Travis Barker

Travis Barker

Son dakika Travis Barker haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Travis Barker ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Travis Barker haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Travis Barker

haberleri sayfasında son dakika yaşanan travis barker gelişmeleri de dahil olmak üzere 34 travis barker haberi bulunmuştur. Tüm travis barker haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kourtney Kardashian'dan üzen haber! Karnındaki bebeğini ameliyat ettiler
Kourtney Kardashian'dan üzen haber! Karnındaki bebeğini ameliyat ettiler Geçtiğimiz sene müzisyen Travis Barker ile dünyaevine giren reality şov yıldızı Kourtney Kardashian; tüp bebek tedavisini bırakmasının üzerinden 10 gün geçmesinin ardından hamile olduğunu duyurmuştu. Bebeğinin kucağına almak için gün sayan ünlü ismin karnındaki oğluyla birlikte büyük bir tehlike atlattığı ortaya çıktı.
8.09.2023 Magazin
Travis Barker'ın kızı isyan etti: 'Madem şişmanım hepinizi yiyeceğim'
Travis Barker'ın kızı isyan etti: 'Madem şişmanım hepinizi yiyeceğim' Travis Barker ile eski eşi Shanna Moakler'ın iki çocuğundan biri olan 17 yaşındaki Alabama, önceki gün babası Travis ve üvey annesi Kourtney Kardashian ile gittiği bir yemekten çıkışta görüntülendi. Aldığı kilolarla dikkat çeken Alabama açıklamalarda bulundu.
23.08.2023 Magazin
Kourtney Kardashian hamileliğini pazarlayarak milyonlar kazanacak!
Kourtney Kardashian hamileliğini pazarlayarak milyonlar kazanacak! Kourtney Kardashian ve müzisyen Travis Barker geçtiğimiz yıl mutlu ilişkilerini evlilikle taçlandırmıştı. Kourtney Kardashian tüp bebek tedavisi gördü ve hamilelik haberini Travis Barker'ın konserinde pankart açarak duyurdu. Kourtney Kardashian şimdilerde de Kim ve Kylie’ye özenerek, hamileliğini nakde çevirmeye ve milyonlar kazanmaya hazırlanıyor.
5.07.2023 Magazin
Kourtney Kardashian bikinisiyle ayna karşısında!
Kourtney Kardashian bikinisiyle ayna karşısında! Reality şov yıldızı Kourtney Kardashian geçtiğimiz sene müzisyen aşkı Travis Barker ile evlenmişti. Kardashian; tüp bebek tedavisini bırakmasının üzerinden 10 ay geçmesinin ardından geçtiğimiz günlerde hamile olduğunu duyurmuştu. Karnı iyice belirginleşen ünlü isim, bikinisiyle poz verdi.
25.06.2023 Magazin
Kourtney Kardashian eşinin konserinde pankart açtı!
Kourtney Kardashian eşinin konserinde pankart açtı! Reality şov yıldızı Kourtney Kardashian geçtiğimiz sene müzisyen aşkı Travis Barker ile evlenmişti. Mutlu bir evlilik süren ikiliden Kourtney Kardashian eşinin konserinde açtığı pankartla gündeme geldi.
18.06.2023 Magazin
Kourtney Kardashian sosyal medyada gündem oldu!
Kourtney Kardashian sosyal medyada gündem oldu! Kourtney Kardashian eşi Travis Barker ile birlikte kampa giderken üstü açık araçtan selfie yaptı. Derin göğüs dekoltesiyle neredeyse frikik verecek olan ünlü yıldız yine sosyal medyada gündem oldu.
16.04.2023 Magazin
Kourtney Kardashian'dan yeni imaj!
Kourtney Kardashian'dan yeni imaj! Kourtney Kardashian, müzisyen Travis Barker ile evlendiğinden beri magazin gündeminden düşmüyor. Açık sözlülüğü ve iddialı pozlarıyla gündeme gelen Kourtney Kardashian yeni imajıyla herkesi şaşırttı.
5.03.2023 Magazin
Travis Barker'dan büyük jest!
Travis Barker'dan büyük jest! Arkadaşlıklarını aşka dönüştüren reality show yıldızı Kourtney Kardashian ile müzisyen Travis Barker, geçtiğimiz Mayıs ayında üçüncü ve son düğünlerini yapmıştı. Şimdilerde mutlu evlilikleri devam eden çiftten Barker, eşinin gözlerinin dövmesini yaptırarak; hayranlarını şaşırttı.
24.01.2023 Magazin
Kourtney Kardashian'dan şaşırtan itiraf!
