Kördüğüm

Kördüğüm

Son dakika Kördüğüm haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kördüğüm ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kördüğüm haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kördüğüm

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kördüğüm gelişmeleri de dahil olmak üzere 255 kördüğüm haberi bulunmuştur. Tüm kördüğüm haberleri aşağıda listelenmiştir.
TFF'den sızan hakem konuşmalarının ardından açıklama!
TFF'den sızan hakem konuşmalarının ardından açıklama! Türkiye Futbol Federasyonu sosyal medyaya sızan konuşmaların ardından açıklama yaptı.
26.03.2024 Süper Lig
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Maziden atiye köprüler kuruyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Maziden atiye köprüler kuruyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sebilürreşad Kültür ve Sanat Merkezi Açılış Programı'nda konuştu. "Sebilürreşad Kültür ve Sanat Merkezi'ni maziden atiye köprü kuran mütevazi ve önemli bir adım olarak görüyorum." diyen Erdoğan, "Burada zihinlerini ve gönüllerini besleyerek kendilerini yetiştirecek evlatlarımızın her biri geleceğin Mehmet Akif adayları olacaktır." ifadelerini kullandı.
12.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 31 Mart'ta gereken dersi vereceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 31 Mart'ta gereken dersi vereceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem ve Yaya Odaklı Yeni Nesil Ulaşım Projesi Açılış Töreni'ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan "5 yıl boşa geçti. Niye birşey yapılmadı, yapamazlar. Yapmazlar. Bunların böyle bir derdi yok. İşte Sirkeci'den geldiğimiz noktaya kadar tüm binalar yıkık dökük. Surlar yıkık. İşte bunları da yine inşallah biz yapacağız. Bugün amacımızı gerçekleştirmenin sevincini yaşıyoruz" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı'nın 15 gün ücretsiz olacağını açıkladı. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin 'Genişletilmiş İl Seçim İşleri Başkanları Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, konuşmasında "Ben seçimi kazanırsam yine AK Parti'de olacağım diyen sirk cambazlarına pirim vermeyin. Ben şimdi buradan aday oldum ama seçimden sonra yine AK Parti'ye gideceğim diyen sirk cambazlarına da aldanmayın. " dedi.
26.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hiçbir ayrım yapmadan bölgeyi ayağa kaldırıyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hiçbir ayrım yapmadan bölgeyi ayağa kaldırıyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şanlıurfa'da Harran Üniversitesi Spor Salonu'nda düzenlenen Deprem Konutları Kura ve Teslim Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Milletçe yüreğimizin yandığı tüm bu afetlerde birileri sadece şov peşinde, sadece siyasi istismar peşinde koşarken biz bir an önce dertlere derman olabilmek için gecemizi gündüzümüze kattık" dedi. Erdoğan, "Deprem gibi hepimizi derinden sarsan ve yaralayan bir meseleyi günlük tartışmaların mezesi halinde getirmek son derece yanlış bir tutumdur. İlk günden itibaren bizim deprem bölgesiyle ilgili tavrımız hep böyle oldu. Hiçbir ayrım yapmadan deprem bölgesini yeniden hızla ayağa kaldırmaya çalıştık" ifadelerini kullandı.
7.02.2024 Gündem
Saadet Işıl Aksoy fit haliyle dikkat çekti!
Saadet Işıl Aksoy fit haliyle dikkat çekti! Havaların ısınmasıyla birlikte ünlüler tatil sezonunu açtı. Bu isimlerden biri de Saadet Işıl Aksoy oldu. Bodrum'da deniz ve güneşin tadını çıkaran 39 yaşındaki güzelin fit hali dikkat çekti.
20.06.2023 Magazin
Türk Büyükelçiliği önünde Kur'an-ı Kerim yakan provokatör Rasmus Paludan'dan skandal açıklama!
Türk Büyükelçiliği önünde Kur'an-ı Kerim yakan provokatör Rasmus Paludan'dan skandal açıklama! İsveç'teki Türk Büyükelçiliği önünde provokatör Rasmus Paludan'ın Kur'an-ı Kerim yakması ABD'den İngiltere'ye, Fransa'dan Yunanistan'a, Lübnan'dan Birleşik Arap Emirlikleri'ne, İran'dan Kanada'ya her yerde yankı buldu. Yeni bir krizin ateşlendiğini yazan gazete ve televizyonlar, NATO başvurusunun ölümle yüzleştiği yorumunu yapıyor. Türk elçiliğinin önünde Kur’an-ı Kerim yakan Rasmus Paludan'dan skandal bir açıklama geldi.
