Bidon

Bidon

Son dakika bidon haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bidon ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bidon haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bidon

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bidon gelişmeleri de dahil olmak üzere 616 bidon haberi bulunmuştur. Tüm bidon haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ayaklarına bidon bağlı bulunan cesedin kimliği belli oldu
Ayaklarına bidon bağlı bulunan cesedin kimliği belli oldu Denizde sol ayak bileğine 2 su bidonu bağlı bulunan cesedin Yusuf Balcı'ya (32) ait olduğu belirlendi.
25.10.2023 Gündem
Pendik'te kimyasal alarmı
Pendik'te kimyasal alarmı Pendik'te caddedeki orta refüje bırakılan içi kimyasal madde dolu bidon panik yarattı. Bidon içindeki kimyasal madde, kaldırıma ve caddeye aktı. Olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi.
14.09.2023 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ankara ve İstanbul vurgusu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ankara ve İstanbul vurgusu Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti 22. kuruluş yıldönümü programında açıklamalarda bulundu. Erdoğan burada yaptığı konuşmada "Ayrım yapmadan 85 milyona saygı duyan, hesap veren, cesaretle hesap sorabileceğiniz parti ve ittifak arıyorsanız gelin AK Parti ve Cumhur İttifakına katılın. Başta İstanbul ve Ankara olmak üzere yerel seçimlerde zafer için koşacağız." ifadelerini kullandı.
24.08.2023 Gündem
Su sıkıntısı yaşanan Keşan’da, çeşmeler ücretli hale getirildi
Su sıkıntısı yaşanan Keşan’da, çeşmeler ücretli hale getirildi Edirne'de su sıkıntısının yaşandığı Keşan ilçesinde çeşmeler, su israfının önüne geçilmesi amacıyla ücretli hale getirildi. Para otomatına atılacak 1 lira karşılığı 5 litre su alınabilecek. Çeşmelerden elde edilecek gelir de Keşan İyilik, Sağlık ve Eğitim Vakfı (KİSEV) aracılığıyla ihtiyaç sahibi öğrencilere burs olarak verilecek.
12.08.2023 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Depremzedeye hakaret dibin dibidir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Depremzedeye hakaret dibin dibidir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sivas Hükümet Meydanı'nda halka sesleniyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sinan Oğan'ın Cumhurbaşkanlığı seçimi 2. tur desteği için "Türk dünyasına gayretlerimizi yakından bilen Sinan Bey'in kararının hayırlı olmasının diliyorum" ifadelerini kullandı. Öte yandan muhalefeti depremzedelere hakaret konusunda eleştiren Erdoğan, "Depremzedelerimize hakareti, dibin dibi olarak görüyoruz" dedi.
23.05.2023 Gündem
Bakan Bozdağ: Sinan Oğan'a yapılan linçleri lanetliyorum
Bakan Bozdağ: Sinan Oğan'a yapılan linçleri lanetliyorum Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Sinan Oğan'ın 2.tur kararının ardından gelen tepkilerle ilgili konuştu. Bakan Bozdağ konu ile ilgili konuşarak, "Sinan Oğan'a yapılan linçleri lanetliyorum. Onun ilkelerini hayata geçirecek olan sayın Erdoğan'dır. Aksi olsa kendi görüşleri ile ters düşmüş olurdu." ifadelerini kullandı.
23.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Siz olsanız da olmasanız da devletimiz kardeşlerimizin yanında
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Siz olsanız da olmasanız da devletimiz kardeşlerimizin yanında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adıyaman'da konteyner ziyaretinde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "'Oy yoksa hizmet yok' diyen insanları kutuplaştıran, mahalle baskılarıyla gençlerimizi bastıran kendileridir. Milletimiz bunları kaç defa sandığa gömerse gömsün bu kibirli ve kaba tavırlarından asla vazgeçmiyorlar" dedi. Erdoğan, "Daha düne kadar önüne gelene kalp yapmaktan parmakları nasır tutacaktı. Bugün ise masa yumruklamaktan neredeyse bileği kırılacak. Kılıçdaroğlu'nun demokrasi maskesi düştü" ifadelerini kullandı.
20.05.2023 Gündem
İstanbul merkezli 7 ilde sahte alkol operasyonu
İstanbul merkezli 7 ilde sahte alkol operasyonu İstanbul merkezli 7 ilde düzenlenen operasyonda, dezenfektan adı altında üretilen ve sahte alkol imalatçılarına pazarlandığı ileri sürülen 14 ton 445 litre alkollü sıvı ele geçirildi. Operasyonda 30 şüphelinin yakalandığı bildirildi.
7.04.2023 Gündem
İzmir'de fabrikaya sahte içki operasyonu
İzmir'de fabrikaya sahte içki operasyonu İzmir'in Bornova ilçesinde bir fabrikaya jandarma ekiplerince düzenlenen sahte içki operasyonunda 52 bin litre etil alkol ele geçirildi, işletme sorumlusu hakkında yasal işlem başlatıldı.
