Kayıp Çocuklar

Kayıp Çocuklar

Son dakika kayıp çocuklar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kayıp çocuklar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kayıp çocuklar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kayıp Çocuklar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kayıp çocuklar gelişmeleri de dahil olmak üzere 545 kayıp çocuklar haberi bulunmuştur. Tüm kayıp çocuklar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Necdet Ünüvar kimdir, nereli? Prof. Dr. Necdet Ünüvar ne iş yapıyor, mesleği ne? Hayatı ve kariyeri...
Necdet Ünüvar kimdir, nereli? Prof. Dr. Necdet Ünüvar ne iş yapıyor, mesleği ne? Hayatı ve kariyeri... Necdet Ünüvar kimdir, nereli, ne iş yapıyor? Sorularının yanıtı merak ediliyor. Prof. Dr. Necdet Ünüvar'ın hayatına ilişkin detaylar sorgulanıyor. İşte Necdet Ünüvar’ın hayatı…
30.05.2023 Gündem
Büyük kavuşma! Oğlumu bulmak için 4 saat yürüdüm ama hastanede yoktu’
Büyük kavuşma! Oğlumu bulmak için 4 saat yürüdüm ama hastanede yoktu’ Konya’da yaşayan Tican ailesi bebek bekliyordu. Doğumdan önce Hatay’da yaşayan ailelerini ziyaret etmek istediler. Fakat anne beklediğinden daha erken doğum yaptı ve oğlu Umut Yunus’u Hatay’da dünyaya getirdi. Aile Hatay’da depreme yakalandı. Deprem sonrasında yaşadıkları ise tam bir mücadele öyküsü...
19.03.2023 Yaşam
Bakan Yanık: Çocukların hiçbirini 3. şahıslara vermedik
Bakan Yanık: Çocukların hiçbirini 3. şahıslara vermedik Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, CNN TÜRK canlı yayınında açıklamalarda bulundu. Yanık, "Bizim sistemimize giren sayı 1911, bunlardan şükürler olsun 1543'ünü ailelerine teslim etmişiz. 273 çocuğumuz hastanede. 1911 çocuktan 1830'unun kimliğini tespit etmişiz, kimliği tespit edilmeyen 81 çocuğumuz var" dedi. Yanık, "Depremzede çocuklarımız ya da deprem bölgesinde kuruluş bakımında olup da diğer bölgelere tedbiren tahliye etmek zorunda olduğumuz çocukların hiçbirini, bir tekini bile bakın 3. şahıslara vermedik. Ailesine teslim ettiğimiz ya da ailesinin işaret ettiği resmi olarak izin verdiği kişiler var. Bunun dışında herhangi bir üçüncü şahsa dernek, vakıf vs. çocuk teslimi diye bir şey söz konusu değil" ifadelerini kullandı.
2.03.2023 Gündem
Çağla Şıkel'den deprem bölgesinde ailesine ulaşılamayan çocuklarla ilgili açıklama
Çağla Şıkel'den deprem bölgesinde ailesine ulaşılamayan çocuklarla ilgili açıklama Beş gün önce Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerin ardından, ünlü isimler depremzedeler için yardım ulaştırmaya ve bağış yapmaya devam ediyor. Çağla Şıkel de deprem bölgesinde ailesine ulaşılamayan çocuklarla ilgili sorulara, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın izniyle yaptığı bir açıklamayla ışık tutmaya çalıştı.
12.02.2023 Magazin
Deprem bölgesinde kaçırılma riski! 'Çocuğun tek olması büyük tehlike'
Deprem bölgesinde kaçırılma riski! 'Çocuğun tek olması büyük tehlike' Deprem bölgesindeki insanların acılarına bir de kaybolan çocuklar eklendi. Bazı kullanıcılar sosyal medyada, kurtarılan ancak daha sonra kaybolan çocuklara dair ilanlar yayınlayarak yardım istedi. Uzmanlar ise kayıp çocuklar ile ilgili dikkat çeken uyarılarda bulundu.
8.02.2023 Gündem
Anaokulunda 'kayıp' skandalı! 3 çocuk saatler sonra bitkin halde bulundu, ailelerden de gizlediler
Anaokulunda 'kayıp' skandalı! 3 çocuk saatler sonra bitkin halde bulundu, ailelerden de gizlediler İzmir'in Bayraklı ilçesinde bir anaokulunda yaşları henüz 5 olan üç çocuğun öğle saatlerinde kaybolduğunun fark edilmesi paniğe neden oldu. Çocuklar saatler sonra 3 kilometre uzakta bulunurken, anaokulu yönetimine tepki gösteren aileler müdür ve öğretmenlerinden şikayetçi oldu.
