Cinsel Yaşam

Cinsel Yaşam

Son dakika cinsel yaşam haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan cinsel yaşam ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını cinsel yaşam haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cinsel Yaşam

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cinsel yaşam gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.026 cinsel yaşam haberi bulunmuştur. Tüm cinsel yaşam haberleri aşağıda listelenmiştir.
Rahim ağzı kanseri için kritik uyarı: Erkek çocukların aşılanması şart
Rahim ağzı kanseri için kritik uyarı: Erkek çocukların aşılanması şart Rahim ağzı kanserinin önlenebilir bir hastalık olduğunu ve HPV aşısının devlet politikası haline getirilerek aşılama programına girmesi gerektiğini söyleyen Jinekolojik Onkoloji Uzmanı Prof. Dr. Orhan Ünal, HPV aşısının hem erkek hem de kız çocuklarına erken yaşta yapılmasının önemine işaret etti. Prof. Dr. Ünal, “Esasında erkeklerin aşılanması gerekiyor. Bu virüsü erkekler taşıyor ve bulaştırıyor. Dolayısıyla 9 ila 15 yaş arasındaki erkek çocuklarının aşılanması şarttır” dedi.
15.01.2024 Sağlık
Cinsel haz için vücudunuzda bu alanı keşfetmelisiniz! Uzman isim açıkladı
Cinsel haz için vücudunuzda bu alanı keşfetmelisiniz! Uzman isim açıkladı Mutlu bir cinsel yaşam için orgazm hem kadınlar hem de erkekler için büyük önem taşır. Genellikle vajinal orgazmın olmazsa olmaz olduğu gibi bir algı vardır. Ancak bu inanış pek çok kadını cinsel hazzın tadını çıkarmadan alı koyuyor. Doç. Dr. Gökçen Erdoğan orgazmın çeşitlerini okuyucularıyla paylaştı.
13.08.2023 Sağlık
Kadınların bu ısrarı cinselliği yok ediyor! Bu hata erkeği kaçırıyor! Geceleri yatmadan mutlaka yapın!
Kadınların bu ısrarı cinselliği yok ediyor! Bu hata erkeği kaçırıyor! Geceleri yatmadan mutlaka yapın! Partnerlerin cinsel yaşamını etkileyen pek çok faktör vardır. Fiziksel sağlık, kişisel tercihler gibi etkenler bu konuda rol oynar. Erkeklerin yataktaki performansını etkileyen bir tek güven, stres düzeyi ve uyum değildir. Kadınların da bu konudaki hassasiyeti mutlu bir cinsel yaşamı oluşturur. Peki kadınların hangi hatası cinselliği yok ediyor?
28.07.2023 Sağlık
Uzun süre cinsel ilişkiye girmeyenler dikkat! Nedenleri tek tek açıklandı
Uzun süre cinsel ilişkiye girmeyenler dikkat! Nedenleri tek tek açıklandı Cinsel ilişki hem erkeklerin hem de kadınların ihtiyaçları arasında bulunuyor. Uzun süreli ilişkilerde veya monotonlaşan ilişkilerde seks yapmaktan uzaklaşma görülebiliyor. Başlarda önemsiz görülen bu durum zamanla tehlikeli hale gelebiliyor. Partnerinizle uzun süredir cinsel ilişkiye girememekten şikayetçiyseniz bu çözüm yollarını deneyebilirsiniz.
18.04.2023 Sağlık
Hem kadınlarda hem de erkeklerde etkili! Eksikliği cinsel isteksizliği zirve yaptırıyor
Hem kadınlarda hem de erkeklerde etkili! Eksikliği cinsel isteksizliği zirve yaptırıyor Araştırmalar, D vitamininin hem erkeklerde hem de kadınlarda cinsel sorunlarla bağlantılı olduğunu ortaya koydu. Buna göre, eğer D vitamini seviyeniz yetersizse, takviye almak cinsel isteğinizi ve doyumunuzu artırabilir.
17.03.2023 Sağlık
Cinsellik araştırmasının sonuçları açıklandı! İşte cinsel tatmin seviyesi en yüksek olan ülke
Cinsellik araştırmasının sonuçları açıklandı! İşte cinsel tatmin seviyesi en yüksek olan ülke Dünyanın cinsel olarak en çok tatmin olan ülkelerini listeledi. Amerikalı internet haber sitesi Alternet, cinsellik araştırmalarını derledi. İşte cinsel olarak en çok tatmin olan ülkeler...
