Kaktüs

Kaktüs

Son dakika kaktüs haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kaktüs ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kaktüs haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kaktüs

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kaktüs gelişmeleri de dahil olmak üzere 88 kaktüs haberi bulunmuştur. Tüm kaktüs haberleri aşağıda listelenmiştir.
Doğal yollarla yetişen organik yer inciri şifa dağıtıyor
Doğal yollarla yetişen organik yer inciri şifa dağıtıyor Sinop'un Karakum yolu ve Adabaşı mevkii üzerinde ve dağlık alanlarında yetişen bir 'kaktüs' türü olan 'yer inciri', 'dikenli incir' adıyla da biliniyor. İnsan vücuduna oldukça yararı olan yer incirinin, şeker hastalarına, grip-nezle, kabızlık, çeşitli enfeksiyonlara ve bağırsakların çalışmasına olan etkisiyle fazla kilolardan kurtulmaya da yararı oldukça büyük olduğu söyleniyor. Günde 5 adetten fazla tüketilmesinin mideye zarar verdiği belirtiliyor.
15.02.2024 Gündem
Biyom Nedir? Biyom Özellikleri Ve Çeşitleri Nelerdir?
Biyom Nedir? Biyom Özellikleri Ve Çeşitleri Nelerdir? Biyom nedir? Sorusunun en kolay cevabı coğrafi alan olarak verilebilmektedir. Aynı bitki örtüsü ve iklim koşullarının yaşandığı coğrafi bölgeler Biyom olarak ifade edilmektedir. Karasal biyom ve sucul biyom olarak iki türde incelenmektedir. Biyom bölgeleri, iklimsel özellikleri, bitki örtüsü ve yaşayan hayvan türleri bakımından da benzerlik göstermektedir. Biyom çeşitleri arasında tatlı su biyomları, çöl biyomları, akar su biyomları ve göl biyom bölgeleri bulunmaktadır.
15.12.2023 Eğitim
Civan Canova kimdir? Civan Canova kaç yaşındaydı? Civan Canova biyografisi!
Civan Canova kimdir? Civan Canova kaç yaşındaydı? Civan Canova biyografisi! Televizyon dizilerindeki rolleri ile tanınan usta oyuncu Civan Canova hayatını kaybetti. Ünlü oyuncunun yakın zamanda akciğerinde kitle tespit edilmişti. Usta oyuncunun ölümü sanat dünyasını yasa boğdu. Peki, Civan Canova kimdir? Civan Canova kaç yaşındaydı? İşte Civan Canova’nın oynadığı dizi ve filmler!
20.08.2022 Ünlüler Dünyası
Kaktüs merakı 40 yaşındaki kadın girişimciyi iş sahibi yaptı
Kaktüs merakı 40 yaşındaki kadın girişimciyi iş sahibi yaptı Yozgat’ta 17 yıldır evinde kaktüs yetiştiren iki çocuk annesi Kamile Sağlam, yetiştirdiği kaktüsler eve sığmaz olunca ailesinin de desteğiyle kendi işini kurdu.
16.03.2022 Yaşam
Borcu olanlar dikkat! Yüz binlerce kişi aynı durumda, hemen...
Borcu olanlar dikkat! Yüz binlerce kişi aynı durumda, hemen... Borcu olan herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Günümüz şartlarında neredeyse herkesin ya kredi ya kredi kartı ya da banka dışı borçları bulunuyor. Borç miktarı arttıkça ödeme güçlüğü de artıyor. Özellikle banka borçlarının zamanında ödenmesi büyük önem taşıyor. Çünkü ödemelerde yaşanan gecikmeler kişiye faiz yükü olarak geri dönüyor. En çok kredi kartı borçları vatandaşları zorluyor. Çeşitli giderler için nakit miktarının yeterli olmaması kredi kartlarının kullanılmasına neden oluyor. Kişinin ödeme güçlüğünün başladığı noktada ise krediler 'kurtarıcı' olarak devreye giriyor. Ancak kredi ödemelerinde yaşanan aksamalar, kart limitlerinin dolması, eşe-dosta borçlanmayla sonuçlanıyor ve borç miktarı içinden çıkılamaz bir duruma geliyor. Ancak hiçbir şey çözümsüz değil. Doğru adımlarla büyük borçların üstesinden gelmek mümkün. İşte borcu olanların adım adım uygulaması gereken yol haritası...
