Demet Özdemir Kimdir

Demet Özdemir Kimdir

Demet Özdemir (d. 26 Şubat 1992; Kocaeli), Türk dizi ve sinema oyuncusu. Sana Bir Sır Vereceğim, Kurt Seyit ve Şura (dizi), Çilek Kokusu, No.: 309, Erkenci Kuş ve Doğduğun Ev Kaderindir adlı dizilerdeki rolleriyle tanındı. Özdemir, 26 Şubat 1992'de 3 çocuklu bir ailenin en küçüğü olarak Kocaeli'de doğdu. Ailesi Bulgaristan göçmenidir. Annesi ve babası ayrıldığı için annesi ve ablasıyla İstanbul'a taşındı. Özdemir bir röportajda babasıyla ilişkisi üzerine: "Yıllarca görüşmedik ama kısa süre önce barıştık. Fakat hiçbir zaman bizden nefret ettiğini ya da sevmediğini düşünmedim. Sadece çok inatçıdır." dedi. Bengü'nün dans ekibinde yer alıp daha sonra Efes Kızları kadrosunda dans etmeye başladı. 2011-2013 yılları arasında Studio Oyuncuları'nda yürütülen eğitimlere katılarak iki yıl boyunca oyunculuk eğitimi aldı. Mustafa Sandal'ın Ateş Et ve Unut adlı klibinde yer aldı. İlk televizyon deneyimini, 2013 yılında FOX TV'de yayımlanan Sana Bir Sır Vereceğim adlı dizide Aylin karakterini canlandırarak yaşadı. Daha sonra Kurt Seyit ve Şura adlı dizide Alya karakterini, Tut Sözünü adlı sinema filminde ise Demet karakterini canlandırdı. 2015 yılında Star TV'de yayımlanan Çilek Kokusu adlı dizide Aslı karakterini canlandırdı. Bengü'nün Hodri Meydan şarkısının klibinde oynadı. 2016-2017 yılları arasında FOX TV'de yayımlanan No.:309 adlı dizide Lale karakterini canlandırdı. 2017 yılında Burak Aksak'ın yazıp yönettiği Sen Kiminle Dans Ediyorsun filminde Aysel karakterini canlandırdı. 2018-2019 yılları arasında Star TV'de yayımlanan Erkenci Kuş adlı dizide Sanem karakterini canlandırdı. Erkenci Kuş dizisindeki performansı ile Murex D'or Ödülleri'nde En İyi Kadın Oyuncu ödülünü kazandı. 2019 yılının Aralık ayından itibaren TV8'de yayımlanan ve psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu'nun Camdaki Kız adlı gerçek bir romandan uyarlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Zeynep karakterine hayat vermektedir.

Demet Özdemir Kimdir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan demet özdemir kimdir gelişmeleri de dahil olmak üzere 671 demet özdemir kimdir haberi bulunmuştur. Tüm demet özdemir kimdir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Demet Özdemir güzellik merkezi çıkışı göründü
Demet Özdemir güzellik merkezi çıkışı göründü Oğuzhan Koç ile sekiz aylık evliliğini geçtiğimiz mayıs ayında sonlandıran Demet Özdemir, önceki gün Arnavutköy’de görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerle konuşan ünlü isim, “Saçlarınızda kırıklar var” diyerek espri yapan muhabirlere verdiği yanıtla dikkat çekti.
4.04.2024 Magazin
Demet Özdemir'in gözlüğü dikkat çekti!
Demet Özdemir'in gözlüğü dikkat çekti! Son olarak final yapan 'Adım Farah' dizisinde kamera karşısına geçen Demet Özdemir, önceki gün Etiler’de bir mekan çıkışı görüntülendi.
8.03.2024 Magazin
Mahsun Kırmızıgül'den 'İnci Taneleri'ne övgü: Bunu Hollywood bile yapamaz
Mahsun Kırmızıgül'den 'İnci Taneleri'ne övgü: Bunu Hollywood bile yapamaz Demet Özdemir 32. yaşını arkadaşlarıyla kutladı. Anna Vissi’nin sahne aldığı partiye Mahsun Kırmızıgül de katıldı.
