Kanalı

Kanalı

Son dakika kanalı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kanalı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kanalı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kanalı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kanalı gelişmeleri de dahil olmak üzere 6.132 kanalı haberi bulunmuştur. Tüm kanalı haberleri aşağıda listelenmiştir.
CNN TÜRK, nisan ayında izleyicinin tercihi oldu
CNN TÜRK, nisan ayında izleyicinin tercihi oldu “İlk bilen siz olun” sloganıyla son dakika gelişmelerini, en doğru analizleri ve doğru tespitleri izleyiciye aktaran CNN TÜRK nisan ayında da en çok izlenen haber kanalı oldu.
2.05.2024 Vatan TV
CNN TÜRK, nisan ayında izleyicinin tercihi oldu
CNN TÜRK, nisan ayında izleyicinin tercihi oldu “İlk bilen siz olun” sloganıyla son dakika gelişmelerini, en doğru analizleri ve doğru tespitleri izleyiciye aktaran CNN TÜRK nisan ayında da en çok izlenen haber kanalı oldu.
2.05.2024 Gündem
Marmara Gölü'nü kurtaracak proje! Kuraklık ve su kaynakları kesildi..
Marmara Gölü'nü kurtaracak proje! Kuraklık ve su kaynakları kesildi.. Manisa'nın Salihli, Saruhanlı ve Gölmarmara ilçeleri sınırlarında 'Ulusal öneme sahip sulak alan' tescilli, 'kuş cenneti' olarak bilinen Marmara Gölü, Devlet Su İşleri (DSİ) 2'nci Bölge Müdürü Hüseyin Koray Bilgi, Manisa'da yaşanan kuraklık ve su kaynaklarının kesilmesiyle tamamen kuruyan Marmara Gölü'nü kurtarmak için DSİ tarafından hazırlanan projenin 9 Mayıs'ta ihaleye çıkacağını duyurdu.
2.05.2024 Gündem
Dortmund - PSG maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
Dortmund - PSG maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Şampiyonlar Ligi'nde heyecan sürüyor. Dortmund sahasında PSG'i konuk edecek. Mücadele öncesinde merak edilen konular arasında maçın yayın saati, kanalı ve kadrolar da yer alıyor. Peki, Dortmund - PSG maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?
1.05.2024 Şampiy10
İnek kanala düştü, suya atlayıp kurtardı! O anlar saniye saniye kaydedildi
İnek kanala düştü, suya atlayıp kurtardı! O anlar saniye saniye kaydedildi Sivas’ın Gölova ilçesinde Boğazköy mevkisinde bir inek otlarken sulama kanalına düştü.Suyun akıntısı ile sürüklenmeye başlayan ineği D-100 kara yolu üzerinde otomobil ile seyir halinde olan Zülal Polat, "Hiç düşünmeden yardım etmek için suya atladım. Uzun uğraşlar sonucu ineği kurtardık" dedi.
23.04.2024 Vatan TV
İnek kanala düştü, suya atlayıp kurtardı! O anlar saniye saniye kaydedildi
İnek kanala düştü, suya atlayıp kurtardı! O anlar saniye saniye kaydedildi Sivas’ın Gölova ilçesinde Boğazköy mevkisinde bir inek otlarken sulama kanalına düştü.Suyun akıntısı ile sürüklenmeye başlayan ineği D-100 kara yolu üzerinde otomobil ile seyir halinde olan Zülal Polat, "Hiç düşünmeden yardım etmek için suya atladım. Uzun uğraşlar sonucu ineği kurtardık" dedi.
23.04.2024 Gündem
Yaz geldi, Adana'da su kanallarına tehlikeli atlayışı başladı
Yaz geldi, Adana'da su kanallarına tehlikeli atlayışı başladı Adana’da havaların ısınmasıyla birlikte çocukların serinlemek için köprüden Seyhan Nehrine atladığı görüldü.
14.04.2024 Adana
Fenerbahçe Olympiakos maçı hangi kanalda, Konferans Ligi Fenerbahçe maçı saat kaçta? UEFA Konferans Ligi Fenerbahçe maçı şifresiz mi?
Fenerbahçe Olympiakos maçı hangi kanalda, Konferans Ligi Fenerbahçe maçı saat kaçta? UEFA Konferans Ligi Fenerbahçe maçı şifresiz mi? UEFA Konferans Ligi'nde Fenerbahçe, çeyrek final ilk maçında Olympiakos ile karşı karşıya gelecek. Nikola Dabanovic, Olympiakos - Fenerbahçe maçında düdük çalacak. Maçın yayın saati, kanalı şifresiz olup olmayacağı merak ediliyor. Peki, Olympiakos - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?
