Kara Büyü

Kara Büyü

Son dakika kara büyü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kara büyü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kara büyü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kara Büyü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kara büyü gelişmeleri de dahil olmak üzere 70 kara büyü haberi bulunmuştur. Tüm kara büyü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kadın vampir keşfi! Defin şekilleri dehşete düşürdü: Ayağa kalkmaya çalışırsa orak boğazını kesiyormuş
Kadın vampir keşfi! Defin şekilleri dehşete düşürdü: Ayağa kalkmaya çalışırsa orak boğazını kesiyormuş Polonya'nın Pien köyündeki 17. yüzyıldan kalma bir mezarlıkta yapılan arkeolojik çalışmalar sırasında bir 'kadın vampir' kalıntısı bulundu. 'Ölülerin geri dönüşüne karşı korunmak', İtalyan vampirler ve cadıların mezardan çıkıp insanları yemesini önlemek için boynuna orak yerleştirildiği, ayağına da asma kilit takıldığı görüldü.
3.09.2022 Dünya
Kara büyü yaptılar! Akılalmaz olay, duvardaki sembol ortalığı karıştırdı
Kara büyü yaptılar! Akılalmaz olay, duvardaki sembol ortalığı karıştırdı Ukrayna-Rusya savaşında son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ederken bölgeden bir haber daha geldi. Luhansk bölgesinde terk edilmiş bir askeri üssün duvarındaki sembol ortalığı karıştırdı. Rus devlet medyası, Ukraynalı askerlerin kara büyü yaparak doğaüstü güçlerden kendilerine silah göndermesini istediklerini iddia etti. İşte son dakika haberinin detayları...
4.05.2022 Dünya
Eşi ölsün diye büyü yaptıracaktı, 8 bin euro dolandırıldı
Eşi ölsün diye büyü yaptıracaktı, 8 bin euro dolandırıldı Almanya'da yaşayan ve eşi için ölüm büyüsü yaptırmak isteyen bir kadın, insanlara metafizik yollarla yardım ettiklerini söyleyen kişi tarafından 8 bin euro dolandırıldı. Şikayet üzerine başlatılan soruşturma kapsamında ifade veren şüpheli, "Benimle iletişime geçerek ölüm büyüsü yaptırmak istediğini söyledi, ilk başta dalga geçtiğini düşündüm. Kendisinden para göndermesini talep ettim. Bana toplamda 8 bin euro gönderdi. Paraya ihtiyacım olduğu için bu eylemi gerçekleştirdim" diyerek pişman olduğunu söyledi.
16.01.2020 Yaşam
Kedi ölümlerini cinayet büro çözdü
Kedi ölümlerini cinayet büro çözdü Bolu'da, son günlerde gündeme oturan bacakları kopuk haldeki kedi ölümlerinin köpek kaynaklı olduğu ortaya çıktı. Bolu'yu ayağa kaldıran olayda, Cinayet Büro Amirliği 4 ekip halinde toplam 75 saat güvenlik kamerası görüntüsü izleyerek olayın köpekler tarafından gerçekleştirildiğini tespit etti.
9.11.2019 Yaşam
ŞOK! Felçli adamın tedavisi için kız çocuğunu kurban ettiler!
ŞOK! Felçli adamın tedavisi için kız çocuğunu kurban ettiler! Hindistan'ın güneyindeki Karnataka eyaletinde üç kişi, 10 yaşındaki bir kız çocuğunu kurban etme suçlamasıyla gözaltına alındı...
6.03.2017 Dünya
Vampir hikâyelerini doğuran gerçek hastalıklar
Vampir hikâyelerini doğuran gerçek hastalıklar Vampir insanın yarattığı en kalıcı canavarlardan biridir. Bunda, bilinmeyen hastalıkların yanı sıra bilinmeyen korkusu da etkili olmuştur.
17.06.2021 Dünya
Kara büyü boşanması!
Kara büyü boşanması! İstanbul Aile Mahkemesi, 24 yaşındaki Kübra Y...
13.06.2016 Yaşam
10 yaşındaki kıza tecavüz ettikten sonra kalbini çıkardı
10 yaşındaki kıza tecavüz ettikten sonra kalbini çıkardı 1 Haziran günü okuldan eve dönerken kaybolan kız çocuğunun kaçırılması sonrasında tecavüze uğradığı, öldürüldükten sonra da kalbinin söküldüğü ortaya çıktı.
17.06.2021 Dünya
Kara büyü var dedi, kolunu kesti
Kara büyü var dedi, kolunu kesti Nerede çekildiği bilinmeyen videoda, kara büyü altında olduğu iddia edilen adam elinin acımayacağına ikna ediliyor. Arkadaşının satırla elini kesmesini isteyen adamın eli ilk darbeden sonra kanlar içinde kalıyor.
