Kış Güneşi

Kış Güneşi

Son dakika kış güneşi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kış güneşi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kış güneşi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kış Güneşi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kış güneşi gelişmeleri de dahil olmak üzere 147 kış güneşi haberi bulunmuştur. Tüm kış güneşi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sibil Çetinkaya ve Şükrü Özyıldız'ın aşkı belgelendi!
Sibil Çetinkaya ve Şükrü Özyıldız'ın aşkı belgelendi! Geçtiğimiz aylarda sevgilisi Büşra Cebe ile ilişkisini noktalayan oyuncu Şükrü Özyıldız, fenomen Sibil Çetinkaya ile anılıyor. Özyıldız'ın yeni aşkı belgelenirken, romantik kare sosyal medyaya bomba gibi düştü.
7.10.2023 Magazin
Yalı Çapkını Vahit'i kim oynuyor? Mehmet Esen kimdir, hangi dizilerde oynadı?
Yalı Çapkını Vahit'i kim oynuyor? Mehmet Esen kimdir, hangi dizilerde oynadı? Cuma akşamları yayınlanan Yalı Çapkını dizisinin 20. bölümünden itibaren izleyicinin karşısına çıkacak Vahit karakteri merak ediliyor. Yalı Çapkını Vahit'i oynayan usta tiyatrocu Mehmet Esen'in kim olduğunu araştırmaya başladı. Kilit bir rolde ekrana çıkacak olan Yalı Çapkını Vahit kimdir? Mehmet Esen hangi dizilerde oynadı?
3.02.2023 Televizyon
Okullar yarıyıl tatiline girdi, isyan ettiler: Son 42 yılın en kötüsü
Okullar yarıyıl tatiline girdi, isyan ettiler: Son 42 yılın en kötüsü Bugün başlayan sömestr tatilini dört gözle bekleyen bazı kayak merkezlerinde, yeterli kar yağışı olmadığı için gece boyunca suni kar üretiliyor. Uludağ’daki tesislere ise suni kar makineleri bile çare olmazken; yetkililer hava yeterince soğumadığı için kar makinelerini kullanamamaktan yakınıyor. Erciyes ve Palandöken ise kardan nasibini alan şanslı bölgeler...
20.01.2023 Gündem
Fransızlar böyle böyle duyurdu: Kış güneşi ve beyaz kumlu plajlar! Türkiye'ye dalın...
Fransızlar böyle böyle duyurdu: Kış güneşi ve beyaz kumlu plajlar! Türkiye'ye dalın... Avrupalılar için kış tatil rotası olarak Türkiye'yi öneren Fransa merkezli Euronews çarpıcı bir habere imza attı. Katy Darttford imzalı 'Kış güneşi ve beyaz kumlu plajlar için Türkiye'ye dalın' başlıklı haberde, Türkiye'nin geniş bir yelpaze sunduğu belirtildi.
17.11.2021 Ekonomi
Sami Saydan kimdir, kaç yaşında, nereli? Sami Saydan’ın hayatına dair merak edilenler…
Sami Saydan kimdir, kaç yaşında, nereli? Sami Saydan’ın hayatına dair merak edilenler… Sami Saydan oğlu Tuna Saydan hayatını kaybetti. Tuba Büyüküstün, 2008-2010 yılları arasında beraberlik yaşadığı Sami Saydan’ın oğlu Tuna Saydan’ın vefatıyla sarsıldı. Söz konusu gelişmenin ardından Sami Sayfan hakkında merak edilenler arttı. Peki, Sami Saydan kimdir?
25.10.2021 Gündem
Bilirkişi kararını verdi: Şükrü Özyıldız’a 60 bin 808 lira ödenmeli
Bilirkişi kararını verdi: Şükrü Özyıldız’a 60 bin 808 lira ödenmeli Ünlü oyuncu Şükrü Özyıldız ’Kış Güneşi" adlı dizinin yurt dışı gelirinden gereken payı alamadığı iddiasıyla yapım şirketine açtığı davada, bilirkişi raporu mahkemeye ulaştı. Bilirkişi raporunda, Özyıldız’a ödenmesi gereken tutarın 60 bin 808 lira olduğu belirtildi.
