Kim Jong

Kim Jong

Son dakika kim jong haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kim jong ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kim jong haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kim Jong

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kim jong gelişmeleri de dahil olmak üzere 168 kim jong haberi bulunmuştur. Tüm kim jong haberleri aşağıda listelenmiştir.
Batı tarzı giyinmeyi yasaklamıştı: Kuzey Kore lideri Kim Jong-un ayakkabılarıyla şaşırttı
Batı tarzı giyinmeyi yasaklamıştı: Kuzey Kore lideri Kim Jong-un ayakkabılarıyla şaşırttı Kuzey Kore lideri Kim Jong-un,, ülkesinde Batı tarzı giyinmeyi yasaklamıştı. Ancak geçtiğimiz gün törende giydiği ayakkabılar çok konuşuldu. Kim Jong-un, ünlü isimlerin de giydiği sandaletleri tercih etmesi dikkat çekti.
3.09.2023 Dünya
Dünya alarma geçti! Kim'den nükleer hamlesi, yüz binler askere yazılıyor
Dünya alarma geçti! Kim'den nükleer hamlesi, yüz binler askere yazılıyor Dış dünyaya en kapalı ülke olarak bilinen Kuzey Kore'den gelen haber dünyayı alarma geçirdi. Ülkenin lideri Kim'in nükleer emri sonrası 1.4 milyon Koreli askere yazıldı.
20.03.2023 Dünya
Öldü iddialarından sonra Kuzey Kore lideri Kim Jong-un 1 ay sonra ortaya çıktı: Burası güneşin kutsal yeri...
Öldü iddialarından sonra Kuzey Kore lideri Kim Jong-un 1 ay sonra ortaya çıktı: Burası güneşin kutsal yeri... Kuzey Kore lideri Kim Jong-Un öldü iddialarından 1 ay sonra ortaya çıktı. Dünyayı sarsan iddiların ardından Kim, son derece ilginç bir proje ile yine dünyanın gündemine oturdu.
16.11.2021 Dünya
Kuzey Kore lideri Kim Jong-Un hakkında bomba gelişme! Uydu görüntüsünden ortaya çıktı, iki ayrı adreste...
Kuzey Kore lideri Kim Jong-Un hakkında bomba gelişme! Uydu görüntüsünden ortaya çıktı, iki ayrı adreste... Dünya bunu konuşuyor. Haber siteleri son dakika duyurdu. Kuzey Kore liderinin kamuoyu önüne son çıktığı tarih gözden kaçacak gibi değil, uzmanlar en uzun süreli kayboluşa vurgu yapıyor. Uydu görüntüleri ise, iki ayrı adresteki hareketliliği ortaya koydu.
11.11.2021 Dünya
Kim Jong-un amcasını nasıl öldürttüğünü Trump'a anlatmış!
Kim Jong-un amcasını nasıl öldürttüğünü Trump'a anlatmış! Gazeteci Robert Woodward, yayımlanacak yeni kitabında, Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'un amcasını nasıl öldürttüğünü ABD Başkanı Donald Trump'a anlattığını yazdı.
10.09.2020 Dünya
Flaş istihbarat raporu ortaya çıktı: Kuzey Kore lideri Kim Jong-un öldüğü iddia edilmişti
Flaş istihbarat raporu ortaya çıktı: Kuzey Kore lideri Kim Jong-un öldüğü iddia edilmişti Güney Kore Ulusal İstihbarat Servisi (NIS), sağlığının yerinde olmadığı veya öldüğü iddia edilen Kuzey Kore lideri Kim Jong-un hakkındaki gerçeği açıkladı.
6.05.2020 Dünya
Kuzey Kore basını yorum yapmadı, 'Kim'in yerine kim geçer' tartışmaları başladı!
Kuzey Kore basını yorum yapmadı, 'Kim'in yerine kim geçer' tartışmaları başladı! Kuzey Kore Lideri Kim Jong-un’un geçirdiği kalp ameliyatının ardından sağlık durumunun ağırlaştığı iddiaları üzerine ülke basının hiçbir yorum yapmaması ve liderin nerede olduğuna dair bilgi vermemesi spekülasyonları alevlendirdi. Öte yandan Kim’in ölmesi halinde yerine kimin geçebileceği konuşulmaya başlandı.
22.04.2020 Dünya
Kuzey Kore'den "uzun menzilli vuruş tatbikatları"
Kuzey Kore'den "uzun menzilli vuruş tatbikatları" Kuzey Kore, dün, liderleri Kim Jong-un'un gözetiminde "uzun menzilli vuruş tatbikatları" düzenlediğini ileri sürdü.
10.05.2019 Dünya
Kim Jong Un'un gizemli treni Rusya'da!
Kim Jong Un'un gizemli treni Rusya'da! Kuzey Kore Lideri Kim Jong Un, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile görüşmek için hızlı treni ile Rusya'ya gitti. Kim Jong Un ve Putin arasında gerçekleşecek zirve dünya gündemine son dakika olarak düştü.
24.04.2019 Dünya
Son dakika... Kim Rusya'ya gidiyor!
