Kına

Kına

Son dakika kına haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kına ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kına haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kına

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kına gelişmeleri de dahil olmak üzere 909 kına haberi bulunmuştur. Tüm kına haberleri aşağıda listelenmiştir.
2024 yılında evlenmenin maliyeti belli oldu! Hepsi 2 kat arttı, işte yuva kurmanın maliyeti
2024 yılında evlenmenin maliyeti belli oldu! Hepsi 2 kat arttı, işte yuva kurmanın maliyeti 2024 yılında evlenmenin maliyeti daha da arttı. Evlenmeye karar veren çiftlerin cebinden toplam ne kadar çıkacak belli oldu. Çiftler söz, nişan, kına ve düğün, çeyiz, ev eşyası, gelin ve damat kıyafeti, kuaför masrafları, fotoğraf ve video çekimleri için yüz binlerce lira harcıyor. İşte her şeyiyle ev kurmanın bedeli...
13.04.2024 Ekonomi
Bu inanışa en çok Adana'da rastlanıyor: Hamileler bunu yaparak bebeğin cinsiyetini belirliyor!
Bu inanışa en çok Adana'da rastlanıyor: Hamileler bunu yaparak bebeğin cinsiyetini belirliyor! Adana'nın Pozantı ilçesine ait gelenek ve görenekler yüzyıllardır devam ediyor. Yapılan pek çok araştırmada kadınların doğum öncesi, doğum sırası ve doğum sonrasın dönemlerde başvurdukları inanış ve uygulamalar yer almıştır. Kadınların gebelik sürecinde yaptıkları uygulamalar, bebeğin cinsiyetini ve nasıl görüneceğini bile belirleyebiliyor. İşte Adanalı kadınların ilginç doğum inanışları...
22.03.2024 Adana
Müge Anlı Erva olayı nedir, Hüseyin kuzeni mi eşi mi? İşte Müge Anlı Erva ve Hüseyin kimdir?
Müge Anlı Erva olayı nedir, Hüseyin kuzeni mi eşi mi? İşte Müge Anlı Erva ve Hüseyin kimdir? Müge Anlı Evra kimdir, Müge Anlı İle Tatlı Sert Evra gerçek olayı nedir? Müge Anlı’da bu kez Hüseyin ve Erva Ünal olayı gündem oldu. Evden kaçan eşi Evra ve bebeğini bulmak için Almanya'dan gelerek Müge Anlı'nın programına başvuran Hüseyin'in başına gelenler dinleyenleri şokey etti. Peki, Müge Anlı Evra kimdir? İşte Müge Anlı İle Tatlı Sert Evra gerçek olayı…
20.02.2024 Yaşam
Nagihan Karadere, Survivor öncesi kına yaktı! 'Kıskanılan kraliçe Dominik'i sallasın'
Nagihan Karadere, Survivor öncesi kına yaktı! 'Kıskanılan kraliçe Dominik'i sallasın' Survivor'da 3 kez yarışan Nagihan Karadere programın yeni sezonunda da yer alacak. Nagihan Karadere, 1 Ocak'ta başlaması beklenen yarışma öncesi ellerine kına yaktığı anları sosyal medya hesabından paylaştı. "Kınamızı yaktık, şimdi sıra Dominik’te!" diyen Nagihan'a, takipçilerinden beğeni ve yorum yağdı.
12.12.2023 Magazin
3 gün 3 gece sürecek düğünü ölüm haberi bitirdi! 17 yaşındaki çiftin aileleri birbirine girdi
3 gün 3 gece sürecek düğünü ölüm haberi bitirdi! 17 yaşındaki çiftin aileleri birbirine girdi 17 yaşındaki çiftin 3 gün sürmesi planlanan düğünü, son gün polis merkezinde bitti. Balıkesir'de ailelerinin onayıyla resmi nikahları kıyılan O.K. (17) ile D.K.'nin (17), 3 gün 3 gece sürmesi planlanan düğünleri, 3'üncü gün polis merkezinde bitti. Takı töreninin ardından bir yakınlarının öldüğünü söyleyerek, memleketleri Konya'ya dönmek isteyen kız tarafı ile damadın ailesi arasında arbede çıktı. Damadın ailesi, düğünde takılan altınların bir kısmını geri aldı, bir kısmı ise gelinin üzerinde kaldı. Erkek tarafı dolandırıldıkları, gelinin ailesi ise kızlarının evde zorla tutulduğu ve şiddet gördüğü iddiasıyla şikayetçi oldu.
