Kalp Ameliyatı

Kalp Ameliyatı

Son dakika KALP AMELİYATI haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan KALP AMELİYATI ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını KALP AMELİYATI haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kalp Ameliyatı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kalp ameliyatı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.050 kalp ameliyatı haberi bulunmuştur. Tüm kalp ameliyatı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yasemin Şefkatli oğlu İbrahim Ayel'in sağlık durumu ile ilgili konuştu
Yasemin Şefkatli oğlu İbrahim Ayel'in sağlık durumu ile ilgili konuştu Sosyal medyada takipçilerinin sorularını yanıtlayan Yasemin Şefkatli, ocak ayında dünyaya gelen ikiz bebeklerinden İbrahim Ayel’in sağlık durumu hakkında bilgi verdi.
9.04.2024 Magazin
Adana 80 yaşındaki hastaya 8 saatlik ameliyatta biri çok riskli 5 operasyon! Türkiye'de bir ilk yaşandı
Adana 80 yaşındaki hastaya 8 saatlik ameliyatta biri çok riskli 5 operasyon! Türkiye'de bir ilk yaşandı Adana'da, Emine Rozi'ye (80), 1,5 yıl önce aort kapağına yerleştirilen tel kafesinin çıkarılması için yapılan ameliyatta ayrıca yerine biyolojik aort kapağı kondu, diğer kapağın yerine yeni mitral biyolojik kapak yerleştirildi, 3'üncü kapak tamir edildi, tıkalı 2 kalp damarına baypas yapıldı, aort damarı genişletildi. Prof. Dr. Mehmet Şah Topçuoğlu, aort kapağına yerleştirilen tel kafesinin çıkartılması operasyonunun bugüne kadar dünyada 30 hastaya yapıldığını, bu hastaların yarısının ameliyat masasında hayatını kaybettiğini, yaptıkları ameliyatın ise Türkiye'de ilk olduğunu söyledi.
12.03.2024 Adana
Ağabeyini aynı hastalıktan kaybetti, nakil ile hayata tutundu: Başkalarının kahramanı olabilirsiniz
Ağabeyini aynı hastalıktan kaybetti, nakil ile hayata tutundu: Başkalarının kahramanı olabilirsiniz  İzmir'de yaşayan ve 14 yıl önce akciğer nakli olan Kamil Hamidullah (50), organ bağışının önemine dikkat çekmek amacıyla Pulmoner Hipertansiyon ve Skleroderma Hasta Derneği'ni kurdu. Pulmoner hipertansiyon hastalığı nedeniyle ağabeyini kaybettikten 2 yıl sonra 22 yaşında kendisinin de aynı hastalığa yakalandığını belirten Hamidullah, vatandaşlara ölümcül hastalıklarla mücadele eden hastalar için organ bağışı çağrısında bulunarak, "Sevdiklerimiz hayattayken hiç düşünmeden organlarımızı, canımızı vermeyi düşünüyoruz. Öldükten sonra da organlarımızı mezara götürmeyelim. Hiç tanımadığınız insanların kahramanı olabilirsiniz" dedi.
22.12.2023 Gündem
Marketteki cinayetin görüntüleri ortaya çıktı; ev hapsi tepkisi
Marketteki cinayetin görüntüleri ortaya çıktı; ev hapsi tepkisi Kocaeli'nde Mustafa Şişek, 19 yaşındaki oğlunun hayatını kaybettiği kazadan sonra otomobili kullanan Belfun Doğramacı ve eşi Sevda Doğmacı'ya markette silahla ateş açtı. Saldırıda Belfun Doğramacı hayatını kaybederken, Sevda Doğramacı yaralanmıştı. Dehşet anlarının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıkarken, saldırı sonrası tutuklanan Şişek'in ise geçirdiği kalp ameliyatı sonrası ev hapsinde alındığı öğrenildi. Şişek'in ev hapsine tepki gösteren Sevda Doğramacı "O dışarıda dolaşıyor, benim eşim toprağın altında. O şimdi ailesiyle evinde otururken, ben evimde yalnız oturuyorum. Can güvenliğimden de korkuyorum" dedi. 
