Kourtney Kardashian

Kourtney Kardashian

Son dakika Kourtney Kardashian haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kourtney Kardashian ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kourtney Kardashian haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kourtney Kardashian

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kourtney kardashian gelişmeleri de dahil olmak üzere 163 kourtney kardashian haberi bulunmuştur. Tüm kourtney kardashian haberleri aşağıda listelenmiştir.
Genç oyuncu Metin Pıhlıs baba oldu! 'Adın gibi parla'
Genç oyuncu Metin Pıhlıs baba oldu! 'Adın gibi parla' Metin Pıhlıs ile dört yıl önce dünyaevine girdiği Gamze Pıhlıs, kızları Parla'ya kavuştu. Baba olan genç oyuncu, Parla bebeğin yüzünü gösterip, mutluluğunu sosyal medyada dile getirdi.
8.09.2023 Magazin
Erkan Petekkaya'nın yeni projesi: Her Şeye Rağmen
Erkan Petekkaya'nın yeni projesi: Her Şeye Rağmen Çarpıcı hayat hikayesiyle yapımcıların dikkatini çeken İlhan Doğan'ın hayatı beyaz perdeye taşınıyor. 'Her Şeye Rağmen' filminde iş insanını canlandıran ünlü oyuncu Erkan Petekkaya, İlhan Doğan’ı evinde ağırladı.
8.09.2023 Magazin
Ünlü oyuncu cinsel saldırıyla suçlanıyordu! Cezası belli oldu
Ünlü oyuncu cinsel saldırıyla suçlanıyordu! Cezası belli oldu 'That 70s Show' dizisiyle şöhreti yakalayan ABD'li oyuncu Danny Masterson, üç kadına cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla mahkemeye çıkmış; iki kadının suçlamaları jüri tarafından kabul edilmişti. Dün son kez duruşmaya çıkan Masterson'ın cezası belli oldu.
8.09.2023 Magazin
Kourtney Kardashian'dan üzen haber! Karnındaki bebeğini ameliyat ettiler
Kourtney Kardashian'dan üzen haber! Karnındaki bebeğini ameliyat ettiler Geçtiğimiz sene müzisyen Travis Barker ile dünyaevine giren reality şov yıldızı Kourtney Kardashian; tüp bebek tedavisini bırakmasının üzerinden 10 gün geçmesinin ardından hamile olduğunu duyurmuştu. Bebeğinin kucağına almak için gün sayan ünlü ismin karnındaki oğluyla birlikte büyük bir tehlike atlattığı ortaya çıktı.
8.09.2023 Magazin
Travis Barker'ın kızı isyan etti: 'Madem şişmanım hepinizi yiyeceğim'
Travis Barker'ın kızı isyan etti: 'Madem şişmanım hepinizi yiyeceğim' Travis Barker ile eski eşi Shanna Moakler'ın iki çocuğundan biri olan 17 yaşındaki Alabama, önceki gün babası Travis ve üvey annesi Kourtney Kardashian ile gittiği bir yemekten çıkışta görüntülendi. Aldığı kilolarla dikkat çeken Alabama açıklamalarda bulundu.
23.08.2023 Magazin
Kourtney Kardashian'ın bel zincirinin fiyatı dudak uçuklattı!
Kourtney Kardashian'ın bel zincirinin fiyatı dudak uçuklattı! Reality şov yıldızı Kim Kardashian, geçtiğimiz gün Michael Rubin'in partisine katıldı. Parti temasına uyarak tamamen beyaz giyen ünlü ismin aksesuar olarak kullandığı bel zincirinin fiyatı ise dudak uçuklattı.
7.07.2023 Magazin
Kourtney Kardashian hamileliğini pazarlayarak milyonlar kazanacak!
Kourtney Kardashian hamileliğini pazarlayarak milyonlar kazanacak! Kourtney Kardashian ve müzisyen Travis Barker geçtiğimiz yıl mutlu ilişkilerini evlilikle taçlandırmıştı. Kourtney Kardashian tüp bebek tedavisi gördü ve hamilelik haberini Travis Barker'ın konserinde pankart açarak duyurdu. Kourtney Kardashian şimdilerde de Kim ve Kylie’ye özenerek, hamileliğini nakde çevirmeye ve milyonlar kazanmaya hazırlanıyor.
5.07.2023 Magazin
Kourtney Kardashian mini bikinili pozlarını paylaştı
Kourtney Kardashian mini bikinili pozlarını paylaştı Kardashian ailesinin çok konuşulan isimlerinden Kourtney Kardashian geçtiğimiz yıl ABD'li şarkıcı Travis Baker ile evlenmişti. Kourtney Kardashian, hamile kalmak için bir süredir tüp bebek tedavisi görüyordu. Tedaviden kısa bir süre sonra hamile olduğunu öğrenen Kardashian, sosyal medya hesabından hamilelik pozlarını paylaştı.