10.03.2022 Ekonomi
Halil Falyalı silahlı saldırı sonucu öldürüldü!
Halil Falyalı silahlı saldırı sonucu öldürüldü! Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) kumarhane işletmecisi Halil Falyalı’nın uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybettiği bildirildi.
8.02.2022 Gündem
Kredi- kredi kartı borcu, işten çıkarılma, iflas... Hepsi için geçerli, hemen yapmanız gereken...
Kredi- kredi kartı borcu, işten çıkarılma, iflas... Hepsi için geçerli, hemen yapmanız gereken... Kredi kullanımı, borcu olana ya da nakit ihtiyacı olan herkesin ilk başvurduğu çözüm yollarından biri. Günümüz şartlarında pek çok kişinin ya kredi -kredi kartı borcu ya da kişisel borçları bulunuyor. Özellikle ani ortaya çıkan finansal krizler kişilerin çözüm bulma noktasında en çok sorun yaşadığı ekonomik durumlar arasında yer alıyor. İşten çıkarılma, iflas, döviz borcu olup da kurdaki ani artış sonucu kefaletlerinin döviz cinsinde yetmemesi gibi ani gelişen ekonomik krizler çözümsüz değil. Doğru strateji ile tüm borçları kapatmak mümkün. İşte kredi-kredi kartı borcu olan, işten çıkarıldığı için gelir kaybına uğrayan, iflas eden ya da döviz cinsinden borcu olanların yapması gerekenler....
27.01.2022 Ekonomi
Borcu olanlar dikkat! Kredi, kredi kartı ya da banka dışı borçlar... Tamamı için geçerli, hemen...
Borcu olanlar dikkat! Kredi, kredi kartı ya da banka dışı borçlar... Tamamı için geçerli, hemen... Kredi, kredi kartı borcu olan ya da banka borçları dışında borcu olan herkesi ilgilendiriyor. Gümünüz şartlarında neredeyse borcu olmayan kişi bulunmuyor. Birçok gider kredi kartları ile karşılanıyor. Kredi kartlarının yetersiz kaldığı durumlarda banka kredileri kurtarıcı olarak görülüyor ve borcu olan vatandaşlar bankalara kredi başvurusunda bulunuyor. Gerekli şartları taşıyanlar kredi kullanımını gerçekleştirebiliyor. Ekonomik olarak kısa süreli rahatlama sağlansa da eğer kullanılan kredi miktarı kişinin ödeme gücünün üzerinde ise borçlanma süreci yeniden başlıyor. Sürekli benzer durumları yaşayanlar borçlarından kurtulamayacağını düşünmeye başlıyor. Ancak durum öyle değil. Finansal olarak doğru adımlar atılarak borçlardan kurtulmak mümkün. Tüm borçlar birden bire ortadan kalkmayacak. Ancak doğru strateji ile zamana yayarak tamamen tüm kredi, kredi kartı ve diğer borçlardan kurtulmak, hatta birikim yapmak mümkün olacak. Eğer borçlar içinde çıkılamaz bir hale geldiyse derhal 'kaktüs modu'na geçilmesi gerekiyor. Peki kaktüs modu ne demek? İşte büyük miktarda borcu olanları bile kurtaracak formül..
20.01.2022 Ekonomi
BEDAŞ 8 ilçe için duyurdu! İstanbul’un hangi ilçelerinde elektrik kesintisi olacak?
BEDAŞ 8 ilçe için duyurdu! İstanbul’un hangi ilçelerinde elektrik kesintisi olacak? İstanbul’da 8 ilçede elektrik kesintisi olacak. Boğaziçi Elektrik Dağıtım'dan (BEDAŞ, 22 Kasım Pazartesi İstanbul'un çeşitli ilçelerinde elektrik kesintileri yaşanacağını duyurdu.
22.11.2021 Yaşam
Kredi kartı, kredi borcu olan milyonları ilgilendiriyor! Hemen...