21.12.2023 Gündem
Tıp literatürüne girecek ameliyatla hayata tutundu
Tıp literatürüne girecek ameliyatla hayata tutundu Kanama bozukluğu ile en kanlı kalp ameliyatlarından birine alındı, kalbi açıkta yoğun bakımda tam 24 saat izlendi. Toplam 22 ünite kan verildi ve kalp kapağı yapay kapak ile değiştirildi. Rizeli inşaat mühendisi Emrullah Çitfçi, kanama bozukluğu hastalığı 'Von Willebrand' taşıyıcısıyken, enfeksiyona bağlı kalp kapağı değişimi ameliyatı ile sağlığına kavuşan hasta olarak tıp literatürüne girecek.
25.11.2023 Gündem
Edremit'te ölüm, evine ekmek götürürken yakaladı
Edremit'te ölüm, evine ekmek götürürken yakaladı Balıkesir’in Edremit ilçesinde bir kişi, evine ekmek götürürken kalp krizi geçirmesi sonucu yaşamını yitirdi.
10.06.2023 Yaşam
Ev sahibi yüzde 100 zammı beğenmedi, elektriği kesti! 'Annem boğulabilirdi'
Ev sahibi yüzde 100 zammı beğenmedi, elektriği kesti! 'Annem boğulabilirdi' Antalya’da 8 yıldır aynı adreste oturan kiracısının yüzde 100’ü geçen kira zammını beğenmeyen ev sahibi, kendi üzerine olan elektrik aboneliğini sonlandırarak evin elektriğini kestirdi. Evde annesi solunum cihazına bağlı yaşayan Göksel Yalım ise “İnsan elektriği keserken haber vermez mi? Benim hasta annem var, dolabımda yiyeceklerim var. Şok oldum. Hadi elektrikler annem uykudayken kesilseydi, boğulabilirdi” diye tepki gösterdi.
25.04.2023 Gündem
Eski İtalya Başbakanı Berlusconi yoğun bakımda
Eski İtalya Başbakanı Berlusconi yoğun bakımda Eski İtalya Başbakanı ve iktidar ortağı Forza Italia Partisi'nin lideri Silvio Berlusconi, hastaneye kaldırılarak yoğun bakıma alındı.
6.04.2023 Dünya
Ahmet Mümtaz Taylan'ın sağlık durumu nasıl?
Ahmet Mümtaz Taylan'ın sağlık durumu nasıl? 'Leyla ile Mecnun' dizisinde canlandırdığı İskender Çınar karakteri ile hafızalara kazınan ünlü oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan, kalp ameliyatı olmuştu. Taylan, iki ay sonra sağlık durumuyla ilgili açıklamada bulundu.
26.03.2023 Magazin
Dünya bu dramı konuşuyor! Firik ailesi enkaz altında birbirlerine sarılmış halde bulundu
Dünya bu dramı konuşuyor! Firik ailesi enkaz altında birbirlerine sarılmış halde bulundu Kalp ameliyatı olan babasını görmek için Kahramanmaraş'a gelen ve ailesi ile birlikte göçük altında kalarak can veren 35 yaşındaki yazılım mühendisi Burak Firik'in hikayesi tüm dünyayı derinden etkiledi. ABD gazeteleri yaşanan drama geniş yer ayırırken ailenin cansız bedenlerinin enkaz altında birbirlerine sarılmış halde bulunduğu açıklandı. İşte haberin detayları...
11.02.2023 Dünya
Yalı Çapkını Vahit'i kim oynuyor? Mehmet Esen kimdir, hangi dizilerde oynadı?
Yalı Çapkını Vahit'i kim oynuyor? Mehmet Esen kimdir, hangi dizilerde oynadı? Cuma akşamları yayınlanan Yalı Çapkını dizisinin 20. bölümünden itibaren izleyicinin karşısına çıkacak Vahit karakteri merak ediliyor. Yalı Çapkını Vahit'i oynayan usta tiyatrocu Mehmet Esen'in kim olduğunu araştırmaya başladı. Kilit bir rolde ekrana çıkacak olan Yalı Çapkını Vahit kimdir? Mehmet Esen hangi dizilerde oynadı?
3.02.2023 Televizyon
Elif Karlı'dan duygusal paylaşım: Aldılar benden
Elif Karlı'dan duygusal paylaşım: Aldılar benden Elif Karlı'nın eşi Cengiz Karlı, çete mensubu olma suçundan 6 aydır Tokat cezaevinde tutuklu olarak bulunuyordu. Cezaevinde kalp krizi geçiren ve hayatını kaybeden Cengiz Karlı'nın ölüm haberi eşi Elif Karlı'yı derinden sarstı. Ünlü şarkıcı eşinin mezarını çekerek duygusal bir paylaşımda bulundu.
