Küçük İskender

Küçük İskender

Son dakika küçük iskender haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan küçük iskender ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını küçük iskender haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Küçük İskender

haberleri sayfasında son dakika yaşanan küçük iskender gelişmeleri de dahil olmak üzere 214 küçük iskender haberi bulunmuştur. Tüm küçük iskender haberleri aşağıda listelenmiştir.
En güzel aralık ayı sözleri! Aralık ayı ile ilgili güzel sözler, resimli mesajlar, alıntılar!
En güzel aralık ayı sözleri! Aralık ayı ile ilgili güzel sözler, resimli mesajlar, alıntılar! Aralık ayı pek çok kişi tarafından tüm yıl boyunca sabırsızlıkla beklenen aylardandır. Kışın ve soğuk havanın iyice kendini hissettirdiği yılbaşını müjdeleyen ay olarak bilinir. Yeni yıl hazırlıkları için tatlı telaş bu ayda başlar. Aralık ayı karı beklediğimiz, aynı zamanda gelecekle ilgili planlamalar yaptığımız aydır. Aralık ayını karşılamak isteyen milyonlarca kişi aralık hakkında ilham verici sözleri araştırıyor. Biz de yılın sonuna yaklaşırken aralık ayının ilk gününde aralık sözleri, mesajları ve alıntılarını derledik. İşte en güzel aralık ayı sözleri! Aralık ayı ile ilgili güzel sözler, resimli mesajlar, alıntılar!
1.12.2022 Gündem
Aralık ayı mesajları! Aralık ayı ile ilgili şiirler, güzel-kısa, resimli sözler!
Aralık ayı mesajları! Aralık ayı ile ilgili şiirler, güzel-kısa, resimli sözler! Kış mevsimi başladı. Bugün 1 Aralık ve kış mevsiminin ilk günü. Kış mevsimine hoş geldin demek için  Whatsap, Facebook, Instagram, Twitter'da paylaşmalık sözler, mesajları ve şiirler ilk sıradaki yerini aldı. Biz de aralık ayı mesajları ile aralık ayı ile ilgili şiirleri ve güzel-kısa, resimli sözleri bir araya getirdik.
30.11.2021 Gündem
Tuba Büyüküstün'ün hayatında kim var? Flaş iddia...
Tuba Büyüküstün'ün hayatında kim var? Flaş iddia... Geçtiğimiz yıl işletmeci Umut Evirgen'den ayrılan oyuncu Tuba Büyüküstün'ün özel hayatı hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı.
25.05.2021 Magazin
Pakistan Papağanı ne yer? Mavi Pakistan Papağanı bakımı nasıl yapılır?
Pakistan Papağanı ne yer? Mavi Pakistan Papağanı bakımı nasıl yapılır? Pakistan papağanı, yeşil papağan veya küçük İskender papağanı olarak da isimlendirilir. Bazı ülke ve bölgelerde Amazon papağanı olarak da tanınır. Peki Pakistan Papağanı ne yer? Mavi Pakistan Papağanı bakımı nasıl yapılır? İşte detaylar...
16.02.2022 Yaşam
Küçük İskender son yolculuğuna uğurlandı
Küçük İskender son yolculuğuna uğurlandı Kanser tedavisi gördüğü hastanede dün 55 yaşında hayatını kaybeden, "Küçük İskender" adıyla bilinen şair Derman İskender Över için Akatlar Kültür Merkezi'nde tören düzenlendi. Törene Küçük İskender'in ailesi, dostları, arkadaşları, sanat camiasında birçok isim ve sevenleri katıldı.
4.07.2019 Magazin
Ünlü şair Küçük İskender hayatını kaybetti!
Ünlü şair Küçük İskender hayatını kaybetti! Küçük İskender adıyla tanınan, gerçek adı Derman İskender Över olan ünlü şair, 55 yaşında hayata veda etti.
3.07.2019 Kültür Sanat
Şair Küçük İskender'e kanser teşhisi kondu
Şair Küçük İskender'e kanser teşhisi kondu Son çıkardığı 'İkinci Waliz' kitabıyla hayranlarıyla buluşan şair Küçük İskender'e kanser teşhisi kondu
28.06.2018 Magazin
37. İstanbul Film Festivali ödülleri sahiplerini buldu
37. İstanbul Film Festivali ödülleri sahiplerini buldu İKSV tarafından düzenlenen 37. İstanbul Film Festivali’nin ödülleri, 17 Nisan Salı akşamı Rahmi M. Koç Müzesi’nde gerçekleştirilen törenle sahiplerini buldu. Festivalde ulusal ve uluslararası yarışmalarda toplam 60 film yarıştı.