23.01.2023 Dünya
EYT düğümü çözüldü! ‘Staj ve Çıraklık’ engeline takılanlar ile ilgili son dakika açıklaması geldi
EYT düğümü çözüldü! ‘Staj ve Çıraklık’ engeline takılanlar ile ilgili son dakika açıklaması geldi EYT ile ilgili son dakika açıklaması! Emeklilikte yaşa takılanlarla ilgili 20 yılı aşan kördüğüm geçtiğimiz ay çözüldü. Yaklaşık 2 milyon 500 bin kişi, emeklilik hakkı kazandı. EYT düzenlemesinin şubat ayı ortasında yasalaşması beklenirken bir yandan da staj ve çıraklık mağdurları sesini duyurmaya çalışıyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Çalışma Bakanı Vedat Bilgin, “Onlar mağdur değildir” dedi. Vatandaşlar ise stajyer ya da çırak olarak bilfiil çalıştıkları günlerin prim günlerine sayılmasını istiyor. İşte EYT’de staja takılanlarla ilgili son gelişmeler...
17.01.2023 Ekonomi
Türker İnanoğlu kimdir, kaç yaşında? Türker İnanoğlu’nun sağlık durumu nasıl?
Türker İnanoğlu kimdir, kaç yaşında? Türker İnanoğlu’nun sağlık durumu nasıl? Yeşilçam’ın ünlü yapımcısı Türker İnanoğlu hastaneye kaldırıldı. Yönetmen, senaryo yazarı ve yapımcı Türker İnanoğlu’nun sağlık durumu merak ediliyor. Peki, Türker İnanoğlu’nun sağlık durumu nasıl? Türker İnanoğlu’nun hastalığı ne? Türker İnanoğlu kimdir, kaç yaşında? İşte detaylar…
10.11.2022 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Kadın ve Adalet Zirvesi'nin gala yemeğinde konuştu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Kadın ve Adalet Zirvesi'nin gala yemeğinde konuştu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "El birliğiyle kadınlar adına kazandığımız hakları ve kadını örseleyen sistemlere karşı dik duruşumuzu tüm dünyaya anlatabilmemiz lazım. Zira bugün özgürlüğü sadece kendi değerleriyle tanımlayan dünyanın en medeni sayılan ülkelerinde bile kadınlar, ideolojik kıyımların kurbanı olabiliyorlar" dedi.
5.11.2022 Gündem
AK Partili Dağ: Açık ara farkla birinci parti olacağız
AK Partili Dağ: Açık ara farkla birinci parti olacağız AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, 2023 seçimlerinde birinci parti olacaklarını belirterek, "Önümüzdeki 7 aylık çalışma performansıyla Cumhurbaşkanımızı tarihimizin en yüksek oyuyla Cumhurbaşkanı seçtireceğiz. Açık ara farkla yine yeniden birinci parti olacağız" dedi.
17.09.2022 Siyaset
Yeryüzünün en uzun meydan savaşı Sakarya: 22 gün, 22 gece sürdü!