24.01.2023 Magazin
Seri katil artık serbest! Kurbanları arasında Türk de vardı, ilk sözleri herkesi şaşırttı
Seri katil artık serbest! Kurbanları arasında Türk de vardı, ilk sözleri herkesi şaşırttı Fransız seri katil Charles Sobhraj'ın serbest kaldıktan sonra yaptığı ilk açıklama herkesi şaşırttı. The Serpent dizisine konu olan seri katilin kurbanları arasında bir de Türk vardı. Charles Sobhraj'ın suçları arasında Türkiye'de kardeşiyle gerçekleştirdiği olaylar da var.
24.12.2022 Dünya
Sahte doktor olayının ardından bu kez de sahte mimar!
Sahte doktor olayının ardından bu kez de sahte mimar! Tekirdağ, Van ve Mersin’de yaşanan ‘sahte doktor’ haberleri gündemdeki yerini korurken bu kez de Antalya’da ‘sahte mimar’ olayı yaşandı. 42 yıldır mimar ve şantiye şefi olarak çalışan Avni Tekinaslan’ın diplomasının sahte olduğu anlaşıldı.
18.12.2022 Gündem
Ayşe Özkiraz kimdir, nerelidir, kaç yaşında? Sahte doktor maaş aldı mı? Ayşe Özkiraz’ın ifadesi ve annesi ile babasının açıklamaları…Başından sonuna Ayşe ÖzKiraz olayı
Ayşe Özkiraz kimdir, nerelidir, kaç yaşında? Sahte doktor maaş aldı mı? Ayşe Özkiraz’ın ifadesi ve annesi ile babasının açıklamaları…Başından sonuna Ayşe ÖzKiraz olayı Sahte doktor olayı Türkiye’nin gündemini meşgul etmeye devam ediyor. Ayşe Özkiraz'ın sahte doktor oyunu hastanede görevli çocuk cerrahisi uzmanının başhekimliğine sunduğu dilekçeyle anlaşılırken, ortaya çıkan detayları okuyucuyu şaşkına uğrattı. Peki, Ayşe ÖzKiraz olayı nedir, nasıl gelişti? Sahte doktor Ayşe kimdir, hastaneden maaş aldı mı?
2.12.2022 Gündem
'Sahte doktor' Ayşe Özkiraz olayında astsubay detayı! Skandalı patlatan bir mesaj oldu
'Sahte doktor' Ayşe Özkiraz olayında astsubay detayı! Skandalı patlatan bir mesaj oldu Tekirdağ Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan, sahte diploma ile görev yaptığı anlaşılınca tutuklanan Ayşe Özkiraz hakkında yeni detaylar ortaya çıktı. Daha önce başka sahte doktorlar olduğunu da itiraf eden Özkiraz, kendisine doğum gününde çelenk göndermiş. Üstelik genç kadının özel hayatındaki sahtekarlıkları da ifşa oldu. Skandaldaki ‘astsubay mesajı detayı’ ise okuyanları şaşırtırken, Özkiraz' hayatı tamamen yalan hikayesi çıktı. Sağlık Bakanlığı'nın gönderdiği 2 müfettiş, hastanedeki çalışmalarını tamamladı. Savcılığın soruşturması kapsamında el konulan cep telefonunun incelemesi süren Özkiraz'ın banka hesapları da incelenmeye alındı.Öte yandan sahte doktor Özkiraz'ın babası Ali Özkiraz ilk kez konuştu. Kızının babası Ali Özkiraz'ı da kandırdığı ortaya çıktı. Baba Özkiraz "Traktörümü satıp parasını kızıma gönderdim. Tıp kitapları için benden 35 bin lira para aldı" dedi ve kendisini nasıl kandırdığını anlattı. İşte Türkiye’nin konuştuğu olayla ilgili şoke eden detaylar...