22.06.2022 Yaşam
Malatya'da kayıp 3 çocuk ekipleri alarma geçirdi
Malatya'da kayıp 3 çocuk ekipleri alarma geçirdi Malatya'da 2'si kardeş 10 yaşlarında 3 çocuğun kayıp olduğu iddiası üzerine polis, jandarma ve AFAD ekipleri alarma geçti. Yapılan çalışmalar sonucunda parkta bulunan 3 kayıp çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
5.06.2022 Yaşam
İstanbul'da kaybolan 3 kız hakkında flaş gelişme!
İstanbul'da kaybolan 3 kız hakkında flaş gelişme! İstanbul'da Arnavutköy'de kayıplara karışan 3 kız çocuğu hakkında flaş bir gelişme yaşandı. Ailelerin ve tüm Türkiye’nin merak içinde haber beklediği kızlara ulaşıldı. Kayıp çocuklar arasında bulunan 11 yaşındaki Nazar Memiş, başlarından geçenleri anlattı. Kore'ye gidecekleri yönündeki iddialara ilişkin açıklama yapan Memiş, 'kayıp 3 kız' anonsunu duyunca arandıklarını anladıklarını söyledi.
10.08.2021 Gündem
AK Parti Sözcüsü Çelik flaş Ayasofya açıklaması
AK Parti Sözcüsü Çelik flaş Ayasofya açıklaması AK Parti MKYK toplantısı sonrası AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik açıklamalarda bulundu. Çelik, Ayasofya'nın ibadete açılmasından sonra UNESCO tarafından kültürel miras olarak kalıp kalmayacağı ile ilgili olarak, "Bu şekilde ibadet mekanı olarak açık olup, kültürel miras içinde olan yerler vardır. UNESCO'dakiler bilsinler; burasının evrensel mirasının korunmasında Türkiye her türlü işbirliğine açıktır. Ayasfoya'nın tüm özellikleri korunacaktır" dedi.
13.07.2020 Gündem
İstanbul’un kayıp çocukları
İstanbul’un kayıp çocukları İstanbul’da her yıl ortalama 7 bin çocuk evinden ve yurtlardan kaçıyor. Kayıp çocukların bulunması için ‘Çocuk Koruma Timleri’ oluşturuldu. Son 2 ay içerisinde 151 kayıp çocuk İstanbul’un karanlık sokaklarından alınarak koruma altına alındı.
9.12.2019 Yaşam
Ana yürekleri paramparça
Ana yürekleri paramparça Ağrı’da kaybolduktan 18 gün sonra ölü bulunan Leyla Aydemir’in annesi Aysel Aydemir, Kars’ta kaybolduktan 7 gün sonra cesedi bulunan Sedanur Güzel’in annesini ziyaret ederek acısını paylaştı.
23.09.2018 Gündem
ABD Başkanı Trump'tan "Acil Durum" mesajı
ABD Başkanı Trump'tan "Acil Durum" mesajı ABD Başkanı Donald Trump yönetimi, ulusal acil durumlar hakkında halkı uyarmayı amaçlayan önceden kullanılmamış bir uyarı sistemini test etmek için gelecek hafta Amerika genelinde cep telefonlarına bir mesaj gönderecek. Beyaz Saray’dan yapılan açıklamada, “Mesaj ‘Federal Acil Durum Yönetim Kurumu (FEMA), Başkan Uyarısı’ başlığını taşıyacak" denildi
16.09.2018 Dünya
489 şüpheli yakalandı
489 şüpheli yakalandı Ülke genelinde 33 bin 334 personel, 8 bin 505 karma ekip, 38 dedektör köpeğin katılımıyla eş zamanlı olarak “Huzurlu Sokaklar Uygulaması-2” gerçekleştirildi.
21.07.2018 Gündem
Çocuğunuzu tek başına bakkala yollamayın!
Çocuğunuzu tek başına bakkala yollamayın! Ağrı’da 3.5 yaşındaki Leyla’nın kaybolmasının ardından kayıp çocuklar yeniden gündeme geldi. Türkiye’de kayıp çocuk sayısı 27 binden fazla. Her gün ülke genelinde 7 çocuk kayboluyor ve bunların 6’sı 24 saat içinde bulunuyor..
26.06.2018 Arşiv
Reşadiye'de kayıp çocuklar için yeniden arama çalışması başlatıldı
Reşadiye'de kayıp çocuklar için yeniden arama çalışması başlatıldı Tokat'ın Reşadiye ilçesinde, 2,5 yıl önce kaybolan iki çocuktan Bayram Erol'un kemik parçalarının HES göletinin mazgallarında bulunmasının ardından, Kelkit Çayı'nda JAK ve AFAD ekipleri tarafından bu sabah yeniden arama çalışması başlatıldı.
