Kim Jong-İl

Kim Jong-İl

Son dakika Kim Jong-il haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kim Jong-il ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kim Jong-il haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kim Jong-İl

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kim jong-il gelişmeleri de dahil olmak üzere 11 kim jong-il haberi bulunmuştur. Tüm kim jong-il haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kim Jong güldü, çocuklar ağladı
Kim Jong güldü, çocuklar ağladı Kuzey Kore’nin aykırı lideri Kim Jong-un, babası Kim Jong-il’in doğduğu Samijyon kasabasını ziyaret etti.
17.06.2021 Dünya
Kuzey Kore lideri ilk kez havada görüntülendi
Kuzey Kore lideri ilk kez havada görüntülendi Kuzey Kore ölen lideri Kim Jong Il'in 73'üncü doğum gününü kutladı...
18.02.2015 Dünya
"Babası herkesi infaz ederdi... Oğlu daha beter!"
"Babası herkesi infaz ederdi... Oğlu daha beter!" Kuzey Kore'nin eski lideri Kim Jong-il'in 1980'lerdeki koruması konuştu.
8.11.2014 Dünya
'Sevgili lideri' anıyorlar...
'Sevgili lideri' anıyorlar... Eniştesini astıktan sonra babasını anıyor...
17.12.2013 Dünya
'Nükleer silah vasiyeti'
'Nükleer silah vasiyeti' İşte Kuzey Kore'nin geçen Kasım'da ölen lideri Kim Jong Il'in 'nükleer silah vasiyeti'...
12.04.2012 Dünya
Kim Jong-Un kimdir? Kim Jong öldü mü, varisi kim?
Kim Jong-Un kimdir? Kim Jong öldü mü, varisi kim? Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'un 15 Nisan'da Kuzey Kore'nin kurucu lideri, büyükbabası Kim Il-sung'un doğum günü kutlaması dahil önemli etkinliklere katılmaması sağlığı hakkında spekülasyonlara neden olmuştu. Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'un corona virüse yakalandığı kardiyovasküler sistem bozukluğu sonucu ameliyata aldığını iddia edilmişti. Kim Jong-un'un sağlık durumuna ilişkin yeni iddialar gelmeye devam ediyor. Peki, Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'un sağlık durumuna ilişkin iddialar ve hakkında merak edilenler...
26.04.2020 Dünya
Kim'in kardeşine suikastte flaş gelişme!
Kim'in kardeşine suikastte flaş gelişme! Malezya polisi, Kim Jong-nam'ın havaalanında zehirlenerek öldürülmesinde Kuala Lumpur Büyükelçiliği'nde çalışan üst düzey bir diplomatın bağlantısı olduğunu duyurdu. Kuzey Kore'deki Malezya büyükelçiliği, gözaltında tutulan 3 şüphelinin serbest bırakılması gerektiğini söyledi.
17.06.2021 Dünya
Şafak Sezer'e bir eleştiri daha!
Şafak Sezer'e bir eleştiri daha! Yenigün, bu kez de hapis cezası almasını değerlendirdi
14.12.2013 Magazin
Kuzey Koreliler acı haberi yeni öğrendi!
Kuzey Koreliler acı haberi yeni öğrendi! İngiltere’nin ünlü bulvar gazetesi The Sun’ın iki muhabiri işadamı rolü yaparak dünyanın dışa en kapalı ülkesi olan Kuzey Kore’ye girdi...
1.06.2012 Dünya
Askere bile gitmeyen oğlunu general yaptı
Askere bile gitmeyen oğlunu general yaptı Kuzey Kore lideri Kim Jong-il, askere bile gitmemiş olan henüz 20'li yaşlardaki en küçük oğlu Kim Jong-u general yaptı...
28.09.2010 Dünya
Mollalar Bush'u istiyor
Mollalar Bush'u istiyor İlk kez bir ABD Başkanlık seçimi dünyanın ilgisini bu kadar çok çekiyor. Ülkeler birer birer destekledikleri adayı açıklıyor
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kim Jong-İl ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kim jong-il haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.