Kourtney Kardashian'dan şaşırtan itiraf! Travis Barker ile evlendikten sonra özel hayatıyla sık sık gündeme gelen Kourtney Kardashian çocuklarının babası Scott Disick'e bomba göndermeler yaptı. Disick ile ilişkisi olduğu dönem zayıf olduğunu ve sevgilisinin bedenine dair kötü yorumlar yaptığını itiraf eden ünlü isim "Kalçalarım çok güzel" dedi.
6.10.2022 Magazin
Kourtney Kardashian ve Travis Barker'dan kucak kucağa poz!
Kourtney Kardashian ve Travis Barker'dan kucak kucağa poz! Kourtney Kardashian ile müzisyen Travis Barker kucak kucağa poz verdi. Kimseyi umursamadan kamusal alanlarda müstehcen hallerde yakalanmalarıyla gündeme gelen çift, son olarak tatilde çekilmiş karelerini paylaştı.
30.08.2022 Magazin
Travis Barker ve Kourtney Kardashian küvet pozuyla gündemde!
Travis Barker ve Kourtney Kardashian küvet pozuyla gündemde! Kourtney Kardashian ve Travis Barker çifti cesur paylaşımlarına devam ediyor. Arkadaşlıklarını aşka dönüştüren reality show yıldızı Kourtney Kardashian ile müzisyen Travis Barker iş birliği yaptığı marka için küvette pozlar verdi. Çift yine gündem oldu.
21.06.2022 Magazin
Kourtney Kardashian hamile kalmak için her yolu deniyor!
Kourtney Kardashian hamile kalmak için her yolu deniyor! Geçtiğimiz ay evlenen veTravis Barker ile çocuk yapmaya çalışan Kourtney Kardashian hamile kalmak için ne önerilse yapıyor. Vajina buharı yaptırdığını açıklayan ünlü isim her sabah bıldırcın yumurtası yediğini söyledi.
12.06.2022 Magazin
Kim Kardashian kızı North ile eğlenceli hallerini paylaştı!
Kim Kardashian kızı North ile eğlenceli hallerini paylaştı! Reality şov yıldızı Kim Kardashian, kızı North West ile birlikte geçtiğimiz gün ablası Kourtney Kardashian ile Travis Barker'ın düğününe katılmıştı. İtalya'da gittikleri bir restorandan kızıyla çekilen eğlenceli karelerini paylaşan ünlü isim, kızına topuklu giydirmesiyle yine eleştiri oklarının hedefi oldu.
30.05.2022 Magazin
Kourtney Kardashian yeniden hamile kalmak istiyor! Yöntemleri şaşırttı...
Kourtney Kardashian yeniden hamile kalmak istiyor! Yöntemleri şaşırttı... Kourtney Kardashian ve Travis Barker geçtiğimiz günlerde görkemli bir düğünle hayatlarını birleştirdi. Eski ilişkilerinden 3 tane çocuğu olan Kourtney Kardashian yeniden hamile kalmak istiyor. Kardashianlar'ın hayatının anlatıldığı Hulu'da yer alan programın son bölümünde ünlü çiftin bu konudaki çabaları gündeme geldi.
26.05.2022 Magazin
Kourtney Kardashian ve Travis Barker balayına çıktı! Elbiselerle denize atladılar...
Kourtney Kardashian ve Travis Barker balayına çıktı! Elbiselerle denize atladılar... Gösteri dünyasının gözde aile üyelerinden biri olan Kardasihan-Jenner ailesinin bir dönem en sakin üyesi olan Kourtney Kardashian geçtiğimiz günlerde Blink 182 grubunun davulcusu Travis Barker ile evlendi. Çiftin çok konuşulan son düğünü Portofino'da gerçekleşti. Evli çift törenin ardından teknede balayına çıktı.
25.05.2022 Magazin
Kourtney Kardashian ve Travis Barker evlendi! Jartiyerini çıkardığı görüntüler olay oldu...
Kourtney Kardashian ve Travis Barker evlendi! Jartiyerini çıkardığı görüntüler olay oldu... Kourtney Kardashian ve Travis Barker çifti, İtalya'nın Portofino kentinde görkemli bir düğün yaptı. Çift 3. kez mutluluğa evet derken Kardashian ailesinin üyeleri tarzlarıyla düğüne damga vururken, kamuoyunun ilgiyle takip ettiği düğünde çiftin dikkat samimi halleri sosyal medyada gündeme geldi.
23.05.2022 Magazin
Kourtney Kardashian ve Travis Barker'dan İtalya'da görkemli düğün!
Kourtney Kardashian ve Travis Barker'dan İtalya'da görkemli düğün! Kourtney Kardashian ve Travis Barker çifti, görkemli bir düğün yaptı. Geçtiğimiz günlerde resmi olarak evlenen Kourtney Kardashian ve Travis Barker çiftinin düğün kutlaması İtalya'nın Portofino kentinde gerçekleşti. İşte çiftin düğün kutlamasına giderken yansıyan renkli kareleri...
