Koşu Bandı

Koşu Bandı

Son dakika koşu bandı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan koşu bandı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını koşu bandı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Koşu Bandı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan koşu bandı gelişmeleri de dahil olmak üzere 87 koşu bandı haberi bulunmuştur. Tüm koşu bandı haberleri aşağıda listelenmiştir.
13 Nisan ŞOK kataloğu 2022! Şok kataloğunda (13-19 Nisan) neler var 2022? ŞOK aktüel 13 Nisan 2022 ürünler kataloğu!
13 Nisan ŞOK kataloğu 2022! Şok kataloğunda (13-19 Nisan) neler var 2022? ŞOK aktüel 13 Nisan 2022 ürünler kataloğu! ŞOK 13 Nisan 2022 kataloğu ile bu hafta ŞOK’ta hangi ürünlerin indirimli olduğu sorgulanıyor. ŞOK'un bu hafta için hazırlanan aktüel ürünleri belli oldu. ŞOK 13 Nisan 2022 aktüel ürünler kataloğunda Hamur Yoğurma Makinesinde, elektrikli ev aletlerine, bebek ürünlerinden ve bebek tekstil grubuna, yiyecek ve içecek çeşitlerine kadar birçok ürün indirimli olarak raflardaki yerini aldı. İşte ŞOK kataloğu 2022…
13.04.2022 Ekonomi
Yürümekte zorlanıyordu! Terapiyle 30 kilo verdi!
Yürümekte zorlanıyordu! Terapiyle 30 kilo verdi! Ankara'da 3 yıl önce aşırı kilosu nedeniyle veteriner fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezinde tedaviye alınan 'Golden Retriever' cinsi köpek 'Paşa', fizik tedavi, rehabilitasyon, yüzme ve elektro terapi yöntemleri ile 30 kilo vererek 55 kilodan 24 kiloya düştü.
19.12.2021 Gündem
Obez köpek Paşa, 30 kilo verdi
Obez köpek Paşa, 30 kilo verdi Ankara'da 3 yıl önce aşırı kilosu nedeniyle veteriner fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezinde tedaviye alınan 'Golden Retriever' cinsi köpek 'Paşa', fizik tedavi, rehabilitasyon, yüzme ve elektro terapi yöntemleri ile 30 kilo vererek 55 kilodan 24 kiloya düştü.
19.12.2021 Yaşam
Evde spor yaparken uyulması gereken 12 kural
Evde spor yaparken uyulması gereken 12 kural Hem koronavirüs hem de aşırı sıcaklar nedeniyle pek çok kişi vaktinin çoğunu evde geçirmeye devam ediyor. Hareketsizlik ve düzensiz beslenme vücutta ağrılara neden oluyor. Kilo alımı nedeniyle de pek çok kişi egzersiz ve sporunu evde yapıyor. Bu da evde yaralanmalara ve sakatlıklara neden oluyor. Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Yalın Dirik, evde spor yaparken dikkat edilmesi gerekenleri anlattı.
1.07.2021 Sağlık
Covid-19 sonrası akciğerlerde tam iyileşme mümkün mü?
Covid-19 sonrası akciğerlerde tam iyileşme mümkün mü? Akciğer hastalarının Covid-19 pandemi sürecinde hayli tedirgin olduklarına dikkat çeken Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Fatma Görgülü, ''Hastalık tekrarı ya da kalıcı hasar endişesi oldukça yaygın.'' diyerek tam iyileşme ve kalıcı hasar durumu hakkında bilgi verdi.
13.07.2020 Sağlık
Sağlık Bakanlığı, ‘Salgın Yönetimi ve Çalışma Rehberi’ni güncelledi
Sağlık Bakanlığı, ‘Salgın Yönetimi ve Çalışma Rehberi’ni güncelledi Sağlık Bakanlığı'nca, 'Salgın Yönetimi ve Çalışma Rehberi' güncellenerek, yeni başlıklar eklendi. Buna göre, plaj ve deniz yüzme alanlarında hizmet verirken en az 1 metre olan sosyal mesafe kuralına uyulması, şezlonglar arası mesafenin ise en az 1,5 metre olması gerektiği belirtildi. Ayrıca rehbere göre plaj alanlarında, çalışanlar dahil her 4 metrekareye sadece 1 kişi olacak şekilde kapasite belirlenecek.
