Kalben

Kalben

Son dakika kalben haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kalben ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kalben haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kalben

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kalben gelişmeleri de dahil olmak üzere 243 kalben haberi bulunmuştur. Tüm kalben haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kalben'in dansı olay oldu! Tepindi, zıpladı...
Kalben'in dansı olay oldu! Tepindi, zıpladı... Enerjisiyle ve tarzıyla dikkat çeken ünlü şarkıcı Kalben'in sahne dansı yine sosyal medyada gündem oldu.
27.03.2024 Vatan TV
Kalben çılgın dansı gündem oldu! Jülide Ateş’ten yorum gecikmedi
Kalben çılgın dansı gündem oldu! Jülide Ateş’ten yorum gecikmedi Avrupa turnesine devam eden sanatçı Kalben son dansıyla gündeme oldu. Paris, Amsterdam, Gent ve Köln’de konser veren Kalben Avrupa’yı fethetti. Türkiye güzeli ve sunucu Jülide Ateş'ten de yorum geldi.
27.03.2024 Magazin
İhlas Ne Demek, Tdk Sözlük Anlamı Nedir? İslam'da İhlas Ne Anlama Gelir?
İhlas Ne Demek, Tdk Sözlük Anlamı Nedir? İslam'da İhlas Ne Anlama Gelir? En önemli dini terimlerin arasında yer alan ihlas, hulus kelimesinden türetilmiştir. Hulus, sözlerinde ve davranışlarında samimi olmak, riyadan uzak durmak ve yapmacıklıktan kaçınmak demektir. İhlas kelimesi ise daha çok fıkıh ve kelam ilmimde terim anlamıyla kullanılmaktadır. 
29.01.2024 Gündem
Yağmur yağdığında okunacak dua! Yağmur yağarken dilek duası nasıl okunur, dilek dilerken hangi dualar okunmalı?
Yağmur yağdığında okunacak dua! Yağmur yağarken dilek duası nasıl okunur, dilek dilerken hangi dualar okunmalı? Yağmur yağarken okunacak dilek duası ile ilgili aramalar arttı. Yağmur yağarken Allah’a şükür etmek, bu doğa olayı karşısında istedikleri dileklerin kabul olacağına inanlar yağmur yağdığında okunacak duanın ne olduğunu arama motorları aracılığıyla sorgulamaya başladı. Peki, Yağmur yağarken dilek duası nasıl okunur, dilek dilerken hangi dualar okunmalı?
18.11.2023 Yaşam
(Arefe günü oruç niyeti) Arefe günü oruç niyeti nasıl edilir, arefe orucu niyeti ne zaman ve nasıl getirilir? Arefe günü oruç tutmak ve Kurban Bayramı Arefe Günü oruç niyeti…
(Arefe günü oruç niyeti) Arefe günü oruç niyeti nasıl edilir, arefe orucu niyeti ne zaman ve nasıl getirilir? Arefe günü oruç tutmak ve Kurban Bayramı Arefe Günü oruç niyeti… Arefe orucu nasıl niyet edilir, arefe günü oruç tutmak için nasıl niyet getirilir? Kurban Bayramı arefesinde oruç tutmak için edilecek niyet oruç tutacak vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. Arefe günü oruç tutmanın önemi ve fazileti Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından açıklandı. Kurban Bayramı’nda da uyulacak belli fıkhî kurallar vardır, oruç niyeti de bunlardan biridir. Peki, arefe günü oruç niyeti nasıl edilir? Arefe günü orucu niyeti ne zaman ve nasıl getirilir?
27.06.2023 Gündem
TBMM Başkanı Şentop: Gençlerimizin enerjisiyle Meclisimiz daha da güçlenecek
TBMM Başkanı Şentop: Gençlerimizin enerjisiyle Meclisimiz daha da güçlenecek Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mustafa Şentop, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajında, "14 Mayıs seçimlerinin sonucunda genç milletvekillerimiz TBMM'de göreve başlayacaklar. Gençlerimizin enerjisiyle ve fikirleriyle milletimizin kalbi Meclisimiz daha da güçlenecek" dedi.
