Can Yayınları

Can Yayınları

Son dakika can yayınları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan can yayınları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını can yayınları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Can Yayınları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan can yayınları gelişmeleri de dahil olmak üzere 209 can yayınları haberi bulunmuştur. Tüm can yayınları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ahmet Say kimdir, nereli, neden öldü? Fazıl Say’ın babası müzikolog Ahmet Say’ın hayatına dair merak edilenler!
Ahmet Say kimdir, nereli, neden öldü? Fazıl Say’ın babası müzikolog Ahmet Say’ın hayatına dair merak edilenler! Müzikolog, edebiyatçı ve piyanist Fazıl Say’ın babası Ahmet Say, 86 yaşında hayatını kaybetti. Fazıl Say, babasının vefat haberini, “Babamı kaybettik. Üzüntüm sonsuz” sözleriyle duyurdu. Peki, Ahmet Say kimdir, neden öldü? Fazıl Say’ın babası müzikolog Ahmet Say’ın biyografisi…
11.05.2022 Televizyon
Hasan Ali Toptaş'tan taciz iddialarına yanıt
Hasan Ali Toptaş'tan taciz iddialarına yanıt Edebiyat dünyasının gündeminde kadınların, tacizine maruz kaldıklarını iddia ettiği yazarlar var. İddiaların odağındaki yazar Hasan Ali Toptaş kendini savundu.
13.12.2020 Gündem
MEB, öğretmenlere 45 kitap, 50 film önerdi
MEB, öğretmenlere 45 kitap, 50 film önerdi MEB, öğretmene 45 kitap, 50 film önerdi. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) öğretmenlere okumaları için kitap ve izlemeleri için de film listesi hazırladı. Buna göre öğretmenlere aralarında Oğuz Atay, J.T Gatto, Çiğdem Kağıtçıbaşı, Covey gibi hem yerli ve yabancı yazarların eserlerinden oluşan 45 kitaplık bir liste hazırladı.
7.09.2018 Eğitim
Bahar ve şiir Beşiktaş’ta buluştu
Bahar ve şiir Beşiktaş’ta buluştu Dün başlayan III. Bahar ve Şiir Festivali hafta sonu boyunca Beşiktaş’ta gerçekleşecek. Bu yılki festival mekânları Abbasağa Parkı, Şairler Sofası Parkı, Akatlar Kültür Merkezi ve Levent’teki Galatasaraylılar Derneği olacak.
11.05.2018 Arşiv
2017 Attilâ İlhan Edebiyat Ödülleri sahiplerini buldu!
2017 Attilâ İlhan Edebiyat Ödülleri sahiplerini buldu! Attilâ İlhan Bilim, Sanat ve Kültür Vakfı’nın, Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları’nın desteğiyle düzenlediği Attilâ İlhan Edebiyat Ödülleri’nin sahipleri belli oldu.
2.11.2017 Kültür Sanat
"Erdal Öz Edebiyat Ödülü"nü Cevat Çapan aldı
"Erdal Öz Edebiyat Ödülü"nü Cevat Çapan aldı Can Yayınları'nın kurucusu Erdal Öz'ün anısını yaşatmak üzere, ailesi tarafından her yıl verilen "Erdal Öz Edebiyat Ödülü", şair yazar Cevat Çapan'a verildi.
29.09.2021 Gündem
Aplikasyonla canlanan heykeller
Aplikasyonla canlanan heykeller Sıra dışı illüstrasyonlarıyla adından söz ettiren, Can Yayınları için yaptığı çizimlerle tanıdığımız Meltem Şahin, “O halde” isimli çalışmasıyla Contemporary İstanbul’da.
15.09.2017 Arşiv
Küçük İskender'den yeni şiirler
Küçük İskender'den yeni şiirler Günümüz Türk şiirin en önemli temsilcilerinden küçük İskender'in son şiir kitabı Ölen Sevgilimin Şiir Defteri Can Yayınları tarafından yayımlandı.
3.06.2017 Kültür Sanat
Kadınlar dertlerini posterlerle anlatıyor
Kadınlar dertlerini posterlerle anlatıyor "PMS" sergisi, 14 Nisan'da Bant Mag. Havuz’da açıldı. Sergide 19 yerli ve yabancı kadın sanatçı, tasarladıkları dijital posterlerle yaşadıkları problemlere eğiliyor.
15.04.2017 Arşiv
İllüstrasyonda bir ilki gerçekleştirmek istiyorum
İllüstrasyonda bir ilki gerçekleştirmek istiyorum Sıra dışı illüstrasyonlarıyla adından söz ettiren, Can Yayınları için yaptığı çizimlerle tanıdığımız Meltem Şahin'in sergisi "Negative Pleasure" Mixer'de açılıyor.
5.11.2016 Arşiv
Türkiye tarihinde bir ilk!
Türkiye tarihinde bir ilk! Türkiye, tarihinde ilk kez Avrupa’ya dergi ihraç ediyor. Düşünen Spor Dergisi Socrates, Almanca edisyonuyla Avrupa’ya açılıyor.
