Kızılırmak

Kızılırmak

Son dakika kızılırmak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kızılırmak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kızılırmak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kızılırmak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kızılırmak gelişmeleri de dahil olmak üzere 545 kızılırmak haberi bulunmuştur. Tüm kızılırmak haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türkiye yarın sandığa gidiyor: Propaganda süresi sona erdi
Türkiye yarın sandığa gidiyor: Propaganda süresi sona erdi 31 Mart Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde 20 Mart’ta başlayan propaganda süresi 18.00 itibarıyla sona erdi.
30.03.2024 Gündem
Cadde ortasında drift attı, 58 bin TL cezadan kurtulamadı
Cadde ortasında drift attı, 58 bin TL cezadan kurtulamadı Çankırı'nın Kızılırmak ilçesinde otomobiliyle cadde ortasında drift atarak trafiği tehlikeye düşüren sürücüye 58 bin 137 TL cezai işlem uygulandı. Trafik magandasının tehlikeli eğlencesi ise kameralara yansıdı.
1.02.2024 Gündem
Cadde ortasında drift attı, 58 bin TL ceza yedi
Cadde ortasında drift attı, 58 bin TL ceza yedi Çankırı'nın Kızılırmak ilçesinde otomobiliyle cadde ortasında drift atarak trafiği tehlikeye düşüren sürücüye 58 bin 137 TL cezai işlem uygulandı. Trafik magandasının tehlikeli eğlencesi ise kameralara yansıdı.
1.02.2024 Vatan TV
Masif Arazi Nedir, Nerelerde Görülür? Türkiye'deki Masif Arazi Örnekleri Nelerdir?
Masif Arazi Nedir, Nerelerde Görülür? Türkiye'deki Masif Arazi Örnekleri Nelerdir? Dünyanın değişik ülkelerinde olduğu gibi Türkiye'nin farklı bölgelerinde ve şehirlerinde de masif arazi bulunmaktadır. Aynı zamanda bu araziler günümüzde birçok farklı amaç altında ele alınır ve kullanılır. Genel çerçevede ise deprem bölgesi içerisinde olmayan oluşumlar şeklinde anlatılan arazilerdir. Yani bu bölgeler deprem unsurlarını geçmiş ve artık depremin etkilemediği alanlar şeklinde ifade edilebilir. Özellikle yüz binlerce ve hatta milyonlarca yıl içerisinde oluşmuş olan kara parçaları biçimde de anlatmak mümkündür.
18.12.2023 Eğitim
Van depreminde yıkılan otelde son anda ayrılan deprem uzmanı Prof. Dr. Ercan: Belki benim de adım bir sokağa verilmişti
Van depreminde yıkılan otelde son anda ayrılan deprem uzmanı Prof. Dr. Ercan: Belki benim de adım bir sokağa verilmişti Van depreminde yıkılan Bayram Oteli'nden son anda ayrılan deprem uzmanı Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan acı olaya ilişkin anısını paylaştı. Van'da 9 Kasım 2011'de meydana gelen, 40 kişinin hayatını kaybettiği 5,6 büyüklüğünde depreme yaklanan Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, DHA muhabirlerinin de yaşamını yitirdiği Bayram Oteli'nden son anda ayrıldığını söyledi. Yıkılan otelden yer ayırttığını ancak geç döndüğü için odasının başkasına verildiğini söyleyen Prof. Dr. Ercan, "Eğer çalışmaya gitmeyip, Bayram Oteli'nde kalmış olsaydım; ben de tıpkı Japon bilim insanı gibi ölen bir Türk bilim insanı olacaktım. Belki bir sokağa benim de adımı koyarlardı" dedi.
9.11.2023 Gündem
4 bin liralık trafik cezası yargı tarafından kaldırıldı! İşte cezanın iptal edilme nedeni...
4 bin liralık trafik cezası yargı tarafından kaldırıldı! İşte cezanın iptal edilme nedeni... İş yerinin bulunduğu caddeye aracını park eden veteriner hekim Ercan Türkoğlu'na, ters yönde aracını park ettiği gerekçesiyle fahri trafik müfettişi tarafından yazdırılan 4 bin liralık trafik cezası, yargı kararıyla kaldırıldı.
9.11.2023 Gündem
Bakan Koca duyurdu! Gazze'deki kanser hastası çocuklar Türkiye'ye getirilecek
Bakan Koca duyurdu! Gazze'deki kanser hastası çocuklar Türkiye'ye getirilecek Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu-Bütçe görüşmelerinde açıklamalarda bulunuyor. Koca, "İsrail Sağlık Bakanı ile görüştüm. Çocuklar konusundaki hassasiyeti ifade ettim. Bu durumun inkar edilecek hiçbir yanı yok. Kendisi de haklı olduğumuzu ifade etti. Hastaların Türkiye'ye güvenli sevki için mutabık kaldık. En yakın sürede kanser hastası çocukları Türkiye'ye getirmeye başlayacağız" dedi.
