Kimse Yok Mu Derneği

Kimse Yok Mu Derneği

Son dakika kimse yok mu derneği haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kimse yok mu derneği ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kimse yok mu derneği haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kimse Yok Mu Derneği

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kimse yok mu derneği gelişmeleri de dahil olmak üzere 299 kimse yok mu derneği haberi bulunmuştur. Tüm kimse yok mu derneği haberleri aşağıda listelenmiştir.
ABD İstanbul Başkonsolosluk çalışanı Nazmi Mete Cantürk hakkında karar
ABD İstanbul Başkonsolosluk çalışanı Nazmi Mete Cantürk hakkında karar ABD'nin İstanbul Başkonsolosluğu görevlisi Nazmi Mete Cantürk'e "FETÖ'ye yardım" suçundan 5 yıl 2 ay 15 gün hapis cezası verildi.
27.10.2020 Gündem
FETÖ'cüler örgüt toplantılarını hastane önünde yapıyor
FETÖ'cüler örgüt toplantılarını hastane önünde yapıyor Fetullahçı Terör Örgütü üyelerinin yakalanmamak için park ve hastane önlerinde toplantı yaptığı ortaya çıktı.
27.01.2020 Gündem
Osman Şanal özellikle seçildi...
Osman Şanal özellikle seçildi... Eski özel yetkili savcı Osman Şanal hakkındaki hükmün gerekçesi yazıldı. Gerekçeli kararda "Şanal, Erzincan Ergenekon kumpas davası olarak bilinen davada dönemin Erzincan Başsavcısı İlhan Cihaner'in gözaltına alınmasında örgüt tarafından özellikle seçildi ve görevlendirildi" denildi.
6.07.2019 Gündem
Malatya merkezli FETÖ/PDY operasyonu
Malatya merkezli FETÖ/PDY operasyonu Malatya ve Şanlıurfa'da KHK ile kapatılan dernek ve vakıflarla iltisakı bulunanlara yönelik operasyonda 9 şüpheli gözaltına alındı.
12.06.2019 Gündem
FETÖ Etiyopya'da yardım paralarını iç etti
FETÖ Etiyopya'da yardım paralarını iç etti Etiyopya’da Fetullahçı Terör Örgütü’ne (FETÖ) ait okullardaki eski çalışanlar, Türkiye’den gönderilen ve Etiyopya’da toplanan yardım paralarının sahte isim ve imzalarla halka dağıtılmış gibi gösterilerek örgüt tarafından kullanıldığını söyledi.
2.10.2018 Gündem
‘Kimse Yok Mu’da hiç vicdan yokmuş!
‘Kimse Yok Mu’da hiç vicdan yokmuş! FETÖ’nün yardım kuruluşu Kimse Yok Mu Derneği’nin, özellikle bayramlarda duygu sömürüsü yaparak topladığı yardımları cebe attığı MASAK raporuyla tespit edildi
1.09.2018 Gündem
Murat Dalkılıç kimdir?
Murat Dalkılıç kimdir? Murat Dalkılıç kimdir? Sorusunun yanıtı merak ediliyor ve gündemde sıkça araştırılıyor. Sahnede düşme görüntüleri yayılan Murat Dalkılıç'ın o kişi olmadığı öne sürüldü. İşte Murat Dalkılıç'ın hayatına dair bilgiler...
24.07.2018 Gündem
Ali Avcı'ya 15 yıl hapis!
Ali Avcı'ya 15 yıl hapis! FETÖ soruşturmasında tutuklanan "Uyanış" filminin yönetmeni Ali Avcı hakkında "silahlı terör örgütü üyeliği" suçundan 15 yıla kadar hapis istendi
11.07.2018 Magazin
FETÖ’nün derneği 9.5 milyon dolar kaçırmış
FETÖ’nün derneği 9.5 milyon dolar kaçırmış 2011-2013 arasında yurtdışına 9.5 milyon dolar kaçırdıkları tespit edilen FETÖ’cü Kimse Yok Mu Derneği yöneticilerinin 15 yıla kadar hapsi istendi.
28.06.2018 Gündem
Yüzgeç'in ByLock mesajları deşifre edildi!
Yüzgeç'in ByLock mesajları deşifre edildi! FETÖ'nün "darbe girişimi" olarak kabul edilen 17-25 Aralık operasyonlarında görev alan firari eski savcı Yüzgeç'in ByLock yazışmalarının içeriklerine ulaşıldı. Kriptosu çözülen "ByLock" yazışmalarında Yüzgeç'in darbe girişiminden 5 ay önce "Bu dünyada da çok güzel günler yakın" şeklinde mesaj atması dikkati çekiyor.
29.09.2021 Gündem
'ByLock' yazışmalarında 'FBI' adı
'ByLock' yazışmalarında 'FBI' adı KONYA Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturmasında, 'örgüte üye olmak' suçundan yargılanan ve itirafçı olan sanığın 'ByLock' yazışmalarda ABD'nin iç istihbarat teşkilatı FBI'ın da adı geçti. Yazışmalarda, 'FETÖ'nün ABD'deki toplantılarına FBI'dan üst düzey yöneticilerin katıldığı' ifadesi yer aldı.
29.09.2021 Gündem
Diyarbakır merkezli 10 ilde FETÖ operasyonu: 31 şüpheli yakalandı
Diyarbakır merkezli 10 ilde FETÖ operasyonu: 31 şüpheli yakalandı Operasyon kapsamında kimlikleri tespit edilen 27 şüphelinin yakalanması için çalışmalar sürüyor
29.09.2021 Gündem
Eski İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu savunması sırasında ağladı
Eski İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu savunması sırasında ağladı 15 Temmuz darbe girişiminin ardından başlatılan FETÖ soruşturmaları kapsamında tutuklanan eski İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, savunmasını yaptığı sırada, "Teröristlerle, katillerle nasıl bir ortak yanım olur" diyerek ağlamaya başladı. Gezi olaylarına ilişkin olarak Mutlu, kimseye cesaret vermediğini savundu. Gezi olaylarında FETÖ parmağı sorusuna Mutlu, "Şu an baktığımızda bizi arkamızdan hançerlemişler" diye konuştu.
