Kep

Kep

Son dakika KEP haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan KEP ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını KEP haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kep

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kep gelişmeleri de dahil olmak üzere 173 kep haberi bulunmuştur. Tüm kep haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Bak: Önümüzdeki yıl için KYK yurtlarında 1 milyon öğrenci hedefimiz var
Bakan Bak: Önümüzdeki yıl için KYK yurtlarında 1 milyon öğrenci hedefimiz var Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Gaziantep'te Hasan Kalyoncu Üniversitesi mezuniyet töreninde yaptığı açıklamada, "Önümüzdeki yıl için KYK yurtlarında 1 milyon öğrenci hedefimiz var" diye konuştu.
12.07.2023 Gündem
ÖSYM KEP adresi zorunlu mu? YKS başvuru için KEP adresi nereden alınır?
ÖSYM KEP adresi zorunlu mu? YKS başvuru için KEP adresi nereden alınır? ÖSYM KEP adresi zorunlu mu sorusunun yanıtı merak ediliyor. YKS 2023 başvuruları sırasında gündeme gelen KEP adresi, "Kayıtlı Elektronik Posta"nın kısaltmasıdır. Adayların başvuru ekranında karşılaştıkları KEP adresi nereden alınır? İşte konuyla ilgili detaylar...
13.03.2023 Eğitim
YKS KEP adresi ne demek, nasıl alınır? YKS başvurularında KEP adresi zorunlu mu?
YKS KEP adresi ne demek, nasıl alınır? YKS başvurularında KEP adresi zorunlu mu? KEP adresi 2023 YKS başvurularıyla birlikte araştırılıyor. Başvuru yapan adaylar ekranda KEP adresi “Kayıtlı Elektronik Posta”nın kısaltılmasıdır, hatasıyla karşılaşınca “YKS KEP adresi nereden, nasıl alınır? KEP adresi nedir, zorunlu mu?” sorularına yanı aramaya başladı.
9.03.2023 Eğitim
TOKİ müşteri hizmetleri numarası! TOKİ müşteri hizmetleri telefonu kaç?
TOKİ müşteri hizmetleri numarası! TOKİ müşteri hizmetleri telefonu kaç? TOKİ müşteri hizmetleri telefon numarası nedir? 2022 TOKİ telefon numarası TOKİ arsa başvurularının başlamasıyla arttı. İlk Evim Arsa başvuru sürecinin başlamasıyla konu hakkında bilgi almak isteyenler arama motorları üzerinden müşteri hizmetlerini aramaya çalışıyor. İşte TOKİ müşteri hizmetleri numarası…
10.10.2022 Ekonomi
Burcu Özberk, 32 yaşında üniversiteden mezun oldu!
Burcu Özberk, 32 yaşında üniversiteden mezun oldu! 32 yaşındaki Burcu Özberk, Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı’nı bitirdi. Diplomasını alan güzel oyuncu kep fırlattı. O anları sosyal medya hesabından paylaştı.
30.06.2022 Magazin
Ünlü oyuncu Leyla Tanlar mezun oldu! Son halini gören tanıyamadı...
Ünlü oyuncu Leyla Tanlar mezun oldu! Son halini gören tanıyamadı... Paramparça dizisinde canlandırdığı Cansu Gülpınar rolüyle tanınan ve uzun zaman sonra dijital platformda yayınlanan Kaçış dizisinde rol alan Leyla Tanlar mezun oldu. Koç Üniversitesi Medya Planlanma ve Görsel Sanatlar Bölümü'nden mezun olan oyuncu, pandemi nedeniyle ertelenen mezuniyet törenine katıldı. Tanlar, bu anları sosyal medya hesabından paylaştı.
22.06.2022 Magazin
1963'te hukuk fakültesine başladı 59 yıl sonra mezun oldu!
1963'te hukuk fakültesine başladı 59 yıl sonra mezun oldu! Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni 1963 yılında kazandıktan sonra 2'nci sınıfta okulunu bırakan Erol Kahraman (77), 2013 yılında çıkarılan aftan yararlanıp kaydını aldırdığı Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi (EBYÜ) Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu. Mezuniyet töreninde gençlere seslenen 4 çocuk, 1 torun sahibi Kahraman, 1963 yılında başlayan ve nerdeyse bir ömür süren üniversite lisans öğrenim sürecinin tamamlamaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.