19.05.2023 Gündem
Al'a Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Al'a Suresi okumanın yararları ve faziletleri
Al'a Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Al'a Suresi okumanın yararları ve faziletleri Ala suresi, Mekke döneminde inmiştir. 19 âyettir. Sûre, adını birinci âyette yer alan ve AllahTeâlâ’yı niteleyen “el-A’lâ” kelimesinden almıştır. A’lâ, en yüce demektir. Sûrede Allah, vahiy ve Kur’an, peygamber ve tebliğ görevi, tebliğ karşısında insanların takındıkları farklı tavırlar ve bunun ebedî hayattaki sonuçları ele alınmıştır. Peki, Al'a Suresi okumanın yararları ve faziletleri neler? İşte Al'a Suresi okumanın yararları ve faziletleri
4.05.2023 Sureler
Maun Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Maun Suresi okumanın yararları ve faziletleri ne?
Maun Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Maun Suresi okumanın yararları ve faziletleri ne? Mekke döneminde inen Maun Suresi 7 âyettir. Mâ’ûn, yardım ve zekât demektir. Sûrede, biri Allah’ın nimetlerini ve hesap gününü inkâr eden nankör, diğeri amellerini gösteriş için yapan riyakâr olmak üzere iki tip insan tasvir edilmektedir. Peki, Maun Suresi okumanın yararları ve faziletleri ne? Maun Suresi anlamı ne? Maun Suresi ne işe yarar? İşte detaylar…
3.05.2023 Sureler
Mü'minun Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Mü'minun Suresi okumanın yararları ve faziletleri
Mü'minun Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Mü'minun Suresi okumanın yararları ve faziletleri Mekke döneminde inen Mü'minun Suresi 118 âyettir. Sûre, adını birinci âyette geçen “elMü’minûn” kelimesinden almıştır. “el-Mü’minûn”, mü’minler demektir. Müşriklere son uyarı niteliğindeki bu sûrede, mü’minlerin zafere ulaşacakları, kötülerin cezaya çarptırılacağı konu edilmektedir. Peki, Mü'minun Suresi okumanın yararları ve faziletleri ne? Müminun Suresi neyi anlatıyor? İşte Mü'minun Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri!
3.05.2023 Sureler
“Şarkılar Bizi Söyler” duygu yüklü bir bölümle ekrana geliyor!
“Şarkılar Bizi Söyler” duygu yüklü bir bölümle ekrana geliyor! Deprem felaketinin anılacağı bölüme Uğur Aslan, Antakya Medeniyetler Korosu, Hamdi Alkan ve Kalben konuk oluyor.
22.03.2023 Magazin
Ramazan orucu niyeti nasıl getirilir, oruç niyeti ne zamanda kadar yapılır? Oruca ne zaman niyet edilir?
Ramazan orucu niyeti nasıl getirilir, oruç niyeti ne zamanda kadar yapılır? Oruca ne zaman niyet edilir? Ramazan orucu niyeti nasıl yapılır, oruca ne zaman niyet edilir? 11 ayın sultanı Ramazan oruç ibadetlerini yerine getirecek vatandaşlar tarafından heyecanla bekleniyor. Diyanet İşeri Başkanlığı tarafından yayımlanan takvime göre Ramazan bu yıl 23 Mart'ta başlayacak. Oruca başlanmadan önce Ramazan orucu niyeti araştırmaları arttı. Peki, Ramazan orucu niyeti nasıl getirilir, oruç niyeti ne zamanda kadar yapılır?
21.03.2023 Ramazan Haberleri
İhlas Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! İhlas Suresi okumanın yararları ve faziletleri neler?
İhlas Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! İhlas Suresi okumanın yararları ve faziletleri neler? Mekke döneminde inmiştir. 4 âyettir. İhlâs, samimi olmak, dine içtenlikle bağlanmak demektir. Allah’a bu sûrede anlatıldığı şekilde inanan, tevhit inancını tam anlamıyla benimsemiş ihlâslı bir mü’min olacağı için sûre bu adla anılmaktadır. Peki, İhlas Suresi okumanın yararları ve faziletleri neler? İhlas suresi anlamı ne? İşte İhlas Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri!
