Gazete Vatan Logo

6 gündür kayıp çocuklar bulundu

Gaziantep'te 6 gün önce evlerinin önünde oyun oynarken ortadan kaybolan 9 yaşındaki Kemal ve 11 yaşındaki Bekir Davulcu isimli iki kardeş Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı Çocuk Esirgeme Kurumu'nda bulundu

6 gündür kayıp çocuklar bulundu

Gaziantep merkez ilçe Şehitkamil'e bağlı Mithatpaşa Mahallesi'nde 29 Haziran'da evlerinin önünde Oyun oynarken ortadan kaybolan ve ailesi tarafından yapılan tüm aramalara rağmen bulunamayan 9 yaşındaki K. ve 11 yaşındaki B.D., Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na bağlı Çocuk Esirgeme Kurumu'nda ortaya çıktı. Habertürk'ün haberine göre iki kardeşin evlerinin önünde oyun oynarken mahalleden uzaklaşmaları üzerine kayboldukları ve İstasyon Caddesi üzerinde bir alışveriş merkezinin önünde zabıta ekipleri tarafından bulunarak Çocuk Esirgeme Kurumu'na teslim edildiği belirlendi.

Kardeşlerle ilgili haberlerin ardından kurum yetkilileri, Davulcu ailesine ulaşarak çocuklarının kendilerinde olduğunu bildirdi. Bunun üzerine dün Çocuk Esirgeme Kurumu'na giden baba Kemal Davulcu, iki oğlunu teslim alarak evine döndü.

İki çocuğuna yeniden kavuşan Davulcu ailesinin evinde çifte bayram yaşandı. Baba Kemal Davulcu, çocuklarına yeniden kavuşmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, "Günlerdir hayat adeta bize zehir oldu. Ne uyku uyuduk, ne bir şey yiyebildik. Bir haftadır arıyoruz. Çok şükür başlarına bir şey gelmeden bulundular. Çocuklarımızın bulunmasında emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Bize çifte bayram yaşattılar" diye konuştu.

Haberin Devamı