Fedon

Fedon

Son dakika Fedon haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Fedon ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Fedon haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fedon

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fedon gelişmeleri de dahil olmak üzere 74 fedon haberi bulunmuştur. Tüm fedon haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fedon: Azrail dosyamı kaybetti!
Fedon: Azrail dosyamı kaybetti! Greek müziğinin başarılı sesi Fedon, önceki gün Bodrum'da bir otelde sahne aldı. "Sağlığım el verdikçe sahnelerden inmeyeceğim" diyen Fedon, esprileriyle müzikseverleri kahkahaya boğdu.
4.09.2023 Magazin
Özge Ulusoy: Ben lahmacuna 500 lira vermem
Özge Ulusoy: Ben lahmacuna 500 lira vermem Her yaz olduğu gibi 2023 yazında da tatil beldelerindeki lahmacun ve ayran fiyatları gündemde. Özellikle Bodrum'da uçuk olan lahmacun fiyatları Özge Ulusoy'a soruldu. Ünlü isim bakın ne yanıt verdi.
2.06.2023 Magazin
Fedon denize 5 gün geç atladı!
Fedon denize 5 gün geç atladı! Hayatının büyük bir kısmını Bodrum'da geçiren Fedon, deniz sezonunu açtı. O anları takipçileriyle paylaşan ünlü şarkıcı, "Fedon denize düştü" dedi
3.05.2023 Magazin
Şarkılar Bizi Söyler 57. bölüm 2. fragmanı yayında!
Şarkılar Bizi Söyler 57. bölüm 2. fragmanı yayında! Şarkılar Bizi Söyler'in yeni bölümünde "Biraz Pop Biraz Taverna" konsepti yaşanacak. 12 Kasım Cumartesi akşamı yayınlanacak olan yeni bölümün konukları Fedon, Nilgün Belgün ve Ziynet Sali oluyor.
10.11.2022 Televizyon
Şarkılar Bizi Söyler'e bu hafta; Fedon, Ziynet Sali ve Nilgün Belgün konuk oluyor
Şarkılar Bizi Söyler'e bu hafta; Fedon, Ziynet Sali ve Nilgün Belgün konuk oluyor "Biraz pop biraz taverna" konseptli program yine çok eğlendirecek.  
9.11.2022 Televizyon
Şarkılar Bizi Söyler 57. bölüm fragmanı yayında!
Şarkılar Bizi Söyler 57. bölüm fragmanı yayında! Şarkılar Bizi Söyler'in yeni bölümünde "Taverna Şarkıları" konsepti yaşanacak. 12 Kasım Cumartesi akşamı yayınlanacak olan yeni bölümün konukları ise Fedon, Nilgün Belgün ve Ziynet Sali oluyor.
6.11.2022 Televizyon
Yunanistan'da tehlikeli madde yüklü uçak paniği! Sır 38 dakika...
Yunanistan'da tehlikeli madde yüklü uçak paniği! Sır 38 dakika... Sırbistan'dan Bangladeş'e giden kargo uçağı Yunanistan'da düşmüştü. Kavala kırsalına düşen tehlikeli madde yüklü Ukrayna kargo uçağı ile ilgili soru işaretleri devam ediyor. Uçağın Yunan hava sahasında geçirdiği son 38 dakika mercek altında.
19.07.2022 Dünya
Fedon'dan Kadir İnanır'a özel türkü!
Fedon'dan Kadir İnanır'a özel türkü! Dalaman'da bir otelde konser veren Fedon, kendisini izlemeye gelen aslen Fatsa, Ordulu Kadir İnanır için "Hekimoğlu" şarkısını söyledi.
17.07.2022 Magazin
Fedon ve oğlundan yeni kare! Kıyafetleri dikkat çekti...
Fedon ve oğlundan yeni kare! Kıyafetleri dikkat çekti... Yaşamını Bodrum'da sürdüren Fedon Kalyoncu, geçtiğimiz aylarda deniz sezonunu açmıştı. Şimdilerde tatilin tadını çıkaran ünlü şarkıcı, oğlu Theo ile verdiği pozu takipçileriyle paylaştı. Bir örnek giyinen baba-oğulun benzerliği görenleri şaşırttı.
7.07.2022 Magazin
Fedon kaç yaşında, Fedon denize düştü ne demek? Fedon kimdir?
Fedon kaç yaşında, Fedon denize düştü ne demek? Fedon kimdir? Hayatını Bodrum'da geçiren Fedon deniz sezonunu açtı. Ünlü şarkıcı, sosyal medya hesabından yayınladığı videoda "Ve Fedon denize düştü" ifadelerini kullandı. Söz konusu ifadelerin ardından “Fedon denize düştü ne demek?”, “Fedon kaç yaşında, nereli ve kimdir?” sorularına yoğun bir şekilde yanıt aranmaya başlandı.
