Kırbaç

Kırbaç

Son dakika kırbaç haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kırbaç ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kırbaç haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kırbaç

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kırbaç gelişmeleri de dahil olmak üzere 311 kırbaç haberi bulunmuştur. Tüm kırbaç haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fateme Hamami kimdir? İranlı ressam Fatemeh Hamami Nasrabadi’nin hayatı
Fateme Hamami kimdir? İranlı ressam Fatemeh Hamami Nasrabadi’nin hayatı Suudi Arabistan takımı Al Nassr takımına transfer olan ve sık sık aldığı lüks hediyeler gündemden düşmeyen Cristiano Ronaldo 99 kırbaç cezası ile yargılanıyor. 38 yaşındaki dünyaca ünlü forvet,  Ronaldo Asya Şampiyonlar Ligi (AFC) grup maçları için takımı ile birlikte İran'a gitti. İran'a gitmişken engelli ressam Fatemeh Hamami ile bir araya gelen Cristiano Ronalda 99 kırbaç cezası ile karşı karşıya kaldı. Söz konusu gelişmenin ardından İranlı ressam Fatemeh Hamami  hakkında yapılan aramalar arttı. Peki, Fateme Hamami kimdir, kaç yaşında?
13.10.2023 Gündem
Yeni sosyal destek programı! Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Hak sahiplerinin hesaplarına yatırılacak' diyerek açıkladı
Yeni sosyal destek programı! Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Hak sahiplerinin hesaplarına yatırılacak' diyerek açıkladı Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısının ardından gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Gelir seviyesi belli bir rakamın altında kalan vatandaşlarımıza koruyucu önleyici tarzda destek olacak yeni programlar geliştirdik. Türkiye Aile desteği... Bu kapsamda 2,5 milyon insanımıza 3.2 milyar lira yarın hak sahiplerinin hesaplarına yatırılacaktır. Elektrik desteğinden yararlanan 3 milyon hanenin 666 milyon lira tutarındaki ödemesi bu hafta içinde yapılacak. Doğalgaz yardımının 2022 kış dönemi ilk ödemesi de bu hafta gerçekleştirilecektir." dedi.
7.11.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı atama kararları 8 Ekim 2022! Cumhurbaşkanlığı atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı
Cumhurbaşkanı atama kararları 8 Ekim 2022! Cumhurbaşkanlığı atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı Erdoğan imzaladı atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte Cumhurbaşkanı atama kararları 8 Ekim 2022…
8.10.2022 Gündem
7 Güzel Adam kim? 7 Güzel Adam şiiri kimin? 7 Güzel Adam şairlerinin isimleri ne? İşte 7 Güzel Adam şiiri!
7 Güzel Adam kim? 7 Güzel Adam şiiri kimin? 7 Güzel Adam şairlerinin isimleri ne? İşte 7 Güzel Adam şiiri! 7 Güzel Adam’ın son temsilcisi Rasim Özdeneren hayatını kaybetti. Hayatı 7 Güzel Adam dizisine de konu olan Rasim Özdeneren ‘Gül Yetiştiren Adam’ olarak da biliniyor. Rasim Özdeneren’in vefatının ardından 7 Güzel Adam şiiri merak konusu oldu. Cahit Zarifoğlu’nun şiirinde ‘Bu insanlar dev midir / Yatak görmemiş gövde midir’ diye bahsettiği Yedi Güzel Adam’ın hikayesi merak ediliyor. Peki, 7 Güzel Adam kim? 7 Güzel Adam şiiri kimin? 7 Güzel Adam şairlerinin isimleri ne? İşte 7 Güzel Adam şiiri!
23.07.2022 Kültür Sanat
Göç İdaresi Başkanlığı İŞKUR üzerinden işçi alacak! İşte başvuru şartları!