26.01.2023 Sağlık
Sağlıklı ve keyifli bir cinsel yaşam için partnerinize sormanız gereken 10 soru
Sağlıklı ve keyifli bir cinsel yaşam için partnerinize sormanız gereken 10 soru Çiftler arasında sağlıklı bir birliktelik için mutlu bir cinsel yaşam önemli bir yer tutmaktadır. Kadınların, sürekli erkeklerin ne istediğine odaklı düşünmekten vazgeçerek, cinselliklerini kendi zevk ve isteklerine göre yönlendirmeleri aslında erkekler açısından da olumlu bir davranış, çünkü böylelikle karşılarında daha çekici, arzulanır, yaratıcı kadınlar bulacaklar. Böylelikle her iki tarafta cinsellikten keyif alacak. Partnerinize sormanız gereken soruları bir türlü kafanızda toparlayamıyorsanız bizim vermiş olduğumuz önerilere mutlaka göz atın. İşte keyifli bir cinsel yaşam için partnerinize sormanız gereken 10 soru
18.01.2023 Sağlık
Sağlıklı bir cinsel yaşam için libidoyu arttırmanın 9 yolu
Sağlıklı bir cinsel yaşam için libidoyu arttırmanın 9 yolu Çiftlerin ilişkilerinde cinsel yaşam önemli bir yer tutmaktadır. Sağlıklı bir cinsel yaşam için bilmesi gereken bir çok ipucu vardır. Birbirinden etkili yöntemler ile cinsel hayatı renklendirmek de mümkün. İşte libidoyu arttırmanın 9 yolu...
17.01.2023 Sağlık
Keyifli bir cinsel yaşam için partnerinize sormanız gereken 10 soru
Keyifli bir cinsel yaşam için partnerinize sormanız gereken 10 soru Kadınların, sürekli erkeklerin ne istediğine odaklı düşünmekten vazgeçerek, cinselliklerini kendi zevk ve isteklerine göre yönlendirmeleri aslında erkekler açısından da olumlu bir davranış, çünkü böylelikle karşılarında daha çekici, arzulanır, yaratıcı kadınlar bulacaklar. Böylelikle her iki tarafta cinsellikten keyif alacak. Bu noktada karşı tarafa sormanız gereken sorular da var. İşte keyifli bir cinsel yaşam için partnerinize sormanız gereken 10 soru...
7.01.2023 Yaşam
Sertleşme sorununa doğal çözüm! Mutlu bir cinsel yaşam için şart!
Sertleşme sorununa doğal çözüm! Mutlu bir cinsel yaşam için şart! Her yaştan erkeğin başına gelebilen sertleşme sorunu cinsel yaşamı olumsuz etkiliyor. Sertleşme sorunu süreklilik arz ediyorsa dikkat! Değişen yaşam koşulları, iş hayatının getirmiş olduğu stres, tütün ürünlerinin kullanımının artması ve psikolojik faktörler sertleşme sorununa neden olabiliyor. Uzmanlar, sertleşme sorunu yaşayan erkeklerin bazı uyarı işaretlerine dikkat etmeleri konusunda uyarıyor. Peki, Sertleşme sorunu neden olur? Sertleşme bozukluğunun tedavisi var mı? Sertleşme problemi tedavisi ne? İşte bilmeniz gerekenler…
19.07.2022 Sağlık
Müzik sadece ruhun değil, beynin de gıdası!
Müzik sadece ruhun değil, beynin de gıdası! Beyin sağlığını en çok etkileyen hastalıkların Alzheimer, demans, inme gibi hastalıklar olduğunu belirten uzmanlar, erken teşhisin önemine dikkat çekiyor. Beyni korumak için genel sağlığa dikkat etmenin önemli olduğunu belirten Nöroloji Uzmanı Prof. Dr. Oğuz Tanrıdağ, düzenli egzersiz yapmayı, yoğun gerilimden uzak durmayı, hobiler edinmeyi ve okumayı, yeni şeyler öğrenmeyi tavsiye ediyor. Özellikle Alzheimer’dan korunmak için hayatın içinde olmanın önemini vurgulayan Prof. Dr. Oğuz Tanrıdağ, “Yalnız yaşamayın, eve kapanmayın. Erken emekli olup kabuğunuza çekilmeyin. Hep aynı işlerle uğraşmayın, yeni şeyler deneyin” tavsiyesinde bulunuyor. Şarkı söylemenin hafızayı koruduğuna dikkat çeken Prof. Dr. Oğuz Tanrıdağ, “Şarkı söylemek de benzeri şekilde hafıza oluşturarak ve hafızayı koruyarak beyni uyarır” diyerek müziğin beynin gıdası olduğunu söyledi.
15.03.2022 Sağlık
Haydar Dümen, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti
Haydar Dümen, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti Posta Gazetesi Yazarı Nöropsikiyatri uzmanı Dr. Haydar Dümen koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. 90 yaşında vefat eden Dümen, pandemi önlemleri çerçevesinde toprağa verildi.