28.04.2022 Ünlüler Dünyası
Şarkıcı Fedon ameliyat oldu! Sağlık durumu...
Şarkıcı Fedon ameliyat oldu! Sağlık durumu... Magazin dünyasında 'Felaket Tellalı' olarak anılan ses sanatçısı Onur Akay, Bodrum’da yaşayan ünlü şarkıcı Fedon Kalyoncu’nun ameliyat olduğunu duyurdu.
6.04.2022 Magazin
Ünlü şarkıcı Fedon’un yeğenine hırsızlık şoku: 350 bin liralık motosikleti çalındı
Ünlü şarkıcı Fedon’un yeğenine hırsızlık şoku: 350 bin liralık motosikleti çalındı Şarkıcı Fedon'un yeğeni Bimen Zartar'ın yaklaşık 350 bin lira değerindeki motosikleti Şişli'de çalındı. Hırsızlık anı güvenlik kameraları tarafından görüntülenirken, olayla ilgili 3 şüpheli gözaltına alındı.  Bulunan çalıntı motosiklet Bimen Zartar'a teslim edildi.
16.03.2022 Gündem
Fedon'dan üzen haber! 'Kanser oldum ve...'
Fedon'dan üzen haber! 'Kanser oldum ve...' Bodrum denildiğinde akla ilk gelen isimlerden olan Fedon, Magazin D Pazar programına konuştu. 77 yaşındaki ünlü şarkıcı Fedon, son dönemde yaşadığı sağlık sorunlarını anlattı.
15.11.2021 Magazin
Fedon, Bodrum'a gitti!
Fedon, Bodrum'a gitti! Adı Bodrum ile özdeşleşen Fedon, geçtiğimiz gün Torba'ya gitti. 73 yaşındaki sanatçının, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma yorum yağdı.
31.05.2020 Magazin
"Bana yakışan şekilde ölmek istiyorum"
"Bana yakışan şekilde ölmek istiyorum" Geçtiğimiz hafta, 73 yaşındaki ünlü şarkıcı Fedon'un kalp krizi geçirdiği ve hayatını kaybettiği iddia edildi. Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa programına konuşan Fedon, bu haberler art niyetli dedi.
10.03.2020 Magazin
Fedon: Ben 40 yaşındayken neredeydiniz?
Fedon: Ben 40 yaşındayken neredeydiniz? Kendine has tarzıyla yıllardır sahnelerde fırtına gibi esen Fedon, önceki gece Bodrum Bardakçı Koyu’nda bulunan Azka Otel’de sahne aldı.
13.07.2019 Magazin
Sabah spor, akşam sahne!
Sabah spor, akşam sahne! Şarkıcı İzzet Yıldızhan, Ramazan Bayramı'nın üçüncü gününde Kıbrıs’taki Nuh’un Gemisi Deluxe Hotel’de sahne aldı. Erken saatlerde otele giriş yapan Yıldızhan, kaldığı suit odanın balkonunda spor yaparken objektiflere yansıdı.
8.06.2019 Magazin
Uçan adam Fedon
Uçan adam Fedon Bodrum'da yaşayan taverna müziğinin usta ismi Fedon, önceki gün Torba'daki bir plajda objektife yansıdı.
2.06.2019 Magazin
47 yıllık eşini son yolculuğuna uğurladı
47 yıllık eşini son yolculuğuna uğurladı Sinema ve tiyatro sanatçısı Salih Kalyon'un yaşamını yitiren eşi İnci Kalyon'un cenazesi Bodrum'da toprağa verildi.
26.09.2018 Magazin
Dünyaca ünlü Türk sanatçı yoğun bakımda!
Dünyaca ünlü Türk sanatçı yoğun bakımda! Dünyanın sayılı buzuki virtüözlerinden olan Hakan İtik, Muğla'nın Bodrum ilçesinde hastaneye kaldırılarak yoğun bakıma alındı.
13.07.2018 Magazin
40 yıldır çalışıyorum
40 yıldır çalışıyorum Fedon, bütün bir yazı geçirdiği Bodrum’da önceki gün görüntülendi.
29.06.2018 Magazin
Fedon'dan tepki çeken evlilik çıkışı!
Fedon'dan tepki çeken evlilik çıkışı! Verdiği röportajda özel hayatıyla ilgili açıklamalarda bulunan taverna müziğinin duayen isimlerinden Fedon, "Evlilik kurumu ortadan kalkmalı, kimse 50 yıl aynı kadınla birlikte olmaya mecbur değil" dedi.
2.04.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Fedon ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fedon haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.