29.09.2021 Magazin
Tarkan kızının davetini geri çevirmedi!
Tarkan kızının davetini geri çevirmedi! Yıldız Tilbe'nin meydan okumasını geri çeviren Tarkan, kızı Liya'nın davetini geri çeviremedi.
5.05.2021 Magazin
Tarkan, Yıldız Tilbe'nin pasını taca attı!
Tarkan, Yıldız Tilbe'nin pasını taca attı! Yıldız Tilbe, pandemi nedeniyle zor günler geçiren müzik dünyası için sosyal medyada düzenlenen bir akıma dahil oldu. Tarkan'ın 'Kış Güneşi' şarkısını seslendiren Tilbe, "Tarkan'a pas atıyorum" dedi. Ancak ünlü şarkıcı, 'Megastar'dan beklemediği bir yanıt aldı.
3.05.2021 Magazin
Aslı Enver ve İbrahim Çelikkol haklı çıktı
Aslı Enver ve İbrahim Çelikkol haklı çıktı Aslı Enver ile İbrahim Çelikkol, iflas başvurusunda bulunan Endemol Medya şirketine açtıkları davayı kazandı
23.11.2018 Magazin
Uzmanlardan kış güneşi uyarısı
Uzmanlardan kış güneşi uyarısı Dermatoloji Uzmanı Dr. Lütfiye Çoban, kış güneşi uyarısında bulunarak, "Cilt lekeleri, özellikle kadınlar için kırışıklık ve yaşla ilgili cilt sorunlarından sonra en sık görülen sağlık sorunlarından biri. Cilt lekelerinin oluşumunda, akla sadece güneş ışınlarına direkt temas sonucu gelişen lekeler geliyor" dedi.
5.11.2018 Sağlık
Yıldız Tilbe: Shakira’dan neyim eksik?
Yıldız Tilbe: Shakira’dan neyim eksik? Başarılı sanatçı Yıldız Tilbe, önceki gece Jolly Joker Vadistanbul'da sahne aldı.
1.11.2018 Magazin
Sahnede şoke oldu! Başkasının şarkısı...
Sahnede şoke oldu! Başkasının şarkısı... 'Yıldız Tilbe'nin Yıldızlı Şarkıları' albümünde 'Kış Güneşi'ni seslendiren Niran Ünsal, iftar sonrası şarkıyı okumak için sahneye çıktı. Ancak 'Yıldızlı Şarkılar'da aynı eseri Hande Yener'in söylediği versiyonunun çalması kriz çıkardı.
13.06.2018 Magazin
Yıldız Tilbe'nin projesi ünlü isimleri birbirine düşürdü
Yıldız Tilbe'nin projesi ünlü isimleri birbirine düşürdü Ünlü sanatçı Yıldız Tilbe'nin "Yıldızlı Şarkılar" albümünde 39 şarkıcı yer alınca ego savaşları yaşandı. Ajda Pekkan, Hande Yener ve Niran Ünsal'ın aynı şarkıyı okumak istemesi gerginliği başlattı.
23.05.2018 Magazin
Üstüne su içtim
Üstüne su içtim ‘Arif V 216’ filmiyle vizyona girmeye hazırlanan Ozan Güven, önceki akşam sevgili Ece Gönen ve Neslihan Demir-Kamil Güler çiftiyle Etiler Kiliza adlı mekandaydı.
28.12.2017 Magazin
'Bu Şehir Arkandan Gelecek' sürprizi!
'Bu Şehir Arkandan Gelecek' sürprizi! Milliyet yazarı, köşesinde açıkladı.
13.12.2017 Televizyon
Yok böyle dava! Tam 40 milyon dolar...