23.02.2024 Magazin
Demet Özdemir tatile doymadı
Demet Özdemir tatile doymadı Demet Özdemir Oğuzhan Koç ile evliliğini bitirdikten sonra kendini işine ve yollara vermişti. Ayrılık sonrası sık sık tatil pozlarıyla gündeme gelen Demet Özdemir şimdi ise Macaristan'ın başkenti Budapeşte’ye uçtu.
28.10.2023 Magazin
Adım Farah bugün neden yok? 18 Ekim Adım Farah bugün var mı, yeni bölüm ne zaman?
Adım Farah bugün neden yok? 18 Ekim Adım Farah bugün var mı, yeni bölüm ne zaman? Adım Farah bugün neden yok sorusunun yanıtı merak ediliyor. 18 Ekim Çarşamba akşamı yeni bölümüyle ekrana gelmesi beklenen Adım Farah dizisi yayın akışından kaldırıldı. Başrollerinde Engin Akyürek ve Demet Özdemir'in yer aldığı ve Çarşamba akşamları Fox Tv'de yayınlanan Adım Farah bugün var mı, yeni bölüm ne zaman? İşte Adım Farah dizisiyle ilgili detaylar...
18.10.2023 Televizyon
Oğuzhan Koç iddialara yanıt verdi! Demet Özdemir ile barışmak mı istiyor?
Oğuzhan Koç iddialara yanıt verdi! Demet Özdemir ile barışmak mı istiyor? Şarkıcı Oğuzhan Koç ile oyuncu Demet Özdemir, geçtiğimiz mayıs ayında tek celsede boşanmıştı. Koç, eski eşi ile barışmak için Seda Sayan’dan yardım istediği iddiasına yanıt verdi.
30.09.2023 Magazin
Adım Farah yeni sezon fragmanı: Tahir Lekesiz ile Farah'ın eski kocası tanıştı! Kerimşah'ın babası Feyyaz Duman oldu
Adım Farah yeni sezon fragmanı: Tahir Lekesiz ile Farah'ın eski kocası tanıştı! Kerimşah'ın babası Feyyaz Duman oldu Adım Farah yeni sezon fragmanı yayınlandı. Fox Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Demet Özdemir, Engin Akyürek, Feyyaz Duman'ın yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Kerimşah'ın gerçek babası ekrana geldi. Farah'ın kocasını oyuncu Feyyaz Duman da seyirciyle ilk kez buluştu. Fragmanda Tahir Lekesiz ile Farah'ın eski kocası da tanıştı.
19.09.2023 Televizyon
Güler Işık: Sizlere müjdeli bir haber vermek istiyorum
Güler Işık: Sizlere müjdeli bir haber vermek istiyorum 2015'te meme kanserine yakalanan ve atlatan Güler Işık, ikinci kez yakalandığı kanseri yendi. Sosyal medya hesabından güzel haberi duyuran ünlü türkücü ''Bu güzel haberi sizinle paylaşmak istedim'' dedi.
10.09.2023 Magazin
Demet Özdemir DJ Sergio ile aşk yaşıyor mu? Bu kez net konuştu
Demet Özdemir DJ Sergio ile aşk yaşıyor mu? Bu kez net konuştu Demet Özdemir, geçtiğimiz akşam Küçükçiftlik Park'ta gerçekleşen bir etkinliğe katıldı. Şarkıcı Oğuzhan Koç'la evliliği kısa süren güzel oyuncu, DJ Sergio ile aşk yaşadığı iddialarına açıklık getirirken, "Aşka küstünüz mü?" sorusunu da cevapladı.
10.09.2023 Magazin
Demet Özdemir Venedik Film Festivali kombini eleştirildi! Eteğinin fiyatın dudak uçuklattı
Demet Özdemir Venedik Film Festivali kombini eleştirildi! Eteğinin fiyatın dudak uçuklattı Ünlü oyuncu Demet Özdemir, 80. Uluslararası Venedik Film Festivali'nde "Uluslararası En İyi Oyuncu" ödülünü aldı. Demet Özdemir'in festival kombini sosyal medyada gündem olurken, giydiği eteğin fiyatı dudak uçuklattı.
2.09.2023 Magazin
Ünlü isimlerin 'marka' kurnazlığı: Instagram paylaşımları başlarına dert açıyor
Ünlü isimlerin 'marka' kurnazlığı: Instagram paylaşımları başlarına dert açıyor Ünlü isimlerin sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlar başlarına iş açıyor.
