Mihre Mutlu

Mihre Mutlu

Son dakika Mihre Mutlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mihre Mutlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mihre Mutlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mihre Mutlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mihre mutlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 26 mihre mutlu haberi bulunmuştur. Tüm mihre mutlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
İbrahim Çelikkol'dan ilan-ı aşk: O benim kıymetlim
İbrahim Çelikkol'dan ilan-ı aşk: O benim kıymetlim İbrahim Çelikkol, bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Natali Yarcan için “İyi ki var. O benim kıymetlim” dedi.
27.05.2023 Magazin
İbrahim Çelikkol ve sevgilisi görüntülendi! 'Rahat ol'
İbrahim Çelikkol ve sevgilisi görüntülendi! 'Rahat ol' 2017'de nikah masasına oturduğu Mihre Mutlu ile evliliğini Mayıs 2022'de sonlandıran İbrahim Çelikkol, boşanmanın ardından yemek kitapları yazarı Natali Yarcan ile yeni bir aşka yelken açmıştı. İlişkilerini gözlerden uzak yaşayan çift, geçtiğimiz gün baş başa yemek yedi. İkili, mekan çıkışı ilk kez birlikte görüntülendi. Çelikkol'un sevgilisi görüntülenince panikledi.
17.05.2023 Magazin
İbrahim Çelikkol aşka geldi! Sevgilisiyle paylaştı...
İbrahim Çelikkol aşka geldi! Sevgilisiyle paylaştı... 2017'de nikah masasına oturduğu Mihre Mutlu ile evliliğini Mayıs 2022'de sonlandıran İbrahim Çelikkol, boşanmanın ardından yemek kitapları yazarı Natali Yarcan ile yeni bir aşka yelken açmıştı. İlişkilerini gözlerden uzak yaşayan çiftten yeni bir paylaşım geldi.
10.05.2023 Magazin
İbrahim Çelikkol'un eski eşi Mihre Mutlu yeni bir aşka yelken açtı!
İbrahim Çelikkol'un eski eşi Mihre Mutlu yeni bir aşka yelken açtı! 2017 yılında evlendiği İbrahim Çelikkol’dan 5 yıl sonra boşanan mimar Mihre Mutlu, gönlünü sosyetik bir isme kaptırdı.
5.04.2023 Magazin
İbrahim Çelikkol'dan oğlu Ali ile antrenman yaptı!
İbrahim Çelikkol'dan oğlu Ali ile antrenman yaptı! İbrahim Çelikkol, oğlu Ali ile spora gitti. Deprem bölgesine katıldığı arama kurtarma çalışmalarındaki duyarlılığı ile takdir toplayan İbrahim Çelikkol, sosyal medya hesabından oğlu Ali ile antrenman yaptığı anları paylaştı.
22.03.2023 Magazin
Tuğba Ekinci'den İbrahim Çelikkol açıklaması! "Öyle de bir kırodur!"
Tuğba Ekinci'den İbrahim Çelikkol açıklaması! "Öyle de bir kırodur!" Önceki gün 'Bak Burası Çok Önemli' adlı bir YouTube programına katılan ünlü şarkıcı Tuğba Ekinci, oyuncu eski sevgilisi İbrahim Çelikkol hakkında şoke eden açıklamalarda bulundu. Ünlü isimle ayrılık sebeplerini ilk kez açıklayan Ekinci, Çelikkol'un yakın dostu Birce Akalay'a da değinerek; eşi Mihre Mutlu'dan boşandığı için oyuncuya çok kızdığını söyledi.
1.11.2022 Magazin
O eve giren boşanıyor! Önce İbrahim Çelikkol sonra Hadise...
O eve giren boşanıyor! Önce İbrahim Çelikkol sonra Hadise... Oyuncu İbrahim Çelikkol ile eşi Mihre Çelikkol geçtiğimiz mayıs ayında boşandı. Boşandıktan sonra İbrahim Çelikkol evini Hadise ve Mehmet Dinçerler'e kiraya verdi. Şimdi Hadise ve Mehmet Dinçerler de boşanıyor.
