Gazete Vatan Logo

Dünya Sivaslılar günü mesajları ve sözleri! Sivaslılar günü ne zaman, Dünya Sivaslılar günü hangi gün, neden var?

Sivas Belediyesi tarafından geçmiş yıllarda başlatılan Dünya Sivaslılar Günü ile ilgili vatandaşlar aramalarını hızlandırdı. Peki, 5 Ağustos Dünya Sivaslılar Günü nedir, neden var? İşte Dünya Sivaslılar Günü mesajları ve sözleri…

Dünya Sivaslılar günü mesajları ve sözleri! Sivaslılar günü ne zaman, Dünya Sivaslılar günü hangi gün, neden var?

Sivas Belediyesi tarafından başlatılan Dünya Sivaslılar günü vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Sivaslılar 5 Ağustos Dünya Sivaslılar Günü mesajları ve sözleri için araştırma yaparken günün neden olduğunu merak eden vatandaşlar da arama motorlarına yöneldi. Peki, Dünya Sivaslılar Günü nedir, neden var? İşte Dünya Sivaslılar Günü mesajları, sözleri…

Dünya Sivaslılar Günü nedir, neden var?

2017 yılında dönemin Belediye Başkanı Sami Aydın'ın çağrısı üzerinde kutlanmaya başlayan Dünya Sivaslılar Günü sosyal medyada kutlanıyor.

Plakalara denk gelen 8. ayın 5'i, 58'e bir mana, anlam verilerek oluşturuldu. Ayrıca, özel tüm değerlerin ortaya çıkarılacağı birlik ve beraberliğe güçlü bir şekilde vurgu yapılacağı gün olması amacıyla Dünya Sivaslılar Günü ilan edildi.

Dünya Sivaslılar günü mesajları ve sözleri

Sivas'ın sıcacık insanlarının bir araya geldiği bu özel günde, Sivaslı olmanın gururunu bir kez daha yaşıyoruz. Sivaslılar Günü kutlu olsun!

Sivaslılar Günü kutlu olsun! Sivas'ın zengin kültürel mirası ve sıcakkanlı insanları her zaman gurur kaynağımız olmuştur.

Haberin Devamı

Eğri eğri yaylaları, türküleri ve misafirperver insanlarıyla Sivas, özel bir yere sahiptir. Sivaslılar Günü'nü coşkuyla kutlarım!

Sivaslı olmanın ayrıcalığını her zaman yüreğimizde taşıyoruz. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun. Sivaslılar Günü kutlu olsun!

Sivaslılar Günü'nde, Anadolu'nun incisi Sivas'ın güzelliklerini ve zenginliklerini bir kez daha hatırlayarak bir araya geliyoruz. Sevgiyle kutlarım.

Kızılırmak'ın incisi, türkülerin memleketi Sivaslılar Günü'nde bir araya geliyor, birlik ve beraberliğimizi pekiştiriyoruz. Kutlu olsun!

Sivas'ın karasal iklimiyle, içten gelen samimiyetiyle insanları bir başkadır. Sivaslılar Günü'nde sevgi ve saygıyla anıyoruz.

Her köşesi tarih kokan, her köyü birbirinden güzel olan Sivas'ın insanlarıyla gurur duyuyoruz. Sivaslılar Günü'nü en içten dileklerimle kutlarım.

Sivaslı olmanın sıcaklığıyla bir araya geldiğimiz bu özel günde, memleket hasretimizi gideriyoruz. Sivaslılar Günü kutlu olsun!

Haberin Devamı

Sivas'ın güzellikleri ve insanlarıyla dolu dolu bir gün daha geliyor. Hep birlikte bu özel günü coşkuyla kutlayalım. Sivaslılar Günü'nüz kutlu olsun!