12.03.2023 Dini Bilgiler
Oruç tutmadan önce yapılması gerekenler neler? Oruçtan önce abdest, niyet ve okunacak dualar
Oruç tutmadan önce yapılması gerekenler neler? Oruçtan önce abdest, niyet ve okunacak dualar Yılın en bereketli ayı ramazan başlıyor. Ramazan ile birlikte oruç tutacak olanlar oruç ibadeti tam olarak yerine getirebilmek ve eksiksiz yapabilmek için oruç, ramazan, dua, namazlar, sahur ve iftar ile ilgili bilgileri merak ediyor. Tüm ibadetlerde olduğu gibi oruçta da önemli olan niyettir. Peki, oruç tutmadan önce yapılması gerekenler neler? Oruçtan önce abdest, niyet ve okunacak dualar nelerdir? İşte, oruç ibadeti ile ilgili bilmeniz gerekenler
9.03.2023 Ramazan
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan seçim tarihi mesajı: 14 Mayıs'ta millet gereğini yapacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan seçim tarihi mesajı: 14 Mayıs'ta millet gereğini yapacak Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM'deki grup toplantısında konuştu. Kahramanmaraş merkezli depremlerde 11 bin 400'ün üzerinde artçı sarsıntının gerçekleştiğini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye bir çeşit deprem fırtınasına tutulmuş durumdadır." dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Vakit geliyor, bu millet inşallah 14 Mayıs'ta gereğini yapacaktır. Asla böyle kuru sıkı atanlara prim vermeyecektir." ifadelerini kullandı.
1.03.2023 Gündem
Şeyma Alakuş kimdir? Gaziantep'te depremde çocukları kurtaran Şeyma hemşire kim?
Şeyma Alakuş kimdir? Gaziantep'te depremde çocukları kurtaran Şeyma hemşire kim?  Gaziantep İnayet Topçuoğlu Hastanesinde görevli Şeyma hemşire Kahramanmaraş merkezli depremlerin olduğu sırada hasta çocukların odasına koşup, onları dışarı çıkarmak için mücadele vermişti. Peki, Şeyma Alakuş kimdir? Gaziantep'te deprem sırasında çocukları kurtaran Şeyma hemşire kim? 
13.02.2023 Gündem
"Kalbim, aklım, fikrim ülkemle"
"Kalbim, aklım, fikrim ülkemle" Heerenveen - Feyenoord maçında milli futbolcumuz Orkun Kökçü'nün kaptanlık pazubendinde "Kalbim, aklım, fikrim ülkemle" mesajının ardından genç yeteneğin sahanın ortasında Türk bayrağı açması büyük alkış topladı.
13.02.2023 Futbol
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'nin ayağına tekrar prangalar vuramayacaksınız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'nin ayağına tekrar prangalar vuramayacaksınız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Aydın'dan bir kez daha meydan okuyorum. Türkiye'nin ayağına tekrar prangalar vurmaya başaramayacaksınız. Milletimizin kazanımlarını elinden almayı başaramayacaksınız. 2023 hedeflerine engel olamadığınız gibi Türkiye Yüzyılı'nın inşasının önüne geçmeyi de başaramayacaksınız" dedi.
4.02.2023 Gündem
Kalben'in dansı sosyal medyada çok konuşuldu!
Kalben'in dansı sosyal medyada çok konuşuldu! Şarkıcı Kalben, sahnede kendini müziğe biraz fazla kaptırınca sosyal medyanın diline düştü.
2.10.2022 Magazin
Kalben dansıyla sosyal medyaya damga vurdu! 'Evde sinirlenince ben'
Kalben dansıyla sosyal medyaya damga vurdu! 'Evde sinirlenince ben' Şarkıcı Kalben, sahnedeki dansıyla sosyal medyanın diline düştü. Kalben iddialı dekoltesiyle ve hareketleriyle dikkat çekti ve o halleri defalarca kez paylaşıldı.