Son dakika... Kim Rusya'ya gidiyor! Kuzey Kore lideri Kim Jong Un'un bu ay Vladimir Putin'in daveti üzerine Rusya'yı ziyaret edeceği açıklandı.
18.04.2019 Dünya
Kim Jong-nam suikastı şüphelisi bugün serbest kalabilir
Kim Jong-nam suikastı şüphelisi bugün serbest kalabilir Kuzey Kore liderinin öldürüldüğü davada Vietnamlı Doan Thi Huong'a cinayet suçlaması düştü, şüpheli kadın 'tehlikeli silahla yaralamaya sebebiyet'ten yargılanacak.
1.04.2019 Dünya
Kim Jong Nam'ı öldürmekle suçlanan kadın serbest
Kim Jong Nam'ı öldürmekle suçlanan kadın serbest Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'un üvey ağabeyi Kim Jong-nam'ı öldürmekle suçlanan Endonezya vatandaşı Siti Aisyah, hakkındaki suçlamaların düşürülmesinin ardından serbest bırakıldı.
11.03.2019 Dünya
Son dakika... Beyaz Saray açıkladı: Anlaşamadık
Son dakika... Beyaz Saray açıkladı: Anlaşamadık ABD yönetimi, Başkan Trump ve Kuzey Kore lideri Kim arasında Vietnam'da yapılan görüşmelerde anlaşma sağlanamadığını açıkladı.
28.02.2019 Dünya
Trump-Kim zirvesinin 2. günü başladı
Trump-Kim zirvesinin 2. günü başladı ABD Başkanı Donald Trump ile Kuzey Kore lideri Kim Jong-un arasında Vietnam'da yapılan zirvenin ikinci gün görüşmeleri başladı.
28.02.2019 Dünya
Gerçek Kim gelirken, benzer Kim sınır dışı edildi
Gerçek Kim gelirken, benzer Kim sınır dışı edildi Vietnam, ABD Başkanı Donald Trump ile Kuzey Kore lideri Kim Jong-Un Zirvesine ev sahipliği yapmaya hazırlanırken, Kim’in benzeri Vietnam’dan sınır dışı edildi.
25.02.2019 Dünya
'Casusluk' iddiaları sonrası ekibini değiştirdi
'Casusluk' iddiaları sonrası ekibini değiştirdi Casusluk' iddiaları sonrası o ekibi değiştirdi Eski dışişleri bakanı yardımcısı dahil bazı eski diplomatları casusluk yaptıkları iddiasıyla görevden alan Kuzey Kore lideri, Trump'la yapacağı görüşmede kendisine eşlik edecek yeni isimler belirledi.
21.02.2019 Dünya
Trump Kuzey Kore lideri Kim ile ikinci zirveyi duyurabilir
Trump Kuzey Kore lideri Kim ile ikinci zirveyi duyurabilir ABD Başkanı Donald Trump'ın, birkaç gün içerisinde, Kuzey Kore lideri Kim Jong-un ile büyük ihtimalle mart ya da nisanda Vietnam'da düzenlenecek ikinci bir zirveyi duyurabileceği bildirildi.
17.01.2019 Dünya
Kuzey Kore liderinin treni Pekin'den ayrıldı
Kuzey Kore liderinin treni Pekin'den ayrıldı South China Morning Post gazetesinin haberine göre, Kuzey Kore lideri Kim'i 4 günlük Çin ziyareti çerçevesinde 7 Ocak'ta Pekin'e getiren "yeşil tren" kentten ayrıldı.
9.01.2019 Dünya
O araç dünyayı alarma geçirdi!
O araç dünyayı alarma geçirdi! Kuzey Kore lideri Kim Jong-un, 4 günlük ziyaret için gittiği Çin'de başkent Pekin'e ulaştı.
8.01.2019 Dünya
“Kim ile görüşmeyi dört gözle bekliyorum”
“Kim ile görüşmeyi dört gözle bekliyorum” ABD Başkanı Donald Trump, Kuzey Kore lideri Kim Jong-un ile görüşmeyi dört gözle beklediğini söyledi.
2.01.2019 Dünya
Kim Jong-un'dan yeni silah!
Kim Jong-un'dan yeni silah! Kuzey Kore lideri Kim Jong Un, ülkesinin 'ultramodern taktiksel' bir silah geliştirdiğini duyurdu. Silahın test işlemlerini denetleyen Kuzey Koreli lider, "Bu ordumuzun muharebe yeteneklerini güçlendirecek çığır açıcı bir değişim" ifadelerini kullandı
16.11.2018 Dünya
Malezya'da Kim Jong-nam davasına yeni duruşma tarihi
Malezya'da Kim Jong-nam davasına yeni duruşma tarihi Kuzey Kore Lideri Kim Jong-un'un üvey ağabeyi Kim Jong-nam cinayetine dair yargılanan sanıkların davasına 7 Ocak 2019'da devam edilecek.
8.11.2018 Dünya
Kuzey Kore nükleer tesisleri uluslararası gözlemcilere açmaya hazır
Kuzey Kore nükleer tesisleri uluslararası gözlemcilere açmaya hazır Amerika Birleşik Devletleri Dışişleri Mike Pompeo, Kuzey Kore lideri Kim Jong Un'un ülkesindeki nükleer füze denemelerinin yapıldığı tesisleri uluslararası gözlemcilere açmaya hazır olduğunu söyledi.
8.10.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Kim Jong ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kim jong haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.