4.07.2023 Magazin
Kourtney Kardashian bikinisiyle ayna karşısında!
Kourtney Kardashian bikinisiyle ayna karşısında! Reality şov yıldızı Kourtney Kardashian geçtiğimiz sene müzisyen aşkı Travis Barker ile evlenmişti. Kardashian; tüp bebek tedavisini bırakmasının üzerinden 10 ay geçmesinin ardından geçtiğimiz günlerde hamile olduğunu duyurmuştu. Karnı iyice belirginleşen ünlü isim, bikinisiyle poz verdi.
25.06.2023 Magazin
Kourtney Kardashian eşinin konserinde pankart açtı!
Kourtney Kardashian eşinin konserinde pankart açtı! Reality şov yıldızı Kourtney Kardashian geçtiğimiz sene müzisyen aşkı Travis Barker ile evlenmişti. Mutlu bir evlilik süren ikiliden Kourtney Kardashian eşinin konserinde açtığı pankartla gündeme geldi.
18.06.2023 Magazin
Kourtney Kardashian sosyal medyada gündem oldu!
Kourtney Kardashian sosyal medyada gündem oldu! Kourtney Kardashian eşi Travis Barker ile birlikte kampa giderken üstü açık araçtan selfie yaptı. Derin göğüs dekoltesiyle neredeyse frikik verecek olan ünlü yıldız yine sosyal medyada gündem oldu.
16.04.2023 Magazin
Kourtney Kardashian'dan yeni imaj!
Kourtney Kardashian'dan yeni imaj! Kourtney Kardashian, müzisyen Travis Barker ile evlendiğinden beri magazin gündeminden düşmüyor. Açık sözlülüğü ve iddialı pozlarıyla gündeme gelen Kourtney Kardashian yeni imajıyla herkesi şaşırttı.
5.03.2023 Magazin
Travis Barker'dan büyük jest!
Travis Barker'dan büyük jest! Arkadaşlıklarını aşka dönüştüren reality show yıldızı Kourtney Kardashian ile müzisyen Travis Barker, geçtiğimiz Mayıs ayında üçüncü ve son düğünlerini yapmıştı. Şimdilerde mutlu evlilikleri devam eden çiftten Barker, eşinin gözlerinin dövmesini yaptırarak; hayranlarını şaşırttı.
24.01.2023 Magazin
Kourtney Kardashian'dan şaşırtan itiraf!
Kourtney Kardashian'dan şaşırtan itiraf! Travis Barker ile evlendikten sonra özel hayatıyla sık sık gündeme gelen Kourtney Kardashian çocuklarının babası Scott Disick'e bomba göndermeler yaptı. Disick ile ilişkisi olduğu dönem zayıf olduğunu ve sevgilisinin bedenine dair kötü yorumlar yaptığını itiraf eden ünlü isim "Kalçalarım çok güzel" dedi.
6.10.2022 Magazin
Kourtney Kardashian ve Travis Barker'dan kucak kucağa poz!
Kourtney Kardashian ve Travis Barker'dan kucak kucağa poz! Kourtney Kardashian ile müzisyen Travis Barker kucak kucağa poz verdi. Kimseyi umursamadan kamusal alanlarda müstehcen hallerde yakalanmalarıyla gündeme gelen çift, son olarak tatilde çekilmiş karelerini paylaştı.
30.08.2022 Magazin
Instagram'dan skandal güncelleme! Kylie Jenner ve Kardashian'lar hamlesi Zuckerberg'e geri adım attırdı...
Instagram'dan skandal güncelleme! Kylie Jenner ve Kardashian'lar hamlesi Zuckerberg'e geri adım attırdı... Instagram'ın son güncellemesi tepki çekince sosyal medya platformu geri adım atmak zorunda kaldı. Her gün yeni bir sosyal medya platformu karşımıza çıkıyor. Platformlar genç kullanıcıları çekebilmek için kıran kırana bir savaş veriyor. Bu savaşta her yol mübah kabul edilse de fiyaskoyla sonuçlanan hamleler de yok değil. Geçtiğimiz hafta bütün dünya böyle bir fiyaskoya şahit oldu. Peki neden? Ayrıntılarıyla masaya yatırdık...
1.08.2022 Dünya
Travis Barker ve Kourtney Kardashian küvet pozuyla gündemde!
Travis Barker ve Kourtney Kardashian küvet pozuyla gündemde! Kourtney Kardashian ve Travis Barker çifti cesur paylaşımlarına devam ediyor. Arkadaşlıklarını aşka dönüştüren reality show yıldızı Kourtney Kardashian ile müzisyen Travis Barker iş birliği yaptığı marka için küvette pozlar verdi. Çift yine gündem oldu.
21.06.2022 Magazin
Kourtney Kardashian hamile kalmak için her yolu deniyor!