9.11.2023 Gündem
İki sevgiliyi öldürüp Kızılırmak Nehri'ne atan belediye çalışanı zanlıların cezası belli oldu
İki sevgiliyi öldürüp Kızılırmak Nehri'ne atan belediye çalışanı zanlıların cezası belli oldu Kan donduran olay 25 Mart 2022 tarihinde Kırşehir'de yaşandı. Sevgili iki genci öldürdükten sonra Kızılırmak Nehri'ne atan katil zanlıları hakkında verilen cezaları Ankara Bölge Adliye Mahkemesi tarafından onandı.
9.11.2023 Gündem
Dünya Sivaslılar günü mesajları ve sözleri! Sivaslılar günü ne zaman, Dünya Sivaslılar günü hangi gün, neden var?
Dünya Sivaslılar günü mesajları ve sözleri! Sivaslılar günü ne zaman, Dünya Sivaslılar günü hangi gün, neden var? Sivas Belediyesi tarafından geçmiş yıllarda başlatılan Dünya Sivaslılar Günü ile ilgili vatandaşlar aramalarını hızlandırdı. Peki, 5 Ağustos Dünya Sivaslılar Günü nedir, neden var? İşte Dünya Sivaslılar Günü mesajları ve sözleri…
5.08.2023 Gündem
Kahreden olay! 2 kardeş serinlemek için girdikleri nehirde boğuldu
Kahreden olay! 2 kardeş serinlemek için girdikleri nehirde boğuldu Nevşehir’in Avanos ilçesinde ailece pikniğe gittikleri bölgede serinlemek için Kızılırmak Nehri’ne giren Galip (9) ve Hüseyin Ertaş (8) kardeşler, boğuldu.
4.08.2023 Yaşam
Türkiye Kültür Yolu Festivalleri başlıyor
Türkiye Kültür Yolu Festivalleri başlıyor Türkiye’nin uluslararası marka değerine katkıda bulunmak üzere iki yıl önce Beyoğlu Kültür Yolu Festivali’yle başlayan Türkiye Kültür Yolu Festivalleri bu yıl Nevşehir, Trabzon, Erzurum, Çanakkale, Gaziantep, Ankara, Konya, Diyarbakır, İstanbul, İzmir ve Antalya olmak üzere 11 şehirde düzenlenecek. Festivallerin ilk durağı, Kapadokya olacak. Türkiye Kültür Yolu Festivalleri 5 Ağustos’ta “Kapadokya Balon ve Kültür Yolu Festivali” ile başlayacak.
2.08.2023 Kültür Sanat
3 çocuk topu almak için girdikleri Kızılırmak'ta kayboldu: Cansız bedenine ulaşıldı
3 çocuk topu almak için girdikleri Kızılırmak'ta kayboldu: Cansız bedenine ulaşıldı Kırıkkale'de, Kızılırmak'a düşen topu almak için girdikleri suda kaybolan 3 çocuktan birinin cansız bedenine ulaşıldı. Dalgıçlar, diğer iki çocuğun bulunması için çalışmalarını sürdürüyor.
29.06.2023 Yaşam
Memleket Partisi lideri İnce’nin sosyal medya soruşturması tamamlandı
Memleket Partisi lideri İnce’nin sosyal medya soruşturması tamamlandı Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’ye yönelik sosyal medya platformunda çıkan iddialar üzerine başlatılan soruşturma çerçevesinde 5 sanığa 9’ar yıl hapsi istendi.
23.06.2023 Gündem
Hortum nasıl oluşur? Hortum nedir, neden oluşur?
Hortum nasıl oluşur? Hortum nedir, neden oluşur? Zara ilçesinde öğle saatlerinde bir anda ortaya çıkan hortum hayatı olumsuz etkiledi. Hortum Kızılırmak kenarında bulunan bazı evlerin çatılarını uçurdu. Söz konusu olayın ardından “Hortum nasıl oluşur? Hortum nedir, neden oluşur?” sorularına yanıt aranmaya başlandı.
