Kurt Seyit Ve Şura

Kurt Seyit Ve Şura

Son dakika Kurt Seyit ve Şura haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kurt Seyit ve Şura ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kurt Seyit ve Şura haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kurt Seyit Ve Şura

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kurt seyit ve şura gelişmeleri de dahil olmak üzere 207 kurt seyit ve şura haberi bulunmuştur. Tüm kurt seyit ve şura haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sinema oyuncu Tolga Savacı 60 yaşında hayatını kaybetti
Sinema oyuncu Tolga Savacı 60 yaşında hayatını kaybetti Sinema oyuncusu Tolga Savacı, geçirdiği kalp krizi sonucu 60 yaşında hayatını kaybetti.
26.02.2024 Magazin
Farah Zeynep Abdullah İtalya'da  Premio Kinéo’da ödüle layık görüldü
Farah Zeynep Abdullah İtalya'da Premio Kinéo’da ödüle layık görüldü Farah Zeynep Abdullah, bu yıl 80’inci kez düzenlenen Venedik Film Festivali’nin yan etkinliği Premio Kinéo’da ödüle layık görüldü.
1.09.2023 Magazin
Kurt Efe doğdu! Hastaneye ünlü yağdı...
Kurt Efe doğdu! Hastaneye ünlü yağdı... Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer ikilisinin bebekleri dün sabah saatlerinde dünyaya geldi. Ünlü çiftin "Sağlıkla kucağımıza aldık çok şükür. İsteyen herkese nasip olsun" açıklamasını yaptığı oğulları için hastaneye ünlü yağdı.
17.04.2022 Magazin
Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni arabasının fiyatı dudak uçuklattı!
Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni arabasının fiyatı dudak uçuklattı! Uzun süredir TV ekranlarından uzak olan, dijital platformda boy gösteren Kıvanç Tatlıtuğ ile stil danışmanı eşi Başak Dizer bu ay sonu dünyaya gelecek bebeklerini kucaklarına almak için geri sayıma başladı. Doğaya olan düşkünlüğünü her fırsatta dile getiren ve elektrikli araç tercih eden Tatlıtuğ’un yeni arabasının fiyatı dikkat çekti.
13.04.2022 Magazin
Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer'in çocuğunun adı belli oldu! O diziden esinlenmişler
Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer'in çocuğunun adı belli oldu! O diziden esinlenmişler Stil danışmanı Başak Dizer (44) ile eşi Kıvanç Tatlıtuğ'un (38) bu ay sonu dünyaya gelecek çocuklarının adı merak ediliyordu. İlk kez anne baba olma mutluluğu yaşayacak olan ünlü çift, oğullarının ismini sonunda belirledi. Yakışıklı oyuncunun, 2014 yılında rol aldığı 'Kurt Seyit ve Şura' dizisinden esinlendiği öğrenildi.
2.04.2022 Magazin
Birkan Sokullu'dan sevgilisine rapor!
Birkan Sokullu'dan sevgilisine rapor! Masumlar Apartmanı'nda Han karakteriyle adından söz ettiren Birkan Sokullu, önceki akşam arkadaşı Serkan Keskin ile akşam yemeğinde buluştu. Kameralara yansıyan oyuncu arkadaşlardan Sokullu'nun, sevgilisi Eda Gürkaynak'a mekana geldiklerine dair bilgi vermesi dikkat çekti.
2.03.2022 Magazin
Farah Zeynep Abdullah ile Efe Çelik aşkı kısa sürdü!
Farah Zeynep Abdullah ile Efe Çelik aşkı kısa sürdü! "Acıların Kadını" olarak bilinen "Bergen"in hayatını canlandırdığı filmle sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanan Farah Zeynep Abdullah'ın aşkı bitti. Ünlü oyuncu, 'DJ Artz' lakaplı müzik prodüktörü Efe Çelik'le olan pozlarını da sosyal medyadan sildi.
2.02.2022 Magazin
Çağlar Ertuğrul ile Kayla Manukyan ayrıldı mı?
Çağlar Ertuğrul ile Kayla Manukyan ayrıldı mı? 'Teşkilat' dizisinde başrol oynayan Çağlar Ertuğrul'un özel hayatıyla ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. Ertuğrul'un uzun süredir aşk yaşadığı Kayla Manukyan ile yollarını ayırdığı konuşuluyor.