18.04.2018 Kültür Sanat
Ülkü Tamer Bodrum'dan gözyaşlarıyla  uğurlandı
Ülkü Tamer Bodrum'dan gözyaşlarıyla uğurlandı Bodrum'daki evinde, bir süredir tedavi gördüğü akciğer kanserinden 81 yaşında yaşamını yitiren ünlü şair, yazar, çevirmen ve oyuncu Ülkü Tamer'in cenazesi, gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı. Tamer'in Bodrum'daki cenaze töreni, sanat ve edebiyat dünyasından çok sayıda ismi bir araya getirdi.
2.04.2018 Gündem
"Erdal Öz Edebiyat Ödülü"nü Cevat Çapan aldı
"Erdal Öz Edebiyat Ödülü"nü Cevat Çapan aldı Can Yayınları'nın kurucusu Erdal Öz'ün anısını yaşatmak üzere, ailesi tarafından her yıl verilen "Erdal Öz Edebiyat Ödülü", şair yazar Cevat Çapan'a verildi.
29.09.2021 Gündem
Yaz trendi
Yaz trendi Keyifli vakit geçirdiğiniz şezlongunuzda yaz ruhunu; dinlediğiniz bir müzik veya elinizden düşüremediğiniz bir kitapla doyasıya yaşayabilirsiniz. Yeni çıkan albümler, rafları süsleyen kitaplar ve merakla beklenen filmler tatilinizi renklendirecek...
1.07.2017 Arşiv
Küçük İskender'den yeni şiirler
Küçük İskender'den yeni şiirler Günümüz Türk şiirin en önemli temsilcilerinden küçük İskender'in son şiir kitabı Ölen Sevgilimin Şiir Defteri Can Yayınları tarafından yayımlandı.
3.06.2017 Kültür Sanat
Şiir öldü yaşasın şiir
Şiir öldü yaşasın şiir 20’den fazla ülkeden yazar ve şairi buluşturan 9...
1.10.2016 Arşiv
2016 Erhan Öz Edebiyat Ödülü sahibini buldu
2016 Erhan Öz Edebiyat Ödülü sahibini buldu Can Yayınları’nın kurucusu Erdal Öz’ün anısını yaşatmak için ailesi tarafından her yıl düzenlenen Erdal Öz Edebiyat Ödülü, yeni sahibini buldu.
5.09.2016 Kültür Sanat
Erdal Öz Edebiyat Ödülü’nün sahibi Orhan Pamuk
Erdal Öz Edebiyat Ödülü’nün sahibi Orhan Pamuk CAN Yayınları’nın kurucusu Erdal Öz’ün anısını yaşatmak için ailesi tarafından her yıl düzenlenen Erdal Öz Edebiyat Ödülü, yeni sahibini buldu...
24.08.2015 Kültür Sanat
'Bana Bi’ Şey Olmaz' demeyin!
'Bana Bi’ Şey Olmaz' demeyin! Türkiye’de 6 bin 802 AIDS hastası var...
5.12.2014 Arşiv
Edebiyat dünyasında büyük buluşma
Edebiyat dünyasında büyük buluşma Erdal Öz Edebiyat Ödülü bu yıl şair Küçük İskender'e verilirken, Pera Palas'ta gerçekleşen ödül gecesine edebiyat dünyası büyük ilgi gösterdi.
3.04.2014 Kültür Sanat
Büyük ödül Küçük İskender'e...
Büyük ödül Küçük İskender'e... Edebiyat dünyasının prestijli ödüllerinden Erdal Öz Edebiyat Ödülü'ne bu yıl şair Küçük İskender derğer görüldü.
10.03.2014 Kültür Sanat
Can Bonomo'dan şiir kitabı
Can Bonomo'dan şiir kitabı Müzisyen kimliği ile tanınan Can Bonomo'dan şiir kitabı...
13.11.2013 Magazin
TRT'den Gezi intikamı!
TRT'den Gezi intikamı! TRT'nin sevilen dizisi Leyla ile Mecnun yayından kaldırıldı...
21.08.2013 Magazin
Ağır Roman'da acı final!
Ağır Roman'da acı final! Yazar Metin Kaçan Boğaz Köprüsü'nden atlayarak intihar etti!
9.01.2013 Televizyon
2012'de en çok okunanlar
2012'de en çok okunanlar - Yıl sonu yaklaşırken, sizler için 2012’nin kitap bilançosunu çıkarmak istedik...
9.12.2012 Arşiv
Twitter'da Aziz Yıldırım konuşuluyor!
Twitter'da Aziz Yıldırım konuşuluyor! 'Alex'in bacak bacak üstünde heykeli yapılmalı'
3.10.2012 Futbol
Onun ardından...
Onun ardından... Türkiye'nin en büyük hazinelerinden, ozanlarından Neşet Ertaş'ın ölümü Salı sabahı adeta dalga dalga hüzün yaydı...
29.09.2021 Gündem
Can'dan şiir kitabı
Can'dan şiir kitabı Eurovision temsilcisi Can Bonomo Şalom'a verdiği röportajda şiir kitabı hazırlığında olduğunu söyledi
5.07.2012 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Küçük İskender ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki küçük iskender haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.