Yok böyle dava! Tam 40 milyon dolar... Hollandalı Endemol'ün Türkiye ayağı olan Endemol Shine Türkiye'nin iflas davası dizi setine döndü. Mahkeme, Endemol'den alacakları bulunan aralarında Mine Tugay, Erkan Petekkaya, Songül Öden, İbrahim Çelikkol, Aslı Enver gibi isimlerin de bulunduğu 30 oyuncu, 25 şirket ve 2 bankanın davaya katılmasına karar verdi.
30.09.2017 Televizyon
Sevda Kuşun Kanadında 16. bölümünde Ömer Arif'in intikamını alabilecek mi?
Sevda Kuşun Kanadında 16. bölümünde Ömer Arif'in intikamını alabilecek mi? Sevda Kuşun Kanadında 16. bölüm fragmanı yayınlandı. Sevda Kuşun Kanadında'nın yeni bölümünde Ömer Arif'in intikamını almak için uğraşıyor, peki başarılı olabilecek mi?
29.09.2021 Gündem
TRT'nin o dizisine iki transfer!
TRT'nin o dizisine iki transfer! TRT 1'de yayınlanan 'Sevda Kuşun Kanadında' dizisi, oyuncu kadrosuna 2 yeni ismi dahil etti.
29.11.2016 Magazin
Türk dizilerinin Güney Amerika mucizesi
Türk dizilerinin Güney Amerika mucizesi "İnanması zor bir hikaye!" BBC, Reuters, AFP, Washinton Post gibi dünyanın önde gelen basın kuruluşları Türk dizilerinin binlerce kilometre uzaklıktaki Güney Amerika'da fenomen haline gelmesinden böyle bahsediyor
5.10.2016 Arşiv
Netflix Türkiye'de hangi dizileri yayınlayacak?
Netflix Türkiye'de hangi dizileri yayınlayacak? Netflix Türkiye'de hizmet vermeye hazırlanıyor. Dünyanın çeşitli ülkelerinde ciddi bir kullanıcı kitlesi bulunan Netflix Türkiye'ye hızlı bir giriş yaptı. İşte Netflix'in Türkiye'de yayınlayacağı diziler...
29.09.2021 Gündem
Ünlü oyuncu attan düştü durumu ağır
Ünlü oyuncu attan düştü durumu ağır Sert düşme sonrası Çağdaş Onur Öztürk’ün elmacık kemiği, köprücük kemiği ve bileği kırıldı. Hastaneye kaldırılan ve durumunun ağır olduğu öğrenilen oyuncu acılarını hissetmemesi için uyutuldu.
10.09.2016 Magazin
Aslı Enver'e 'Muhteşem' teklif
Aslı Enver'e 'Muhteşem' teklif Aslı Enver, yeni sezonda sultan olacak…...
12.07.2016 Magazin
Kış Güneşi 18. bölümüyle final mi yapıyor?
Kış Güneşi 18. bölümüyle final mi yapıyor? Show Tv ekranlarında yayınlanan Kış Güneşi izleyicileri ekrana kilitlemeye devam ediyor. 18. bölüm fragmanı yayınlanan Kış Güneşi final mi yapacak? İşte merak edilen soruların yanıtları ve Kış Güneşi 18. bölüm fragmanı...
21.06.2016 Magazin
Aslı Enver kimdir?
Aslı Enver kimdir? Rol aldığı diziler ile adından sıkça söz ettiren Aslı Enver kimdir? Son dönemde ünlü popçu Murat Boz ile yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen Aslı Enver'in bilinmeyenlerini sizler için derledik. İşte merak edilen soruların yanıtları ve Aslı Enver'in bilinmeyenleri...
1.06.2016 Magazin
Kış Güneşi 14. bölüm fragmanında Nisan'ın hayatı altüst oluyor!
Kış Güneşi 14. bölüm fragmanında Nisan'ın hayatı altüst oluyor! Show Tv ekranlarında yayınlanan Kış Güneşi bomba gibi bir bölümle daha ekranlara gelmeye hazırlanıyor. 14. bölüm fragmanı yayınlanan Kış Güneşi'nde şok gelişmeler yaşanacak. İşte Kış Güneşi hakkında merak edilen tüm soruların yanıtları...
23.05.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Kış Güneşi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kış güneşi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.