Göç İdaresi Başkanlığı İŞKUR üzerinden işçi alacak! İşte başvuru şartları! İçişleri Bakanlığı duyurdu! Göç İdaresi Başkanlığı İŞKUR üzerinden 60 sürekli işçi alacak. İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. İlan göre, Göç İdaresi Başkanlığı’nin taşra birimlerine, temizlik görevlisi alınacak. Başvurular İŞKUR üzerinden alınacak. Başvurular 27 Mayıs’ta sona erecek. Peki, Göç İdaresi işçi alımı başvurusu nasıl yapılır? İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi personel alımı başvuru şartları ne? İşte işçi alımı başvuru bilgileri…
23.05.2022 Personel Alımı
Düzce'de "TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı" sergisi açıldı
Düzce'de "TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı" sergisi açıldı Düzce Bilim ve Sanat Merkezi'nde "TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı" sergisi açıldı.
10.04.2022 Bilim ve Teknoloji
Rektörün makam şoförü feci şekilde can verdi!
Rektörün makam şoförü feci şekilde can verdi! Kütahya - Tavşanlı karayolunda, TIR'a arkadan çarpan otomobilin sürücüsü Fatih Yiğit (42) yaşamını yitirdi. Yiğit'in, Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kazım Uysalın makam şoförü olduğu belirtildi.
6.04.2022 Yaşam
Aralık ayı mesajları! Aralık ayı ile ilgili şiirler, güzel-kısa, resimli sözler!
Aralık ayı mesajları! Aralık ayı ile ilgili şiirler, güzel-kısa, resimli sözler! Kış mevsimi başladı. Bugün 1 Aralık ve kış mevsiminin ilk günü. Kış mevsimine hoş geldin demek için  Whatsap, Facebook, Instagram, Twitter'da paylaşmalık sözler, mesajları ve şiirler ilk sıradaki yerini aldı. Biz de aralık ayı mesajları ile aralık ayı ile ilgili şiirleri ve güzel-kısa, resimli sözleri bir araya getirdik.
30.11.2021 Gündem
Sezai Karakoç hayatını kaybetti
Sezai Karakoç hayatını kaybetti Son dakika haberi... Diriliş düşüncesinin mimarı, şair ve mütefekkir Sezai Karakoç 88 yaşında hayatını kaybetti.
16.11.2021 Gündem
ABD'den dünyayı şok eden görüntüler geldi! Sınır polisi göçmenleri kırbaçladı: Beyaz Saray özür diledi...
ABD'den dünyayı şok eden görüntüler geldi! Sınır polisi göçmenleri kırbaçladı: Beyaz Saray özür diledi... Gelen son dakika haberine göre; Dünya son birkaç gündür ABD-Meksika sınırında yaşanan insanlık dramını konuşuyor. Çoğu Haitili on binden fazla göçmen ülkedeki ekonomik kriz, yoksulluk ve güvenlik kaygıları nedeniyle Meksika'ya geçti. ABD sınır polisinin ABD'ye gitmek için sınırda bekleyen göçmenlere yaptıkları ise dünya basınında birinci manşet olmuş durumda. Büyük infial yaratan fotoğraf ve videolardan sonra Beyaz Saray özür dilemeye mecbur kaldı...
21.09.2021 Dünya
Taliban'a karşı 'mor' isyan! Kadınlar direnişe geçti, ortalık karıştı
Taliban'a karşı 'mor' isyan! Kadınlar direnişe geçti, ortalık karıştı Taliban’ın Afganistan’daki yönetimi ele geçirmesinin ardından ülkeden tedirgin eden haberler art arda geliyor. Kabil’den kaçışlar dünyaya damgasını vururken, özellikle kadınlara yönelik izlenen politika endişe yaratıyor. Gerilim devam ederken, flaş bir gelişme daha yaşandı. Baskı ve zulümden bunalan 50 kadın, Taliban yönetimine karşı isyan bayrağını açtı. Yönetim, ‘Taliban bizi evde tutamazsın’ diye slogan atan eylemcileri demir barikat ile durdurmaya çalıştı. Fakat, direnişçileri durduramayan Taliban, daha sert müdahalelere imza attı.