Kourtney Kardashian hamile kalmak için her yolu deniyor! Geçtiğimiz ay evlenen veTravis Barker ile çocuk yapmaya çalışan Kourtney Kardashian hamile kalmak için ne önerilse yapıyor. Vajina buharı yaptırdığını açıklayan ünlü isim her sabah bıldırcın yumurtası yediğini söyledi.
12.06.2022 Magazin
Kim Kardashian kızı North ile eğlenceli hallerini paylaştı!
Kim Kardashian kızı North ile eğlenceli hallerini paylaştı! Reality şov yıldızı Kim Kardashian, kızı North West ile birlikte geçtiğimiz gün ablası Kourtney Kardashian ile Travis Barker'ın düğününe katılmıştı. İtalya'da gittikleri bir restorandan kızıyla çekilen eğlenceli karelerini paylaşan ünlü isim, kızına topuklu giydirmesiyle yine eleştiri oklarının hedefi oldu.
30.05.2022 Magazin
Kourtney Kardashian yeniden hamile kalmak istiyor! Yöntemleri şaşırttı...
Kourtney Kardashian yeniden hamile kalmak istiyor! Yöntemleri şaşırttı... Kourtney Kardashian ve Travis Barker geçtiğimiz günlerde görkemli bir düğünle hayatlarını birleştirdi. Eski ilişkilerinden 3 tane çocuğu olan Kourtney Kardashian yeniden hamile kalmak istiyor. Kardashianlar'ın hayatının anlatıldığı Hulu'da yer alan programın son bölümünde ünlü çiftin bu konudaki çabaları gündeme geldi.
26.05.2022 Magazin
Kourtney Kardashian ve Travis Barker balayına çıktı! Elbiselerle denize atladılar...
Kourtney Kardashian ve Travis Barker balayına çıktı! Elbiselerle denize atladılar... Gösteri dünyasının gözde aile üyelerinden biri olan Kardasihan-Jenner ailesinin bir dönem en sakin üyesi olan Kourtney Kardashian geçtiğimiz günlerde Blink 182 grubunun davulcusu Travis Barker ile evlendi. Çiftin çok konuşulan son düğünü Portofino'da gerçekleşti. Evli çift törenin ardından teknede balayına çıktı.
25.05.2022 Magazin
Kourtney Kardashian ve Travis Barker evlendi! Jartiyerini çıkardığı görüntüler olay oldu...
Kourtney Kardashian ve Travis Barker evlendi! Jartiyerini çıkardığı görüntüler olay oldu... Kourtney Kardashian ve Travis Barker çifti, İtalya'nın Portofino kentinde görkemli bir düğün yaptı. Çift 3. kez mutluluğa evet derken Kardashian ailesinin üyeleri tarzlarıyla düğüne damga vururken, kamuoyunun ilgiyle takip ettiği düğünde çiftin dikkat samimi halleri sosyal medyada gündeme geldi.
23.05.2022 Magazin
Kourtney Kardashian ve Travis Barker'dan İtalya'da görkemli düğün!
Kourtney Kardashian ve Travis Barker'dan İtalya'da görkemli düğün! Kourtney Kardashian ve Travis Barker çifti, görkemli bir düğün yaptı. Geçtiğimiz günlerde resmi olarak evlenen Kourtney Kardashian ve Travis Barker çiftinin düğün kutlaması İtalya'nın Portofino kentinde gerçekleşti. İşte çiftin düğün kutlamasına giderken yansıyan renkli kareleri...
23.05.2022 Magazin
Kourtney Kardashian ile Travis Barker evlendi! Sosyal medyadan paylaştılar...
Kourtney Kardashian ile Travis Barker evlendi! Sosyal medyadan paylaştılar... Arkadaşlıkları aşka dönüştüren reality show yıldızı Kourtney Kardashian ile müzisyen Travis Barker, geçtiğimiz günlerde nikah masasına oturmuş ancak çiftin bunu henüz resmiyete dökmedikleri ortaya çıkmıştı. Aşıklar, hafta sonu Santa Barbara'da sade bir törenle nikah masasına oturdu. Kourtney Kardashian nikahtan kareleri sosyal medya hesabından takipçilerinin beğenisine sundu.
17.05.2022 Magazin
Oktay Kaynarca'nın yeni dizisi ve karakterinin adı belli oldu! Hem başrol, hem yapımcı...
Oktay Kaynarca'nın yeni dizisi ve karakterinin adı belli oldu! Hem başrol, hem yapımcı... Son olarak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da rol alan Oktay Kaynarca, ATV ekranlarında yayınlanacak olan "Ben Bu Cihana Sığmazam" isimli dizide Cezayir karakterini oynayacak. Kaynarca dizide başrol olmanın yanı sıra projenin yapımcılığını da üstleniyor.
14.05.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Kourtney Kardashian ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kourtney kardashian haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.