Koca Koca Yalanlar

Koca Koca Yalanlar

Son dakika Koca Koca Yalanlar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Koca Koca Yalanlar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Koca Koca Yalanlar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Koca Koca Yalanlar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan koca koca yalanlar gelişmeleri de dahil olmak üzere 30 koca koca yalanlar haberi bulunmuştur. Tüm koca koca yalanlar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Koca Koca Yalanlar 10. yeni bölümde Ilgaz ile Müjgan kavga ediyor!
Koca Koca Yalanlar 10. yeni bölümde Ilgaz ile Müjgan kavga ediyor! Koca Koca Yalanlar dizisinin yayın günü değişti. Artık Salı akşamları ekrana gelecek olan Koca Koca Yalanlar dizisinde bu hafta neler yaşanacak? Koca Koca Yalanlar 10. yeni bölüme Ilgaz ile Müjgan'ın kavgası damga vuracak.
16.10.2018 Gündem
Koca Koca Yalanlar ne zaman yayınlanacak? Yeni yayın günü belli oldu
Koca Koca Yalanlar ne zaman yayınlanacak? Yeni yayın günü belli oldu Koca Koca Yalanlar 10. bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D'nin büyük ilgi gören dizisi Koca Koca Yalanlar yeni bölümde neler olacak? Koca Koca Yalanlar dizisinin yayın günü değişti. Peki Koca Koca Yalanlar yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?
15.10.2018 Gündem
Koca Koca Yalanlar 9. yeni bölüm fragmanında Ilgaz evi terk ediyor!
Koca Koca Yalanlar 9. yeni bölüm fragmanında Ilgaz evi terk ediyor! Kanal D ekranında yayınlanan Koca Koca Yalanlar dizisi 9. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Pazartesi akşamları ekrana gelen Koca Koca Yalanlar dizisi ekrana gelecek olan yeni bölümde Ilgaz annesinden kendisine bir kıyafet almasını ister. Müjgan kızının talebini kabul etmezken Sude ile yolları kesişen Ilgaz istediğini alabilecek midir? Koca Koca Yalanlar 9. yeni bölümü ile bu akşam Kanal D'de..
8.10.2018 Gündem
Zirvenin yeni adı 'Koca Koca Yalanlar'
Zirvenin yeni adı 'Koca Koca Yalanlar' Başrollerini Hakan Yılmaz, Evrim Alasya, Selen Uçer ve Pelin Öztekin’in paylaştığı, Kanal D’deki ‘Koca Koca Yalanlar’ önceki akşam yayınlanan bölümüyle tüm kategorilerde zirveye yerleşti. Dizi, Total, AB ve ABC1’de birinci oldu.
5.09.2018 Televizyon
Koca Koca Yalanlar 4. yeni bölümde Müjgan boşanma kararı alıyor!
Koca Koca Yalanlar 4. yeni bölümde Müjgan boşanma kararı alıyor! Koca Koca Yalanlar 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D'nin yeni dizisi Koca Koca Yalanlar bu akşam ekrana gelecek. Boşanma kararı alan Müjgan, bu kararının arkasında duracak mı? İşte Koca Koca Yalanlar 'da yaşanacaklar...
3.09.2018 Gündem
Ruhum ve görüntüm eşleşti
Ruhum ve görüntüm eşleşti Koca Koca Yalanlar dizisiyle ekrana dönen Pelin Öztekin kilo verdikten sonra oyunculukta şansının yükseldiğini anlatıyor.
1.09.2018 Arşiv
4 yılda 93 kilo  verdi
4 yılda 93 kilo verdi KANAL D’deki ‘Koca Koca Yalanlar’ın yıldızı Pelin Öztekin, 2013’te 156 kiloya çıkmış, 2014’te mide küçültme ameliyatı olmuştu.
28.08.2018 Magazin
Koca Koca Yalanlar 3. yeni bölümde Ahmet evden kovulur!
Koca Koca Yalanlar 3. yeni bölümde Ahmet evden kovulur! Koca Koca Yalanlar 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D'nin yeni dizisi Koca Koca Yalanlar'da bu hafta evden kovulan Ahmet, Müjgan'ın gönlünü alabilecek mi? İşte kısa zamanda sevilen Koca Koca Yalanlar dizisinin yeni bölüm fragmanı ve özeti...