12.05.2018 Gündem
Reşadiyeli kayıp çocuklarla ilgili flaş açıklama
Reşadiyeli kayıp çocuklarla ilgili flaş açıklama Tokat Valisi Ömer Toraman, Reşadiye ilçesinde 580 gün önce kaybolan iki çocuktan biri olan 5 yaşındaki Dursun Kağan'ın babası İbrahim Taşçı ile görüşerek çocukların bulunması için çalışmaların en üst seviye de devam ettiğini söyledi.
20.07.2017 Yaşam
44 gündür aranan 15 yaşındaki kız bulundu
44 gündür aranan 15 yaşındaki kız bulundu İzmir'in Karabağlar İlçesi'nde, kendisinden 44 gündür haber alınamayan 15 yaşındaki Duygu T., İstanbul Kadıköy'de polis tarafından sahte kimlikle bulundu.
4.06.2017 Yaşam
Kayıp çocuklar mobil uygulamayla bulunuyor
Kayıp çocuklar mobil uygulamayla bulunuyor Çin'de kayıp çocuklar mobil uygulama ile bulunuyor. Ülkede, arama motoru Baidu, sosyal medya platformu QQ, Çin Ulusal Radyosu ve yerel polis birimleri ile entegre çalışan mobil uygulama sayesinde bin 274 kayıp çocuk ailesine kavuşturuldu.
18.05.2017 Dünya
Diyarbakır'da "Kutlu Doğum Haftası" etkinliği
Diyarbakır'da "Kutlu Doğum Haftası" etkinliği Peygamber Sevdalıları Platformunca düzenlenen Kutlu Doğum Haftası' etkinliğinin yapılacağı Bağlar ilçesindeki parkta vatandaşlar akın akın geldi.
29.09.2021 Gündem
Kayıp çocuklar köyde bulundu
Kayıp çocuklar köyde bulundu Isparta'da 10 gündür kayıp olan 4 çocuk içlerinden birinin dedesine ait evde ortaya çıktı
1.03.2017 Yaşam
Reşadiye'de kayıp çocuklarla ilgili flaş gelişme!
Reşadiye'de kayıp çocuklarla ilgili flaş gelişme! Tokat'ın Reşadiye İlçesinde geçen yıl kaybolan 8 yaşındaki Bayram Erol ve 5 yaşındaki Dursun Kağan Taşçı'nın bulunması için Cumhuriyet Savcılığı'nan talimatıyla Kelkit Çayı kenarında kazı çalışmaları başlatıldı.
1.02.2017 Yaşam
Kayıp çocuklar için yardım hattı
Kayıp çocuklar için yardım hattı Türkiye’de çocuklarla ilgili alanlarda çalışan çok sayıda sivil toplum kuruluşunca, kaybolmuş ve istismara uğramış çocuklar için “yardım ve destek hattı” kurulması amacıyla “Bir Telefonla Kayıp Çocuklara Son” imza kampanyası başlatıldı...
16.12.2016 Yaşam
Reşadiye'deki kayıp çocuklardan kötü haber
Reşadiye'deki kayıp çocuklardan kötü haber Tokat'ın Reşadiye ilçesinde 293 gün önce oynarken kaybolan 8 yaşındaki Bayram Erol ve 5 yaşındaki Dursun Kaan Taşcı'nın bulunması için Kelkit Çayı'nda ve ormanlık alanlarda tekrar yapılan çalışmalarda ize rastlanmadı.
17.10.2016 Yaşam
6 gündür kayıp çocuklar bulundu
6 gündür kayıp çocuklar bulundu Gaziantep'te 6 gün önce evlerinin önünde oyun oynarken ortadan kaybolan 9 yaşındaki Kemal ve 11 yaşındaki Bekir Davulcu isimli iki kardeş Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı Çocuk Esirgeme Kurumu'nda bulundu
4.07.2016 Yaşam
Kayıp çocuklar Sakarya'da bulundu
Kayıp çocuklar Sakarya'da bulundu İSTANBUL Sancektepe’de dün öğle saatlerinde parka gitmek için evden ayrıldıktan sonra bir daha kendilerinden haber alınamayan yaşları 13 ile 14 olan 6 çocuk, Sakarya’nın Karasu İlçesi’nde bulundu.
11.06.2016 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Kayıp Çocuklar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kayıp çocuklar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.