11.04.2024 Şampiy10
Türkiye’de bir ilk! D-Smart GO, T10X kullanıcılarının hizmetinde
Türkiye’de bir ilk! D-Smart GO, T10X kullanıcılarının hizmetinde Togg T10X’in sınıfının en büyük bilgi&eğlence ekranından D-Smart Go ile canlı TV kanalları izlenebilecek.
4.04.2024 Ekonomi
JL Bourg-Beşiktaş Emlakjet basketbol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
JL Bourg-Beşiktaş Emlakjet basketbol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş, EuroCup yarı final üçüncü maçında Fransız ekibi JL Bourg ile mücadele edecek. Kazanan taraf, finale yükselecek. Zorlu mücadeleyi Miguel Angel Perez, Milan Nedovic ve Eduard Udyanskyy üçlüsü yönetecek. Peki JL Bourg Beşiktaş Emlakjet basketbol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte EuroCup yarı final mücadelesi canlı yayın bilgisi!
3.04.2024 Şampiy10
Adana'da sulama kanalına giren 2 çocuk akıntıya kapıldı
Adana'da sulama kanalına giren 2 çocuk akıntıya kapıldı Adana'da serinlemek için sulama kanalına giren 2 çocuk akıntıya kapıldı. Çevredekilerin yardımıyla kanaldan çıkartılan çocuklar hastaneye kaldırılırken, durumlarının ağır olduğu öğrenildi.
30.03.2024 Adana
İstanbul, Ankara ve İzmir’e talip başkan adayları ve vaatleri...
İstanbul, Ankara ve İzmir’e talip başkan adayları ve vaatleri... Yerel seçimlere sayılı günler kala miting alanları ısındı. Adaylar hemen her gün meydanlara çıkıp sözler veriyor, seçilirlerse yapacakları hizmetleri anlatıyor. Hürriyet, 3 büyük kentin en iddialı adaylarının önemli vaatlerini derledi. İşte İstanbul, Ankara ve İzmir’e talip başkan adayları ve vaatleri...
21.03.2024 Gündem
Başbakan'ın hareketi infial yarattı! Kadın muhabiri kameralar önünde itti, özür dilemeyi reddetti
Başbakan'ın hareketi infial yarattı! Kadın muhabiri kameralar önünde itti, özür dilemeyi reddetti Arnavutluk Başbakanı Edi Rama, kendisine Sazan adasındaki bir yatırım projesi ile ilgili soru soran kadın gazeteciyi kameralar önünde ittikten sonra özür dilemeyi reddetti.
20.03.2024 Gündem
Aselsan üretti! Türkiye'nin 'keskin gözü' seri üretime geçti
Aselsan üretti! Türkiye'nin 'keskin gözü' seri üretime geçti ASELSAN tarafından milli hava platformları için geliştirilen elektro-optik keşif, gözetleme ve hedefleme sistemi ASELFLIR-500'ün seri üretim aşamasında görüntülendi. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) terörle mücadeleden hudut güvenliğine kadar pek çok alanda havadaki 'keskin gözü' olacak sistem; üretim aşamasından sonra optik performans ve lazer sistemi, titreşim, sıcaklık-soğukluk gibi birçok testi geçerek kullanıma sunuluyor. Keşif, gözetleme ve hedefleme fonksiyonlarını tek başına sağlayan sistem, TSK'ya güç katacak.
16.03.2024 Gündem
Atatürk'ün gezi teknesi, Çanakkale Deniz Müzesinde sergileniyor
Atatürk'ün gezi teknesi, Çanakkale Deniz Müzesinde sergileniyor Çanakkale Boğaz Komutanlığı'na bağlı Deniz Müzesi Komutanlığı'nın bahçesine deniz yoluyla getirilen, Mustafa Kemal Atatürk'ün gezi teknesi olarak kullandığı 'M/G Acar', müze olarak sergileniyor. Müze gemi de, yemek yediği salon ile kamarası yer alıyor.
15.03.2024 Gündem
Şans Topu, Büyük İkramiyesiyle Yüzünü Güldürecek!
