Kaşmir

Kaşmir

Son dakika kaşmir haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kaşmir ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kaşmir haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kaşmir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kaşmir gelişmeleri de dahil olmak üzere 127 kaşmir haberi bulunmuştur. Tüm kaşmir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türkiye’de bu ismi taşıyan tek kişi!
Türkiye’de bu ismi taşıyan tek kişi! Karaman’ın Ermenek ilçesinde yaşayan Kaşmen Akpınar, Türkiye’de bu ismin taşıyan tek kişi olduğunu söyledi.
11.07.2019 Yaşam
Büyük aşkta mutlu son
Büyük aşkta mutlu son Burak Özçivit ve Fahriye Evcen, önceki akşam Sait Halim Paşa Yalısı’nda gerçekleşen düğün töreni ile dünyaevine girdi. Çifti, aileleri ve dostları yalnız bırakmadı
30.06.2017 Magazin
Yenilikçi bir yaz
Yenilikçi bir yaz Loro Piana, iki katlı İstinyePark mağazasında; kadın, erkek hazır giyim, ayakkabı, çanta ve aksesuar koleksiyonlarıyla davetlilere yaz öncesi keyifli bir alışveriş deneyimi yaşattı.
28.05.2017 Magazin
Nakış zamanı
Nakış zamanı Geçtiğimiz bahardan bu yana nakışın yükselişini görüyoruz. İlkbahar-Yaz 2017 sezonunda da kural değişmiyor. Geçmişten günümüze nakış her üründe işleniyor. Bu sezon eğer nakışlı bir parçanız yoksa modanın dışındasınız demektir
24.03.2017 Arşiv
Yaşama sevincim aşk
Yaşama sevincim aşk Sibel Can önceki akşam WOW İstanbul Hotels&Convention Center’da gerçekleştirilen ‘Kaşmir Halı’ gecesinde sahne aldı.
9.03.2017 Magazin
Milano Moda Haftası’nın en iyileri
Milano Moda Haftası’nın en iyileri New York ve Londra’nın ardından modanın duayen isimleri, geçtiğimiz hafta İtalya’nın moda başkenti Milano’da yeni koleksiyonlarını sergiledi. Bizler de Milano Moda Haftası’nın en etkileyici hikayelerini sizler için mercek altına aldık.
5.03.2017 Magazin
AB’nin sonunu öngördü
AB’nin sonunu öngördü Avrupa basınına konuşan müstakbel Başkan Donald Trump, İngiltere’nin Avrupa Birliği’nden ayrılarak ‘zekice’ bir karar verdiğini söylerken, “Başka ülkeler de birlikten ayrılacak” dedi
17.06.2021 Dünya
Melania Trump boykotuna tepki hediyesi
Melania Trump boykotuna tepki hediyesi Rus şarkıcı Viktorya Tsiganova, ABD'nin yeni Başkanı Donald Trump'ın eşi Melania Trump'a hediye olarak kendi tasarımı olan kaşmir ve kürkten oluşan bir ceket gönderdi.
17.06.2021 Dünya
Kaşmir'de otobüs tarandı! 9 ölü
Kaşmir'de otobüs tarandı! 9 ölü Pakistan ile Hindistan arasındaki Kaşmir gerginliği can almaya devam ediyor. Kaşmir’de bir Pakistan otobüsünün silahla taranması sonucu en az dokuz kişi yaşamını yitirdi, yedi kişi de yaralandı
17.06.2021 Dünya
Hindistan, yolcu otobüsünü hedef aldı! 4 sivil öldü
Hindistan, yolcu otobüsünü hedef aldı! 4 sivil öldü Pakistan, Hindistan'ın tartışmalı bölge olan Kaşmir'de bir yolcu otobüsünü bombaladığını açıkladı. 4 sivil hayatını kaybetti.
17.06.2021 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Elimizden geleni yapacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Elimizden geleni yapacağız Cumhurbaşkanı Erdoğan, Pakistanlı parlamenterlere hitap etti. Erdoğan, Kaşmir konusunda Türkiye'nin elinden geleni yapacağını söyledi.
29.09.2021 Gündem
İstanbul'da elektrik kesintisi!
İstanbul'da elektrik kesintisi! Kartal, Maltepe, Pendik, Ümraniye ve Üsküdar'ın bazı mahallelerine 10 Eylül'de elektrik verilemeyecek...
29.09.2021 Gündem
Artık daha genç ve dinamiğiz!