5.09.2021 Dünya
MHP lideri Devlet Bahçeli'den Kabil açıklaması
MHP lideri Devlet Bahçeli'den Kabil açıklaması Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Anadolu'nun savunması, Anadolu'da yapılmaz, bu hattın stratejik noktalarından birisi olan Kabil'e kadar uzanır. Kabil emniyetli değilse Ankara güvende olamaz. Hızla değişen ve tehdit saçan şartlar karşısında askerimizin tahliyesi doğru bir tercih, yerinde bir karardır. Ancak ihtiyaç hasıl olursa, Türkiye'nin karşılıklı mutabakat çerçevesinde Afganistan'da bulunması tarihin, kültürün ve inancımızın gereğidir" dedi.
29.08.2021 Siyaset
Taliban'dan korkunç infaz! 'Yemek kötü' deyip kadına bunu yaptı
Taliban'dan korkunç infaz! 'Yemek kötü' deyip kadına bunu yaptı Taliban’ın yönetimi ele geçirdiği Afganistan’dan dehşet veren haberler gelmeye devam ediyor. Özellikle kadınla yönelik acımasız politikaları ile tüm dünyayı tedirgin eden Taliban’ın korkunç bir infazı daha ortaya çıktı. 2015'te ABD'ye sığınan kadın hakları savunucusu Necla Eyyubi’nin ortaya attığı iddia kan dondurdu.
22.08.2021 Dünya
Taliban kuralları nedir? Taliban kuralları açıklandı mı, sosyal medyada dolaşan Taliban kuralları gerçek mi?
Taliban kuralları nedir? Taliban kuralları açıklandı mı, sosyal medyada dolaşan Taliban kuralları gerçek mi? 1994'te Afganistan'ın güneyindeki Kandahar kentinde ortaya çıkan Taliban, 1979'da başlayan iç savaşta Sovyet işgaline karşı ABD desteğiyle savaşan gruplardan biri olan Taliban önce mücahit olarak savaşırken "talebe"nin çoğul hali olan "Taliban" ismini aldı. Kendilerini 'Afganistan İslam Emirliği' olarak tanımlan Afganistan'da faaliyet gösteren silahlı örgüt Taliban, Peştunlar'dan oluşan sünni İslamcı bir. Bu grup Afganistan Başkanlık Sarayı'na girerek Kabil'de de kontrolü ele alınca 20 yılın ardından yeniden uluslararası gündem ele alınan en önemli konulardan biri oldu. Öte yandan sosyal medyada Taliban kuralları olarak bir paylaşım devreye sokuldu. Söz konusu paylaşımı gören Taliban Kurallarını araştırırken gerçekliğini sorguluyor.
17.08.2021 Gündem
Damada 'eziyet!' Süründü, kırbaç yedi, boyundurukla...
Damada 'eziyet!' Süründü, kırbaç yedi, boyundurukla... Bursa’da dünyaevine giren damada yapılanlar, şaşırttı. Gelenek gereği yerde süründü, kırbaç yedi, boyundurukla araç çekti. O anları anlatan damat, "Bana eziyet ettiler, süründürdüler, evlendiğime pişman değilim" dedi.
1.08.2021 Gündem
Şehit Uzman Çavuş Ahmet Asan son yolculuğuna uğurlandı
Şehit Uzman Çavuş Ahmet Asan son yolculuğuna uğurlandı Irak'ın kuzeyinde yürütülen Pençe-Yıldırım Harekatı'nda ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Piyade Uzman Çavuş Ahmet Asan'ın (23) cenazesi, memleketi Kütahya'nın Emet ilçesinde toprağa verildi.
2.05.2021 Gündem
PKK'nın işkence görüntüleri ortaya çıktı!