11.02.2022 Gündem
Haydar Dümen öldü mü? Haydar Dümen kimdir, kaç yaşında ve neden öldü? İşte Haydar Dümen’in biyografisi!
Haydar Dümen öldü mü? Haydar Dümen kimdir, kaç yaşında ve neden öldü? İşte Haydar Dümen’in biyografisi! Haydar Dümen öldü mü, neden? Cinsel yaşantı üzerine soruları net bir dille açıklığa kavuşturmasıyla bilinen Haydar Dümen hayatını kaybetti. Peki, Haydar Dümen kimdir, kaç yaşında ve neden öldü? İşte Haydar Dümen’in biyografisi!
11.02.2022 Gündem
Cinsel hayatı bitiriyor! Kimse bilmiyor ama cinsel travma...
Cinsel hayatı bitiriyor! Kimse bilmiyor ama cinsel travma... Cinsel hayatı tehlikeye sokuyor, pek çok kişi yaşıyor ama kimse hastalık olduğunu bilmiyor. Zaman kaybetmeyin uyarısı geldi, nedenleri arasında psikiyatrik hastalıklar da var. İlaç kullanımına bağlı ortaya çıkan Antidepresanlar, Antihistaminikler, Antihipertansifler, Oral kontraseptifler bozukluklar ve organik nedenlerden oluşan Menopoz, Atrofik vajinit, Diabetes Mellitus, Pelvik bölgeye radyoterapi uygulama gibi nedenlerden dolayı sıklıkla görülüyor. Uzmanı, cinsel yaşamda büyük sorunlara yol açan fakat çok az kişinin farkında olduğu bozukluğun nedenlerini anlattı.
23.01.2022 Sağlık
Sağlıklı bir kalp için spor yapın ve aşık olun!
Sağlıklı bir kalp için spor yapın ve aşık olun! Siz kalbinizi terk edemezsiniz ama maalesef o sizi terk edebilir. ‘Kendiniz için’, kalbiniz ve tüm sağlığınız için stresi yönetmenin zamanı geldi! 2022’de spora başlayın, olumlu düşünün ve aşık olun! Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Barış Çaynak kalp sağlığını iyileştirmenin yollarını anlattı.
4.01.2022 Sağlık
AIDS'ten korunmak için bu tavsiyelere kulak verin!
AIDS'ten korunmak için bu tavsiyelere kulak verin! Edinilmiş immün yetmezlik sendromu yani insanlarda hayati tehdit oluşturan AIDS'in temel nedenini HIV virüsü oluşturuyor. Yaklaşık 38 milyon insan HIV enfeksiyonu ile yaşıyor ancak bu durumun farkına varmayabiliyor. Virüsün bulaşma yolları konusunda bilinçli olmak ve hastalıktan korunmak için gerekli önlemleri almak büyük önem taşıyor. Üroloji Bölümü’nden Doç. Dr. Muhammet Fatih Kılınç, AIDS ile ilgili merak edilenleri anlattı.
30.11.2021 Sağlık
Özgüvenli insanlar, duygu tasarrufu yapmıyor!
Özgüvenli insanlar, duygu tasarrufu yapmıyor! Bazı insanların özgüven eksikliği ya da geçmişte yaşadığı güven sarsıcı ilişkiler nedeniyle diğer insanlarla kurduğu ilişkilerde duygusunu paylaşmaktan çekindiğini belirten Uzmanlar, bu kişilerin ilişkilerde çekingen, tedirgin, şüpheci ya da ilişkiden zarar görme endişesi taşıdıklarını ifade ediyor. Uzmanlar, her ortamda birçok insan ile kısa sürede samimiyet kuran kişilerin genelde özgüvenli, kendisi ile barışık, duygularını rahatça ifade edebilen ve duygularından tasarruf etmeyen insanlar olduklarına dikkat çekiyor. Duygu tasarrufunda önemli olan onları bastırmak değil, yönetebilmektir diyen uzmanlar, sağlıklı ve uzun süreli bir ilişki için ise duygulara mantığın da eşlik etmesi gerektiğini vurguluyor.
30.11.2021 Sağlık
Cinsel hayatı bitiriyor! Bunları yapan yandı
Cinsel hayatı bitiriyor! Bunları yapan yandı Cinsel hayat ile ilgili flaş gelişme. Bunu yapanın cinsel hayatı olumsuz etkileniyor. Son dönemde en çok başvurulan cinsel sorunun isteksizlik olduğunu belirten Üro- Androloji Uzmanı Prof. Dr. Halim Hattat, “Erkek eskisine oranla az istek duyuyorsa ve bundan rahatsızsa sebebi mutlaka araştırılmalıdır. Kan değerleri, hormon seviyesi, muayene ve test bulguları dikkatli bir şekilde incelenmelidir” dedi.
18.11.2021 Yaşam
Doğum şekli cinsel yaşama dönüşü etkiliyor!