5.09.2021 Magazin
Ünlü oyuncu Seda Güven'in acı günü
Ünlü oyuncu Seda Güven'in acı günü Son dakika haberine göre; Ünlü oyuncu Seda Güven, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla babasını kaybettiğini açıkladı.
17.07.2021 Magazin
Masumlar Apartmanı İnci ayrılıyor mu? Farah Zeynep Abdullah Masumlar Apartmanı’ndan ayrılacak mı, neden?
Masumlar Apartmanı İnci ayrılıyor mu? Farah Zeynep Abdullah Masumlar Apartmanı’ndan ayrılacak mı, neden? Farah Zeynep Abdullah Masumlar Apartmanı’ndan ayrılıyor mu, İnci Masumlar Apartmanı'nda çıktı mı? sorularının ardı arkası gündeme yansıyan haberlerin ardından kesilmiyor. Salı akşamları TRT ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinde İnci karakterine hayat veren Farah Zeynep Abdullah’ın diziden ayrılacağı iddia edildi.
1.06.2021 Gündem
Demet Özdemir kimdir? Demet Özdemir kaç yaşında ve nereli? Demet Özdemir Survivor'da!
Demet Özdemir kimdir? Demet Özdemir kaç yaşında ve nereli? Demet Özdemir Survivor'da! Survivor 2020'nin bugünkü yeni bölümünde Anlat Bakalım oyunu oynanacak. Survivor yarışmacılarına bu sefer izleyenlerinde isteğiyle ünlü isimler eşlik edecek. Survivor Cemal Can'a Anlat Bakalım'da eşlik eden isim ise dizilerin sevilen oyuncusu Demet Özdemir oldu. Peki, Demet Özdemir kimdir? Demet Özdemir kaç yaşında ve nereli? Demet Özdemir'in hayatı hakkında merak edilenler...
17.06.2020 Gündem
Elçin Sangu kimdir? Nerelidir? Elçin Sangu kaç yaşında?
Elçin Sangu kimdir? Nerelidir? Elçin Sangu kaç yaşında? Elçin Sangu, sevgilisi ve oyuncu arkadaşlarıyla buluştuğu mekândan çıkarken dizi süreleriyle ilgili yaptığı açıklamadan sonra en çok araştırılan isimlerden birisi oldu. Peki Elçin Sangu kimdir? Nerelidir? Elçin Sangu kaç yaşında? İşte detaylar…
27.01.2020 Gündem
Demet Özdemir kimdir? Nerelidir? Demet Özdemir kaç yaşında?
Demet Özdemir kimdir? Nerelidir? Demet Özdemir kaç yaşında? Televizyonlarda ilk olarak Sana Bir Sır Vereceğim adlı dizide gördüğümüz ve daha sonra birçok projeyle karşımıza çıkan genç oyuncu Demet Özdemir, Eser Yenenler Show’a konuk oldu. Anlattıkları duygusal anılarıyla izleyiciler tarafından sıkça araştırılan Demet Özdemir, yeni dizisi Doğduğun Ev Kaderindir ile dizi severlerin karşısına geçiyor. Peki Demet Özdemir kimdir? Nerelidir? Demet Özdemir kaç yaşında? İşte Demet Özdemir hakkında merak edilenler…
13.01.2020 Gündem
Doğduğun Ev Kaderindir dizisi konusu nedir, ne zaman yayınlanacak?
Doğduğun Ev Kaderindir dizisi konusu nedir, ne zaman yayınlanacak? Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. Yönetmenliğini Çağrı Bayrak’ın üstlendiği, İbrahim Çelikkol ve Demet Özdemir’in başrollerini paylaştığı ‘Doğduğun Ev Kaderindir’ dizisi Dr. Gülseren Dudayıcıoğlu’nun hikayesinden esinleniyor. ‘Gerçek bir hayat hikayesi’ sloganı ile tanıtımı yapılan dizinin konusu fragmanın yayınlanmasından sonra merak konusu oldu. İşte Doğduğun Ev Kaderindir dizisi konusu ve yayınlanacağı tarih…
7.12.2019 Gündem
Demet Özdemir kimdir?