16.09.2015 Yaşam
14 yaşındaki kızdan, 6 yaşındaki kuzene ‘kara büyü’lü taciz
14 yaşındaki kızdan, 6 yaşındaki kuzene ‘kara büyü’lü taciz "Suça sürüklenen çocuğun, teyzesinin kızı olan 6 yaşındaki C.M.’yi kara büyü ile tehdit edip korkutarak, cinsel istismarda bulunduğuna dair yeterli delil bulunmaktadır”
28.07.2015 Yaşam
Sidney’de IŞİD’çi ‘birader’ paniği
Sidney’de IŞİD’çi ‘birader’ paniği Polis rehinelerin tutulduğu kafeye baskın düzenledi. Polis, operasyonun bittiğini açıkladı. İranlı saldırgan hayatını kaybetti. Sidney'de son 35 yılda iki büyük olay yaşandı, her ikisi de Türk bağlantılıydı.
15.12.2014 Dünya
Kargo paketinden ceset çıktı!
Kargo paketinden ceset çıktı! Tayland'dan ABD'ye gönderilen üç paketin içinden çıkan insan parçaları, görenlerin şok geçirmesine neden oldu.
17.11.2014 Dünya
Dracula filminde Fatih Sultan Mehmed karalanıyor mu?
Dracula filminde Fatih Sultan Mehmed karalanıyor mu? 3 Ekim Cuma günü vizyona girecek olan Dracula Untold filminde Fatih Sultan Mehmed zalim bir figür olarak işleniyor.
9.10.2014 Arşiv
Yıldız oyuncu cinayetle suçlandı
Yıldız oyuncu cinayetle suçlandı Ganalı forvetin kara büyü için Theophilus Tagoe isimli rapçiyi dini bir törenle kurban ettiği öne sürüldü.
25.09.2014 Futbol
Başbakan: Bana kara büyü yaptılar
Başbakan: Bana kara büyü yaptılar Tayland Başbakanı ve darbe lideri Orgeneral Prayut Çan-oça, şiddetli boğaz ve boyun ağrısının yanı sıra soğuk algınlığı nedeniyle kendisine "kara büyü" yapıldığını söyledi...
6.09.2014 Dünya
Ronaldo'ya büyücü şoku
Ronaldo'ya büyücü şoku "Cristiano Ronaldo sakatlığı sebebiyle Dünya Kupası'nı kaçıracak çünkü bu sakatlığın medikal bir tedavisi yok."
4.06.2014 Futbol
Facebook'ta kara büyü cinayeti
Facebook'ta kara büyü cinayeti Brezilya'da bir sahil kasabasında işlenen cinayet, sosyal medyada söylentilerin ne kadar tehlikeli olabileceğini gösterdi.
10.05.2014 Dünya
Sevgilisi ölünceye kadar acı çeksin diye...
Sevgilisi ölünceye kadar acı çeksin diye... Sevgilisi tarafından terk edilen genç, “ölünceye kadar acı çekmesi” için barınaktan aldığı siyah bir köpeğe her gün bir muska yutturarak “kara büyü” yaptı.
26.04.2014 Yaşam
'Muhteşem'e yeni transfer(!)
'Muhteşem'e yeni transfer(!) Dün akşam yayınlanan bölümdeki bu sahne twitter'da günün olayı oldu
29.09.2021 Gündem
Yoga şeytanın işi!
Yoga şeytanın işi! Şeytan çıkarma uzmanından yoga yapanlara ilginç yorum...
18.02.2013 Dünya
Büyü için cenin satıyorlar!
Büyü için cenin satıyorlar! Kara büyüye inanan adamın "iyi şans" için satmaya çalıştığı şeye inanamayacaksınız
19.05.2012 Arşiv
Kara büyü ile fuhuş kurbanları!
Kara büyü ile fuhuş kurbanları! Avrupa'da birçok kadın insan tacirleri tarafından öyle bir yöntemle kandırılıyor ki
29.09.2021 Gündem
Cadı avı!
Cadı avı! İddialar üzerine yapılan baskınlarda polis “cadı” olduğu iddia edilen iki kadını gözaltına aldı
29.09.2021 Gündem
Erkeklere tecavüz eden çete!
Erkeklere tecavüz eden çete! Zimbabwe'de kadın çetesi, tecavüz ettikleri erkeklerin spermlerini aldı...
14.10.2011 Dünya
Ahmedinejad geliyor
Ahmedinejad geliyor İran Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad, temaslarda bulunmak üzere yarın Türkiye'ye gidecek...
8.05.2011 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Kara Büyü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kara büyü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.