30.10.2023 Gündem
Sosyal medyada büyük tuzak! Avukat  gelen telefonla şoka uğradı, şantaj ve tehditle para 'koparıyorlar'
Sosyal medyada büyük tuzak! Avukat gelen telefonla şoka uğradı, şantaj ve tehditle para 'koparıyorlar' İzmir'de, avukat Ahmet Can Gürlek, adını kullanıp halkı 'uzlaştırma' yalanıyla dolandıran şüpheliler hakkında suç duyurusunda bulunarak, "Hesaplarımıza göre yaklaşık 2 milyon liralık dolandırılma vakası var. Olayda resmi belgede sahtecilik de var. Adımı kullanıp, 'Nitelikli dolandırıcılık' suçunu işliyorlar" dedi.
4.09.2023 Yaşam
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'den olay sözler: Asalaklar, annenin karnında nasıl durdun?
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'den olay sözler: Asalaklar, annenin karnında nasıl durdun? Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş Stadyumu'nda düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu. İstifa iddialarına sert yanıt veren Çebi'nin özellikle TFF ve Pendikspor maçının hakem yönetimine ilişkin sözleri gündeme oturdu. Çebi ayrıca Dusan Tadic, Anderson Talisca, Sergio Ramos, Tayyip Talha, Milot Rashica, Halil Dervişoğlu ve Onana transferleri hakkında da konuştu.
29.08.2023 Beşiktaş
Zeytin Dalı Operasyonu bölgesine taciz ateşi açan 6 terörist etkisiz hale getirildi
Zeytin Dalı Operasyonu bölgesine taciz ateşi açan 6 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Zeytin Dalı Operasyonu bölgesine taciz ateşi açan 6 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
23.08.2023 Gündem
Çanakkale'deki orman yangınında dikkat çeken detay! Prof. Dr. Orhan Şen anlattı: Yangın şehir merkezine ilerleyecek mi?
Çanakkale'deki orman yangınında dikkat çeken detay! Prof. Dr. Orhan Şen anlattı: Yangın şehir merkezine ilerleyecek mi? Dün öğle saatlerinde Çanakkale'de orman yangını çıktı. Bölgeye sevk edilen ekipler alevlere müdahale ediyor. Orman yangını dolayısıyla 9 köy boşaltıldı, Çanakkale-Çan yolu ulaşıma kapatıldı. Rüzgarın etkisiyle geniş alana yayılan alevler merkez ilçeye bağlı Yağcılar köyüne ulaştı. Güvenlik gerekçesiyle tahliye edilen köydeki çok sayıda ev alev alev yandı. Bölgenin hava durumu ne? Alevlerle mücadelede hava yardımcı mı oluyor yoksa daha güçleştiriyor mu? Detayları CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen aktardı.
23.08.2023 Gündem
Irak'ın kuzeyinde kritik operasyon! MİT ’Bawer Botan’ kod adlı Bekir Kına'yı etkisiz hale getirdi
Irak'ın kuzeyinde kritik operasyon! MİT ’Bawer Botan’ kod adlı Bekir Kına'yı etkisiz hale getirdi MİT tarafından Irak’ın kuzeyinde düzenlenen operasyonda PKK’nın sözde mahir akademilerinde suikast tarzı eylem düzenlemek için eğitilen ’Bawer Botan’ kod adlı Bekir Kına etkisiz hale getirildi.
23.08.2023 Gündem
Kraliyet düğünü El Hudud'u yaktı! Alaycı yorumlar ses getirdi
Kraliyet düğünü El Hudud'u yaktı! Alaycı yorumlar ses getirdi Arap dünyasının en popüler hiciv sitelerinden biri, neredeyse dünyanın tüm kral, kraliçe, prens ve prenseslerinin akın ettiği Ürdün'deki şaşaalı düğünü birçok yorumla sayfasına taşıdı. Alaycı yorumlar Amman'ı karıştırmaya yetti.
5.08.2023 Dünya
Türklerin beyaz altını: Kolestrolü düşürüyor, damar tıkanıklığını önlüyor...
Türklerin beyaz altını: Kolestrolü düşürüyor, damar tıkanıklığını önlüyor... Diyet ara öğünlerinin, akşam misafir sofralarının, kına gecelerinin en çok aranan kuruyemişlerinden biri olan leblebinin faydaları saymakla bitmiyor. Nohutun kavrulma işleminden geçerek kuruyemiş halini aldığı bu yiyecek, farklı aromalarla da tatlandırılıyor. Leblebi, içerdiği besin değerleriyle uzmanların da dikkatini çekiyor.
