Koronavirüs inme riskini artırıyor!
Koronavirüs inme riskini artırıyor! Koronavirüsün vücudumuzdaki etkilerine yönelik bilgilere her gün bir yenisi ekleniyor. İlk başlarda solunum sistemi üzerindeki tahribatı ile dikkat çeken virüsün, şimdi de sinir sistemini de etkileyerek inme gibi ölümcül risklerin artmasına yol açtığı ortaya çıktı. Nöroloji Uzmanı Dr. Mustafa Emir Tavşanlı uzayan Covid sonrasına yönelik önemli uyarılarda bulundu.
9.02.2021 Sağlık
Çocuklarda konuşma bozukluğuna online terapi
Çocuklarda konuşma bozukluğuna online terapi Çocuklarda çok sık görülen dil ve konuşma bozuklukları tedavisi, Covid-19 salgını döneminde aksayınca çocukların terapilerden mahrum kalmaması için çözüm dijital sahada bulundu.
13.10.2020 Sağlık
MS’te mucize tedavi
MS’te mucize tedavi Konuşma bozukluğuyla başlayıp sıfır harekete götüren ve tedavisi bugüne kadar bulunamayan MS hastalığı kemoterapi yöntemiyle başlayıp bir dizi girişimle yok edildi. 24 MS hastası konuşmaya ve yürümeye başladı
10.06.2016 Sağlık
N’oluyor bu çocuğa?!
N’oluyor bu çocuğa?! Çocuğunuzu uyarmanıza ve aldığınız bütün önlemlere rağmen hala tırnak mı yiyor ya da parmağını mı emiyor? Bu tür davranışların kalıplaşmadan, kalıcı bir çözüm bulunması gerekiyor.
25.08.2013 Arşiv