23.05.2022 Magazin
Kourtney Kardashian ile Travis Barker evlendi! Sosyal medyadan paylaştılar...
Kourtney Kardashian ile Travis Barker evlendi! Sosyal medyadan paylaştılar... Arkadaşlıkları aşka dönüştüren reality show yıldızı Kourtney Kardashian ile müzisyen Travis Barker, geçtiğimiz günlerde nikah masasına oturmuş ancak çiftin bunu henüz resmiyete dökmedikleri ortaya çıkmıştı. Aşıklar, hafta sonu Santa Barbara'da sade bir törenle nikah masasına oturdu. Kourtney Kardashian nikahtan kareleri sosyal medya hesabından takipçilerinin beğenisine sundu.
17.05.2022 Magazin
Kourtney Kardashian ağlayarak açıkladı! 1 milyon dolarlık yüzüğünü kırdı
Kourtney Kardashian ağlayarak açıkladı! 1 milyon dolarlık yüzüğünü kırdı Arkadaşlıklarını geçtiğimiz aylarda aşka dönüştüren Kourtney Kardashian (41) ile Travis Barker (46) çifti, geçtiğimiz günlerde nikah masasına oturdu. Kourtney Kardashian "The Kardashians" şovda yaşadığı bir olayı anlatırken ağladı. Kardashian, Travis Barker'ın verdiği 1 milyon dolarlık (yaklaşık 15 milyon liralık) nişan yüzüğünün üstüne bastığını ve kırdığını açıkladı.
14.05.2022 Magazin
Rubato'nun solisti Özer Arkun hakkında hapis istemi!
Rubato'nun solisti Özer Arkun hakkında hapis istemi! Üsküdar'da 2020 yılında kız arkadaşı B.Y.'ye karşı yedi suç işlediği iddiasıyla 35 yıla kadar hapisle cezalandırılması istenen Rubato grubunun solisti Özer Arkun'un davasında, savcılık mütalaasını açıkladı. Mütalaada, Özer Arkun'un iki suçtan beş yıla kadar hapisle cezalandırılması istenirken, beş suçtan ayrı ayrı beraat etmesi talep edildi.
6.04.2022 Magazin
Kourtney Kardashian ile Travis Barker evlendi!
Kourtney Kardashian ile Travis Barker evlendi! Eskiye dayalı arkadaşlıklarını geçtiğimiz yıl aşka dönüştüren reality şov yıldızı Kourtney Kardashian ile müzisyen Travis Barker, nikah masasına oturdu.
6.04.2022 Magazin
Kourtney Kardashian ve Travis Barker kırmızı halıya damga vuran isimlerdendi! Romantik anlar...
Kourtney Kardashian ve Travis Barker kırmızı halıya damga vuran isimlerdendi! Romantik anlar... Instagram'dan paylaştıkları cesur karelerle magazin gündemine gelen Kourtney Kardashian ve Travis Barker, 94. Oscar Ödülleri için Hollywood'daki Dolby Theatre'daki kırmızı halıya damga vurdu.
28.03.2022 Magazin
Kourtney Kardashian yatak odasından paylaştı!
Kourtney Kardashian yatak odasından paylaştı! Kourtney Kardashian ve nişanlısı Travis Barker cinsel hayatlarını tamamen değiştiren 'seks orucu'na girdiklerini itiraf etmişti. Kourtney Kardashian açıklamalarından sonra nişanlısıyla tatile gidip yatak odasından paylaşıp yapınca takipçileri de dalga geçmeyi ihmal etmedi.
27.03.2022 Magazin
Kourtney Kardashian'dan özel hayat itirafı! "Ara vermek..."
Kourtney Kardashian'dan özel hayat itirafı! "Ara vermek..." Kardashian Ailesi'nin en büyük kızı olan Kourtney Kardashian nişanlısıyla yaşadığı tutkulu aşkla gündeme sık sık geliyor. Travis Barker ile cinsel hayatının çok iyi gittiğini her fırsatta anlatan Kardashian ilginç bir itirafta bulundu.
4.03.2022 Magazin
İtirafı olay oldu! 'Megan Fox'u etkilemeye çalışırken kendime bıçak sapladım'
İtirafı olay oldu! 'Megan Fox'u etkilemeye çalışırken kendime bıçak sapladım' ABD'li rapçi Machine Gun Kelly, model ve aktris sevgilisi Megan Fox'u etkilemek için bir keresinde kendisine yanlışlıkla bıçak sapladığı anı anlattı.
4.12.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Travis Barker ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki travis barker haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.