27.08.2018 Gündem
İlişkide güven çok önemli
İlişkide güven çok önemli Koca Koca Yalanlar dizisinde zengin biriyle evlenip hayatını kurtarmak isteyen Sude’ye hayat veren Tuğçe Karabacak, “Zengin koca ile kurtulduğun şey ne olabilir? Birbirimizi mental olarak yükseltebiliyor olmamız gerekiyor benim için” diyor.
25.08.2018 Arşiv
'Koca Koca Yalanlar' zirveye yerleşti
'Koca Koca Yalanlar' zirveye yerleşti Kanal D’nin yapımını Limon Film’in üstlendiği, başrollerinde Hakan Yılmaz, Evrim Alasya, Selen Uçer, Pelin Öztekin, Ferdi Sancar, Rüzgar Aksoy ve Tuğçe Karabacak’ın yer aldığı Koca Koca Yalanlar dün yayınlanan (20 Ağustos) bölümüyle zirveye yerleşti.
25.08.2018 Televizyon
Koca Koca Yalanlar 1. bölümüyle bu akşam başlıyor!
Koca Koca Yalanlar 1. bölümüyle bu akşam başlıyor! Koca Koca Yalanlar 1. bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D'nin yeni dizisi Koca Koca Yalanlar bu akşam görücüye çıkacak. Koca Koca Yalanlar dizi konusu ve oyuncuları hakkında merak edilen bilgileri haberimizde bulabilirsiniz.
13.08.2018 Gündem
'Koca Koca Yalanlar' 13 Ağustos'ta başlıyor
'Koca Koca Yalanlar' 13 Ağustos'ta başlıyor Kanal D’nin, yapımını Limon Film’in üstlendiği, başrollerinde Hakan Yılmaz, Evrim Alasya, Selen Uçer, Ferdi Sancar, Pelin Öztekin, Rüzgar Aksoy, Tuğçe Karabacak’ın yer aldığı yeni dizisi 'Koca Koca Yalanlar’ın yayın tarihi belli oldu.
7.08.2018 Televizyon
Nereden nereye!
Nereden nereye! PELİN Öztekin yakında Kanal D’de yayınlanacak ‘Koca Koca Yalanlar’ dizisiyle ekrana dönüyor.
2.08.2018 Magazin
5 yıl sonra yeniden
5 yıl sonra yeniden Oyuncu Hakan Yılmaz, 5 yıl aradan sonra ‘Koca Koca Yalanlar’ dizisiyle ekrana dönüyor.
18.07.2018 Magazin
Sahte doktor Ayşe Özkiraz yeniden hakim karşısında! Sevgilisi tanık oldu, her şeyi bir bir anlattı
Sahte doktor Ayşe Özkiraz yeniden hakim karşısında! Sevgilisi tanık oldu, her şeyi bir bir anlattı Tekirdağ'daki sahte doktor skandalında yeni gelişme! Kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan ve sahte diploma ile hastanede görev yaptığı anlaşıldıktan sonra tutuklanan Ayşe Özkiraz, hakim karşısına çıktı. Bu kez duruşmaya tanık olan katılan Özkiraz'ın sevgilisinin anlattıkları şoke ederken, mahkemeden flaş bir karar geldi.
22.02.2023 Yaşam
'Sahte doktor' olayında skandalların ardı arkası kesilmiyor! Yeni gelişme şoke etti
'Sahte doktor' olayında skandalların ardı arkası kesilmiyor! Yeni gelişme şoke etti Tekirdağ'daki sahte doktor skandalında yeni detaylar ortaya çıktı. Kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan ve sahte diploma ile hastanede görev yaptığı anlaşıldıktan sonra tutuklanan Ayşe Özkiraz’ın ilk ifadesini okuyanlar şoke olurken, olayla ilgili yeni bir gelişme daha yaşandı.
28.11.2022 Yaşam
Marmaris'teki orman yangını 3'ncü gününde! Sabotajcı tutuklandı.. Bakan Kirişci: Büyük ölçüde sıkıntı giderildi!