1.06.2020 Gündem
Yaralanmalara dikkat!
Yaralanmalara dikkat! Yeni tip corona virüs pandemisi ile başlayan karantina süreciyle birlikte, evde egzersiz yapanların sayısı artış gösterdi. Buna bağlı olarak dambıl, koşu bandı, kondisyon bisikleti gibi ekipmanların satışlarında da artış yaşandı. Dr. Fizyoterapist Yasemin Karaaslan, “Egzersiz aletlerinin yanlış kullanılmalarıyla birlikte yumuşak doku, eklem ve omurga yaralanmaları hatta kalp damar sistemi ile ilgili problemler görülebilmektedir” dedi.
21.04.2020 Sağlık
Milli güreşçiler kapıcı dairesinde form tutuyor
Milli güreşçiler kapıcı dairesinde form tutuyor Sivas'ın Zara ilçesinde yaşayan milli güreşçiler, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında spor salonuna dönüştürdükleri kapıcı dairesinde form tutuyor.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Koşu bandı meselesi canlı yayında gündem oldu!
Koşu bandı meselesi canlı yayında gündem oldu! Esra Erol’da programına katılan Kemal A. 9 yıllık eşinin 15 Kasım günü 19 bin 400 TL parasını, evin tapusunu da alarak evi terk ettiğini ve karısına ulaşıp boşanmak istediğini söylemişti. Programa koşu bandı olayı damga vurdu.
7.01.2020 Yaşam
Yürümek ömrü uzatıyor
Yürümek ömrü uzatıyor Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Prof. Dr. Semih Gür, "Uzun yaşamak istiyorsak, bedenimize saygı duyuyorsak önce yürümeliyiz." dedi.
4.10.2019 Sağlık
Jahovic ve Saran'dan barışma kutlaması!
Jahovic ve Saran'dan barışma kutlaması! Emina Jahovic ile Sadettin Saran, önceki gün soluğu Yunanistan'da aldı. İkili, günlük kirası 46 bin lira olan tekneyle Ege sularında barışmayı kutladı
16.07.2019 Magazin
'10 şınav çekemeyen orta yaşlı erkeklerin kalp krizi riski daha fazla'
'10 şınav çekemeyen orta yaşlı erkeklerin kalp krizi riski daha fazla' ABD'de Harvard Üniversitesi'nde yapılan bir araştırma, 10 şınav çekemeyen orta yaşlı erkeklerin kalp krizi ve inme geçirme riskinin çok daha yüksek olabileceğine işaret ediyor.
9.04.2019 Dünya
Alanyaspor'da hazırlıklar kuvvet ağırlıklı sürüyor
Alanyaspor'da hazırlıklar kuvvet ağırlıklı sürüyor Aytemiz Alanyasporlu futbolcular fitness salonunda kuvvet antrenmanı yaptı.
11.10.2018 Alanyaspor
Nazlı Hamarat'tan koşu bandı üzerinde cesur paylaşım!
Nazlı Hamarat'tan koşu bandı üzerinde cesur paylaşım! Moda programındaki performansıyla ve rakip yarışmacıları yaptığı yorumlarla bir dönem gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı Nazlı Hamarat, cesur paylaşımıyla takipçilerini mest etti.
18.09.2018 Magazin
Rahip Brunson'ın sokağında kuş uçurtulmuyor
Rahip Brunson'ın sokağında kuş uçurtulmuyor İzmir'de, ev hapsinde bulunan ABD'li rahip Andrew Craig Brunson'ın sokağındaki güvenlik önlemleri devam ederken, evinin önünde Özel Harekat polisleri bekliyor. Bölgede adeta kuş uçurtulmuyor.
