Gördüklerini inanamadılar! Her yerden para çıktı
Gördüklerini inanamadılar! Her yerden para çıktı Aydın'ın Nazilli ilçesinde, kötü kokudan rahatsız olan mahalle sakinlerinin ihbarıyla gelen zabıta ekipleri, N.A.'ya (86) ait olduğu tespit edilen evden 2 kamyon çöp çıkarırken; bidonlar dolusu kağıt ve madeni para da buldu. Polis nezaretinde bankaya götürülerek sayılan paranın 169 bin 280 TL olduğu öğrenildi.
24.09.2020 Yaşam
ŞOK! Kağıt paralardaki büyük tehlike...
ŞOK! Kağıt paralardaki büyük tehlike... Yurt genelinde grip vakalarında artış yaşanıyor. Hızla bulaşan ve bu yıl bir hayli ağır seyreden gripte en önemli bulaşma yollarından birinin kağıt paralar olduğu belirtildi. Sağlık Bakanlığı'nın raporuna göre kâğıt paralar, 3 gün boyunca virüs taşıyabiliyor.
8.01.2018 Sağlık
Somali'de 26 yıl sonra ilk kez kağıt para basılacak
Somali'de 26 yıl sonra ilk kez kağıt para basılacak Somali'de 26 yıl sonra bir ilk... Somali Merkez Bankası Başkanı teknik çalışmaların tamamlandığını, hükümetin dört ay içinde yeni kağıt Somali şilininin basımına başlayacağını açıkladı.
17.06.2021 Dünya
Hindistan en çok kullanılan parayı tedavülden kaldırdı
Hindistan en çok kullanılan parayı tedavülden kaldırdı Hindistan’da en çok kullanılan banknotlardan 500 ve 1000 rupilik kağıt paralar aniden tedavülden kaldırıldı. Karar güvenlik gerekçesiyle alındı.
10.11.2016 Dünya

Benzer Haber Etiketleri