Demet Özdemir kimdir? Demet Özdemir güzelliği ve başarılı oyunculuğuyla dikkat çekiyor. Erkenci Kuş dizisinde başrol oynayan Demet Özdemir hakkında merak edilen bilgileri haberimizde derledik. İşte Demet Özdemir'in yaşı, eğitimi, kariyeri gibi soruların yanıtı...
18.10.2018 Gündem
Oral Özer kimdir?
Oral Özer kimdir? Oral Özer kimdir? Sorusunun yanıtını haberimizde bulabilirsiniz. Gittiği bir mekanda ölesiye dövülen Oral Özer gündeme bomba gibi düştü. Merakla araştırılmaya başlanan Oral Özer hakkındaki bilgileri sizler için derledik.
6.07.2018 Gündem
Şaşırtan 'lezbiyen' cevabı
Şaşırtan 'lezbiyen' cevabı Geçen cumartesi akşamı final yapan Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde canlandırdığı Yağız karakteriyle adından sıkça söz ettiren Çağlar Ertuğrul'dan bomba açıklama: Kadın olsaydım lezbiyen olurdum
13.06.2018 Magazin
Fazilet Hanım ve Kızları'na sürpriz transfer!
Fazilet Hanım ve Kızları'na sürpriz transfer! Star TV’nin Cumartesi akşamlarına damgasını vuran dizisi “Fazilet Hanım ve Kızları”nda heyecan her hafta daha da artıyor.
24.01.2018 Televizyon
Farah Zeynep Abdullah ile Elçin Sangu’dan dostluk pozu!
Farah Zeynep Abdullah ile Elçin Sangu’dan dostluk pozu! Farah Zeynep Abdullah, Elçin Sangu’yla “Arif V 216” filminin galasında bir araya geldi.
4.01.2018 Magazin
Melisa Aslı Pamuk kimdir?
Melisa Aslı Pamuk kimdir? Melisa Aslı Pamuk kimdir? Sorusu son zamanlarda gündemde sıkça araştırılmaya başladı. Melisa Aslı Pamuk'un yıllar önce Adnan Oktar'ın programına katılmış olması bomba etkisi yarattı. İşte Melisa Aslı Pamuk'un merak edilen hayatı...
29.09.2021 Gündem
Melisa Aslı Pamuk kimdir?
Melisa Aslı Pamuk kimdir? Melisa Aslı Pamuk kimdir? Sorusu gündemde sıklıkla araştırılıyor. Güzelliği ve başarılı oyunculuğu ile dikkat çeken Melisa Aslı Pamuk'un hayatı merak konusu oldu. Melisa Aslı Pamuk'un seneler önce Adnan Oktar'ın programına konuk olması da gündem de bomba etkisi yarattı.
29.09.2021 Gündem
Seda Bakan, Çicek Hatun'u mu oluyor?
Seda Bakan, Çicek Hatun'u mu oluyor? Kenan İmirzalıoğlu'nun Çetin Tekindor'la başrol oynayacağı dizide önce önemli erkek roller daga önce belirlendi.
24.09.2017 Televizyon
Ünlü olunca menajer değiştiriyorlar
Ünlü olunca menajer değiştiriyorlar Bugünün birçok televizyon yıldızı, şöhreti yakalamalarını sağlayan menajerlerine ilk fırsatta sırt çeviriyor. Şöhret sonrası çeşitli nedenlerde ajans ve menajerlerinde değişikliğe giden ünlüler sözleşmelerini tek taraflı feshettikleri için açılan tazminat davalarıyla karşı karşıya...
5.05.2017 Arşiv
Demet Özdemir'den flaş Oğuzhan itirafı
Demet Özdemir'den flaş Oğuzhan itirafı Demet Özdemir ile Oğuzhan Özyakup aşk yaşıyor mu?
11.04.2017 Spor Magazin
Elçin Sangu'ya şok! 10 tanık da suçladı
Elçin Sangu'ya şok! 10 tanık da suçladı Oyuncu Elçin Sangu ve menajeri Başar Okay'ın davası görüldü 10 tanık da Sangu'yu suçladı. İşte Oyuncu Elçin Sangu ve menajeri Başar Okay'ın davasında detaylar...
31.03.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Kurt Seyit Ve Şura ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kurt seyit ve şura haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.