Yeryüzünün en uzun meydan savaşı Sakarya: 22 gün, 22 gece sürdü! Yeryüzünün gelmiş geçmiş en uzun meydan savaşı 23 Ağustos 1921’de başladı. Acaba Savaş Tanrısı kimin yüzüne gülecekti? Türk Milleti topyekûn savaşa hazırlanıyor, milletin gücü ordunun gücüne katılıyordu. Mustafa Kemal Paşa orduya ihtarda bulundu: “5. Tümen’in tüm komutan, subay ve erlerinden verilecek ilk emirle yıldırım gibi düşmanın üzerine atılmalarını ve onu yok ederek şan ve şeref kazanmalarını isterim”
23.08.2021 Gündem
İbrahim Çelikkol kimdir? İbrahim Çelikkol kaç yaşında, aslen nereli, evli mi? Oyuncu Çelikkol’un hayatı ile oynadığı dizi ve filmler…
İbrahim Çelikkol kimdir? İbrahim Çelikkol kaç yaşında, aslen nereli, evli mi? Oyuncu Çelikkol’un hayatı ile oynadığı dizi ve filmler… Basketbolculuk ve modellik kariyerine oyuncu olarak devam eden İbrahim Çelikkol Muğla Milas'taki yangın söndürme çalışmalarına katıldı, itfaiye ekipleriyle birlikte alevlerin termik santrale yaklaşmaması için mücadele etti. Söz konusu görüntülerin sosyal medyaya yansımasıyla ilk oyunculuk deneyimi 2008 yılında 'Pars: Narkoterör' yaşan İbrahim Çelikkol’un biyografisi merak edilmeye başlandı. İbrahim Çelikkol kimdir? İbrahim Çelikkol kaç yaşında, aslen nereli, evli mi? Oyuncu Çelikkol’un hayatı ile oynadığı dizi ve filmler…
4.08.2021 Gündem
Tiyatro oyuncusu Handan Ertuğrul hayatını kaybetti
Tiyatro oyuncusu Handan Ertuğrul hayatını kaybetti Devlet Tiyatroları emekli oyuncusu, Devlet Tiyatrolarının ilk Genel Müdürü Muhsin Ertuğrul'un eşi, Handan Ertuğrul (94) bugün hayatını kaybetti. Ertuğrul yarın Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nde düzenlenecek törenin ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedilecek.
1.04.2021 Yaşam
Şahap Örcün bulundu mu? Müge Anlı’da aranan Şahap Örcün olayı…
Şahap Örcün bulundu mu? Müge Anlı’da aranan Şahap Örcün olayı… Şahap Örcün bulundu mu? Adana'da borçları nedeniyle intihar etmek için Çatalan Köprüsü’nden atladığı öne sürülen Şahap Örcün’ün Seyhan Baraj Gölü'nde elleri bağlı cansız bedeni bulundu. Olayla ilgili ‘İntihara teşvik’ suçlamasıyla gözaltına alınıp, ifadesinin ardından serbest bırakılan arkadaşı Mehmet Ali Tunç, olay günü Örcün’ün kendisini köprüye çağırdığını, gittiğinde onu elleri bağlı olarak gördüğünü ve intihardan vazgeçirmeye çalıştığını söylemişti.
31.03.2021 Gündem
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den erken seçim açıklaması
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den erken seçim açıklaması MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türkiye'nin gündeminde erken seçimin olmadığını belirterek, "Erken seçim dayatması, Türkiye'nin kaosa sürüklenme amacının gizemli ve şifreli kılıfıdır." ifadesini kullandı.
22.01.2021 Siyaset
Sadık Bigat kimdir? Hümeyra'nın oğlu Sadık Bigat hayatını kaybetti!
Sadık Bigat kimdir? Hümeyra'nın oğlu Sadık Bigat hayatını kaybetti! Ünlü oyuncu ve şarkıcı Hümeyra'nın oğlu Sadık Bigat hayatını kaybetti. 47 yaşındaki Bigat'ın, bugün defnedileceği belirtildi. Acı haberin ardından Sadık Bigat hakkındaki bilgiler merak ediliyor. Peki, Sadık Bigat kimdir, kaç yaşındaydı? Sadık Bigat neden öldü? İşte Hümeyra'nın oğlu Sadık Bigat hakkında merak edilenler...
12.08.2020 Gündem
Mesut Can Tomay kimdir? Mesut Can Tomay kaç yaşındadır, aslen nerelidir?
Mesut Can Tomay kimdir? Mesut Can Tomay kaç yaşındadır, aslen nerelidir? Mesut Can Tomay ilk olarak yaklaşık 10 yıl önce Acun Ilıcalı’ın Yetenek Sizsiniz yarışmasına katılarak sempatikliği ve taklit kabiliyetiyle ekranlara gelemeye başladı. Yarışmada, yarı finale kadar yükselen ve büyük başarı kazanan Tomay, ardından Kördüğüm, Heredot Cevdet Saati, Türk’ün Uzayla İmtihanı gibi TV yapımlarının yanı sıra Maide’nin Altın Günü, Yolsuzlar Çetesi, İkinci Şans gibi sinema filmlerinde rol almıştır. Mesut Can Tomay Ali Biçim ile çektiği videolarla sosyal medya da birçok kişinin dikkatini çekti. İşte Mesut Can Tomay'ın hayatı...