18.05.2022 Yaşam
Ukraynalı askerin cenazesini diz çökerek uğurladılar
Ukraynalı askerin cenazesini diz çökerek uğurladılar Rusya’nın saldırılarında ölen Ukraynalı askerin cenazesi diz çökerek uğurlandı.
24.03.2022 Dünya
Hekimoğlu İsmail (Ömer Okçu) hayatını kaybetti! Hekimoğlu İsmail kimdir?
Hekimoğlu İsmail (Ömer Okçu) hayatını kaybetti! Hekimoğlu İsmail kimdir? Hekimoğlu İsmail ismiyle tanınan, "Minyeli Abdullah" ve "Maznun" gibi kitapların yazarı Ömer Okçu hayatını kaybetti.
15.01.2022 Kültür Sanat
Tarım ve Orman Bakanlığı duyurdu! Bitkisel üretime destekleme ödemesi yapılmasına dair tebliğ Resmi Gazete’de!
Tarım ve Orman Bakanlığı duyurdu! Bitkisel üretime destekleme ödemesi yapılmasına dair tebliğ Resmi Gazete’de! Tarım ve Orman Bakanlığının Bitkisel Üretime Destekleme Ödemesi Yapılmasına Dair Tebliğ Resmi Gazete’de yayımlandı. Tebliğde, bitkisel üretimi artırmak, verim ve kaliteyi yükseltmek, üretim maliyetlerinin karşılanmasına katkıda bulunmak, sürdürülebilirliği sağlamak, kayıtlılığı arttırmak ve çevreye duyarlı alternatif tarım tekniklerinin geliştirilmesine yönelik, çiftçilere destekleme yapılmasına ilişkin usul ve esasların belirlendi.
8.12.2021 Ekonomi
Simge'nin büyük heyecanı! 'Sahnede devleşiyorum!
Simge'nin büyük heyecanı! 'Sahnede devleşiyorum! Pop müziğin yıldızlarından Simge Sağın, konserlerine ara vermeden devam ediyor. Simge, ‘Beyoğlu Kültür Yolu Festivali’ kapsamında 13 Kasım Cumartesi günü Galata Kulesi önünde vereceği konserin heyecanını yaşıyor.
10.11.2021 Magazin
Simge Sağın hastanelik oldu!
Simge Sağın hastanelik oldu! Simge Sağın, önceki gün İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuarı Ses Eğitimi Bölümü'nden mezun olarak kep attı. Hava koşullarının azizliğine uğrayan Simge Sağın hastanelik oldu.
11.09.2021 Magazin
Merkezi kayıtlı elektronik posta rehberi kurulacak
Merkezi kayıtlı elektronik posta rehberi kurulacak Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından, merkezi kayıtlı elektronik posta (KEP) rehberi kurulacak ve gizliliği, bütünlüğü, erişilebilirliği sağlanarak işletilecek.
3.07.2021 Bilim ve Teknoloji
İhtiyaç sahibine patates ve kuru soğan dağıtılacak! Ücretsiz patates ve kuru soğan dağıtımı ne zaman yapılacak, belli mi?
İhtiyaç sahibine patates ve kuru soğan dağıtılacak! Ücretsiz patates ve kuru soğan dağıtımı ne zaman yapılacak, belli mi? Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, patates ve kuru soğanda stok artışlarını önlemeye yönelik patates ve kuru soğan alımı yapılacağını ve ürünlerin ihtiyaç sahibi ailelere bedelsiz olarak dağıtılacağını söyledi.
9.04.2021 Gündem
55 ürün için flaş karar! Listeye alındı, tarih verildi
55 ürün için flaş karar! Listeye alındı, tarih verildi Bakanlık harekete geçti. 55 üründe uygulanacak. Haksız rekabetin önüne geçilecek. Karar Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.
19.02.2021 Ekonomi
E-dönüşüm sektörü pandemide yüzde 15 büyüdü
E-dönüşüm sektörü pandemide yüzde 15 büyüdü TÜRKKEP Genel Müdür Vekili Dilek Akyürek,"Pandemi döneminde süregelen işlerin aksamadan yürütülebilmesi adına dijitalleşmeye ve e-Fatura, e-İmza gibi e-Dönüşüm çözümlerine olan ilgi ve talep arttı. Salgının başlangıcından bu yana e-Dönüşüm sektöründe yüzde 15 büyüme gerçekleştiğini söyleyebiliriz" dedi.
23.05.2020 Bilim ve Teknoloji
Resmen değişti! Binlerce kişiyi kapsıyor, artık 4 yıl...