Doğum şekli cinsel yaşama dönüşü etkiliyor! Doğum, bir kadının hayatının en özel ve duygusal eylemlerinden biridir. Doğum yapmak kadınları fiziksel ve psikolojik olarak birçok yönden etiliyor. Etkilediği alanlardan biri de cinselliktir. Peki, Doğumun ardından cinsel hayat ne kadar etkilenir? Yeni annler cinsel hayatına ne zaman dönebilir? Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Mustafa Serdar Yaşartekin anlattı.
10.11.2021 Sağlık
Prostat büyümesinde HOLEP tedavisi!
Prostat büyümesinde HOLEP tedavisi! Prostat her erkekte bulunan bir organdır. Yaşla birlikte değişen oranlarda büyümeye başlamaktadır, özellikle 50 yaş üstü erkeklerin yarısında görülen bu durum, prostat kanserinden farklı olup, iyi huylu prostat büyümesi olarak adlandırılır. Prostat büyümesi hastaların yaşam kalitesini bozarak sosyal hayattan soyutlayabiliyor. Gece defalarca idrar çıkarak uykusuz kalan, sürekli olarak idrara çıkma ihtiyacı olan ve idrar kaçırma şikayeti olan hastaların normal yaşamı durma noktasına gelebiliyor. Ayrıca bu durum sıklıkla cinsel sorunları beraberinde getiriyor. Tüm bu sorunlar hastalarda içinden çıkılması zor bir psikolojik çöküntüye neden olabiliyor.
16.10.2021 Sağlık
Erkeklere ereksiyon sorunu için ipuçları!
Erkeklere ereksiyon sorunu için ipuçları! Erektil disfonksiyon (ED) yani erkeklerde sertleşme bozukluğu pek çok çift için kabusa dönüşen durumların başında geliyor. Ancak ereksiyon sorunu (sertleşme bozukluğu) varsa tam olarak cinsel yaşamın da bittiği anlamına gelmiyor. Her yıl kıtasal olarak 30 milyon erkek bu sorundan etkileniyor ve pek çok vaka yaşam tarzı değişikliklerine, ilaçlara, ameliyatlara ve tedavilerle iyileşebiliyor. İşte erkeklerde ereksiyon (sertleşme) sorunları için basit ipuçları...
24.07.2021 Sağlık
Düzenli cinsel yaşam beyni uyarıyor! Beyin sağlığı için tavsiyeler!
Düzenli cinsel yaşam beyni uyarıyor! Beyin sağlığı için tavsiyeler! Beynin hareket, algı, yargı, yürütme ve duygu organı olduğundan beyin sağlığının beden ve akıl sağlığı anlamına geldiğini belirten Prof. Dr. Oğuz Tanrıdağ, “Beyin sağlığının korunması için düzenli hareket, düzenli beslenme, yeni şeyleri öğrenmek ve değişen durumlara kendimizi adapte etmek önemlidir.” diye konuştu. Tanrıdağ, beyin sağlığını korumada beyin check-up’ının önemini de vurguladı.
21.07.2021 Sağlık
'Bitkisel ürünlerle kendi kendinizi tedavi etmeyin'
'Bitkisel ürünlerle kendi kendinizi tedavi etmeyin' Türkiye'deki en yaygın cinsel problemlerden birinin erken boşalma olduğunu söyleyen Üro-Androloji Uzmanı Prof. Dr. Halim Hattat, doğru bilinen yanlışları anlattı.
19.06.2021 Sağlık
Bu sorun kadınlarda depresyona neden oluyor!
Bu sorun kadınlarda depresyona neden oluyor! 50 yaş ve üstü kadınlarda yaygın olarak görülen istemsiz idrar kaçırma, kadınları sosyal hayattan, cinsel yaşama dek birçok açıdan olumsuz etkiliyor. Yaşlandıkça mesaneyi destekleyen kaslar zayıflama eğilimindedir ve bu da idrar kaçırmaya neden olabilir. “Üriner İnkontinans” olarak tanımlanan bu sorunun birçok nedene bağlı ortaya çıkabileceğini vurgulayan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Prof. Dr. Orhan Ünal, kişide sürekli ıslaklık, irritasyon ve koku olması endişesiyle oluşan rahatsızlık hissinin depresyona da yol açabileceğine işaret etti.
16.03.2021 Sağlık
'Yatağı ayırdık' Pandemi vurdu!
'Yatağı ayırdık' Pandemi vurdu! Pandemi cinsel yaşamı da olumsuz etkiledi. Bu süreçte bazı çiftler yatağı ayırdıklarını belirtirken, hastalığa yakalananlar da cinsel isteklerinde azalma yaşadıklarını söyledi.
23.02.2021 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Cinsel Yaşam ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cinsel yaşam haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.