Ldp

Ldp

Son dakika LDP haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan LDP ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını LDP haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ldp

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ldp gelişmeleri de dahil olmak üzere 87 ldp haberi bulunmuştur. Tüm ldp haberleri aşağıda listelenmiştir.
Shinzo Abe'nin cenaze töreni Japonya'yı ikiye böldü!
Shinzo Abe'nin cenaze töreni Japonya'yı ikiye böldü! Shinzo Abe seçim konuşması yaptığı sırada tüm dünyanın gözleri önünde suikasta uğramış ve vurularak öldürülmüştü. Japonya'da hükümet, suikasta uğrayan Eski Başbakan Shinzo Abe için 27 Eylül'de Tokyo'da resmi tören düzenleneceğini açıkladı. Tören masraflarının tamamının devlet bütçesinden karşılanacak olması ise muhaliflerin tepkisini çekti ve siyasi krize yol açtı.
22.07.2022 Dünya
Shinzo Abe suikasti nasıl oldu, Japonya'nın eski başbakanı Shinzo Abe kimdir? Moon Tarikatı nedir?
Shinzo Abe suikasti nasıl oldu, Japonya'nın eski başbakanı Shinzo Abe kimdir? Moon Tarikatı nedir? suikast sonucu hayatını kaybeden Japonya'nın eski başbakanı Shinzo Abe için bugün başkent Tokyo’da cenaze töreni düzenlenirken, Shinzo Abe’yi öldüren Tetsuya Yamagami, ifadesinde yer alan bilgilere göre “Ailesinin dağılmasına yol açan dini bir örgütle olan bağlantısı" nedeniyle Şinzo Abe'ye kin güttüğü iddia söylemişti. Peki, Shinzo Abe suikasti nasıl oldu, Japonya'nın eski başbakanı Shinzo Abe kimdir?
12.07.2022 Dünya
Şinzo Abe suikastı Japonya'yı karıştırdı! İşte 5 maddede ‘Moon tarikatı’
Şinzo Abe suikastı Japonya'yı karıştırdı! İşte 5 maddede ‘Moon tarikatı’ Japonya'nın Nara kentinde suikaste uğrayan eski Japonya Başbakanı Şinzo Abe’nin katilinin açıklamalarıyla gündeme gelen ‘Moon tarikatı’ bir anda yeniden dünyanın ilgi odağı oldu. ‘Dünya Barışı ve Birleşmesi için Aile Federasyonu’ ya da kısa adıyla ‘Birleşme Kilisesi’ diye anılan yapı, 1954’te bugünün Kuzey Kore’sinde çiftçi bir ailenin çocuğu olarak doğan Sun Myung Moon tarafından kuruldu.
12.07.2022 Dünya
Şinzo Abe'ye suikast! Vurulma anı ortaya çıktı
Şinzo Abe'ye suikast! Vurulma anı ortaya çıktı Nara kentindeki tren istasyonu dışında seçim kampanyası yürüten Şinzo Abe, silahlı bir saldırgan tarafından hedef alındı. Japon medyası, hastaneye kaldırılan eski başbakan Abe'nin kurtarılamayarak hayatını kaybettiğini duyurdu. Dünyayı sarsan suikast ile ilgili yeni görüntüler de ortaya çıktı. İşte son dakika haberinin detayları...
8.07.2022 Dünya
Japonya eski başbakanı Şinzo Abe kimdir? Şinzo Abe neden öldürüldü?
Japonya eski başbakanı Şinzo Abe kimdir? Şinzo Abe neden öldürüldü? Japonya eski başbakanı Shinzo Abe silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Dünya gündemini sarsan suikast sonrasında saldırganın kimliği ve Japonya eski başbakanı Şinzo Abe’nin neden öldürüldüğü merak ediliyor. Peki, Japonya eski başbakanı Şinzo Abe kimdir? Şinzo Abe neden öldürüldü? Şinzo Abe’yi kim öldürdü? İşte detaylar…
8.07.2022 Dünya
Japonya'nın eski Başbakanı Shinzo Abe suikasta uğradı!  Hastanede hayatını kaybetti..
Japonya'nın eski Başbakanı Shinzo Abe suikasta uğradı! Hastanede hayatını kaybetti.. Japonya’nın eski Başbakanı Shinzo Abe’nin seçim konuşması yaptığı Nara şehrinde silahlı uğradığı saldırı sonucu hayatını kaybetti.
8.07.2022 Dünya
Japonya Başbakanlığına Kişida Fumio seçildi
Japonya Başbakanlığına Kişida Fumio seçildi Japonya’da iktidardaki Liberal Demokrat Parti (LDP) lideri Kişida Fumio, Temsilciler Meclisi'nde düzenlenen olağanüstü oturumda ülkenin başbakanı seçildi.
4.10.2021 Dünya
Prof. Dr. Melih Bulu: 8 sene öğrenciydim, Boğaziçi kültürünü biliyorum
Prof. Dr. Melih Bulu: 8 sene öğrenciydim, Boğaziçi kültürünü biliyorum Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Melih Bulu, Hürriyet Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan'ın CNN Türk'te yayınlanan Tarafsız Bölge programına katıldı. Prof. Dr. Bulu, kendisine yönelik itirazlara ilişkin değerlendirmelerde bulundu. "Boğaziçi kültürünü biliyorum" diyen Prof. Dr. Melih Bulu, "1992 yılında yüksek lisansla başladım. Bir süre özel sektörde çalıştıktan sonra doktora için döndüm. Yaklaşık 8 sene Boğaziçi'nde öğrencilik yaptım. Tanıdıklarım, hocalar, öğretim görevlileri var. Çok iyi tanırlar beni. Ders verme sürecim de oldu burada." ifadelerini kullandı.