20.09.2022 Magazin
İbrahim Çelikkol yeni bir aşka yelken açtı! Adı Birce Akalay ile anılıyordu
İbrahim Çelikkol yeni bir aşka yelken açtı! Adı Birce Akalay ile anılıyordu Oyuncu İbrahim Çelikkol, Mihre Mutlu boşandıktan sonra adı rol arkadaşı Birce Akalay ile anılmıştı. Ünlü oyuncu gönlünü sosyetik güzel Dilara Karabay'a kaptırmış.
19.09.2022 Magazin
Mihre Mutlu boşanma sonrası moral tatilinde!
Mihre Mutlu boşanma sonrası moral tatilinde! 2017 yılında nikâh masasına oturan Mimar Mihre Mutlu ile oyuncu İbrahim Çelikkol, geçtiğimiz ay evliliklerini sonlandırdı. Mihre Mutlu, boşandıktan sonra kız arkadaşlarıyla tatile çıktı.
23.06.2022 Magazin
İbrahim Çelikkol ile Mihre Mutlu'nun boşanma protokolü ortaya çıktı! Nafaka, araba, gayrimenkul, velayet...
İbrahim Çelikkol ile Mihre Mutlu'nun boşanma protokolü ortaya çıktı! Nafaka, araba, gayrimenkul, velayet... Oyuncu İbrahim Çelikkol ile mimar eşi Mihre Çelikkol’un 5 yıllık evliliklerini sonlandırdıkları boşanma protokolü ortaya çıktı.
13.05.2022 Magazin
İbrahim Çelikkol kimdir? İbrahim Çelikkol kaç yaşında, aslen nereli, evli mi? Oyuncu Çelikkol’un hayatı ile oynadığı dizi ve filmler…
İbrahim Çelikkol kimdir? İbrahim Çelikkol kaç yaşında, aslen nereli, evli mi? Oyuncu Çelikkol’un hayatı ile oynadığı dizi ve filmler… Basketbolculuk ve modellik kariyerine oyuncu olarak devam eden İbrahim Çelikkol Muğla Milas'taki yangın söndürme çalışmalarına katıldı, itfaiye ekipleriyle birlikte alevlerin termik santrale yaklaşmaması için mücadele etti. Söz konusu görüntülerin sosyal medyaya yansımasıyla ilk oyunculuk deneyimi 2008 yılında 'Pars: Narkoterör' yaşan İbrahim Çelikkol’un biyografisi merak edilmeye başlandı. İbrahim Çelikkol kimdir? İbrahim Çelikkol kaç yaşında, aslen nereli, evli mi? Oyuncu Çelikkol’un hayatı ile oynadığı dizi ve filmler…
4.08.2021 Gündem
İbrahim Çelikkol ve Ali'den baba-oğul pozu
İbrahim Çelikkol ve Ali'den baba-oğul pozu Oyuncu İbrahim Çelikkol, 2017 yılında mimar Mihre Mutlu ile nikah masasına oturmuştu.
6.04.2020 Magazin
Mihre Mutlu kimdir? Kaç yaşındadır?  Mihre ne demektir?
Mihre Mutlu kimdir? Kaç yaşındadır? Mihre ne demektir? İbrahim Çelikkol ve Mihre Mutlu'nun bebeklerinin kırkı çıktı. 2017 yılında Mihre Mutlu ile evlenen İbrahim Çelikkol doğumdan önce çektirdikleri fotoğraflarını doğumdan sonra da aynı pozu vererek yeniden sosyal medyadan paylaştı. Peki, Mihre Mutlu kimdir? Mihre ne demektir? İşte detaylar…
16.01.2020 Gündem
Doğduğun Ev Kaderindir dizisi konusu nedir, ne zaman yayınlanacak?