21.08.2018 Gündem
Yazı spor ve eğlence ile karşıladılar
Yazı spor ve eğlence ile karşıladılar Kemer Country Fitness Club ve Under Armour’un yaza formda girmek isteyenleri harekete çağıran Fat Burn Challenge etkinliği 4’üncü kez gerçekleşti. Katılımcılara eğlenceli bir spor deneyimi sunan organizayonun final partisindeki sürpriz ödüller de sahiplerini buldu
14.04.2018 Magazin
Davut Güloğlu’na haciz şoku!
Davut Güloğlu’na haciz şoku! Davut Güloğlu, oğlu Cengizhan Güloğlu’nun ödemediği 66 bin liralık kira ve aidat borcu yüzünden icralık oldu. Eve haciz geldi, televizyon ve koşu bandı alındı. Ayrıca şarkıcı, sevgilisi ve oğluyla birlikte yaşadığı evden mahkeme kararıyla tahliye edildi
8.01.2018 Magazin
Beni örnek alın!
Beni örnek alın! Sosyal medyada paylaştığı fotoğrafla ve fiziğiyle çok konuşulan Ajda Pekkan, formunun sırlarını paylaştı. Gençlere “Beni örnek alın” tavsiyesinde bulundu
8.11.2017 Magazin
Annesi fark etti, babası hayatını kurtardı
Annesi fark etti, babası hayatını kurtardı Denizli'de üniversite öğrencisi 19 yaşındaki Deniz Cem Tali'nin fark edilmeyen böbrek hastalığını, annesi gözündeki değişiklikten fark etti. Babası ise donör olabilmek için 2 aydan daha kısa süre içinde 17 kilo zayıflayıp, ardından bir böbreğini vererek oğlunu hayata bağladı.
25.06.2017 Yaşam
Fat Burn’da ödül zamanı
Fat Burn’da ödül zamanı Kemer Country Fitness Club ve Under Armour yaklaşan yaz aylarını eğlenceli bir spor organizasyonu ile karşıladı. Yaza formda girmek isteyenleri harekete çağıran Fat Burn Challenge’da ödüller sahiplerini buldu.
23.04.2017 Magazin
Linet konser öncesi neler neler istedi
Linet konser öncesi neler neler istedi Linet'in yılbaşında vereceği konser için istedikleri şaşırttı
26.12.2016 Magazin
Yaşar Güler'den darbecilere: Hepiniz öleceksiniz
Yaşar Güler'den darbecilere: Hepiniz öleceksiniz Darbe girişiminde derdest edilen dönemin Genelkurmay 2. Başkanı Yaşar Güler’in Özel Kalem Müdür Yardımcısı Binbaşı Recep Özkan, mahkeme sorgusunda o geceyi anlattı: “Yaşar Paşa’nın ‘Beceriksiz herifler, hepiniz öleceksiniz’ sesi geldi. Kendisini almaya gelenlere mukavemet gösterdi”
29.09.2021 Gündem
‘Yaşar Güler darbecilere ‘Hepiniz öleceksiniz’ diye bağırdı’
‘Yaşar Güler darbecilere ‘Hepiniz öleceksiniz’ diye bağırdı’ Darbe girişiminde derdest edilen dönemin Genelkurmay 2. Başkanı Yaşar Güler’in Özel Kalem Müdür Yardımcısı Binbaşı Recep Özkan, mahkeme sorgusunda o geceyi anlattı: “Yaşar Paşa’nın ‘Beceriksiz herifler, hepiniz öleceksiniz’ sesi geldi. Kendisini almaya gelenlere mukavemet gösterdi”
29.09.2021 Gündem
Tarkan’ın şifreleri
Tarkan’ın şifreleri Mega Star Tarkan, yedi günlük Harbiye konser maratonuna bugün noktayı koyuyor. Yedi gün boyunca binlerce kişiye unutulmaz anlar yaşatan Tarkan'ın başarısının sırrı ve yaşam şekli her zaman merak konusudur. İşte Tarkan’ın gözlerden uzak hayatının perde arkası...
10.09.2016 Arşiv
Sağlıklı ayaklar için bu önerilere kulak verin
Sağlıklı ayaklar için bu önerilere kulak verin Üsküdar Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölüm Başkanı Doç...
9.03.2016 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Koşu Bandı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki koşu bandı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.