31.03.2023 Gündem
Ucuz diye aldı 50 bin TL zarara uğradı! İnternetten sipariş verince hayatının şokunu yaşadı
Ucuz diye aldı 50 bin TL zarara uğradı! İnternetten sipariş verince hayatının şokunu yaşadı İnternetten satın aldı başına gelmeyen kalmadı. Siirt Üniversitesinde öğretim üyesi olan Mahmut Durmaz, piyasa değeri 200 TL daha ucuz olan ürünü internetten sipariş verdi, aldığı ürünü kullanmaya başlayan Durmaz, hayatının şokunu yaşadı. İşte haberin detayları...
24.01.2023 Yaşam
İstanbul merkezli 6 ilde sahte alkol operasyonu: 18 gözaltı
İstanbul merkezli 6 ilde sahte alkol operasyonu: 18 gözaltı Yaklaşan yılbaşı öncesi sahte alkol ticaretine yönelik geniş çaplı çalışma başlatan İstanbul polisi, 6 ilde düzenlenen operasyonda 18 şüpheliyi gözaltına aldı. Baskınlarda, piyasa değeri yaklaşık 1 milyon lirayı bulan 1 ton 937 litre dezenfektandan üretilen alkollü içki sıvısı ele geçirildi.
13.12.2022 Gündem
İstanbul merkezli 7 ilde sahte alkol operasyonu: 32 gözaltı
İstanbul merkezli 7 ilde sahte alkol operasyonu: 32 gözaltı İstanbul merkezli 7 ilde düzenlenen operasyonlarda, sahte alkol üretip, bunları yılbaşında piyasaya sürmeye hazırlanan 32 şüpheli yakalandı. Baskın yapılan 56 adreste piyasa değeri 15 milyon lirayı bulan tonlarca etil/metil alkollü sıvı ve yaklaşık 10 bin şişe alkol ele geçirildi. Şüphelilerin yakalanmamak için "kumaş kesiyoruz işte, arabanın tamiri bitti mi, yazlık" gibi şifreli cümlelerle iletişimde bulundukları öğrenildi.
22.11.2022 Gündem
Turşu bidonlarından uyuşturucu haplar çıktı
Turşu bidonlarından uyuşturucu haplar çıktı Ordu'nun Ünye ilçesinde durdurulan yolcu otobüsünde, turşu bidonlarının içinde 308 uyuşturucu hap ele geçirilirken, 1 kişi gözaltına alındı.
10.09.2022 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milletimizin kutsallarına hakaret edenler hesap vermekten paçalarını kurtaramayacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milletimizin kutsallarına hakaret edenler hesap vermekten paçalarını kurtaramayacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Afyonkarahisar Zafer Meydanı'nda Büyük Taarruz’un 100. Yıl Dönümü Kutlamaları ve toplu açılış töreninde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Milletimizin kutsallarına hakaret edenler hesap vermekten paçalarını kurtaramayacak. Burada tek millet diyor muyuz? Biz yola AK Parti olarak buradan yola çıktık." dedi.
29.08.2022 Siyaset
Petrol umudu! 37 yıl sonra büyük iddia, yeniden açılması istendi
Petrol umudu! 37 yıl sonra büyük iddia, yeniden açılması istendi Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde yaşayan vatandaşlar, 37 yıl önce yapılan sondajın ardından demir borularla ağzı kapatılan ve o dönemde çıkarttıkları petrolü çakmakla yaktıkları kuyunun yeniden açılarak incelenmesini istedi.
28.08.2022 Gündem
İstanbul’da sahte deterjan operasyonu
İstanbul’da sahte deterjan operasyonu İstanbul Büyükçekmece’de polis ekiplerince bir adrese düzenlenen operasyonda, piyasa değeri yaklaşık 2 Milyon TL olan 60 bin 908 adet deterjan üretiminde kullanılan aparat, bin 350 litre sıvı deterjan ham maddesi ve 980 kilogram toz deterjan ham maddesi ele geçirildi. Operasyonda yakalanan 1 şüphelinin tahkikat işlemleri sürüyor.
16.08.2022 Gündem
İl Sağlık Müdürü uyardı! Aşırı yağışlar sonrası buna dikkat edin!
İl Sağlık Müdürü uyardı! Aşırı yağışlar sonrası buna dikkat edin! Zonguldak İl Müdürü Ertuğrul Güner, son günlerde yaşanan aşırı sağanak yağış nedeniyle vatandaşları uyardı. Sel ve su taşkınları gibi olağandışı durumlarda çevre sağlığı açısından salgın riskini azaltmak için içme-kullanma sularına dikkat çekti.
27.06.2022 Sağlık
Şırnak’ta örgüte ait çok sayıda roketatar mühimmatı ve sevk fişeği ele geçirildi!