6.01.2021 Gündem
Japonya’da yeni başbakan belli oldu
Japonya’da yeni başbakan belli oldu Japonya’da iktidardaki Liberal Demokrat Parti lideri Suga Yoşihide, parlamentoda düzenlenen olağanüstü oturumda ülkenin başbakanı seçildi.
16.09.2020 Dünya
Japonya'nın yeni başbakanı 17 Eylül'de belli olabilir
Japonya'nın yeni başbakanı 17 Eylül'de belli olabilir Japonya'da geçen hafta istifa eden Abe Şinzo'nun yerine gelecek yeni başbakanın 17 Eylül'de düzenlenecek olağanüstü meclis oturumunda seçilmesi bekleniyor.
31.08.2020 Dünya
Kuzey Makedonya'da yeni hükümet güvenoyu aldı
Kuzey Makedonya'da yeni hükümet güvenoyu aldı Kuzey Makedonya'da kurulan koalisyon hükümeti Meclisten güvenoyu aldı.
30.08.2020 Dünya
Japonya Başbakanı Abe gözaltına alınan eski bakan için özür diledi
Japonya Başbakanı Abe gözaltına alınan eski bakan için özür diledi Japonya Başbakanı Abe Şinzo, geçen yıl seçimlere hile karıştırarak oy satın aldığı iddiasıyla gözaltına alınan eski Adalet Bakanı Kawai Katsuyuki ve eşi Kawai Anri hakkında kamuoyundan özür diledi.
18.06.2020 Dünya
Japonya'da Başbakan Abe yeniden partisinin başkanlığına seçildi
Japonya'da Başbakan Abe yeniden partisinin başkanlığına seçildi Japonya'da Başbakan Şinzo Abe, yeniden Liberal Demokratik Parti (LDP) başkanlığına seçildi.
20.09.2018 Dünya
LDP lideri Cem Toker görevini bıraktı
LDP lideri Cem Toker görevini bıraktı Liberal Demokrat Parti Genel Başkanı Cem Toker, genel başkanlık görevini bıraktı. Cem Toker, görevini Gültekin Tırpancı'ya devretti.
30.01.2017 Arşiv
LDP'den istifa edip AK Parti'ye geçti
LDP'den istifa edip AK Parti'ye geçti Ağrı’nın Patnos Belediyesi’nin LDP’li meclis üyesi Kemal Çiftçi, partisinden istifa ederek AK Parti’ye geçti.
29.09.2021 Gündem
Boş meydanlarda konuştu ama...
Boş meydanlarda konuştu ama... BURSA’da, dün yapılan 26’ncı dönem Milletvekilliği seçimlerine bağımsız aday olarak katılan ve çoğu tek kişilik mitinglerinde en fazla 6 kişiye seslenebilen 67 yaşındaki Ali Osman Demirtaş 504 oy aldı...
29.09.2021 Gündem
En az oyu hangi parti aldı?
En az oyu hangi parti aldı? 1 Kasım seçimlerinde resmi olmayan sonuçlara göre, en az oyu Doğru Yol partisi aldı.
29.09.2021 Gündem
Liderlerin sandıklardan kim çıktı
Liderlerin sandıklardan kim çıktı Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun oy kullandığı sandıkta en fazla oyu AK Parti aldı...
29.09.2021 Gündem
LDP mitingine 3 kişi katıldı
LDP mitingine 3 kişi katıldı DÜZCE’de Liberal Demokrat Parti (LDP) Milletvekili adayı İsmail Çelebi’nin Anıtpark’ta düzenlediği mitinge sadece 3 kişi katıldı...
29.09.2021 Gündem
LDP'den Selçuk'a: Bize de öğret!
LDP'den Selçuk'a: Bize de öğret! Galatasaray'ı Eskişehirspor karşısında 1-0 öne geçiren golü serbest vuruştan kaydeden Selçuk İnan'a Twitter'da sürpriz bir mesaj geldi...
29.09.2021 Gündem
Kılıçdaroğlu: ‘Memnunum istifa yok’
Kılıçdaroğlu: ‘Memnunum istifa yok’ CHP lideri Kılıçdaroğlu, seçim sonuçlarının belirlenmesinden sonra yaptığı açıklamada istifa etmeyi düşünmediğini belirterek, “Memnunum” dedi.
7.06.2015 Siyaset
Liderlerin sandıklarından hangi partiler çıktı?
Liderlerin sandıklarından hangi partiler çıktı? Davutoğlu'nun oy verdiği Şükrü Doruk Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'ndeki 2248 numaralı sandıkta oy dağılımı belli oldu...
7.06.2015 Siyaset
Oy verme işlemleri başladı!
Oy verme işlemleri başladı! 25. dönem parlamentosunun üyelerini belirlemek üzere oy verme işlemi saat 08:00 itibariyle başladı. Seçmenler, bugün saat 08:00-17:00 saatlerinde oy verebilecek.
7.06.2015 Siyaset
Artık söz sandıkta
Artık söz sandıkta Türkiye bugün sandık başına gidiyor...
29.09.2021 Gündem
Seçmen bilgi kağıdı gelmeyenler oy kullanabiliyor mu?
Seçmen bilgi kağıdı gelmeyenler oy kullanabiliyor mu? Türkiye, 25. Dönem Parlamentosu'nun üyelerini belirlemek üzere 7 Haziran'da sandık başına gidiyor. Seçimlere 20 siyasi parti katılıyor.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ldp ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ldp haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.