25.08.2023 Magazin
Oğuzhan Koç'tan ayrılık sonrası Demet Özdemir itirafı!
Oğuzhan Koç'tan ayrılık sonrası Demet Özdemir itirafı! Demet Özdemir ile 8 aylık evliliklerini 3 ay önce noktalayan Koç ayrılık sonrası ilk kez konuştu. Uzun süredir sessizliğini koruyan Koç, katıldığı bir programda yaptığı açıklamalarla magazin gündemini hareketlendirdi.
19.08.2023 Magazin
Demet Özdemir'e aşk yaradı: Tatil pozları kasıp kavurdu
Demet Özdemir'e aşk yaradı: Tatil pozları kasıp kavurdu Oğuzhan Koç'tan geçtiğimiz mayıs ayından anlaşmalı olarak boşandıktan sonra Yunan DJ Sergio ile yeni bir aşkan yelken açan Demet Özdemir, tatilin tadını çıkarıyor.
13.08.2023 Magazin
Demet Özdemir'in 15 saniyelik reklamdan kazandığı ücret dudak uçuklattı
Demet Özdemir'in 15 saniyelik reklamdan kazandığı ücret dudak uçuklattı Oğuzhan Koç ile boşanmasının ardından DJ Sergio ile yeni bir aşka yelken açan Demet Özdemir, dizisinin sezon finali yapmasının ardından soluğu tatilde aldı. Şu sıralar tatilin tadını çıkaran Özdemir'in, 24 saatlik bir story için aldığı ücret ağızları açık bıraktı.
7.08.2023 Magazin
Ünlülerin bölüm başına aldıkları ücretler dudak uçuklattı!
Ünlülerin bölüm başına aldıkları ücretler dudak uçuklattı! Son dönemin popüler dizileri arasında yer alan Yalı Çapkını, Aile, Yargı, Benim Adım Farah ve Kızılcık Şerbeti’nin başrol oyuncularının yeni dönemde bölüm başına alacakları ücretler ortaya çıktı.
6.08.2023 Magazin
Demet Özdemir'den asansör paylaşımı!
Demet Özdemir'den asansör paylaşımı! Şarkıcı Oğuzhan Koç ile 8 Mayıs'ta boşanan oyuncu Demet Özdemir özel hayatıyla sık sık gündeme geliyor. Demet Özdemir'in son olarak Yunan DJ Sergio ile aşk yaşadığı iddia edildi. Ünlü oyuncu, sosyal medya hesabından Yunan sevgilisini paylaşmıştı. Özdemir son olarak asansör pozunu sosyal medyadan paylaştı.
3.08.2023 Magazin
Demet Özdemir'den Yunan sevgilisi Sergio ile ilk paylaşım!
Demet Özdemir'den Yunan sevgilisi Sergio ile ilk paylaşım! Şarkıcı Oğuzhan Koç ile 8 Mayıs'ta boşanan oyuncu Demet Özdemir özel hayatıyla sık sık gündeme geliyor. Demet Özdemir'in son olarak Yunan DJ Sergio ile aşk yaşadığı iddia edildi. Ünlü oyuncu, sosyal medya hesabından Yunan sevgilisini paylaştı.
1.08.2023 Magazin
Oğuzhan Koç’tan ayrılan Demet Özdemir’den dekolteli cesur pozlar! Kombinin fiyatı dudak uçuklattı
Oğuzhan Koç’tan ayrılan Demet Özdemir’den dekolteli cesur pozlar! Kombinin fiyatı dudak uçuklattı Demet Özdemir, Oğuzhan Koç ile yollarını ayırmasının ardından DJ Sergio ile yeni bir aşka yelken açtığı iddia edilmişti. The Weeknd konseri için İtalya'ya giden güzel oyuncu, konser tarzıyla büyük beğeni topladı. Özdemir'in kombinin bedeli ise dudak uçuklattı.
29.07.2023 Magazin
Demet Özdemir yine çok cesur! İtalya'yı salladı
Demet Özdemir yine çok cesur! İtalya'yı salladı Demet Özdemir, Yunanistan tatilinin ardından rotayı İtalya'ya çevirdi. Sosyal medya sayfasını aktif olarak kullanan ünlü oyuncu, derin göğüs dekolteli fotoğrafını takipçileriyle paylaştı.
28.07.2023 Magazin
Demet Özdemir ve DJ Sergio'dan ilk fotoğraf geldi!