20.05.2023 Gündem
İstanbul’da eski damat dehşeti kamerada: Kayınpederinin aracını parçaladı
İstanbul’da eski damat dehşeti kamerada: Kayınpederinin aracını parçaladı Kağıthane’de kayınvalidesinden ayrılan kayınpederine öfkelenen eski damat, sopayla adamın aracının camlarını patlattı. Sokaktan uzaklaşan şahıs bir süre sonra aracıyla geri gelerek bu kez de adamın aracına defalarca çarptı. Mahallelinin yaşadığı korku dolu o anlar kameralara yansırken saldırgan damat, polis ekipleri tarafından yakalandı.
2.05.2023 Yaşam
Emre Kızılırmak: Motosikletimle aşk yaşıyorum
Emre Kızılırmak: Motosikletimle aşk yaşıyorum Eski manken ve oyuncu Emre Kızılırmak, Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. Araba kullanırken İstanbul trafiğinde zorlandığını, bu nedenle uzun zamandır motosiklet tercih ettiğini belirten Kızılırmak, yeni projesini de duyurarak iddialı açıklamalarda bulundu.
27.04.2023 Magazin
Barajların doluluk oranları açıklandı!
Barajların doluluk oranları açıklandı! Tarım ve Orman Bakanlığı, Türkiye geneli barajlardaki doluluk oranlarını açıkladı.
15.04.2023 Ekonomi
Birçok hastalığın tedavisinde kullanılıyor, o bölgede yaşayanların geçim kaynağı...
Birçok hastalığın tedavisinde kullanılıyor, o bölgede yaşayanların geçim kaynağı... UNESCO Dünya Geçici Miras Listesi'nde yer alan Kızılırmak Deltası’ndaki göllerden toplanan sülükler, yöre halkının önemli bir geçim kaynağı haline geldi. Aylık 8 ile 10 bin TL arasında kazanan vatandaşların sattığı sülükler hastanelerde, tıp merkezleri tedavi maksatlı kullanılıyor.
14.03.2023 Sağlık
Sinan Ateş'in tutuklanan cinayet şüphelisinin ifadesi ortaya çıktı
Sinan Ateş'in tutuklanan cinayet şüphelisinin ifadesi ortaya çıktı Eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş'in öldürülmesiyla ilgili soruşturmada tutuklanan Eray Özyağcı'nın (24) ifadesi ortaya çıktı. Silahı ateşleyen Özyağcı, "Sinan Ateş ile kişisel husumetim vardı" dedi.
9.02.2023 Gündem
Sinan Ateş'in cinayetinde yeni gelişme! Eray Özyağcı tutuklandı
Sinan Ateş'in cinayetinde yeni gelişme! Eray Özyağcı tutuklandı Eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş cinayeti soruşturması çerçevesinde gözaltına alınan tetikçi Eray Özyağcı tutuklandı.
8.02.2023 Gündem
Sinan Ateş cinayeti soruşturmasında avukata tutuklama
Sinan Ateş cinayeti soruşturmasında avukata tutuklama Eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş cinayetiyle ilgili gözaltına alınan avukat Serdar Öktem, tutuklandı. Soruşturmada tutuklu sayısı, 18 oldu.
27.01.2023 Gündem
Sinan Ateş cinayeti soruşturmasında 3 gözaltı daha
Sinan Ateş cinayeti soruşturmasında 3 gözaltı daha Eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş'in öldürülmesiyle ilgili soruşturmada 3 kişi daha gözaltına alındı.
25.01.2023 Gündem
Sinan Ateş cinayeti soruşturmasında 2 kişi daha tutuklandı
Sinan Ateş cinayeti soruşturmasında 2 kişi daha tutuklandı Ankara'da eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş'in öldürülmesiyle ilgili soruşturma kapsamında 2 kişi daha tutuklandı. Soruşturmada tutuklu sayısı, 15 oldu.
24.01.2023 Gündem
Sinan Ateş cinayetinde 4 kişi daha tutuklandı
Sinan Ateş cinayetinde 4 kişi daha tutuklandı Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in öldürülmesiyle ilgili soruşturmada 4 kişi daha tutuklandı, tutuklu sayısı 10'a yükseldi.
5.01.2023 Gündem
Sinan Ateş’i kim öldürdü? Sinan Ateş’in katili bulundu mu, kim çıktı?
Sinan Ateş’i kim öldürdü? Sinan Ateş’in katili bulundu mu, kim çıktı? Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in öldürüldüğü olayla ilgili gözaltına alınan 3 şüpheliden birinin "Para için yaptık" diyerek suçu itiraf ettiği öne sürüldü. Saldırıda azmettirici olup olmadığı ise araştırılıyor. Peki, Sinan Ateş’i kim öldürdü? Sinan Ateş’in katili bulundu mu, kim çıktı?
2.01.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kızılırmak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kızılırmak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.