Şırnak’ta örgüte ait çok sayıda roketatar mühimmatı ve sevk fişeği ele geçirildi! İçişleri Bakanlığınca yurt içinde PKK terör örgütünü ülke gündeminden çıkarmak ve bölgede barındığı değerlendirilen teröristleri etkisiz hale getirmek amacıyla, “ara-bul-yok et” stratejisiyle yürütülen Eren Abluka operasyonları 17 bölgede başarıyla sürüyor. Çok sayıda ağır silah mühimmatı ele geçirildi.
13.06.2022 Gündem
İstanbul'da 34 ton kaçak içki ele geçirildi
İstanbul'da 34 ton kaçak içki ele geçirildi Başakşehir'de 2 farklı adrese düzenlenen operasyonda 34 ton 33 litre kaçak içki ele geçirildi. 3 şüphelinin gözaltına alındığı operasyon kameraya yansıdı.
22.04.2022 Gündem
Büyükçekmece'de sahte içki operasyonu
Büyükçekmece'de sahte içki operasyonu Büyükçekmece'de operasyon yapan polis ekipleri, içinde sahte içki bulunan 12 şişe ve 6 litrelik bidon ele geçirdi.
26.03.2022 Yaşam
Fıs Fıs İsmail'in "Kadınlar tayt giymesin" sözlerine Aynur Aydın'dan sert tepki!
Fıs Fıs İsmail'in "Kadınlar tayt giymesin" sözlerine Aynur Aydın'dan sert tepki! Çocuklar Duymasın dizisinde Fıs Fıs İsmail karakteriyle hafızalarda yer edinen Süleyman Yağcı, "Kadınlar tayt giymesin, adamlar sapıtıyor" açıklamasıyla tepki çekti. Şarkıcı Aynur Aydın, "Damacanaya tecavüz edenler var. Ona diyeceksin; transparan bidon mu?" diyerek tepki çekti.
24.03.2022 Magazin
Yasak aşk vahşeti! Çarpık ilişki! 'Kocam beni erkeklerle aldatıyor'
Yasak aşk vahşeti! Çarpık ilişki! 'Kocam beni erkeklerle aldatıyor' Almanya'da eşini boğarak öldürdükten sonra cesedini parçalara ayırıp yakan ve farklı yerlere gömen katil zanlısı koca, cep telefonunda yaptığı internetteki araştırmaları gören kadının ailesinin şikâyeti üzerine yakayı ele verdi. Katilin kan donduran cinayetten önce Almanya ile suçluların iadesi anlaşması olmayan ülkeler, çözülemeyen cinayetler, Uğur Mumcu cinayeti, uçak bilet fiyatları, hırdavat malzemeleri satan işyerleriyle ilgili araştırma yapıp evinin yakınındaki bir petrol istasyonundan da bir bidon benzin aldığı ortaya çıktı. Öte yandan öldürülen Elif'in 'Kocam beni başka erkeklere aldatıyor' diyerek ailesine sitemde bulunduğu ifade edildi.
5.03.2022 Yaşam
İrem Derici yedi kilo alınca kendiyle böyle alay etti!
İrem Derici yedi kilo alınca kendiyle böyle alay etti! Gerek özel hayatı gerek paylaşımlarıyla gerekse tarzıyla sık sık gündeme gelen İrem Derici kilo aldığını itiraf etti. İrem Derici kendiyle "Bidon Derici" diyerek paylaşımda bulundu.
16.01.2022 Magazin
Sahte içki kâbusu! Peş peşe acı haberler geliyor! Çok sayıda kişi hayatını kaybetti
Sahte içki kâbusu! Peş peşe acı haberler geliyor! Çok sayıda kişi hayatını kaybetti Kahramanmaraş, Yalova ve Sivas'tan peş peşe sahte içki nedeniyle ölüm haberleri geldi. Kahramanmaraş’ta sahte içkiden ölenlerin sayısı 4'e çıkarken, Sivas'ta Şakir Deliktaş (32), Bülent Ekici (62), Yalova'da Ekrem Tekir (56), arkadaşı Mehmet Yazgan (66), Antalya'da Abidin Uçurum (46), İstanbul'da İbrahim Kaşıkçı (52) sahte içki nedeniyle yaşamlarını yitirdi.
14.12.2021 Yaşam
Heybeliada'yı aseton ile yakan sanığa 12 yıl hapis!
Heybeliada'yı aseton ile yakan sanığa 12 yıl hapis! Heybeliada'daki orman yangınına ilişkin yargılanan tutuksuz sanık Sedat Demir "Kasten orman yakma" suçundan 12 yıl hapis ve 40 bin lira adli para cezasına çarptırıldı. Sanığın duruşmada olumlu bir tavrının olmadığına kanaat getiren mahkeme cezada takdiri indirim yapmadı.
18.11.2021 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Bidon ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bidon haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.