Kredi kartı, kredi borcu olan milyonları ilgilendiriyor! Hemen... Günümüz şartlarında bankalara kredi kartı ya da kredi borcu olmayan pek az kişi bulunuyor. Hemen herkes de bu borçlardan kurtulmak istiyor. Ancak özellikle kredi kartı ödemelerinde genellikle sadece asgari ödeme tutarı ödeniyor ve kart kullanılmaya devam ediyor. Durum böyle olunca da borcun tamamen kapanması mümkün olmuyor. Kredi ödemeleri daha tutarlı bir şekilde yapılsa da ödeme güçlüğü başladığı zaman kredi borçları da aksayabiliyor. Banka borçlarının zamanında ödenmemesi faiz olarak vatandaşın cebine yansıyor. Özellikle kredi kartı kullanımında nakit ödeme yapılaması, daha kolay alışveriş yapılmasına neden oluyor. Kredi kartı kullanan herkesin öncelikle ekstresini detaylı bir şekilde incelemesi, hesap kesim ve son ödeme tarihlerini bilmesi, faiz oranları hakkında fikir sahibi olması ve nereye ne kadar ödeme yaptığını takip etmesi gerekiyor. Kredi kartı takibi ile borçların belirlenmesi ve sonrasında izlenecek adımlarla kart borçlarından kurtulmak mümkün. İşte yapmanız gerekenler...
28.10.2021 Ekonomi
Küçükçekmece'de korkunç olay! Serpil Çöl feci şekilde can verdi
Küçükçekmece'de korkunç olay! Serpil Çöl feci şekilde can verdi Küçükçekmece'de inşaat temeli için beton taşıyan mikser, sokakta hareket ettiği sırada bir kadını altına alarak ezdi. 45 yaşındaki Serpil Çöl olay yerinde hayatını kaybetti.
1.02.2021 Yaşam
Kredi, kredi kartı, nakit avans... Borcu olan herkes için geçerli! Kurtulun...
Kredi, kredi kartı, nakit avans... Borcu olan herkes için geçerli! Kurtulun... Borcu olan herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Günümüz şartlarında burcu olmayan kişi sayısı yok denecek kadar az. Bankalara çeşitli sebeplerle borcu olan vatandaşlar bu borçlarını nasıl kapatabileceklerini araştırıyor. Çoğu zaman bir borcu başka bir borçla ödeme yoluna gidiliyor. İçine girilen kısır döngüden çıkmak ise pek kolay olmuyor. Peki ev kredisi, araba kredisi, ihtiyaç kredisi, kredi kartı borcu olan kişiler nasıl bir yol izlemeli. Borçları kapatmak ya da ödenebilir hale getirmek mümkün. İşte yapmanız gerekenler…
21.01.2021 Ekonomi
"Kaz Dağları’nda tatil yaptık"
"Kaz Dağları’nda tatil yaptık" Ünlü oyuncu Şebnem Bozoklu ve gazeteci Kanat Atkaya önceki akşam Cihangir’deki Kaktüs adlı mekanda görüntülendi.
4.07.2020 Magazin
Evinin balkonunu kaktüs bahçesine çevirdi
Evinin balkonunu kaktüs bahçesine çevirdi Mersin'in Erdemli ilçesinde, corona virüs salgını nedeniyle gününün büyük bir bölümünü evinde geçiren Emine Cıdık (34), evinin balkonunu kaktüs bahçesine çevirdi.
3.06.2020 Yaşam
İstanbul'un birçok ilçesinde elektrik kesintileri yaşanacak
İstanbul'un birçok ilçesinde elektrik kesintileri yaşanacak İstanbul'un çoğu ilçesinde 20 Mart Cuma ve 21 Mart Cumartesi günleri 9 saate varan elektrik kesintileri yaşanacak. BEDAŞ, planlı elektik kesintilerinin listesini vatandaşlarla paylaştı.
19.03.2020 Gündem
TEMA Vakfı ne zaman, neden kuruldu?