2.10.2022 Magazin
Bakan Bozdağ: Senin arkadaşların adaylığın konusunda müttefik değil
Bakan Bozdağ: Senin arkadaşların adaylığın konusunda müttefik değil Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İzmir'de yaptığı konuşmasını hatırlatarak, "Bir siyasi partinin genel başkanın teşkilatlarına kendisine güven konusunda sorunları olduğunu ve kendisinin de teşkilatlarına güven konusunda sorunu olduğunu bu kadar açık, bu kadar şeffaf izah ettiğine hiç şahit olmadım. Senin arkadaşların henüz senin adaylığın konusunda müttefik değiller. O zaman Türk milleti senin cumhurbaşkanlığın konusunda nasıl ittifak sağlasın?" dedi.
24.09.2022 Siyaset
Bakan Soylu'dan Diyarbakır'da Evlat Nöbeti ziyareti
Bakan Soylu'dan Diyarbakır'da Evlat Nöbeti ziyareti Diyarbakır çocukları terör örgütü PKK tarafından kaçırılan ailelerin HDP binası önündeki eylemi 4üncü yılına girdi. Aileleri ziyaret eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Bugün Amerika olmasa PKK, PYD diye bir terör örgütü olmaz. PKK ve PYD'nin patenti Amerika'dır. Onların uşağıdır dedi.
3.09.2022 Gündem
Kalben'den duygusal paylaşım! 'Belki de hiç doğmaması gereken bir çocuğum'
Kalben'den duygusal paylaşım! 'Belki de hiç doğmaması gereken bir çocuğum' 'Yara', 'Sadece', 'Haydi Söyle' gibi şarkıları seslendiren Kalben, yaklaşık yedi ay önce babasını kaybetmişti. Uzun süredir ortalarda görünmeyen şarkıcı, katıldığı programda geçmişini ve ailesini anlattı. Babasıyla bir dönem neden küs olduğunu açıklayan Kalben, geç doğan bir çocuk olduğundan da bahsetti.
10.07.2022 Magazin
Kurbandan sonra 2 rekat namaz nasıl kılınır? Kurban kesildikten sonra ne namazı kılınır?
Kurbandan sonra 2 rekat namaz nasıl kılınır? Kurban kesildikten sonra ne namazı kılınır? Kurban ibadetini yerine getiren milyonlar kurban kesiminin ardından kılınan namazı merak ediyor. Diyanet’e göre, kurban ibadetini yerine getirenler Allah’ın verdiği nimete şükür olarak iki rekat nafile namaz kılabilir. Peki, Kurbandan sonra 2 rekat namaz nasıl kılınır? Kurban kesildikten sonra ne namazı kılınır? Kurban kesenin kıldığı namaz ne? Kurban kesen nasıl namaz kılar? İşte detaylar…
9.07.2022 Yaşam
Kurban kesildikten sonra kılınan namaz! Kurban kesildikten sonra namaz kılınır mı? Kurban kesen nasıl namaz kılar?
Kurban kesildikten sonra kılınan namaz! Kurban kesildikten sonra namaz kılınır mı? Kurban kesen nasıl namaz kılar? Kurban ibadetini yerine getien ve getirecek milyonlarca kişi kurban kesildikten sonra kılınan namazı araştırıyor. Kurban kesildikten sonra kuban ibadetinin kabul olması için namaz kılınıp kılınmayacağı merak ediliyor. Peki, Kurban kesildikten sonra namaz kılınır mı? Kurban kesen nasıl namaz kılar? İşte Kurban kesildikten sonra kılınan namaz ve kılınışı!
9.07.2022 Dini Bilgiler
Evlilik yüzüğü hangi parmağa takılır? Evlilik yüzükleri hangi ele takılır?
Evlilik yüzüğü hangi parmağa takılır? Evlilik yüzükleri hangi ele takılır? Evlilik yüzüğü, gelin ve damada düğün sırasında takılmaktadır. Bazı çiftler hem nişan hem de düğün için alyans tercih ediyor olsa da bazen düğünde ve nişanda farklı yüzükler kullanılmaktadır.
21.05.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kalben ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kalben haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.