Resmen değişti! Binlerce kişiyi kapsıyor, artık 4 yıl... Binlerce kişiyi çok yakından ilgilendiren yeni düzenleme yapıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanan ve Resmi Gazete'de yayımlanan düzenleme ile Ticaret Bakanlığı'nda çalışan memurları ilgilendiren iki önemli değişikliği hayata geçirdi. Bakanlık yurt dışında görevli personelin görev süresini 3 yıldan 4 yıla çıkarırken, taşra teşkilatında görevli personelin kılık kıyafet yönetmeliğinde de değişiklik yaptı. İşte o iki düzenleme...
13.05.2020 Çalışma Hayatı
Saç ekiminde 12 maddeye dikkat!
Saç ekiminde 12 maddeye dikkat! Dr. Emrah Çinik, saç ekimini takip eden 48 saat içerisinde ekim yapılan bölgeye kesinlikle herhangi bir temas olmaması gerektiğini söyledi.
10.04.2020 Sağlık
Jandarma Genel Komutanlığı Kıyafet Yönetmeliği Resmi Gazete'de
Jandarma Genel Komutanlığı Kıyafet Yönetmeliği Resmi Gazete'de Jandarma Genel Komutanlığı Kıyafet Yönetmeliği, Resmi Gazete'de yer aldı.
31.03.2020 Gündem
İŞKUR’a bildirim zorunlu! Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor ve başladı, 4 bin 380 lira......
İŞKUR’a bildirim zorunlu! Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor ve başladı, 4 bin 380 lira...... Milyonlarca kişiyi ilgilendiren düzenleme. Bugün resmen başladı. İŞKUR'a bildirmek zorunlu. En düşük ödeme bin 752, en yüksek ise 4 bin 380 lira.Kısa Çalışma Ödeneği başvuruları belirlenen internet adreslerine yapılacak. Ödemeler hesaba yatacak. Peki kısa çalışma ödeneği kesilir mi?Başvurular nasıl yapılacak? Ne kadar süre ile ödenir?
23.03.2020 Çalışan Hakları
SGK resmen duyurdu! Emeklilik ile ilgili flaş düzenleme..
SGK resmen duyurdu! Emeklilik ile ilgili flaş düzenleme.. Milyonlarca kişiyi çok yakından ilgilendiren duyuru. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) kamu kurumlarına resmi yazı ile bildirdi. Emeklilik onaylarını artık elektronik ortamda yapacak. SGK tarafından yapılan bu açıklama sonrasında, emeklilik işlemlerinde posta işlemleri bütünüyle kaldırılmış oldu.
13.02.2020 Emekli
TSK'da yeni dönem başladı
TSK'da yeni dönem başladı Milli Savunma Bakanlığınca bir süredir yürütülen çalışmanın tamamlanmasının ardından Türk Silahlı Kuvvetlerinde yeni bir uygulama hayata geçti. Diğer ordular ve yurt dışındaki örnekleri dikkate alınarak detaylıca yapılan çalışma sonrasında "karacılar", harici kıyafet olarak adlandırılan resmi üniforma ile şapka yerine bere kullanmaya başladı.
1.02.2020 Gündem
Belediyelere 2020 yılı sözleşmeli personel alımı esasları belli oldu | Şartlar neler?
Belediyelere 2020 yılı sözleşmeli personel alımı esasları belli oldu | Şartlar neler? Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, 2020 yılında belediye ve bağlı kuruluşlarına sözleşmeli personel alımı usul ve esaslarını belirledi. Pek çok kişi personel alımıyla ilgili olarak 2020 yılı şartlarını merak ediyordu. Peki belediyelere 2020 yılı sözleşmeli personel alımı esasları neler? İşte detaylar…
20.01.2020 Personel Alımı
Memur ve sözleşmeli personel alımı ile ilgili flaş karar! Bakanlık 81 ile genelge gönderdi...
Memur ve sözleşmeli personel alımı ile ilgili flaş karar! Bakanlık 81 ile genelge gönderdi... Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yerel Yönetimler Genel Müdürlüğü, belediyeler ve il özel idarelerine, ilk defa memur ve sözleşmeli personel alımına dair usul ve esasları içeren bir genelge yayımladı. memur alımına ilişkin 74 kadro belirlendi. Kurumsal alımda sözlü veya yazılı sınav olacak mı? Alım ilanları kaç gün öncesinden yayımlanacak? Personel almak isteyen belediyeler ne şekilde hareket edecek? Hangi koşullarda sözleşmeli personel istihdam edilecek? İşte detaylar…
10.01.2020 Personel Alımı

Benzer Haber Etiketleri

Kep ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kep haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.