3.08.2023 Sağlık
Kına her derde deva çıktı! Artık bilimsel olarak kanıtlandı
Kına her derde deva çıktı! Artık bilimsel olarak kanıtlandı Kına başta ağrı olmak üzere birçok tıbbi sorunun tedavisinde kullanılıyor. Yanma”, “elektrik çarpması”, “batma”, “iğnelenme” benzeri nöropatik ağrıları ciddi biçimde azaltıyor. Halk arasında bu tür ağrılarda deriye kına sürmek uygulamasının boş bir inanç olmadığı, bilimsel bir temeli olduğu anlaşıldı.
10.06.2023 Sağlık
Bakara suresi oruç ile ilgili ayetler nelerdir? Bakara Suresi okumanın yararları ve faziletleri - Bakara Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve meali
Bakara suresi oruç ile ilgili ayetler nelerdir? Bakara Suresi okumanın yararları ve faziletleri - Bakara Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve meali Kuran-ı Kerimde yer alan oruç ayetleri farklı farklı sureler içinde geçer. Oruç ayetlerinden bazıları da Bakara Suresinde bulunur. Kuran-ı Kerimde yer alan en uzun sure olan Bakara Suresinin bazı ayetlerini okumak çok faziletlidir. Bakara Suresi okumanın yararları ve faziletleri ile Bakara Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve meali…
4.05.2023 Sureler
Bakara Suresi Türkçe Arapça Okunuşu ve Tefsiri! Tekasür Suresi okumanın yararları ve faziletleri
Bakara Suresi Türkçe Arapça Okunuşu ve Tefsiri! Tekasür Suresi okumanın yararları ve faziletleri Bakara Suresi Medine döneminde inmiş, Kur’an-ı Kerim’in en uzun sûresidir. Bakara suresi 286 âyettir. Adını, 67-73. âyetlerde yer alan “bakara (sığır)” kelimesinden alır. Sûre, İslâm hukukunun ana konularıyla ilgili pek çok hüküm içerir. İşte Bakara Suresi Türkçe Arapça Okunuşu ve Tefsiri!
4.05.2023 Sureler
Oyuncu Berkay Tulumbacı ile şarkıcı Ezgi Gergin nişanlandı
Oyuncu Berkay Tulumbacı ile şarkıcı Ezgi Gergin nişanlandı 'Güldür Güldür Show' oyuncusu Berkay Tulumbacı, evlilik yolunda ilk adımı attı. Tulumbacı, şarkıcı Ezgi Gergin ile nişanlandı.
8.04.2023 Magazin
Togg’da gülümseten diyalog! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Direksiyonda kim var önemli olan o
Togg’da gülümseten diyalog! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Direksiyonda kim var önemli olan o Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerli ve milli otomobil Togg’u Cumhurbaşkanlığı Külliyesi çevresinde sürdü. 34 EE 2071 plakalı Togg'u süren Cumhurbaşkanı Erdoğan'a eşi Emine Erdoğan da eşlik etti.
5.04.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ilk Togg teslimatı yapıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ilk Togg teslimatı yapıldı Türkiye'nin yerli ve milli otomobili Togg'un ilk siparişini veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Emine Erdoğan'a araç teslim edildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan " Togg tüm testleri alnının akıyla vermiş özel bir otomobildir. İnşallah bugünden itibaren Togg'u yollarda görmeye başlıyoruz" dedi. Erdoğan ayrıca kamu bankalarının TOGG'a özel kredi verebileceğini de duyurdu.
3.04.2023 Gündem
Otel odasında yeni evli çiftin sır ölümü! '24 saatten fazla maruz kalmışlar'
Otel odasında yeni evli çiftin sır ölümü! '24 saatten fazla maruz kalmışlar' İstanbul'da Cumartesi günü gerçekleşen düğünlerinden sonra balayı için gittikleri Kapadokya'da kaldıkları otelde ölü bulunan Mutlu Akbaş (27) ile Kader Akbaş (24) toprağa verildi. Geriye çiftin en mutlu günlerinde çekilmiş görüntüler kaldı. Çiftin yakınları, yaşanan ihmalin sorumlularının cezalandırılmasını istedi. Karbonmonoksit gazından zehirlenerek yaşamını yitiren Mutlu ve Kader Akbaş çiftine mezar olan otelde incelemeler sürüyor.