PKK'nın işkence görüntüleri ortaya çıktı! Terör örgütü PKK Irak’ın Sincar kentinde bölge halkı üzerinde tehdit ve işkenceyle baskı kurmaya devam ederken, örgütün zorla kaçırdığı iki Ezidi’ye yönelik uyguladığı işkence görüntülerine DHA ulaştı. Örgütün sivillere uyguladığı zulme tepki gösteren Ezidiler’in sözcüsü İbrahim Hüdeyda, “Bir kez daha PKK’nın Sincar’dan çıkartılmasını istiyoruz. Eğer Irak ordusu, terörist PKK’ya baş gelemezse Türkiye gelip bizleri kurtarsın” diye konuştu.
30.03.2021 Gündem
Öz kızına istismarda bulundu! 25 yıl ve kırbaç cezası
Öz kızına istismarda bulundu! 25 yıl ve kırbaç cezası Singapur’da 15 yaşındaki kızına cinsel istismarda bulunan 44 yaşındaki babaya 25 yıl hapis ve 24 kırbaç cezası verildi. Olay, genç kızın yaşadığı cinsel istismarı arkadaşlarına anlatması sonucu ortaya çıktı.
22.02.2021 Dünya
İstanbul'da Formula 1 nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak
İstanbul'da Formula 1 nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak İstanbul'da düzenlenecek Formula 1 yarışlarının tanıtımı ve tanıtım filmi çekimleri için 9-10 ve 11 Kasım tarihlerinde bazı yollar trafiğe kapatılacak.
8.11.2020 Gündem
Singapur’da oğullarına işkence ederek öldüren anne babaya 27'şer yıl hapis
Singapur’da oğullarına işkence ederek öldüren anne babaya 27'şer yıl hapis Singapur’da 2016 yılında 5 yaşındaki oğullarını "kedi kafesine koyarak, 90 derece kaynar suyla işkence ederek" ölümüne sebep veren ailenin davası sonuçlandı. Ülkede infaal yaratan davada baba 27, anne ise 28 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
18.07.2020 Dünya
"Corona virüsten son dakika golü  yiyeceğiz"
"Corona virüsten son dakika golü yiyeceğiz" İran Sağlık Bakanı Said Nemeki, ülkesinde halk ve yöneticilerden birçoğunun yeni tip corona virüs (Kovid-19) tehlikesini dikkate almadığını belirterek, "Böyle giderse corona virüsten son dakika golü yiyeceğiz." dedi.
1.06.2020 Dünya
'Kırbaç fanteziniz mi var?' sorusuna yanıt!
'Kırbaç fanteziniz mi var?' sorusuna yanıt! Manken Çağla Şıkel, Instagram'da bir takipçisinin "Kırbaç fanteziniz mi var?" sorusuna verdiği cevapla dikkat çekti.
19.12.2019 Magazin
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten önemli açıklamalar
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten önemli açıklamalar AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CNN Türk canlı yayınında gazeteci Hakan Çelik'in sorularını yanıtladı. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, NATO Liderler Zirvesi'ne ilişkin, "Bu zirvenin en önemli sonucu şu, dışarda konuşurken Türkiye'ye ne yapması gerektiğini söyleyenler, dörtlü zirvede Cumhurbaşkanımız'dan aslında kendilerinin ne yapması gerektiğini ve bunları yapmadıklarını duymuş oldular. Bunlar karşısında da söyleyecekleri çok fazla bir şey yok." dedi.
7.12.2019 Siyaset
'Uzay enkazı' engel çıkarabilir!
'Uzay enkazı' engel çıkarabilir! Dünya yörüngesi, işlevini tamamlamış uydular, teleskoplar, roket artıkları ile bunların çarpışmaları ve parçalanmalarıyla ortaya çıkan insan eseri bir enkaz yığınının yarattığı risklerle karşı karşıya bulunuyor.
3.10.2019 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Kırbaç ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kırbaç haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.