan korunmada etkili olduğunu vurgulayan Diyetisyen Bahtınur Yılmaz, "Folik asit, progesteron seviyesini düzenler ve düzenli yumurtlama için önemlidir. Bu nedenle folik asit içeren yeşil yapraklı sebzeler, baklagiller, yumurta, kuşkonmaz, brokoli, lahana, Brüksel lahanası, muz, avokado gibi besinlerin anne adayları tarafından tüketilmesi önerilir. Yeşil yapraklı sebzelerde bulunan demir, magnezyum, çinko ve kalsiyumun da gebe kalma sürecine olumlu etkileri saptanmıştır" dedi.
5.11.2020 Sağlık
Uzmanından andropoza karşı tavsiyeler
Uzmanından andropoza karşı tavsiyeler Andropoz için tavsiyelerini ve belirtilerini sıralayan Üro-Androloji Uzmanı Prof. Dr. Halim Hattat, “Cinsel isteksizlik, motivasyon kaybı, moral bozukluğu gibi testosteron eksikliğine işaret eden sağlık sorunlarında dikkatli olun. Bazı karaciğer hastalıkları, tiroit sorunları, depresyon, ilaçlar da benzer bir tablo yaratabilir. Bu nedenle bir hekime başvurun” dedi.
13.10.2020 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Libido ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki libido haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.