15.03.2023 Yaşam
Al-İ İmran Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Al-İ İmran Suresi okumanın yararları ve faziletleri
Al-İ İmran Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Al-İ İmran Suresi okumanın yararları ve faziletleri Kuran-ı Kerim kitabımızın 3. Suresi olan Al-i İmran Suresi 200 ayetten oluşan bir suredir. Al-i İmran ismi, diğer surelerden ayırt edilmesi için verilmiştir. Surenin nüzul zamanı dört bölümden oluşmaktadır. Birinci yani 1 ile 32’inci ayetler arasındaki bölüm birinci bölümdür. 33 ile 63’üncü ayetleri arası ise ikinci bölümdür. Üçüncü bölüm 64’üncü ile 120’inci ayetlerdir. Dördüncü bölüm 121’inci bölüm ile 200’üncü ayetlerdir.
12.03.2023 Dini Bilgiler
Perihan Savaş'tan Melis Ketenci'ye hediye!
Perihan Savaş'tan Melis Ketenci'ye hediye! Perihan Savaş ve 1995 yılında hayatını kaybeden oyuncu Yılmaz Zafer’in oğlu Savaş Zafer'i düğün heyecanı sardı. Melis Ketenci dün akşam kına gecesi yaptı. Perihan Savaş gelinine altın taktı!
16.01.2023 Magazin
Dijital pazarlamanın yeni gücü: Perakende medya
Dijital pazarlamanın yeni gücü: Perakende medya İnteraktif Reklamcılık Derneği IAB tarafından Adform, Criteo, Meta, Mimeda ve Trendyol sponsorluğunda gerçekleştirilen IAB Ticaret ve Perakende Medya Webinarı’nda, dijital pazarlamanın üçüncü büyük dalgası olarak kabul edilen perakende medya konusu hem globaldeki hem de Türkiye’deki ticaret ve perakende medya fırsatlarıyla birlikte masaya yatırıldı.
23.12.2022 Ekonomi
Eski nişanlısının öldürdüğü Melike'nin babası: Beni vursun diye kızımın önünde durdum
Eski nişanlısının öldürdüğü Melike'nin babası: Beni vursun diye kızımın önünde durdum Aksaray'da kızı Melike Arıbaş'ın (15), eski nişanlısı Muhammet Kılıç (22) tarafından tabancayla vurulduğu olayda kendisi de kulağı ve ensesinden yaralanan Doğanay Arıbaş (42), ''Kızım yerde yatıyordu. Sonra herkes Muhammet'in üstüne yürüdü. O sırada tabancası tutukluluk yaptı. Araçta annem ve diğer çocuklarım da vardı. Eğer tutukluk yapmasaydı belki hepimizi öldürecekti. Sonra geri çekilip şarjörünü değiştirdi.  Muhammet ile aramızda 7-8 adım vardı. Ben kızımın yanına gidip önüne durdum, beni vursun ona tekrar ateş etmesin diye. Sonra bana doğru ateş etti ama isabet etmedi'' dedi. 
6.12.2022 Gündem
Survivor yarışmacıları İlayda Şeker ile İsmail Balaban evlendi!
Survivor yarışmacıları İlayda Şeker ile İsmail Balaban evlendi! 'Survivor 2021' şampiyonu, Antalyalı güreşçi İsmail Balaban ile aynı yıl yarışmada mücadele eden İlayda Şeker, önceki akşam aile arasında gerçekleşen törenle evlilik yolunda ilk adımı atmıştı. Sadece bir gün nişanlı kalan ikili, dün akşam Ürgüp'te hem kına gecesi hem de düğün yaptı.
20.11.2022 Magazin
ŞIRNAK TOKİ kura sonuçları 2022! TOKİ Şırnak Merkez, İdil, Karalar 2+1 ve 3+1 kura sonuçları isim listesi sorgulama ve kazanan isimler!
ŞIRNAK TOKİ kura sonuçları 2022! TOKİ Şırnak Merkez, İdil, Karalar 2+1 ve 3+1 kura sonuçları isim listesi sorgulama ve kazanan isimler! Şırnak TOKİ kura sonuçları belli oldu. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ilk kuraların 7 Kasım günü Şırnak ve Ardahan için olacağını açıklamıştı. Proje kapsamında Şırnak merkezde bin 100, İdil’de 301, Karalar’da 49 konut yapılacak. Noter huzurundaki kura çekimi ile Şırnak'ta toplam 1450 konut sahibini buldu. Peki TOKİ Şırnak kura sonuçları nereden öğrenilir? İşte TOKİ Şırnak Merkez, İdil, Karalar 2+1 ve 3+1 kura sonuçları isim listesi sorgulama ve kazanan isimler…
7.11.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kına ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kına haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.