Marmaris'teki orman yangını 3'ncü gününde! Sabotajcı tutuklandı.. Bakan Kirişci: Büyük ölçüde sıkıntı giderildi! Muğla'nın Marmaris ilçesinde çıkan orman yangınının 4'üncü gününde, 3 noktada devam eden alevlere günün ilk ışıklarıyla havadan müdahale başladı. Rüzgarın öğleden sonra etkisini artırması beklendiği için alevlerin o saatlere kadar kontrol alınmasına çalışılırken, kritik saatler başladı. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, "Büyük ölçüde sıkıntı giderildi, bugünü takip etmeliyiz" dedi. Gözaltına alınan zanlı S.A. jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. S.A, çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.. Sağlık Bakanı Koca yangından etkilenenlerle ilgili son durumu açıkladı.
24.06.2022 Gündem
İlçe başkanından kız çocuğuna istismar iddiası
İlçe başkanından kız çocuğuna istismar iddiası CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, partisinin Kale İlçe Başkanı S.K'nin 16 yaşındaki bir kız çocuğuna istismarda bulunduğu iddialarına ilişkin, "İddialar üzerine olay aydınlatılıncaya kadar ilgili kişinin üyeliği dahil tüm hak ve edinimleri askıya alınmıştır." ifadesini kullandı.
7.05.2021 Siyaset
Bu yıl 5 kat arttı! Sayıları 40 bini geçti
Bu yıl 5 kat arttı! Sayıları 40 bini geçti Bilim insanları, aşı karşıtlığı konusunda ortaya atılan iddialara tepki göstererek uyarılarda bulundu. Prof. Dr. Mehmet Ceyhan önceki yıl 662 olan kızamık vaka sayısının 2019 Aralık itibarıyla yaklaşık 5 kat artarak 2 bin 666’ya yükseldiğini belirtti...
16.12.2019 Gündem
Okul servisinde unutulan Alperen'in ölümü davasında karar çıktı!
Okul servisinde unutulan Alperen'in ölümü davasında karar çıktı! İZMİR'in Çiğli ilçesinde, kreş servisinde unutulan Alperen Sakin'in (3) ölümüne neden olmakla suçlanan ve olayın ardından tutuklanan servis şoförü Taner İşgören ile eşi okul sahibi Yurdagül İşgören'in de aralarında bulunduğu, 2'si tutuklu 6 sanığın yargılandığı davada karar çıktı. Mahkeme Taner İşgören ve D.K.'ya 9 yıl, Yurdagül İşgören, Ahmet Somun ve Bekir Gül'e 5'er yıl, Arzu Gülmez'e ise 6 yıl hapis cezası verdi
19.07.2018 Gündem
'Erkek gibisin, cinsel isteklerim bile kalmadı'
'Erkek gibisin, cinsel isteklerim bile kalmadı' İstanbul’da yaşayan Meryem Ö., kendisine herkesin içinde ‘erkek gibisin’ diyen kocasına boşanma davası açtı. 70 bin lira tazminat isteyen genç kadının iddialarını ise kocası reddetti.
23.01.2018 Yaşam
‘Erkek gibisin’ diyen  kocasını boşuyor
‘Erkek gibisin’ diyen kocasını boşuyor İstanbul’da yaşayan Meryem Ö., kendisine herkesin içinde ‘erkek gibisin’ diyen kocasına boşanma davası açtı. 70 bin lira tazminat isteyen genç kadının iddialarını ise kocası reddetti
22.01.2018 Yaşam
'Garip ilişkiler' cinayeti
'Garip ilişkiler' cinayeti ZEYTİNBURNU’nda kocasını banyoda öldürülmüş olarak bulduğunu söyleyerek polise başvuran Afgan kadının oyununu polis bozdu...
18.09.2015 Yaşam
Mandrake’yi asla kabul etmiyorum!
Mandrake’yi asla kabul etmiyorum! Sermet Erkin sihirbazlık dünyasının inceliklerini anlattı
27.03.2009 Arşiv
20 günlük evinin keyfini manzara seyrederek çıkarıyor
20 günlük evinin keyfini manzara seyrederek çıkarıyor Sinema, tiyatro, dizi oyunculuğu... On parmağında, on marifet var Sevin Fadik Atasoy’un
31.10.2008 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Koca Koca Yalanlar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki koca koca yalanlar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.