14.10.2016 Televizyon
2016 Erdal Öz Edebiyat Ödülü sahibi buldu
2016 Erdal Öz Edebiyat Ödülü sahibi buldu Can Yayınları’nın kurucusu Erdal Öz’ün anısını yaşatmak için ailesi tarafından her yıl düzenlenen Erdal Öz Edebiyat Ödülü, yeni sahibini buldu.
28.09.2016 Kültür Sanat
2016 Erhan Öz Edebiyat Ödülü sahibini buldu
2016 Erhan Öz Edebiyat Ödülü sahibini buldu Can Yayınları’nın kurucusu Erdal Öz’ün anısını yaşatmak için ailesi tarafından her yıl düzenlenen Erdal Öz Edebiyat Ödülü, yeni sahibini buldu.
5.09.2016 Kültür Sanat
“Yalnızın yürüdüğü sokak, dünyanın her yeridir!”
“Yalnızın yürüdüğü sokak, dünyanın her yeridir!” Özcan Karabulut’tan aşka ve hayata dair öyküler Muhteşem Tutkularımızın Bir Sonraki Saati
25.08.2016 Kültür Sanat
Hayat ve politik çatışmalar üzerine iki güçlü roman raflarda yerini aldı
Hayat ve politik çatışmalar üzerine iki güçlü roman raflarda yerini aldı Evelio Rosero’dan günümüz Kolombiya'sında hayat ve politik çatışmalar üzerine iki güçlü roman Öğle Yemekleri ve Ordular
12.05.2016 Kültür Sanat
İkinci ödül Avrupa'dan
İkinci ödül Avrupa'dan Can Yayınları’nın yenilenen kapaklarına Amerika’dan sonra şimdi de Avrupa’dan iki ödül birden
27.04.2016 Kültür Sanat
Düş ile gerçeğin birbirine karıştığı öyküler
Düş ile gerçeğin birbirine karıştığı öyküler “Zaman geçer ve her şeyi yiyip yutar, belki geriye yalnızca düşüncesi kalır.”
14.04.2016 Kültür Sanat
İkinci Dünya Savaşı’nın sonlarındaki İstanbul’a bir bakış
İkinci Dünya Savaşı’nın sonlarındaki İstanbul’a bir bakış Türkçe Edebiyatın ölümsüz ismi Halide Edib Adıvar’dan Sonsuz Panayır
13.04.2016 Kültür Sanat
Unamuno'nun iki başyapıtı raflarda
Unamuno'nun iki başyapıtı raflarda İspanyol yazar Miguel de Unamuno 'nun iki kitabı Sis ve Yaman Adam , Behçet Necatigil çevirisiyle Can Yayınları'ndan çıktı.
13.04.2016 Kültür Sanat
Hayat sil baştan
Hayat sil baştan Selma Ergeç kız annesi oldu...
9.04.2016 Magazin
Julio Cortázar’ın başyapıtı yenide raflarda!
Julio Cortázar’ın başyapıtı yenide raflarda! Latin Amerika edebiyatının usta yazarı Julio Cortázar’ın başyapıtı Seksek yeniden Can Yayınları’nda
8.04.2016 Kültür Sanat
Suriyeli mültecilerin yeni hayatları
Suriyeli mültecilerin yeni hayatları Kerem Yücel’in fotoğrafladığı Serdar Korucu’nun metinlerini yazdığı Suriyeli mültecilerin yeni hayatlarını gözler önüne seren bir fotoğraf kitabı Misafir
5.04.2016 Kültür Sanat
Günümüz Türkçesiyle raflarda yerini aldı
Günümüz Türkçesiyle raflarda yerini aldı Halid Ziya Uşaklıgil’in ölümsüz eseri Mai ve Siyah günümüz Türkçesiyle ve açıklamalı orijinal metinle iki kitap olarak Can Yayınları’nda…
8.03.2016 Kültür Sanat
Nobel ödüllü Çinli yazar Mo Yan’dan Değişim
Nobel ödüllü Çinli yazar Mo Yan’dan Değişim “He Zhiwu’nun üzerine vuran altın sarısı ışıkları görünce, başkaları ne düşüyordu hiç bilmiyorum ama işte tam da o an için bir kahraman oluvermişti gözümde. Yırttığı sayfanın parçaları elinden konfeti gibi süzüldükten sonra tozlu yola düştü. Başkasını bilmem, fakat ben öyle heyecanlanmıştım ki kalbim yerinden fırlayacak gibi çarpmaya başlamıştı. Ders kitaplarını yırtıyordu. Defterlerini parçalıyordu! Okulla yollarını tamamen ayırmıştı artık. Okulu aklının en gerisine itmiş, öğretmeni ayakları altına almıştı. Kafesinden çıkmış bir kuşu andırıyordu. Özgürdü artık. Okul disiplini ve kurallarını iplemiyordu hiç. Peki ya biz?”
2.03.2016 Kültür Sanat
Bir hayalin peşinde Yalçın Granit ve Türk basketbolunun hikâyesi
Bir hayalin peşinde Yalçın Granit ve Türk basketbolunun hikâyesi “2002 yılında henüz üniversitedeyken bir basketbol sitesinin forum bölümünde bir yazıyla karşılaştım...
23.02.2016 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Can Yayınları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki can yayınları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.