TEMA Vakfı ne zaman, neden kuruldu? Toprak Dede diye bilinen TEMA Vakfı'nın kurucusu Hayrettin Karaca 97 yaşında hayatını kaybetti. TEMA Vakfı'ndan yapılan açıklamada, "Kurucu onursal başkanımız ve Toprak Dedemiz Sayın Hayrettin Karaca'yı kaybetmiş olmanın derin üzüntüsü içindeyiz" denildi. Karaca’nın hayatını kaybetmesinin ardından TEMA vakfı ne zaman, neden kuruldu? Soruları da merak edildi.
20.01.2020 Gündem
BEDAŞ İstanbul planlı elektrik kesintileri programı (4 Aralık 2019 listesi)
BEDAŞ İstanbul planlı elektrik kesintileri programı (4 Aralık 2019 listesi) BEDAŞ, 4 Aralık’ta İstanbul’da yaşanacak elektrik kesintisi programını açıkladı. İstanbul'un muhtelif bölgelerinde elektrik kesintileri yaşanacak. İşte 4 Aralık 2019 Çarşamba günü İstanbul'da elektrik verilemeyecek bölgeler...
4.12.2019 Gündem
Bu bitki 100 yıl yaşıyor, sadece bir kez çiçek açıyor
Bu bitki 100 yıl yaşıyor, sadece bir kez çiçek açıyor UNESCO tarafından dünya mirası listesine alınan ve koruma altında bulunan 60 ile 100 yıl arasında yaşayan ve ömürleri boyunca bir kez çiçek açan, çiçek açtıktan sonra da kuruyan Agave bitkisi Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde 10 metrelik çiçek açtı.
11.07.2019 Gündem
Emine Erdoğan, Nezahat Gökyiğit Botanik Bahçesi'ni ziyaret etti
Emine Erdoğan, Nezahat Gökyiğit Botanik Bahçesi'ni ziyaret etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Nezahat Gökyiğit Botanik Bahçesi'ni ziyaret etti.
29.04.2019 Gündem
Onur Ünlü'ye yaş farkı sorulunca...
Onur Ünlü'ye yaş farkı sorulunca... Yönetmen Onur Ünlü, önceki gün Cihangir Kaktüs adlı mekanda görüntülendi.
21.12.2018 Magazin
Ofiste çalışmaktan sıkılınca kaktüs işine girdi
Ofiste çalışmaktan sıkılınca kaktüs işine girdi Antalya'da, yıllarca turizm işi yapan 56 yaşındaki Tevfik Yalçın, doğadan uzak, kapalı ortamda çalışmaktan sıkılınca kaktüs işine girdi. Kendisi gibi ofis ortamında çalışmaktan sıkılıp yeşillik özleyenlerin masalarına birer kaktüs yerleştirmeyi hedefleyen Yalçın, 100 bin TL'ye kurduğu tesiste 'her masaya bir kaktüs' sloganıyla üretim yapıyor.
14.12.2018 Ekonomi
İnsan olan  oyuncak, giysi alıyor
İnsan olan oyuncak, giysi alıyor Yaşam hakkı sadece insanlara ait değil. Hayvanlara yapılan işkenceler insanlığı sorgulatırken ve canımızı yakarken, hayvan ürünlerine olan ilgiye artış bir nebze de olsa mutlu ediyor. İnsan olanlar; dostlarına giysi, oyuncak hatta ayaklarına galoş alıyor.
16.06.2018 Ekonomi
Meğer binlerce böcek yemişiz!
Meğer binlerce böcek yemişiz! Eğer böcek yeme fikri midenizi kaldırıyorsa kötü haber… Muhtemelen farkına bile varmadan defalarca böcek yediniz.
30.04.2018 Dünya
Ben ünlü değilim
Ben ünlü değilim ‘İstanbullu Gelin’ dizisinin Esma’sı İpek Bilgin ile gelini rolündeki Dilara Aksüyek, önceki gece Cihangir’deydi.
12.12.2017 Magazin
Dünya artık beni dinliyor!
Dünya artık beni dinliyor! Kaktüs şarkısıyla iyi bir çıkış yapan Aliye Mutlu Battlefield1 oyununda söylediği bir ağıtın kullanılması üzerine tüm dünyada dinlenen bir isim olmayı başardı.
27.10.2017 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Kaktüs ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kaktüs haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.