14.02.2020 Gündem
Zemheri 2. yeni bölüm bu akşam var mı?  Zemheri 2. yeni bölüm fragmanları yayınlandı!
Zemheri 2. yeni bölüm bu akşam var mı? Zemheri 2. yeni bölüm fragmanları yayınlandı! İlk bölümüyle izleyicinin beğenisini kazanan Zemheri dizisinin yeni bölümü merakla bekleniyor. Yönetmen koltuğunda Hilal Saral'ın oturduğu, senaryosunu ise Sema Ergenekon'un kaleme aldığı, oyuncu kadrosu ve konusu da oldukça dikkat çekici olan Zemheri dizisinin ne zaman yayınlanacağı belli oldu? Peki Zemheri 2. yeni bölüm bu akşam var mı? İşte Zemheri 2. yeni bölüm fragmanları…
22.01.2020 Gündem
Mihre Mutlu kimdir? Kaç yaşındadır?  Mihre ne demektir?
Mihre Mutlu kimdir? Kaç yaşındadır? Mihre ne demektir? İbrahim Çelikkol ve Mihre Mutlu'nun bebeklerinin kırkı çıktı. 2017 yılında Mihre Mutlu ile evlenen İbrahim Çelikkol doğumdan önce çektirdikleri fotoğraflarını doğumdan sonra da aynı pozu vererek yeniden sosyal medyadan paylaştı. Peki, Mihre Mutlu kimdir? Mihre ne demektir? İşte detaylar…
16.01.2020 Gündem
Oya Başar kimdir? | Oya Başar kaç yaşındadır?
Oya Başar kimdir? | Oya Başar kaç yaşındadır? Başarılı oyuncu Oya Başar 6 yıl sonra yeniden sahnelere dönüyor. Begüm Birgören ile ‘Plastik Aşklar’ oyunuyla seyirci karşısına çıkacak Oya Başar’ın hayatı yeniden merak konusu oldu. Bugün de Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programının konuğu olan Başar hakkında merak edilenler iyice arttı. Peki, Oya Başar kimdir? Oya Başar kaç yaşındadır? İşte Oya Başar hakkında merak edilenler..
18.12.2019 Gündem
Mihre Mutlu kimdir? Mihre ne demektir?
Mihre Mutlu kimdir? Mihre ne demektir? İbrahim Çelikkol ve Mihre Mutlu'nun bebekleri dünyaya geldi. 2017 yılında Mihre Mutlu ile evlenen İbrahim Çelikkol doğum sırasında eşi Mihre Çelikkol’u yalnız bırakmadı? Peki, Mihre Mutlu kimdir?
6.12.2019 Gündem
AB'den Brexit seçenekleri
AB'den Brexit seçenekleri İlk plana göre Brexit'in gerçekleşmesine bir hafta kala, AB İngiltere'ye bazı seçenekler sunarak anlaşmasız ayrılığı şimdilik engellemiş oldu.
26.03.2019 Dünya
Aslı Enver ve İbrahim Çelikkol haklı çıktı
Aslı Enver ve İbrahim Çelikkol haklı çıktı Aslı Enver ile İbrahim Çelikkol, iflas başvurusunda bulunan Endemol Medya şirketine açtıkları davayı kazandı
23.11.2018 Magazin
Kurtulmuş: Tek ittifaka mahkûm ve mecbur değiliz
Kurtulmuş: Tek ittifaka mahkûm ve mecbur değiliz AK Parti Genel Başkan Vekili Kurtulmuş, Türkiye-ABD ilişkilerine değindi. Trump’ın bölgeyi çatışma ortamına sürüklediğini belirten Kurtulmuş, ABD’nin hatalı politikalarından Türkiye’nin kazançlı çıkacağını söyledi. ABD’nin Türkiye’yi kaybetmeyi göze alamayacağını ifade eden Kurtulmuş, “Türkiye’nin alternatifsiz olmadığını görmeleri lazım” dedi.
3.09.2018 Siyaset
Dünya devinin şirketine kayyum atandı
Dünya devinin şirketine kayyum atandı Paramparça ve Kördüğüm gibi dizilerin yanı sıra Big Brother Türkiye ve Sıradaki Gelsin isimli yarışma programlarına da imza atan Hollandalı Endemol’ün Türkiye’deki şirketi için mahkeme kayyum atadı.
11.06.2018 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Kördüğüm ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kördüğüm haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.