Şans Topu, Büyük İkramiyesiyle Yüzünü Güldürecek! Şans Topu, Türkiye'nin en sevilen şans oyunlarından biri olmaya devam ediyor. Her hafta düzenlenen çekilişleriyle milyonlarca kişiyi sevindiren Şans Topu, şimdi de büyük ikramiyesiyle talihlilerini bekliyor.
12.03.2024 Advertorial
Samsunspor Ankaragücü maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
Samsunspor Ankaragücü maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Samsunspor ile Ankaragücü kozlarını paylaşacak. Maçın yayın saati, kanalı ve muhtemel 11'leri futbolseverler tarafından merak ediliyor. Samsun 19 Mayıs Stadı’nda oynanacak karşılaşmayı Ümit Öztürk yönetecek. Her iki takım da rakibini yenerek Süper Lig'de üç puanı hedefliyor. Peki, Samsunspor-Ankaragücü maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
10.03.2024 Şampiy10
En çok izlenen haber kanalı CNN TÜRK
En çok izlenen haber kanalı CNN TÜRK Türkiye şubat ayında yine CNN TÜRK’ü izledi.
9.03.2024 Gündem
Yaşlı adam sulama kanalında ölü bulundu
Yaşlı adam sulama kanalında ölü bulundu Alınan bilgiye göre, alzaymır hastası Osman Yoğurtoğlu'ndan (76) bir gündür haber alamayan ailesi, polise kayıp başvurusunda bulundu.
5.03.2024 Adana
Göz sulanması tehlikeli hastalığı habercisi olabilir!
Göz sulanması tehlikeli hastalığı habercisi olabilir! Göz sulanmasının tehlikeli olabileceğine değinen Göz Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Tezer Nur Gücükoğlu, “Tehlikelidir çünkü pek çok görmeyi tehdit eden göz hastalıklarının habercisidir. Tedavide geç kalınmamalıdır. Göz sulanması konjonktivit, blefarit, şalazyon, arpacık, glokom, katararkt, üveit, doğuştan ve sonradan olma gözyaşı kanalı tıkanıklığı ve bahar nezlesi habercisidir” dedi.
28.02.2024 Sağlık
Ziraat Türkiye Kupası: Ankaragücü Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
Ziraat Türkiye Kupası: Ankaragücü Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek final turu heyecanı başlıyor. Müsabaka Ankaragücü ve Fenerbahçe'nin mücadelesi ile başlayacak. Her iki takımın taraftarlarının gündeminde gerçekleşecek mücadele öncesinde maçın yayın kanalı ve saati yer alıyor. Peki, Ankaragücü Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
27.02.2024 Şampiy10
Galatasaray- Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
Galatasaray- Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Avrupa macerasını noktalayan Galatasaray bu akşam Antalyaspor'u konuk edecek. Abdulkadir Bitigen yöneteceği mücadele öncesi maçın günü, saati ve yayın kanalı merak edildi. Peki, Galatasaray- Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
26.02.2024 Futbol
Basketbol Türkiye Kupası: Anadolu Efes Fenerbahçe Beko maçı hangi kanalda, saat kaçta?
Basketbol Türkiye Kupası: Anadolu Efes Fenerbahçe Beko maçı hangi kanalda, saat kaçta? Basketbolda Türkiye Kupası finali bugün oynanıyor. Anadolu Efes Fenerbahçe Beko finalde karşı karşıya geliyor. İki takımın taraftarları maçın kanalı ve saatini öğrenmek için araştırmalara başladı. Peki Anadolu Efes Fenerbahçe Beko maçı hangi kanalda, saat kaçta?
18.02.2024 Basketbol
TFF, VAR kayıtlarının açıklanacağını duyurdu
TFF, VAR kayıtlarının açıklanacağını duyurdu Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Süper Lig'de 26'ncı haftadan itibaren VAR kayıtlarının sesli ve görüntülü şekilde kamuoyu ile paylaşılacağını açıkladı.
16.02.2024 Süper Lig
realme PUBG Mobile Turnuvası: Kazanmak için mücadele başlıyor!
realme PUBG Mobile Turnuvası: Kazanmak için mücadele başlıyor! realme 11 ile mobil oyun dünyasına yenilik katan realme, heyecan verici bir turnuva düzenleyerek oyun severleri bir araya getiriyor. PUBG Mobile dünyasının önemli yayıncılarının yer alacağı turnuva, 17 Şubat Cumartesi günü saat 20:00’da heyecanı zirveye taşıyacak.
15.02.2024 Advertorial

Benzer Haber Etiketleri

Kanalı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kanalı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.