29.09.2021 Gündem
Depremzedelere gelen parayla arsa almışlar
Depremzedelere gelen parayla arsa almışlar FETÖ’nün Kimse Yok Mu Derneği’yle ilgili soruşturmada bir şüpheli, “Van’daki depremden sonra Pakistan’ın yaptığı para yardımıyla Van girişinde bir arsa satın alınmış ve bu arsa üzerine 3 katlı bina yapılmış” dedi
29.09.2021 Gündem
FETÖ, depremzedelere gelen parayla arsa almış
FETÖ, depremzedelere gelen parayla arsa almış Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca, kapatılan Kimse Yok Mu Derneğine yönelik yürütülen soruşturma kapsamında itirafçı olan bir şüpheli, Van'da meydana gelen depremden sonra Pakistan devletinin depremzedelerin ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla derneğe yaptığı para yardımıyla FETÖ üyelerinin arsa alıp bina yaptığını, bu binanın da öğrencilerle örgütsel toplantılar yapmak amacıyla kullanıldığını anlattı.
29.09.2021 Gündem
İki vali 11 yıldır görevi  birbirlerine devrediyor
İki vali 11 yıldır görevi birbirlerine devrediyor 20 vali merkeze alındı, 19 ilin valisi ise yer değiştirdi. Kocaeli’de görev yapan Güzeloğlu ile Diyarbakır’da görev yapan Aksoy yine birbirleriyle yer değiştirdi.
29.09.2021 Gündem
FETÖ kuruluşlarına BM darbesi!
FETÖ kuruluşlarına BM darbesi! FETÖ ile ilişkili 3 kuruluşun BM'deki istişari statüleri düşürüldü
29.09.2021 Gündem
Kimse Yok Mu Derneği'nin 14 yöneticisi gözaltına alındı
Kimse Yok Mu Derneği'nin 14 yöneticisi gözaltına alındı Samsun'da FETÖ soruşturması kapsamında kapatılan Kimse Yok Mu Derneği'nin 14 yöneticisi gözaltına alındı
29.09.2021 Gündem
FETÖ'nün yetimler için topladığı paralar Clinton'a gitmiş!
FETÖ'nün yetimler için topladığı paralar Clinton'a gitmiş! Kimse Yok Mu Derneği'ne yönelik yürütülen FETÖ soruşturmasında ByLock kullanan 82 kişi için gözaltı kararı verildi. Derneğin yetimler için topladığı paralardan bir bölümünü Hillary Clinton’ın ABD başkanlık yarışındaki seçim kampanyasına destek olarak gönderdiği ileri sürüldü.
4.04.2017 Dünya
Üst düzey yöneticilerin şifreli oyunu
Üst düzey yöneticilerin şifreli oyunu Çorum'da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında hazırlanan iddianamede, örgütün üst düzey yöneticilerinin telefon görüşmelerinin dinlenmesine önlem olarak aralarında şifreli konuştukları, birbirlerine isimlerini söylemek yerine "hacım" ifadesini kullandıkları belirtildi.
29.09.2021 Gündem
Kayseri'de 20 polis mahkemeye sevk edildi
Kayseri'de 20 polis mahkemeye sevk edildi Kayseri İl Emniyet Müdürlüğünce yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alınan 20 polis memuru mahkemeye sevk edildi.
29.09.2021 Gündem
Katar'dan sınır dışı edilen çift tutuklandı
Katar'dan sınır dışı edilen çift tutuklandı Katar'dan sınır dışı edilen çiftin üzerinden 'Kıtmir' yazılı not çıktı
29.09.2021 Gündem
FETÖ'nün kurye ablasından aşk itirafı
FETÖ'nün kurye ablasından aşk itirafı Adana'da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında 36'sı tutuklu 103 sanığın yargılanması sürüyor. Firari iş adamı Kemal Elibal'a 500 bin dolar himmet parası gönderdiği iddiasıyla tutuklu yargılanan kurye Betül Karalürt işadamı ile aralarında duygusal ilişki olduğunu, çok güvendiği için hesaplarını kullanmasına izin verdiğini söyledi.
29.09.2021 Gündem
Türkiye'nin talebi kabul edildi
Türkiye'nin talebi kabul edildi Birleşmiş Milletler (BM) Sivil Toplum Kuruluşları Komitesi, Türkiye'nin girişimi sonucu Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) bağlı Kimse Yok Mu Derneği, Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı ile Türkiye İş adamları ve Sanayiciler Konfederasyonunun (TUSKON) BM'deki "istişari statülerinin" düşürülmesi yönünde tavsiye kararı aldı.
29.09.2021 Gündem
FETÖ'nün 4 kıtaya firar eden 24 imamı için iade talebi
FETÖ'nün 4 kıtaya firar eden 24 imamı için iade talebi Ankara 4. Ağır Ceza Mahkemesi, ABD, İngiltere, İsrail, Almanya, Kamboçya ve Madagaskar'ın da aralarında bulunduğu 15 ülkeye kaçtıkları belirlenen FETÖ'nün üst düzey yönetici ve üyesi firari 24 sanık hakkında hazırladığı iade talepnamelerini, ilgili ülkelere iletilmesi için Adalet Bakanlığına gönderecek
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kimse Yok Mu Derneği ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kimse yok mu derneği haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.