Demet Özdemir ve DJ Sergio'dan ilk fotoğraf geldi! Şarkıcı Oğuzhan Koç ile 8 Mayıs'ta boşanan oyuncu Demet Özdemir özel hayatıyla sık sık gündeme geliyor. Demet Özdemir'in son olarak Yunan DJ Sergio ile aşk yaşadığı iddia edildi. Ünlü oyuncu, sosyal medya hesabından adı aşk dedikodularına karışan Sergio'yu paylaşmıştı. Bu kez çift yan yana görüntülendi. DJ Sergio ve Demet Özdemir nasıl tanıştıkları da ortaya çıktı.
26.07.2023 Magazin
Demet Özdemir ve DJ Sergio ilk kez birlikte görüntülendi!
Demet Özdemir ve DJ Sergio ilk kez birlikte görüntülendi! Şarkıcı Oğuzhan Koç ile 8 Mayıs'ta boşanan oyuncu Demet Özdemir özel hayatıyla sık sık gündeme geliyor. Demet Özdemir'in son olarak Yunan DJ Sergio ile aşk yaşadığı iddia edildi. Ünlü oyuncu, sosyal medya hesabından adı aşk dedikodularına karışan Sergio'yu paylaşmıştı. Bu kez çift yan yana görüntülendi.
25.07.2023 Magazin
Demet Özdemir aşk dedikodularını doğruladı! DJ aşkını paylaştı
Demet Özdemir aşk dedikodularını doğruladı! DJ aşkını paylaştı Şarkıcı Oğuzhan Koç ile 8 Mayıs'ta boşanan oyuncu Demet Özdemir özel hayatıyla sık sık gündeme geliyor. Demet Özdemir'in son olarak Yunan DJ Sergio ile aşk yaşadığı iddia edildi. Ünlü oyuncu, sosyal medya hesabından adı aşk dedikodularına karışan Sergio'yu paylaştı.
24.07.2023 Magazin
Oğuzhan Koç’un yeni gözdesi Kübrasu Türkeri! Eski hali ortaya çıktı
Oğuzhan Koç’un yeni gözdesi Kübrasu Türkeri! Eski hali ortaya çıktı Demet Özdemir ile evliliği sadece 8 ay süren Oğuzhan Koç, ayrılığın ardından müzik çalışmalarına yoğunlaştı. Yeni klibinde birlikte kamera karşısına geçtiği dansçının Demet Özdemir’e benzerliği ise gündem oldu. Oğuzhan Koç, geçtiğimiz günlerde ise Alaçatı'da fenomen Ala Tokel’le görüntülenmişti. Öte yandan Kübrasu Türkeri’nin geçtiğimiz yılların sevilen bir yapımında rol aldığı ortaya çıktı. Kübrasu Türkeri'nin eski hali ortaya çıktı.
23.07.2023 Magazin
Oğuzhan Koç’un yeni gözdesi Kübrasu Türkeri! Demet Özdemir’e benzerliği ve ortak özelliği gündem oldu
Oğuzhan Koç’un yeni gözdesi Kübrasu Türkeri! Demet Özdemir’e benzerliği ve ortak özelliği gündem oldu Demet Özdemir ile evliliği sadece 8 ay süren Oğuzhan Koç, ayrılığın ardından müzik çalışmalarına yoğunlaştı. Yeni klibinde birlikte kamera karşısına geçtiği dansçının Demet Özdemir’e benzerliği ise gündem oldu. Oğuzhan Koç, geçtiğimiz günlerde ise Alaçatı'da fenomen Ala Tokel’le görüntülenmişti. Öte yandan Kübrasu Türkeri’nin geçtiğimiz yılların sevilen bir yapımında rol aldığı ortaya çıktı.
22.07.2023 Magazin
Demet Özdemir pembe elbiseli pozlarıyla sosyal medyayı salladı!
Demet Özdemir pembe elbiseli pozlarıyla sosyal medyayı salladı! Oğuzhan Koç ile boşanmasının ardından magazin gündeminden düşmeyen ünlü oyuncu Demet Özdemir, son olarak yeni paylaştığı fotoğraflarıyla adından söz ettirdi. Özdemir'in mini pembe elbiseli pozlarına yorum yağdı.
10.07.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Demet Özdemir Kimdir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki demet özdemir kimdir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.