30.11.2022 Yaşam
Kalp krizi hayatını değiştirdi, artık kalbini çantasında taşıyor! 'Hayatım elektrik ve pile bağlı'
Kalp krizi hayatını değiştirdi, artık kalbini çantasında taşıyor! 'Hayatım elektrik ve pile bağlı' Edirne'de 2016'da kalp krizi geçiren 58 yaşındaki Ahmet Sanrı, tedavisinin ardından 2 yıl önce takılan yapay kalp makinesi ile yaşıyor. Hayatının elektrik ve pillere bağlı olduğunu söyleyen Sanrı, “Çantamı alıp lavaboya gidiyorum. Artık alıştım, hiç zor gelmiyor. Ölünceye kadar da benimle beraber olacak. Hayatım elektrik ve pile bağlı. 2 yıldır her gün 22 saatte bir pillerini değiştiriyoruz” dedi.
29.06.2022 Yaşam
Latif Demirci neden öldü, kaç yaşında? Karikatürist Latif Demirci kimdir, nereli? Latif Demirci karakterleri!
Latif Demirci neden öldü, kaç yaşında? Karikatürist Latif Demirci kimdir, nereli? Latif Demirci karakterleri! Karikatürist Latif Demirci bu sabah hayatını kaybetti. Peki, Latif Demirci neden öldü, kaç yaşında? Karikatürist Latif Demirci kimdir, nereli? Latif Demirci karakterleri…
6.06.2022 Gündem
Deprem uzmanı Oğuz Gündoğdu hayatını kaybetti
Deprem uzmanı Oğuz Gündoğdu hayatını kaybetti İstanbul Üniversitesi Jeofizik Mühendisliği Bölümü eski öğretim üyesi Dr. Oğuz Gündoğdu  vefat etti.
27.05.2022 Gündem
Eski eşi tarafından bıçaklanan Sevda: Ölümden döndüm
Eski eşi tarafından bıçaklanan Sevda: Ölümden döndüm Batman'da, boşandığı Devran Ergün (27) tarafından çocuğunun gözü önünde 6 bıçak darbesiyle yaralanan Sevda Ergün (24), ölümden döndüğünü belirterek, “Verilmiş sadakam vardı. Göğsüme 6 bıçak darbesi isabet etti. Sağ elim ise tutmuyor" dedi.
9.04.2022 Gündem
Şarkıcı Fedon ameliyat oldu! Sağlık durumu...
Şarkıcı Fedon ameliyat oldu! Sağlık durumu... Magazin dünyasında 'Felaket Tellalı' olarak anılan ses sanatçısı Onur Akay, Bodrum’da yaşayan ünlü şarkıcı Fedon Kalyoncu’nun ameliyat olduğunu duyurdu.
6.04.2022 Magazin
Diyabet, kalp ve kanser hastaları için oruç uyarısı! Kontrol altında değilse...
Diyabet, kalp ve kanser hastaları için oruç uyarısı! Kontrol altında değilse... İslam dini açısından önem taşıyan ramazan ayı içerisinde sağlık problemi veya farklı nedenler dolayısıyla oruç tutması zor olan kişilerde nasıl bir yol izlenmesi gerektiği konusunda Kardiyoloji Uzmanı Doç. Dr. Süha Çetin açıklamalarda bulundu.
2.04.2022 Ramazan
Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım ameliyat edildi
Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım ameliyat edildi Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım'ın ameliyat edildiği açıklandı.
30.03.2022 Fenerbahçe
Bakan Koca: 3 yeni çocuk kalp merkezi açıldı
Bakan Koca: 3 yeni çocuk kalp merkezi açıldı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Gaziantep, Muğla ve Konya'da 3 yeni çocuk kalp merkezi açıldığını, 6 günlük Gündağ bebeğin kalp ameliyatı için Elazığ'dan hava ambulansı ile Konya'da yeni açılan merkeze sevk edildiğini duyurdu.
19.02.2022 Gündem
Kalp hastalığına yakalananların yaş ortalaması düştü
Kalp hastalığına yakalananların yaş ortalaması düştü Tekirdağ Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi Başhekimi ve Kalp Damar Cerrahisi Opr. Dr. Lütfi Çağatay Onar, kalp hastalığına yakalananların yaşının düştüğünü belirterek, "Son 1 yılda yapmış olduğumuz 212 açık kalp ameliyatının 60 yaş civarında olduğunu görüyoruz. Trakya bölgesinde kamu hastanelerinde açık kalp cerrahisinin başlamasından bu yana geçen sürede yaş ortalamasının 7-8 yaş gençleştiğini söylemek mümkün" dedi.
12.02.2022 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Kalp Ameliyatı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kalp ameliyatı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.