Doğduğun Ev Kaderindir dizisi konusu nedir, ne zaman yayınlanacak? Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. Yönetmenliğini Çağrı Bayrak’ın üstlendiği, İbrahim Çelikkol ve Demet Özdemir’in başrollerini paylaştığı ‘Doğduğun Ev Kaderindir’ dizisi Dr. Gülseren Dudayıcıoğlu’nun hikayesinden esinleniyor. ‘Gerçek bir hayat hikayesi’ sloganı ile tanıtımı yapılan dizinin konusu fragmanın yayınlanmasından sonra merak konusu oldu. İşte Doğduğun Ev Kaderindir dizisi konusu ve yayınlanacağı tarih…
7.12.2019 Gündem
Mihre Mutlu kimdir? Mihre ne demektir?
Mihre Mutlu kimdir? Mihre ne demektir? İbrahim Çelikkol ve Mihre Mutlu'nun bebekleri dünyaya geldi. 2017 yılında Mihre Mutlu ile evlenen İbrahim Çelikkol doğum sırasında eşi Mihre Çelikkol’u yalnız bırakmadı? Peki, Mihre Mutlu kimdir?
6.12.2019 Gündem
İbrahim Çelikkol'dan '+1' paylaşımı
İbrahim Çelikkol'dan '+1' paylaşımı Oyuncu İbrahim Çelikkol, 2017 yılında Mihre Mutlu ile nikah masasına oturmuştu. Oğulları Ali’yi kucaklarına almak için gün sayan çift, şu sıralar Akyaka’da tatil yapıyor.
17.07.2019 Magazin
36’ıncı yaş kutlaması
36’ıncı yaş kutlaması ‘Siyah Beyaz Aşk’ dizisinin yıldızı İbrahim Çelikkol, 36’ıncı yaşını ailesinin düzenlediği bir partiyle kutladı.
14.02.2018 Magazin
‘Siyah’ gecelerde
‘Siyah’ gecelerde ‘Siyah Beyaz’ dizisiyle ekranlara gelecek olan İbrahim Çelikkol, mimar eşi Mihre Mutlu ile Etiler’de yemek yedi.
6.09.2017 Magazin
Sevgililer ikinci balayı yapıyor!
Sevgililer ikinci balayı yapıyor! İbrahim Çelikkol ile eşi Mihre Mutlu, önceki gün Datça'ya gitti. Çift, burada ikinci balayı yapıyor.
27.07.2017 Magazin
'Evlilik seni değiştirmemiş'
'Evlilik seni değiştirmemiş' Mimar Mihre Mutlu ile 2 ay önce evlenen oyuncu İbrahim Çelikkol'un Ege'deki balayı tatili sürüyor.
25.07.2017 Magazin
İbrahim Çelikkol'dan 'sıcak' paylaşım!
İbrahim Çelikkol'dan 'sıcak' paylaşım! İbrahim Çelikkol, eşi Mihre Mutlu ile romantik bir tatil fotoğrafını İnstagram hesabından takipçileriyle paylaştı.
27.06.2017 Magazin
Medeniyetlerin şahitliğinde evet
Medeniyetlerin şahitliğinde evet Geçtiğimiz nisan ayında mimar Mihre Mutlu ile nişanlanan oyuncu İbrahim Çelikkol Datça’da evlendi.
25.05.2017 Magazin
İbrahim Çelikkol sessiz sedasız evlendi!
İbrahim Çelikkol sessiz sedasız evlendi! Yakışıklı oyuncu İbrahim Çelikkol nişanlısı Mihre Mutlu ile dünyaevine girdi.
25.05.2017 Magazin
Fahriye’nin ikizi
Fahriye’nin ikizi İbrahim Çelikkol geçen ay Samsun’da nişanlandığı mimar Mihre Mutlu ile fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı.
26.04.2017 Magazin
İbrahim Çelikkol'un nişanlısını Fahriye Evcen zannettiler!
İbrahim Çelikkol'un nişanlısını Fahriye Evcen zannettiler! İbrahim Çelikkol'un Instagram hesabında paylaştığı fotoğrafa yorum yağdı! Çünkü takipçileri İbrahim Çelikkol'un nişanlısını Fahriye Evcen'e benzetti.
26.04.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Mihre Mutlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mihre mutlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.