Artık daha genç ve dinamiğiz! Roman Kreatif Direktörü Suzan Toplusoy Oye for Roman’ın yeni koleksiyonunda renkleri ve desenlere ağırlık verildiğini söylüyor. Yaz için tekrar kapsül bir bikini mayo koleksiyonu hazrılayan Oye’den de bahseden Toplusoy, ”Mayo ve bikini koleksiyonumuz çeşitli ama sınırlı sayıda üretildi” diyor.
5.05.2016 Arşiv
Denim hikayesinde yeni bir sayfa
Denim hikayesinde yeni bir sayfa Denim kumaş üreticisi ORTA Anadolu, kısa süreli bir sunum için İstanbul’da karşımıza çıkıyor. Görünürlüğe yatırım yapmayı hedefleyen yaratıcı ve yenilikçi markanın hikayesiyle denim dünyasında yeni bir sayfa açıyoruz.
29.04.2016 Arşiv
Çocukların kıyafetlerini değiştiriyoruz!
Çocukların kıyafetlerini değiştiriyoruz! Milliyet yazarı Songül Hatısaru, oyuncu Hande Ataizi'yle enflasyon rakamları üzerine ilginç bri sohbet gerçekleştirdi...
9.01.2016 Magazin
Avuç içi kadar çamaşır makinesi!
Avuç içi kadar çamaşır makinesi! Dünyanın en küçük ve kullanımı en pratik çamaşır yıkama cihazı üretildi!
1.01.2016 Dünya
Kadınları kıyafetlerinden ayırmak çok zor
Kadınları kıyafetlerinden ayırmak çok zor Kendi tasarımlarının yanı sıra ünlü isimlere yaptıklarımı stil danışmanlıklarıyla da tanınan Hande Can Yüce ve Mert Aslan, aylık 3 bin TL ile 10 bin TL karşılığında yaptıkları stil danışmanlıklarını ve gardrop detoksunu anlattı...
25.12.2015 Arşiv
Bahar için stil önerileri
Bahar için stil önerileri 2016-2017 Sonbahar/Kış kadın modasını keşfetmeye hazır mısınız? 2016 baharında kadınları birbirinden şık trendler bekliyor...
12.11.2015 Arşiv
Evinizi sonbahara hazırlayın
Evinizi sonbahara hazırlayın İç Mimar Kerim Çarmıklı, dekorasyonda yapılacak ufak değişikliklerle evleri sonbahara hazırlamanın ipuçlarını verdi.
28.09.2015 Arşiv
Dünyanın en pahalı safir yüzüğü...
Dünyanın en pahalı safir yüzüğü... Ünlü Christie's Müzayede Evi'nde yapılan açık artırmada mavi renkteki kaşmir safir yüzük tam 7.3 milyon dolara alıcı buldu. Her karatı 541 bin TL'ye gelen yüzük 'dünyanın en pahalı kaşmir safiri' oldu.
15.05.2015 Yaşam
Günlük parıltılar!
Günlük parıltılar! Özel gecelerde kullanmaya alıştığımız ışıltılı takılar ve giysiler bu sezon günlük kıyafetlerimizi süsleyecek. Mesela kristal bir kolyeyi penye bir bluz ve yırtık bir kotla eşleştirerek ışıltılı şıklığı yakalayabileceksiniz. Bu yaz tarz yaratmak sadece bir tezatlık, kontrast oluşturma meselesi diyebiliriz.
1.05.2015 Arşiv
İstanbul'un en moda erkekleri!
İstanbul'un en moda erkekleri! İstanbulda her sene Mart ayı şüphesiz tüm moda sektörü ve ziyaretçiler için en beklenen ve en stil bahar zamanı...
24.03.2015 Magazin
Milano’dan erkek modası raporu!
Milano’dan erkek modası raporu! Erkek modasının nabzını tutan Milona Erkek Moda Haftası’nda düzenlenen defileler gelecek kışa dair anekdotlar verdi. Erkekler bol aksesuar kullanıp, koyu renkleri tercih edecek.
23.01.2015 Magazin
Kışın bu hataya düşmeyin!
Kışın bu hataya düşmeyin! Bugünlerde kara ve ayaza maruz kalıyoruz...
8.01.2015 Sağlık
Kumaşın dokusu yün kalitesi ve gramajı önemli
Kumaşın dokusu yün kalitesi ve gramajı önemli 57 yıldır Beyoğlu'nda dev markalara direniyor İliya Gülerşen...
31.12.2014 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Kaşmir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kaşmir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.